×
اقتصادی
شناسه خبر : 136260
تاریخ انتشار : یکشنبه 1401/12/21 ساعت 14:02

پس لرزه ورشکستگی بانک آمریکایی «سیلیکون ولی» در تل‌آویو

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با ابراز نگرانی از وصعیت پیش آمده قول داد برای غلبه بر بحران نقدینگی ناشی از ورشکستگی بانک آمریکایی به شرکت‌های رژیم صهیونیستی کمک خواهد کرد.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: بانک آمریکایی سیلیکون، ولی که به صد‌ها شرکت فناوری رژیم اسرائیل خدمات بانکی ارائه می‌کند، روز پنجشنبه میلیارد‌ها دلار از سرمایه خود را از دست داد و ارزش سهام آن ۶۰ درصد افت کرد، پس از آن نیز مسوولان بانک خبر از ۲۰ درصد خسارت دیگر دادند، این تحولات منجر به اعلام ورشکستگی این بانک شد.

«بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی در حساب توییتر خود در این باره نوشت: تحولات مربوط به ورشکستگی بانک سیلیکون ولی را به دقت دنبال می‌کنم، این رویداد باعث ایجاد یک بحران عمیق در دنیای فناوری پیشرفته خواهد شد.

وی افزود که از رم با مقامات عالیرتبه در رژیم صهیونیستی گفتگو کرده و پس از بازگشت از ایتالیا، با وزیر دارایی و اقتصاد و رئیس بانک مرکزی این رژیم در مورد دامنه بحران پیش روی گفتگو خواهد کرد.

نتانیاهو با این ادعا که اقتصاد رژیم صهیونیستی قوی و باثبات است، ادامه داد: در صورت لزوم به خاطر تعهد به شرکت‌های فناوری‌های پیشرفته و کارمندان آن، جهت غلبه بر بحران نقدینگی ناشی از تلاطم‌ها به شرکت‌های «اسرائیلی» کمک خواهیم کرد.

به گزارش کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی، پس از فروپاشی بانک یاد شده که به صد‌ها شرکت در سرزمین‌های اشغالی خدمات ارائه می‌کرد، شرکت‌های «اسرائیلی» فعال در این زمینه وحشت زده شده و مدیران آن‌ها از روز گذشته، فشار فزاینده‌ای برای خارج کردن سرمایه‌های خود از این بانک آورده اند.

بر اساس این گزارش، بیش از ۲۰۰ شرکت فناوری‌های پیشرفته (با بیش از ۴۰۰هزار پرسنل) در سرزمین‌های اشغالی فعال هستند، این تعداد نیرو ۱۰ درصد از کل کارگران رژیم صهیونیستی را تشکیل می‌دهند.

روز جمعه شرکت بیمه سپرده فدرال آمریکا اعلام کرد که بانک سیلیکون ولی که با عنوان اختصاری اس‌وی‌بی شناخته می‌شود، دچار ورشکستگی شده است.

بانک سیلیکون ولی اصلی‌ترین بانک وام‌دهنده به استارتاپ‌های آمریکایی به شمار می‌آید. حالا این بانک ورشکسته شده و اهالی سیلیکون، ولی را در شوک فرو برده است.

کارکنان بخش صنعت فناوری پیشرفته رژیم اسرائیل هفته گذشته تظاهرات گسترده‌ای را در تل‌آویو برگزار کردند. آن‌ها با سر دادن شعارهایی، طرح اصلاحات قضایی کابینه تندرو رژیم صهیونیستی به ریاست بنیامین نتانیاهو را محکوم کردند.

 

معترضان همچنین تقاطع «کاپلان» در مرکز تل‌آویو و چند خیابان دیگر را مسدود کردند.

 

کارکنان بخش فناوری پیشرفته و اقتصاد رژیم صهیونیستی نگران کاهش سرمایه گذاری‌های خارجی در سرزمین‌های اشغالی به دلیل اصلاحات قضایی مطرح شده در پارلمان این رژیم هستند.

 

آن‌ها همچنین معتقد هستند که این طرح بر چشم انداز رشد توسعه در سرزمین‌های اشغالی تأثیر منفی خواهد گذاشت.

 

به دنبال اقدامات جنجالی کابینه رژیم صهیونیستی و طرح اصلاحات قضایی آن، پیشتر روسای بانک‌های رژیم صهیونیستی به «بزالل اسموتریچ» وزیر دارایی کابینه این رژیم هشدار داده بودند که به دلیل ترس سرمایه گذاران از برنامه کابینه برای بازنگری در سیستم قضایی و انجام اصلاحات در آن، پول و سرمایه‌های آن‌ها با سرعتی ۱۰ برابر سریع‌تر از حد معمول درحال خروج از سرزمین‌های اشغالی است.

 

روسای این بانک‌ها در ادامه خواستار توقف روند اصلاحات قضایی و توقف اقدامات جنجالی کابینه شدند.

 

پیشتر نیز ۳۷۰ اقتصاددان صهیونیست در بیانیه‌ای نسبت به کاهش سهام بانک‌های بزرگ رژیم صهیونیستی در بورس و پیامد‌های اقتصادی اقدامات کابینه افراطی و تندروی نتانیاهو از جمله فرار سرمایه‌ها هشدار داده بودند.

 

اقتصاددانان صهیونیست در بیانیه خود نسبت به کاهش رتبه اعتباری رژیم صهیونیستی و سرمایه گذاری خارجی، متوقف شدن فعالیت شرکت‌های تکنولوژی بزرگ و خروج آن‌ها از سرزمین‌های اشغالی، فرار مغزها، آسیب به رشد و توسعه اقتصادی و همچنین آسیب به معیشت صهیونیست‌ها هشدار دادند.

 

در هفته‌های گذشته، ده‌ها شهر از شمال تا جنوب فلسطین اشغالی از جمله تل آویو، حیفا، قدس اشغالی، بئر السبع، ریشون لتسیون و هرتزلیا صحنه تظاهرات علیه کابینه راست افراطی بودند.

 

سران اپوزیسیون رژیم صهیونیستی اصلاحات قضایی کابینه نتانیاهو را برای تضعیف دستگاه قضایی و تلاش نتانیاهو برای جلوگیری از محاکمه خود به خاطر سه پرونده فساد مالی و رشوه خواری می‌دانند و معتقدند که این اقدامات کابینه، رژیم صهیونیستی را به سمت درگیری و جنگ داخلی و فروپاشی تدریجی سوق خواهد داد.


نورنیوز
اخبار مرتبط
نیمی از مردم آمریکا نگران سپرده‌های خود در بانک‌ها هستند
سه‌شنبه 1402/02/19 ساعت 17:04
نیمی از مردم آمریکا نگران سپرده‌های خود در بانک‌ها هستند
بر اساس نظرسنجی اخیر مؤسسه گالوپ، نزدیک به نیمی از آمریکایی‌ها نگران امنیت سپرده‌های خود در بانک‌های این کشور هستند.
بانک فِرست‌ ریپابلیک در آستانه سقوط
یکشنبه 1402/02/10 ساعت 14:03
بانک فِرست‌ ریپابلیک در آستانه سقوط
بحران بی‌اعتمادی، بقای بانک فِرست‌ ریپابلیک را تهدید می‌کند. این بانک، تنها در صورتی سقوط نمی‌کند که در آخرین لحظه، کمک مالی دریافت کند.
تحلیل گاردین از فروپاشی بانک «سیلیکون ولی»
سه‌شنبه 1401/12/23 ساعت 12:20
انفجار مهیب در نظام بانکی آمریکا؛
تحلیل گاردین از فروپاشی بانک «سیلیکون ولی»
آنچه امروز بانک «سیلیکون ولی» را به ورطه نابودی کامل کشاند، وحشت جمعی و تصمیمات هیجانی خیل عظیمی از سپرده‌گذارانش بود.
بایدن: اجازه نمی‌دهیم آمریکایی‌ها از بحران بانکی متضرر شوند
دوشنبه 1401/12/22 ساعت 17:51
بایدن: اجازه نمی‌دهیم آمریکایی‌ها از بحران بانکی متضرر شوند
رئیس‌جمهور آمریکا براین باور است که به‌رغم بحران بانکی در این کشور، سرمایه‌های مردم در امنیت قرار دارند.
HSBC واحد‌های «بانک سیلیکون ولی» در بریتانیا را تصاحب می‌کند
دوشنبه 1401/12/22 ساعت 17:02
HSBC واحد‌های «بانک سیلیکون ولی» در بریتانیا را تصاحب می‌کند
دولت انگلیس در تلاش است تا عواقب ناشی از فروپاشی بانک سیلیکون ولی بر شرکت‌ها را محدود کند.
چگونه «سیلیکون ولی» 48 ساعته ورشکست شد
یکشنبه 1401/12/21 ساعت 20:50
تهدیدی معنادار برای شبکه بانکی آمریکا؛
چگونه «سیلیکون ولی» 48 ساعته ورشکست شد
ورشکستگی بانک «سیلیکون ولی» که برخی شرکت‌های اعطا کننده وام بر پایه ارزهای دیجیتالی همچون بلاک‌فای و نیز تعدادی از شرکت‌های منتشر کننده ارز‌های دیجیتالی نیز از جمله سپرده‌گذاران آن به شمار می‌رفتند، صبح جمعه قطعی شد و این بانک از سوی فدرال رزرو تعطیل و تحت کنترل گرفت.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مرد گمشده پس از 7 سال در پیاده روی اربعین پیدا شد
تظاهرات یک میلیون نفری شهرک‌نشینان علیه نتانیاهو
ذخایر سوخت مایع نیروگاهی 60 درصد افزایش یافت
ولایتی: مردم ایران اجازه معامله بر سر امنیت ملی‌شان را نمی‌دهند
نورنما | انفجار در یکی از کارخانه‌های استیل آمریکا
اظهارات سرلشکر رحیم صفوی درباره احتمال وقوع جنگ جدید
مدیرعامل ایرانسل درباره افزایش 70 درصدی تعرفه اینترنت چه گفت؟
طرح اشغال کامل شهر غزه به تصویب رسید
سفارت آلمان در تهران موقتا تعطیل شد
انتظار 4 ساله برای دریافت خودروی کارخانه‌ای همچنان ادامه دارد
آتش‌سوزی گسترده در سوله هزارمتری آرد در شیراز
مکرون: فکر نمی کنم پوتین دنبال صلح باشد
انهدام گسترده پهپادهای اوکراینی بر فراز مناطق روسیه
شلیک موشک مقاومت فلسطین به قلب سرزمین‌های اشغالی
بحران آب در کشور باران‌های سیل‌آسا
تیم ملی بسکتبال ایران عنوان سوم کاپ آسیا را کسب کرد/ استرالیا قهرمان شد
آخرین جزییات از آتش‌سوزی مهیب جنوب تهران/ نمایی نزدیک از آتش‌سوزی انبار روغن موتور + فیلم
شلیک 70 موشک از یمن به اراضی اشغالی در 5 ماه
طرح توسعه شهرک سازی اسرائیل را تهدیدی برای موجودیت کشور فلسطین می‌دانیم
جوزف عون: طرح آمریکا با اصلاحات لبنان به سند ملی تبدیل شد
هوای تهران از سه‌شنبه گرم‌تر می‌شود؛ افزایش تابش اشعه فرابنفش در پایتخت
منچستر یونایتد با شکست لیگ جزیره را آغاز کرد
عکس های منتخب جهان، 17 آگوست 2025
نفتالی بنت: نتانیاهو در مقابله با حماس ناکام مانده است
رئیس‌جمهور از تلاش‌های برگزارکنندگان مراسم اربعین تقدیر کرد
انفجار تروریستی در قلب شهر حلب سوریه
قلعه‌نویی: لژیونرهای تیم در تورنمنت کافا حضور ندارند
برکناری سه مقام ارشد سعودی به دستور ملک سلمان
عارف: دولت چهاردهم به دنبال تمرکززدایی و انتقال اختیارات است
کیفیت هوا در تهران به وضعیت ناسالم درآمد
مدیر ChatGPT: کاربران باید همواره دقت پاسخ‌های هوش مصنوعی را تایید کنند
نخست‌وزیر یمن خواستار پایان یافتن بی‌تفاوتی کشورهای عربی شد
توقف ناامیدکننده چلسی در گام اول لیگ برتر
جولانی به تکفیری‌ها تابعیت سوری هدیه کرد
پوتین و ترامپ؛ بازی با روان در میدان سیاست
پزشکیان در اوراسیا؛ نقطه عطف دیپلماسی و همکاری ایران
نیویورک‌تایمز: نفوذ اطلاعاتی ایران در ساختار داخلی اسرائیل فاش شد
زنگ خطر در نظام سلامت؛ 80 درصد داروخانه‌ها در معرض ورشکستگی
روبیو هشدار داد: این جنگِ ما نیست؛ باید به‌دنبال آتش‌بس باشیم
سفر هماهنگ زلنسکی و رهبران اروپایی به آمریکا برای حمایت از اوکراین
بیانیه وزارت امور خارجه در مورد محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و کوچاندن اجباری ساکنان غزه
ایجاد «اتاق امن» در مدارس؛ گامی برای افزایش امنیت دانش‌آموزان
تهدید وزیر جنگ اسرائیل پس از حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی
ویتکاف: پوتین آماده پذیرش تضمین‌های امنیتی برای اوکراین است
فلج شدن زندگی شهرک‌نشینان صهیونیست در پی اعتصاب گسترده
آیین وداع با پیکر شهید اسماعیل پاشایی در بهارستان برگزار شد
متهم 27 هزار میلیاردی بازداشت و به کشور بازگردانده شد
کمبود 100 هزار پرستار در کشور؛ فرمول پرداخت اضافه‌کاری‌ها تغییر کرد؟
مرگ یک آتش نشان در آتش سوزی کنگان
هشدار اقتصاددانان برنده نوبل به نخست‌وزیر اسرائیل: اقتصاد اسرائیل در مرز نابودی
X
آگهی تبلیغاتی