×
فرهنگی
شناسه خبر : 136308
تاریخ انتشار :

با برگزاری از ۱۲ تا۲۶ فروردین؛

«می‌خوانمت» شعار سی‌امین نمایشگاه قرآن‌کریم شد

رئیس سی‌امین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم گفت: شعار نمایشگاه امسال یعنی «می‌خوانمت» که خطاب به قرآن مجید طراحی شده رنگ و بوی جوانانه دارد و در قالب 30 گزاره‌ محتوایی تدوین شده است.

نورنیوز - گروه فرهنگ و جامعه: نشست خبری سی‌امین دوره نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم صبح امروز برگزار شد. علیرضا معاف معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس این دوره از نمایشگاه در ابتدای این برنامه ضمن تبریک پیشاپیش فرارسیدن سال جدید و حلول ماه مبارک رمضان گفت: خدا را شاکریم که این رخداد قرآنی به دوره سی‌ام رسیده است و باید این اتفاق فرخنده به نظام جمهوری اسلامی ایران و دولت‌های مختلفی که در این سال‌ها نمایشگاه را برگزار کرده اند جای تبریک دارد.

وی اظهار کرد: نمایشگاه شنبه دوازدهم فروردین مصاف با نهم ماه مبارک رمضان در مصلی امام خمینی افتتاح شده و تا شنبه بیست و ششم فردین مصادف با ۲۴ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت که طبق روال سال‌های گذشته از میلاد امام حسن مجتبی و شب‌های قدر را در بر میگیرد. ساعت کار نمایشگاه از ساعت۱۷ تا ساعت یک بامداد خواهد بود.

معاف اضافه کرد: امسال هم مانند سال گذشته تجلیل از خادمان قرآن‌کریم در هشت بخش با حضور رییس جمهور محترم رقم خواهد خورد. ایشان سال گذشته هم به نمایشگاه تشریف آوردند و نکاتی را هم متذکر شدند که در نمایشگاه امسال به آن‌ها توجه خواهیم کرد.

وی افزود: شعار نمایشگاه امسال یعنی «می‌خوانمت» که خطاب به قرآن مجید طراحی شده رنگ و بوی جوانانه دارد. این شعار در قالب ۳۰ گزاره‌ محتوایی جذاب برای اقشار مختلف جامعه در تبلیغات شهری و فضای مجازی و رسانه‌ها و در قالب‌های هنری گوناگون تدوین شده که از بخشی از آن‌ها در روز‌های آینده رونمایی خواهد شد.

رئیس این دوره از نمایشگاه قرآن ادامه داد: با نظر آقای اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای همه وزارتخانه‌ها در نسبت قرآن و نمایشگاه قرآن تکالیفی طراحی شود و پس از تصویب در هئیت دولت در قالب ماده واحده به وزارتخانه‌ها ابلاغ شود. در همین راستا، ما برش‌های وزترخانه‌ای در ارتباط با ترویج قرآن و برگزار نمایشگاه را طراحی کرده ایم که در اولین جلسه هئیت دولت مطرح خواهد شد.

معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی عنوان کرد: سال گذشته ۵۰هزار‌مترمربع از فضای مصلی در اختیار نمایشگاه بین المللی قرآن کریم بود. تا الان ۷۵هزارمتر مربع در مصلی برای برگزاری نمایشگاه درنظر گرفته شده است و باید از مجموعه مصلی و دفتر مقام معظم رهبری برای هماهنگی این موضوع تشکر کنم.

وی در ادامه  گفت: در نمایشگاه امسال ۲۲ کشور اسلامی حضور فعالانه دارند؛ وزرای فرهنگ و اوقاف هفت کشور هم برای حضور و بازدید از نمایشگاه اعلام آمادگی‌کرده‌اند.  این رویداد بزرگ بر اساس فعالیت ۴۹ کمیته و بخش مختلف طراحی شده است. در حوزه رسانه و ارتباطات، ۳۰ قطعه محتوایی با محوریت  شعار «می‌خوانمت» خواهیم داشت. علاقه مندانی که در شهرستان ها هستند و یا در تهران امکان حضور در این نمایشگاه را ندارند، می‌توانند از ۷ ساعت پخش زنده روزانه و مستقل از پلتفرم «تلوبیون»، رویدادهای نمایشگاه را دنبال کنند. در پلتفرم های پرمخاطب نیز پخش همزمان و زنده نمایشگاه را تدارک دیده ایم.ما سی نمایشگاه استانی و هفت نمایشگاه خارج از کشور را برای سال بعد برنامه‌ریزی کرده‌ایم به همین منظور اقلام و محتوای نمایشگاه بین المللی تهارن به گونه‌ای خواهد بود که به اصطلح سیار و قابل حمل باشد تا دراین نمایشگاه‌ها نیز از ان ها استفاده شود چرا که اعتقاد داریم نمایشگاه نباید در تهران محصور شود.


Nournews
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان صدا و سیما
صهیونیست‌ها غرق در خانه‌خرابی و سردرگمی +فیلم
هلاکت 2 صهیونیست به دلیل دسترسی نداشتن به پناهگاه
دل نوشته‌ای برای برادرم سپهبد شهید غلامعلی رشید، رشید شهر و کشور من
فعال شدن پدافند هوایی در غرب تهران
رونمایی از پهپاد انتحاری جدید ایرانی
آتش‌سوزی در فرودگاه یزد تکذیب شد
چند سناریوی احتمالی برای پایان جنگ
شناسایی 28 نفر از شبکه جاسوسی موساد در قلب تهران
سردار وحیدی: کاهش ذخایر موشکی برای ما شوخی محسوب می‌شود
هجوم صهیونیست‌ها به زندانیانی که از حملات ایران خوشحال بودند + فیلم
لیست جدید شهدای حملات ظالمانه رژیم صهیونیستی +اسامی شهیدان
اسکیت‌باز 16 ساله در حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسید
تماس تلفنی وزیر امور خارجه ژاپن با وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
صدای انفجار در تبریز عملیات موفق پدافند علیه رژیم صهیونیستی بود
تغییر در روند فعالیت واحدهای قضایی تا پایان خرداد
تا رسیدن به وضعیت ثبات بورس تعطیل است
پاکستان: در صورت تشدید اوضاع حتماً پاسخ خواهیم داد
تبدیل مدارس به پناهگاه با تصمیم استاندار
هنوز برای بازگشت وطن فروشان فرصت هست +فیلم
شناسایی 60 متهم مرتبط با اقدام تروریستی اسرائیل در اصفهان
انهدام ریزپرنده‌های رژیم صهیونیستی در مشهد
هاآرتص: مهمات ایرانی توان تخریب گسترده‌ای دارند
تغییر لحن بی‌بی‌سی؛ فرصت یا دام پنهان؟
تعلیق تمام پروازهای کشور تا 2 بامداد سه‌شنبه
عرضه سوخت بدون وقفه ادامه دارد؛ کاهش صف‌ها در تهران پس از شلوغی روزهای اخیر
همصدایی 11 کشور در نشست شورای حکام؛ تجاوز اسرائیل به ایران محکوم شد
تحلیل‌گر اسرائیلی: حریف ایران نمی‌شویم؛ اغتشاش خیابانی لازم است
عارف: بزرگی و صبوری ملت ایران مسئولیت دولتمردان را مضاعف کرده است
حمله اسرائیل به کنار بیمارستان فارابی کرمانشاه
ترافیک سنگین در محورهای خروجی تهران/ نقص فنی برخی خودروها عامل تراکم ترافیکی
نورنما | اشک‌های ناخدا صمدی، برای ایران
مجلس هیچ تصمیمی درخصوص خروج از NPT اتخاذ نکرده است
آیت‌الله محقق داماد: طراحان ماشین ترور درکی از ارزش‌های انسانی ندارند
استقرار هواپیماهای سوخت‌رسان آمریکایی در منطقه اقیانوس اطلس
لولۀ آب تل‌آویو هم با موشک ترکید + فیلم
لحظه اصابت موشک ایرانی به یک ساختمان در اراضی اشغالی +فیلم
گرافیست مطبوعاتی ایران به شهادت رسید
تعرض به تاسیسات نفتی ایران در خلیج فارس، تحول بسیارخطرناک از طرف رژیم صهیونیستی بود+فیلم
آمریکا؛ شریک تجاوز اسرائیل به ایران یا میانجی؟
هرج‌ومرج در سرزمین‌های اشغالی پس از حملات موشکی ایران +فیلم
جنگ اسرائیل با ایران و حقیقت پشت میز مذاکره
آغاز ثبت‌نام داوطلبان کاردانی به کارشناسی سال 1404
همچو سیاوش
آخرین وضعیت درمان دریابان شمخانی
مدنی‌زاده وزیر اقتصاد شد
توسعه جنگ به خلیج فارس؛ خطای راهبردی اسرائیل و پیام جهانی ایران
حمله نظامی اسرائیل و برخی نکات مهم
برنامه مسابقات امروز دوشنبه 26 خرداد +پخش زنده
جاسوس موساد اعدام شد
X
آگهی تبلیغاتی