×
اقتصادی
شناسه خبر : 136260
تاریخ انتشار : یکشنبه 1401/12/21 ساعت 14:02
پس لرزه ورشکستگی بانک آمریکایی «سیلیکون ولی» در تل‌آویو

پس لرزه ورشکستگی بانک آمریکایی «سیلیکون ولی» در تل‌آویو

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با ابراز نگرانی از وصعیت پیش آمده قول داد برای غلبه بر بحران نقدینگی ناشی از ورشکستگی بانک آمریکایی به شرکت‌های رژیم صهیونیستی کمک خواهد کرد.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: بانک آمریکایی سیلیکون، ولی که به صد‌ها شرکت فناوری رژیم اسرائیل خدمات بانکی ارائه می‌کند، روز پنجشنبه میلیارد‌ها دلار از سرمایه خود را از دست داد و ارزش سهام آن ۶۰ درصد افت کرد، پس از آن نیز مسوولان بانک خبر از ۲۰ درصد خسارت دیگر دادند، این تحولات منجر به اعلام ورشکستگی این بانک شد.

«بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی در حساب توییتر خود در این باره نوشت: تحولات مربوط به ورشکستگی بانک سیلیکون ولی را به دقت دنبال می‌کنم، این رویداد باعث ایجاد یک بحران عمیق در دنیای فناوری پیشرفته خواهد شد.

وی افزود که از رم با مقامات عالیرتبه در رژیم صهیونیستی گفتگو کرده و پس از بازگشت از ایتالیا، با وزیر دارایی و اقتصاد و رئیس بانک مرکزی این رژیم در مورد دامنه بحران پیش روی گفتگو خواهد کرد.

نتانیاهو با این ادعا که اقتصاد رژیم صهیونیستی قوی و باثبات است، ادامه داد: در صورت لزوم به خاطر تعهد به شرکت‌های فناوری‌های پیشرفته و کارمندان آن، جهت غلبه بر بحران نقدینگی ناشی از تلاطم‌ها به شرکت‌های «اسرائیلی» کمک خواهیم کرد.

به گزارش کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی، پس از فروپاشی بانک یاد شده که به صد‌ها شرکت در سرزمین‌های اشغالی خدمات ارائه می‌کرد، شرکت‌های «اسرائیلی» فعال در این زمینه وحشت زده شده و مدیران آن‌ها از روز گذشته، فشار فزاینده‌ای برای خارج کردن سرمایه‌های خود از این بانک آورده اند.

بر اساس این گزارش، بیش از ۲۰۰ شرکت فناوری‌های پیشرفته (با بیش از ۴۰۰هزار پرسنل) در سرزمین‌های اشغالی فعال هستند، این تعداد نیرو ۱۰ درصد از کل کارگران رژیم صهیونیستی را تشکیل می‌دهند.

روز جمعه شرکت بیمه سپرده فدرال آمریکا اعلام کرد که بانک سیلیکون ولی که با عنوان اختصاری اس‌وی‌بی شناخته می‌شود، دچار ورشکستگی شده است.

بانک سیلیکون ولی اصلی‌ترین بانک وام‌دهنده به استارتاپ‌های آمریکایی به شمار می‌آید. حالا این بانک ورشکسته شده و اهالی سیلیکون، ولی را در شوک فرو برده است.

کارکنان بخش صنعت فناوری پیشرفته رژیم اسرائیل هفته گذشته تظاهرات گسترده‌ای را در تل‌آویو برگزار کردند. آن‌ها با سر دادن شعارهایی، طرح اصلاحات قضایی کابینه تندرو رژیم صهیونیستی به ریاست بنیامین نتانیاهو را محکوم کردند.

 

معترضان همچنین تقاطع «کاپلان» در مرکز تل‌آویو و چند خیابان دیگر را مسدود کردند.

 

کارکنان بخش فناوری پیشرفته و اقتصاد رژیم صهیونیستی نگران کاهش سرمایه گذاری‌های خارجی در سرزمین‌های اشغالی به دلیل اصلاحات قضایی مطرح شده در پارلمان این رژیم هستند.

 

آن‌ها همچنین معتقد هستند که این طرح بر چشم انداز رشد توسعه در سرزمین‌های اشغالی تأثیر منفی خواهد گذاشت.

 

به دنبال اقدامات جنجالی کابینه رژیم صهیونیستی و طرح اصلاحات قضایی آن، پیشتر روسای بانک‌های رژیم صهیونیستی به «بزالل اسموتریچ» وزیر دارایی کابینه این رژیم هشدار داده بودند که به دلیل ترس سرمایه گذاران از برنامه کابینه برای بازنگری در سیستم قضایی و انجام اصلاحات در آن، پول و سرمایه‌های آن‌ها با سرعتی ۱۰ برابر سریع‌تر از حد معمول درحال خروج از سرزمین‌های اشغالی است.

 

روسای این بانک‌ها در ادامه خواستار توقف روند اصلاحات قضایی و توقف اقدامات جنجالی کابینه شدند.

 

پیشتر نیز ۳۷۰ اقتصاددان صهیونیست در بیانیه‌ای نسبت به کاهش سهام بانک‌های بزرگ رژیم صهیونیستی در بورس و پیامد‌های اقتصادی اقدامات کابینه افراطی و تندروی نتانیاهو از جمله فرار سرمایه‌ها هشدار داده بودند.

 

اقتصاددانان صهیونیست در بیانیه خود نسبت به کاهش رتبه اعتباری رژیم صهیونیستی و سرمایه گذاری خارجی، متوقف شدن فعالیت شرکت‌های تکنولوژی بزرگ و خروج آن‌ها از سرزمین‌های اشغالی، فرار مغزها، آسیب به رشد و توسعه اقتصادی و همچنین آسیب به معیشت صهیونیست‌ها هشدار دادند.

 

در هفته‌های گذشته، ده‌ها شهر از شمال تا جنوب فلسطین اشغالی از جمله تل آویو، حیفا، قدس اشغالی، بئر السبع، ریشون لتسیون و هرتزلیا صحنه تظاهرات علیه کابینه راست افراطی بودند.

 

سران اپوزیسیون رژیم صهیونیستی اصلاحات قضایی کابینه نتانیاهو را برای تضعیف دستگاه قضایی و تلاش نتانیاهو برای جلوگیری از محاکمه خود به خاطر سه پرونده فساد مالی و رشوه خواری می‌دانند و معتقدند که این اقدامات کابینه، رژیم صهیونیستی را به سمت درگیری و جنگ داخلی و فروپاشی تدریجی سوق خواهد داد.


نورنیوز
اخبار مرتبط
نیمی از مردم آمریکا نگران سپرده‌های خود در بانک‌ها هستند
سه‌شنبه 1402/02/19 ساعت 17:04
نیمی از مردم آمریکا نگران سپرده‌های خود در بانک‌ها هستند
بر اساس نظرسنجی اخیر مؤسسه گالوپ، نزدیک به نیمی از آمریکایی‌ها نگران امنیت سپرده‌های خود در بانک‌های این کشور هستند.
بانک فِرست‌ ریپابلیک در آستانه سقوط
یکشنبه 1402/02/10 ساعت 14:03
بانک فِرست‌ ریپابلیک در آستانه سقوط
بحران بی‌اعتمادی، بقای بانک فِرست‌ ریپابلیک را تهدید می‌کند. این بانک، تنها در صورتی سقوط نمی‌کند که در آخرین لحظه، کمک مالی دریافت کند.
تحلیل گاردین از فروپاشی بانک «سیلیکون ولی»
سه‌شنبه 1401/12/23 ساعت 12:20
انفجار مهیب در نظام بانکی آمریکا؛
تحلیل گاردین از فروپاشی بانک «سیلیکون ولی»
آنچه امروز بانک «سیلیکون ولی» را به ورطه نابودی کامل کشاند، وحشت جمعی و تصمیمات هیجانی خیل عظیمی از سپرده‌گذارانش بود.
بایدن: اجازه نمی‌دهیم آمریکایی‌ها از بحران بانکی متضرر شوند
دوشنبه 1401/12/22 ساعت 17:51
بایدن: اجازه نمی‌دهیم آمریکایی‌ها از بحران بانکی متضرر شوند
رئیس‌جمهور آمریکا براین باور است که به‌رغم بحران بانکی در این کشور، سرمایه‌های مردم در امنیت قرار دارند.
HSBC واحد‌های «بانک سیلیکون ولی» در بریتانیا را تصاحب می‌کند
دوشنبه 1401/12/22 ساعت 17:02
HSBC واحد‌های «بانک سیلیکون ولی» در بریتانیا را تصاحب می‌کند
دولت انگلیس در تلاش است تا عواقب ناشی از فروپاشی بانک سیلیکون ولی بر شرکت‌ها را محدود کند.
چگونه «سیلیکون ولی» 48 ساعته ورشکست شد
یکشنبه 1401/12/21 ساعت 20:50
تهدیدی معنادار برای شبکه بانکی آمریکا؛
چگونه «سیلیکون ولی» 48 ساعته ورشکست شد
ورشکستگی بانک «سیلیکون ولی» که برخی شرکت‌های اعطا کننده وام بر پایه ارزهای دیجیتالی همچون بلاک‌فای و نیز تعدادی از شرکت‌های منتشر کننده ارز‌های دیجیتالی نیز از جمله سپرده‌گذاران آن به شمار می‌رفتند، صبح جمعه قطعی شد و این بانک از سوی فدرال رزرو تعطیل و تحت کنترل گرفت.
نظرات

آخرین اخبار
کدام آزادکاران به تیم ملی کشتی کشور دعوت شدند؟
قیمت محصولات ایران خودرو افزایش می‌یابد؟
پیام تهران به واشنگتن: تسلیم امضا نمی‌شویم
ماجرای سفر مقامات عربستان سعودی و اسرائیل به واشنگتن چیست؟
در صورت حمله به ایران، پاسخی پشیمان‌کننده می‌دهیم
تاج: ایران از جام جهانی حذف شدنی نیست
اسرائیل برای اولین بار آمار شهدای غزه در جنگ را پذیرفت
ادعاهای تکراری استارمر علیه ایران
وزیر فرهنگ: بپذیریم که میزان مصرف فرهنگی در کشور بالا نیست
تقویت عرضه اسکناس ارزی
دستور پزشکیان برای رفع مشکل نقدینگی صنایع و تولیدی‌ها
تشکیل ارتش مستقل اروپایی: آرزو یا واقعیت؟
درخواست ویژه استقلال درباره برگزاری بازی‌های خانگی
اروپا تحریم‌های جدیدی علیه ایران وضع کرد
دیدار وزیرخارجه ترکیه با سفیر آمریکا
الحاق 1000 فروند پهپاد به ارتش برای پاسخگویی به تهدیدها
کرملین: هنوز پتانسیل مذاکره با ایران وجود دارد
عراقچی فردا به ترکیه می رود
معاون ارزی بانک مرکزی منصوب شد
سن ورود به پیش‌دبستانی کاهش یافت ؟
میزان قدرت موشکی ایران برای پاسخ به آمریکا چقدر است؟
توضیحات شهردار درباره پناهگاه‌های جنگی در صورت درگیری احتمالی
بسته پیشنهادی پزشکیان برای مدیریت پسابحران
رژیم صهیونیستی همچنان آتش بس غزه را نقض می‌کند
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 9 بهمن + جدول
نقشه جدید آمریکا برای غیرنظامی‌سازی کردن غزه
جان باختن 4 نفر در تصادف جاده خوی ـ چالدران
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404
بازگشت آلودگی هوا به تهران از فردا
افزایش نسبی دمای هوای تهران از فردا
وضعیت جاده‌های 16 استان پس بارش برف و باران
ماجرای بدهی 70 همتی سازمان تامین اجتماعی به وزارت بهداشت چیست؟
انتقاد کره از جایگزینی شورای صلح ترامپ با سازمان ملل
تمدید لغو پروازهای لوفت‌هانزا به تل آویو
واکنش فرانسه علیه حمله روسیه به قطار مسافربری در اوکراین
سایت خودروساز متخلف با دستور دادستانی تهران بسته شد
رایزنی تلفنی وزیر خارجه پاکستان با عراقچی
ناو هواپیمابر آمریکا، اهرم فشار ترامپ برای تهران
قیمت گوشت قرمز امروز 9 بهمن 1404 + جدول
برف محورهای اصلی کدام جاده‌ها و شهرها را بست؟
پیشنهاد اردوغان برای نشست سه‌جانبه ایران، آمریکا و ترکیه
جزئیاتی از گفتگوی تلفنی وزرای مصر و فرانسه درباره ایران
گاف عجیب مقام آمریکایی سوژه خنده رسانه‌ها شد
این فناوری کارکنان انگلیسی را اخراج کرد
فشار به ونزوئلا برای محدودکردن حضور چین، روسیه و ایران
جنگ و صلح
واکنش پاکستان به تهدیدهای ترامپ علیه ایران
ناترازی
چرا تئاتر «یک خودآگاه مسحور» از جشنواره فجر حذف شد؟
اتحادیه اروپا: کانال‌های دیپلماتیک با ایران باز می‌ماند