×
اقتصادی
شناسه خبر : 136224
تاریخ انتشار : شنبه 1401/12/20 ساعت 17:13
برگزاری موفقیت‌آمیز مسابقات ورزش‌های الکترونیک روی شبکه همراه اول

برگزاری موفقیت‌آمیز مسابقات ورزش‌های الکترونیک روی شبکه همراه اول

نخستین تجربه همراه اول در اجرای مسابقات ورزش‌های الکترونیک با هدف انتخابی تیم ملی برای بازی‌های جهانی و آسیایی، به شکل موفقیت‌آمیز رقم خورد.

نورنیوز - گروه اقتصاد: مسابقات انتخابی تیم ملی ورزش‌های الکترونیک و نخستین دوره مسابقات ورزش‌های الکترونیک همراه اول سرانجام پس از جدالی پرهیجان بین تیم‌های حاضر در این دوره از رویداد، شب گذشته جمعه ۱۹ اسفند ۱۴۰۱ به کار خود پایان داد.

ورزش های الکترونیکی که در سالیان اخیر توانسته مخاطبان بسیاری را مجذوب خود کند، به مسابقات بازی‌های ویدئویی رقابتی یا مسابقات بین بازیکنان یا تیم‌های حرفه‌ای اطلاق می‌شود.

این رویداد ملی با برگزاری ۳ مسابقه با محوریت بازی های Efootball ،Fifa 2023 و PUBG mobile بر بستر تکنولوژی 5G همراه اول همراه بود که برای نخستین بار قدرت شبکه ارتباطی کشور که توسط نخستین و بزرگترین اپراتور تلفن همراه کشور توسعه یافته است را در عرصه بازی‌های رایانه‌ای به نمایش گذاشت.

تیم‌ها و بازیکنان شرکت کننده در این دوره از رویداد توانستند برای نخستین بار به صورت جمعی به رقابت با یکدیگر در حضور تماشاچیان و علاقه‌مندان به ورزش‌های الکترونیک بپردازند و از بالاترین نرخ سرعت دسترسی به شبکه با کمترین زمان تأخیر (Ping) که یکی از کلیدی ترین فاکتورهای بازی‌های آنلاین است، بهره‌مند شوند.

رقابت آنلاین تیم‌ها با سرعت یک گیگابیت بر ثانیه روی شبکه همراه اول و با بالاترین کیفیت ارتباطی مبتنی بر شبکه ارتباطات سیار، بیش از پیش ماهیت فناوری نسل پنجم و ضرورت توسعه یوزکیس‌های مبتنی بر 5G را به نمایش گذاشت.

لازم به ذکر است همراه اول پیش از این نیز زیرساخت اختصاصی شده برای حمایت از ورزش های الکترونیک را در اختیار انجمن ورزش‌های الکترونیک ایران قرار داده بود که از آن در برگزاری مسابقات آنلاین بین‌المللی بازی  DOTA2 در مهر ماه سال جاری استفاده و منجر به صعود تیم ملی به مراحل بالاتر شد.

از آن جهت که مخاطبان بازی های ویدئویی بسته به نوع ژانر تیراندازی اول شخص، استراتژیک، مبارزه و بازی‌های ورزشی هم به صورت حضوری و هم آنلاین هستند، همراه اول برای این دوره از مسابقات امکان تماشای رقابت‌ها به صورت زنده از طریق لینک روبیکا به آدرس rubika.ir/strium را فراهم آورد که از ابتدای برگزاری دوره های مقدماتی تا اختتامیه که در روزهای ۱۸ و ۱۹ اسفند ۱۴۰۱ برگزار شد، قابل دسترسی بود.

نخستین و بزرگترین اپراتور تلفن همراه کشور پس از اجرای پروژه های کلیدی فناوری 5G در ابعاد ملی، نظیر «جراحی از راه دور مبتنی بر تکنولوژی نسل پنجم» که برای نخستین بار در نمایشگاه ایران تلکام ۱۳۹۷ رونمایی و در تیر ۱۴۰۰ نیز به صورت واقعی برای جراحی یک حیوان به کار گرفته شد، این بار نیز ثابت کرد که دستیابی به مقولات کلانی چون «شهر هوشمند» که به اتصالات سریع و مطمئن نیاز دارد، امکانپذیر است.

همراه اول با در اختیار داشتن بیشترین تعداد سایت‌های فیزیکی نسل‌های نوین ارتباطی و با اجرای موفقیت‌آمیز مسابقات انتخابی تیم ملی ورزش‌های الکترونیک، گامی در راستای تصویرسازی تحول نحوه برقراری ارتباط، کار و زندگی در آینده برداشت.


شرکت ارتباطات سیار ایران
نظرات

آخرین اخبار
عملیات احداث سایت جدید پسماند نوشهر کلید خورد
خشم ترامپ از سخنان اوباما درخصوص واقعی بودن موجودات فضایی
ایران همچنان یک تهدید امنیتی محسوب می‌شود
تاکید عراقچی بر تلاش برای تدوین پیش‌نویس مذاکرات ایران و امریکا
درگذشت صدابردار جوان سینما
بزرگ‌ترین تجمع نظامی آمریکا از زمان جنگ خلیج فارس در نزدیکی ایران در حال انجام است
بودجه فدراسیون‌های ورزشی نهایی شد؟
نظر ماکرون درخصوص آزادی بیان: کاملا مزخرف است!
جزئیات برگزاری جام جهانی باشگاه‌ها با 48 تیم
بومی‌سازی 90 تا 100 درصد تجهیزات صنعت برق
آخرین جزئیات از زلزله سومار
وزارت بهداشت: 500 آمبولانس جدید خریداری شد
گفت‌وگوی لاوروف با عراقچی با محور برنامه هسته‌ای ایران
خطیب جمعه تهران: دستگاه دیپلماسی کشور باید عزت، اقتدار و حکمت را با هم پیوند دهد
بیشترین شکایات مردمی مربوط به کدام‌ دستگاه هاست؟
ترامپ تحریم‌های روسیه را برای یک سال دیگر تمدید کرد
ماه مبارک رمضان از نگاه رسول خدا(ص)
زلزله 3.7 ریشتری شیرگاه استان مازندران را لرزاند
مسکو: 197 پهپاد اوکراین را منهدم کردیم
آنکارا از آغاز تولید جنگنده و ناو هواپیمابر خبر داد
قمار ترامپ با «دیپلماسی بدون دیپلمات‌ها»
اعلام برنامه اردوی نوروزی تیم ملی فوتبال ایران
از ضرب الاجل ترامپ تا پیام شورای دفاع؛ خط باریک اشتباه محاسباتی
چند توصیه مهم ماه رمضانی؛ این مواد غذایی را از افطار حذف کنید
رئیس سازمان مالیاتی از اجرای کامل قانون مالیاتی سامانه مودیان خبر داد
مهلت ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها تمدید شد
شورای صلح غزه محور رایزنی روبیو و بن زاید
در کشور چند بازیکن بازی‌های رایانه‌ای وجود دارد؟
ضرب الاجل ترامپ؛ وقتی تهدید 15روزه بوی خطای محاسباتی می‌دهد
نیویورک تایمز: ترامپ درباره جنگ با ایران به کسی توضیح نمی‌دهد
بازار خودرو در هفته پیش‌رو افزایشی خواهد بود یا کاهشی؟
تهدید علی کریمی به سوزاندن قرآن
زمان برگزاری جلسه تعیین دستمزد 1405 اعلام شد
قیمت طلای جهانی امروز 1 اسفند 1404
وقتی قدرت به ابزار معامله تنزل می‌یابد
پرسپولیس – خیبر؛ آخرین فرصت اوسمار برای بازگشت به کورس قهرمانی
شهباز شریف: تنها راه صلح پایدار در غزه تشکیل کشور مستقل است
تشخیص هوش مصنوعی در پزشکی چقدر واقعی است؟
کسری تجاری آمریکا به 901 میلیارد دلار رسید
احتمال همکاری نفتی میان ایران و آمریکا
صدور ویزای کشتی‌گیران ایرانی برای حضور در مسابقات رنکینگ آلبانی
آغاز به کار نمایشگاه قرآن از امروز
جدول اوقات شرعی به افق تهران در ماه رمضان
مذاکرات هسته‌ای؛ محور رایزنی معاون وزیرخارجه ایران با سفرای چین و روسیه
نظر رئیس پیشین پلیس راهور در خصوص گواهینامه موتورسیکلت بانوان؛ قابل اجراست
میوه و تره بار هم مشمول اقلام کالابرگ شد
تهران و قاهره به‌سوی برقراری روابط گسترده؛ احتمال تبادل سفیر بین دو کشور
آبِ طلایی؛ پروژه‌ای برای بودجه‌های بی‌پایان؟
مخلوط این شوینده‌ها خطر مرگ را به‌دنبال دارد
روبیو به اراضی اشغال سفر می‌کند