×
فرهنگی
شناسه خبر : 136308
تاریخ انتشار :

با برگزاری از ۱۲ تا۲۶ فروردین؛

«می‌خوانمت» شعار سی‌امین نمایشگاه قرآن‌کریم شد

رئیس سی‌امین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم گفت: شعار نمایشگاه امسال یعنی «می‌خوانمت» که خطاب به قرآن مجید طراحی شده رنگ و بوی جوانانه دارد و در قالب 30 گزاره‌ محتوایی تدوین شده است.

نورنیوز - گروه فرهنگ و جامعه: نشست خبری سی‌امین دوره نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم صبح امروز برگزار شد. علیرضا معاف معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس این دوره از نمایشگاه در ابتدای این برنامه ضمن تبریک پیشاپیش فرارسیدن سال جدید و حلول ماه مبارک رمضان گفت: خدا را شاکریم که این رخداد قرآنی به دوره سی‌ام رسیده است و باید این اتفاق فرخنده به نظام جمهوری اسلامی ایران و دولت‌های مختلفی که در این سال‌ها نمایشگاه را برگزار کرده اند جای تبریک دارد.

وی اظهار کرد: نمایشگاه شنبه دوازدهم فروردین مصاف با نهم ماه مبارک رمضان در مصلی امام خمینی افتتاح شده و تا شنبه بیست و ششم فردین مصادف با ۲۴ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت که طبق روال سال‌های گذشته از میلاد امام حسن مجتبی و شب‌های قدر را در بر میگیرد. ساعت کار نمایشگاه از ساعت۱۷ تا ساعت یک بامداد خواهد بود.

معاف اضافه کرد: امسال هم مانند سال گذشته تجلیل از خادمان قرآن‌کریم در هشت بخش با حضور رییس جمهور محترم رقم خواهد خورد. ایشان سال گذشته هم به نمایشگاه تشریف آوردند و نکاتی را هم متذکر شدند که در نمایشگاه امسال به آن‌ها توجه خواهیم کرد.

وی افزود: شعار نمایشگاه امسال یعنی «می‌خوانمت» که خطاب به قرآن مجید طراحی شده رنگ و بوی جوانانه دارد. این شعار در قالب ۳۰ گزاره‌ محتوایی جذاب برای اقشار مختلف جامعه در تبلیغات شهری و فضای مجازی و رسانه‌ها و در قالب‌های هنری گوناگون تدوین شده که از بخشی از آن‌ها در روز‌های آینده رونمایی خواهد شد.

رئیس این دوره از نمایشگاه قرآن ادامه داد: با نظر آقای اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای همه وزارتخانه‌ها در نسبت قرآن و نمایشگاه قرآن تکالیفی طراحی شود و پس از تصویب در هئیت دولت در قالب ماده واحده به وزارتخانه‌ها ابلاغ شود. در همین راستا، ما برش‌های وزترخانه‌ای در ارتباط با ترویج قرآن و برگزار نمایشگاه را طراحی کرده ایم که در اولین جلسه هئیت دولت مطرح خواهد شد.

معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی عنوان کرد: سال گذشته ۵۰هزار‌مترمربع از فضای مصلی در اختیار نمایشگاه بین المللی قرآن کریم بود. تا الان ۷۵هزارمتر مربع در مصلی برای برگزاری نمایشگاه درنظر گرفته شده است و باید از مجموعه مصلی و دفتر مقام معظم رهبری برای هماهنگی این موضوع تشکر کنم.

وی در ادامه  گفت: در نمایشگاه امسال ۲۲ کشور اسلامی حضور فعالانه دارند؛ وزرای فرهنگ و اوقاف هفت کشور هم برای حضور و بازدید از نمایشگاه اعلام آمادگی‌کرده‌اند.  این رویداد بزرگ بر اساس فعالیت ۴۹ کمیته و بخش مختلف طراحی شده است. در حوزه رسانه و ارتباطات، ۳۰ قطعه محتوایی با محوریت  شعار «می‌خوانمت» خواهیم داشت. علاقه مندانی که در شهرستان ها هستند و یا در تهران امکان حضور در این نمایشگاه را ندارند، می‌توانند از ۷ ساعت پخش زنده روزانه و مستقل از پلتفرم «تلوبیون»، رویدادهای نمایشگاه را دنبال کنند. در پلتفرم های پرمخاطب نیز پخش همزمان و زنده نمایشگاه را تدارک دیده ایم.ما سی نمایشگاه استانی و هفت نمایشگاه خارج از کشور را برای سال بعد برنامه‌ریزی کرده‌ایم به همین منظور اقلام و محتوای نمایشگاه بین المللی تهارن به گونه‌ای خواهد بود که به اصطلح سیار و قابل حمل باشد تا دراین نمایشگاه‌ها نیز از ان ها استفاده شود چرا که اعتقاد داریم نمایشگاه نباید در تهران محصور شود.


Nournews
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
دادگاه رسیدگی به پرونده قتل الهه حسین‌نژاد آغاز شد؛ آخرین خواهش مقتول از قاتل چه بود؟
اربعین را با بسته‌های اینترنتی ویژه و ارزان‌تر همراه اول تجربه کنید!
مداردیپلماسی | مذاکرات استانبول رونمایی از شمشیر بدون دسته اروپا
یکی از سرنشینان کشتی حنظله: هیچ تعهدی به تل‌آویو ندادیم
وزیر کشور: حدود یک میلیون افغانستانی به کشورشان بازگشتند +فیلم
یمن: مرحله چهارم محاصره دریایی رژیم صهیونیستی آغاز شد
کمک‌های ادعایی به غزه ممکن است باعث سقوط دولت نتانیاهو شود
️ آغاز مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیک +جزئیات
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 6 مرداد 1404+ وضعیت استان‌ها
گاردین: ترامپ حتی ریاست‌جمهوری را معامله می‌بیند!
رضا غندی پور رسما به شباب الاهلی امارات ملحق شد
توافق بزرگ ایران و چین برای برقی‌سازی 1000 کیلومتر ریل
وزیر خارجه آمریکا: «ویتکاف» برای مذاکرات آتش‌بس در غزه تلاش می‌کند!
دیپلمات فرانسه به وزارت خارجه صهیونیست‌ها احضار شد
بقائی: ایران تحت فشار از حقوق هسته‌ای خود نخواهد گذشت
ترامپ: ایران حق غنی‌سازی اورانیوم ندارد
وزیر نفت: امکان قاطی شدن آب و بنزین در جایگاه‌ها وجود ندارد
سخنگوی دولت: تعطیلی یک‌هفته‌ای تابستانه در دست بررسی است
پیاتزا 25 والیبالیست را به اردوی تیم ملی دعوت کرد
انتقاد بازیگر «بازی تاج‌وتخت» از سکوت هالیوود در برابر کشتار در غزه
167 کیلوگرم شمش طلا در مرکز مبادله معامله شد
استاندار تهران: تعویض کاهنده‌ها با هزینه بسیار محدود در اختیار شهروندان قرار می گیرد
کمک‌های هوایی به غزه یا مهندسی گرسنگی؟
آلودگی در مرز قرمز؛ هوای تهران برای همه ناسالم شد
بقایی حمله رژیم صهیونیستی به کشتی «حنظله» را محکوم کرد
پزشکیان:اگر مسئولی اشتباهی کرد کمک کنیم آن را رفع کند و پرونده‌سازی نکنیم
وزیر جهاد کشاورزی: قیمت برنج داخلی به‌زودی متعادل می‌شود
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: امنیت کشور در شرایط خوبی قرار دارد
فاجعه در بزرگراه پاکستان؛ واژگونی مرگبار اتوبوس در پنجاب
فداکاری در دل شب؛ ناجی‌ای که برای نجات 6 نفر جان باخت
کمبود نیروی کار ماهر؛ مهم‌ترین چالش صنعت کشور از نگاه کارفرمایان
نتانیاهو: اجازه ورود کامل کمک به غزه را نمی‌دهیم
انتقال پایتخت به سواحل جنوبی مخاطرات امنیتی ندارد
خروج ایران از NPT در واکنش به فعال‌سازی مکانیسم ماشه
برنامه کامل هفته‌های اول تا پانزدهم نیم‌فصل اول اعلام شد
خلافِ واقع!
استقلال و پرسپولیس مهرماه به ورزشگاه آزادی بازمی‌گردند
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
نورویدئو | چهل روز گذشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
X
آگهی تبلیغاتی