×
سیاسی
شناسه خبر : 136267
تاریخ انتشار :

نورنیوز بررسی کرد؛

روز جهانی زن یا سیرک رسوایی!؟

ناهم‌خوانی تظاهر و ادعای غرب و رسانه‌های معاند فارسی‌زبان با شرایطی که آنها برای زنان جامعه خود به‌وجود آورده‌اند، ابعاد جدیدی از ماهیت و چهره بی‌نقاب حقوق بشر غربی را آشکار ساخته که باید به‌عنوان ناقض اول حقوق زن مورد بازخواست و محاکمه قرار گیرد.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: هشتم مارس هر سال به‌‌عنوان روز جهانی زن همراه با مراسم و برنامه‌های متعدد با محوریت ارتقاء سطح زندگی و جایگاه اجتماعی زنان در کشورهای مختلف برگزار می‌شود.

این روز امسال نیز در بسیاری از کشورها برگزار شد، اما نوع رفتار رسانه‌های بیگانه و مقامات غربی مدعی حقوق زن در این روز جای تأمل داشت، به‌ویژه آنکه محور اصلی رویکردهای آنها، حمایت از حقوق زنان در ایران و افغانستان بود!

«جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا با صدور پیامی به مناسبت این روز گفت: «در بسیاری از نقاط جهان، حقوق زنان و دختران هنوز مورد حمله قرار می‌گیرد و ما این وضع را در افغانستان و ایران می‌بینیم!» 

هم‌زمان رسانه‌های غربی و فارسی‌زبان معاند نیز محور تمام برنامه‌های خود در این روز را به زنان ایران و افغانستان اختصاص دادند، گویی زنان غربی در بهشت به سر می‌برند و زنان ایران و افغانستان دارای شرایطی وخیم و استثنایی هستند.

بهره‌گیری از تاکتیک‌های یأس‌آفرینی، سیاه‌نمایی، تحریک به آشوب و اغتشاش، تقلیل مطالبات زنان به بی‌بندوباری، کتمان دستاوردها و جایگاه زنان در عرصه‌های مختلف با حربه تحقیرسازی و... محور این پردازش‌های خبری بوده است.

جالب اینکه؛ نسخه تجویزی این رسانه‌ها حمایت از اغتشاش، آشوب و گزینه نظامی بود حال آنکه به اذعان گزارش‌گر ویژه سازمان ملل در امور اقدامات قهری و تحریم‌های یک‌جانبه علیه کشورها از جمله ایران، زنان و کودکان بیش از هر چیزی از تحریم‌ها آسیب دیده‌اند.

این نوع پردازش رسانه‌های معاند در روز جهانی زن با محوریت وخیم نشان دادن سرنوشت زنان در ایران و افغانستان در حالی است که بررسی وضعیت زنان غربی، یهودی و عربی بیان‌گر حقایق وحشتناکی است که در این رسانه‌ها عامدانه به آنها پرداخته نمی‌شود. 

طبق برآورد «RAINN» سازمان ضد خشونت جنسی در آمریکا، هر ۶۴ ثانیه یک تعرض جنسی در ایالات متحده به زنان رخ می‌دهد.

نشریه «فوربس» نیز گزارش داده که طبق اعلام رسمی سازمان بین‌المللی مطالعات زندان‌‎ها، حدود یک سوم از زنان زندانی جهان، در زندان‌های ایالت متحده بازداشت هستند.

«فدریکا موگرینی» مسئول پیشین سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز اعلام کرد که در مجموع قاره اروپا، از هر سه زن یک نفر مورد تجاوز فیزیکی و یا جنسی قرار می‌گیرد.

بنابر گزارش‌های رسمی، در انگلیس نیز روزانه به ۳۰۰ زن تجاوز جنسی می‌شود. 

نکته قابل توجه آنکه آزار و تجاوز جنسی در انگلیس حتی به پارلمان این کشور نیز رسیده، چنانچه «کارولین اسپلمن» از نمایندگان حزب محافظه‌کار گفته بود که استفاده از الفاظ جنسی امری رایج در پارلمان به‌شمار می‌آید و نمایندگان زن تهدید به تجاوز می‌شوند.

پلیس فرانسه نیز در سال ۲۰۲۱ حدود ۲۰۸ هزار قربانی خشونت خانگی را ثبت کرده که نسبت به سال ۲۰۲۰ افزایش ۲۱ درصدی داشته است.

همچنین در آلمان گزارش‌ها حکایت از آن دارد که هر سه روز یک زن آلمانی قربانی خشونت‌های زناشویی می‌شود. 

این وضعیت در کانادا نیز این‌گونه است که هر شش روز، یک زن در کانادا توسط اعضای خانواده خود کشته می‌شود. 

در استرالیا نیز در سال ۲۰۲۱، بیش از ۳۱ هزار نفر به عنوان قربانیان آزار جنسی ثبت شدند که طبق آمار افزایشی ۱۳ درصدی در یک سال داشته است. 

در سرزمین‌های اشغالی تحت حاکمیت رژیم جعلی اسرائیل نیز از هر سه زن، یک زن در طول زندگی خود مورد تجاوز جنسی قرار می‌گیرد. 

با این همه؛ نکته ویژه و جالب توجه در خصوص همین رسانه‌های مدعی و مغرض است، چه، در این رسانه‌ها شرایطی برای زنان در جریان است که با ادعای آنها هم‌خوانی ندارند.

آمارها و گزارش‌های بعضا رسانه‌ای شده از پایین بودن حقوق کارمندان زن در بی‌بی‌سی نسبت به مردان و تجاوز و سوء استفاده جنسی از آنها توسط مدیران این شبکه حکایت دارد.

در اینترنشنال نیز به اذعان خبرنگاران زن این شبکه، تجاوز جنسی به امری متداول علیه آنها مبدل شده است. 

این دوگانگی رفتاری رسانه‌های معاند و البته آنانی که در ماه‌های اخیر خود را حامی زنان نامیده‌اند و سیرک دانشگاه جرج تاون را برگزار کردند، سندی دیگر بر کاسب‌کاری و نگاه ابزاری آنان به مقوله زن است.

آنانی که خود را ناجی زنان می‌نامند در روز زن هیچ اشاره‌ای به وضعیت میلیون‌ها زن افغانستانی، عراقی، سوری، فلسطینی، یمنی، آفریقایی و حتی اوکراینی که به دلیل جنگ‌افروزی و جنایات غرب از حقوق اولیه حق حیات محروم شده‌ یا به دلیل تحریم‌های غرب از امکانات دارویی و بهداشتی محروم هستند، نداشته‌اند.

ناهم‌خوانی تظاهر و ادعای غرب و رسانه‌های معاند فارسی‌زبان با شرایطی که آنها برای زنان جامعه خود به‌وجود آورده‌اند، ابعاد جدیدی از ماهیت و چهره بی‌نقاب حقوق بشر غربی را آشکار ساخته که باید به‌عنوان ناقض اول حقوق زن مورد بازخواست و محاکمه قرار گیرد.


نورنیوز
اخبار مرتبط
افراط‌گرایی غربی؛ از جنگ اوکراین تا قلب اروپا
چهارشنبه 1401/12/24 ساعت 16:02
نورنیوز بررسی کرد؛
افراط‌گرایی غربی؛ از جنگ اوکراین تا قلب اروپا
آنچه این روزها در اروپا و آمریکا در سطح کلان حاکمیتی رخ می‌دهد، نشان‌ از حقایقی دارد که چرایی و چگونگی شکل‌گیری جریان‌های افراطی و تروریستی و همچنین نقش‌آفرینی آنها در جنگ اوکراین را آشکار می‌سازد.
پناه‌جویانی که قربانی هم‌سویی سوناک با افراط‌گرایان می‌شوند!
شنبه 1401/12/20 ساعت 18:40
نورنیوز بررسی کرد؛
پناه‌جویانی که قربانی هم‌سویی سوناک با افراط‌گرایان می‌شوند!
نخست‌وزیر انگلیس با پرداختن به وعده‌های حاشیه‌ای علیه پناه‌جویان به دنبال اهمیت‌زدایی از بحران اقتصادی این کشور و جلب رضایت جریان‌های افراط‌گرای مخالف پناه‌جویان برای انتخابات بعدی است تا شاید با این حربه از تکرار سرنوشت جانسون و تراس برای خود جلوگیری کند.
ابعاد جدید فشار هوشمند علیه ایران؛ از پهپاد تا کمیته حقیقت‌یاب!
شنبه 1401/12/20 ساعت 16:42
نورنیوز بررسی کرد؛
ابعاد جدید فشار هوشمند علیه ایران؛ از پهپاد تا کمیته حقیقت‌یاب!
غرب با تکنیک رسانه‌ای دروغ بزرگ، به‌دنبال جوسازی‌های بین‌المللی علیه ایران به عنوان کشوری مستحق فشار بوده و با بزرگ‌نماییِ آنچه در مدارس ایران روی داده ابعاد جدیدی از تحرکات بین‌المللی علیه ایران در قالب فشار حداکثری را آغاز کرده است.
بیانیه ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران به مناسبت روز جهانی زن
پنج‌شنبه 1401/12/18 ساعت 15:05
بیانیه ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران به مناسبت روز جهانی زن
ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران به مناسبت روز جهانی زن بیانیه‌ای صادر کرد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
استاندار تهران: تعویض کاهنده‌ها با هزینه بسیار محدود در اختیار شهروندان قرار می گیرد
کمک‌های هوایی به غزه یا مهندسی گرسنگی؟
آلودگی در مرز قرمز؛ هوای تهران برای همه ناسالم شد
بقایی حمله رژیم صهیونیستی به کشتی «حنظله» را محکوم کرد
پزشکیان:اگر مسئولی اشتباهی کرد کمک کنیم آن را رفع کند و پرونده‌سازی نکنیم
وزیر جهاد کشاورزی: قیمت برنج داخلی به‌زودی متعادل می‌شود
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: امنیت کشور در شرایط خوبی قرار دارد
فاجعه در بزرگراه پاکستان؛ واژگونی مرگبار اتوبوس در پنجاب
فداکاری در دل شب؛ ناجی‌ای که برای نجات 6 نفر جان باخت
کمبود نیروی کار ماهر؛ مهم‌ترین چالش صنعت کشور از نگاه کارفرمایان
نتانیاهو: اجازه ورود کامل کمک به غزه را نمی‌دهیم
انتقال پایتخت به سواحل جنوبی مخاطرات امنیتی ندارد
خروج ایران از NPT در واکنش به فعال‌سازی مکانیسم ماشه
برنامه کامل هفته‌های اول تا پانزدهم نیم‌فصل اول اعلام شد
خلافِ واقع!
استقلال و پرسپولیس مهرماه به ورزشگاه آزادی بازمی‌گردند
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
نورویدئو | چهل روز گذشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
قول رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان درباره قطع دست گروهک جیش‌الظلم از منطقه +عکس و فیلم
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
جریان های جدید سیاسی و نظامی در غرب آسیا
اولین سفر دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره جمعه شروع می‌شود
زمان و مکان مسابقه سوپرجام 1403 مشخص شد
همدلی مردم انگلیس با فلسطینیان افزایش یافت
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
X
آگهی تبلیغاتی