×
سیاسی
شناسه خبر : 134082
تاریخ انتشار :

نورنیوز بررسی کرد؛

گفتار درمانی بی‌فایده مکرون و پایان صبر اتحادیه‌های کارگری در فرانسه

از هر سه نفر، دو نفر یعنی چیزی حدود 64 درصد از مردم فرانسه از اعتراضات علیه قانون اصلاحات بازنشستگی حمایت می‌کنند.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: دیروز سه‌شنبه دور جدید اعتصاب‌ها و اعتراضات عمومی علیه اصلاحات اقتصادی «امانوئل مکرون» در سراسر فرانسه شکل گرفت، با این تفاوت که این بار اعتراضات محدود به یک روز خاص نبود و معترضین اعلام کرده‌اند که اعتصاب آنها دامنه‌دار و نامحدود خواهد بود و تا زمانی که الیزه از تصمیم خود مبنی بر افزایش اجباری سن بازنشستگی عقب‌نشینی نکند، ادامه خواهد یافت.

در چنین فضایی، مکرون در یک سو و شهروندان فرانسوی در سمت دیگر قرار دارند. محبوبیت مکرون و سطح اقناع عمومی در قبال اصلاحات اقتصادی او خصوصا موضوع افزایش سن بازنشستگی به اندازه‌ای پایین است که قدرت مانور کاخ الیزه را در قبال اعتراضات گسترده مردمی با محوریت اتحادیه‌های کارگری شدیدا محدود می‌سازد.

نتایج تازه‌ترین نظرسنجی‌ها در فرانسه نشان می‌دهد که بیشتر شهروندان با اصلاح قانون بازنشستگی دولت مکرون مخالف هستند. این نظرسنجی‌ها همچنین ثابت می‌کند که رئیس‌جمهور فرانسه با کاهش محبوبیت به جهت اصرار بر انجام اصلاح قانون بازنشستگی روبروست.

تمامی اتحادیه‌های کارگری برای دومین بار طی هفته‌های اخیر به‌صورت هماهنگ از تمام اعضای خود خواسته‌ بودند سه‌شنبه ۷ مارس دست به اعتصاب بزنند.

انتظار می‌رود اعتصاب‌ها فراتر از روز سه‌شنبه به‌صورت گسترده در فرانسه ادامه پیدا کنند. بیشتر رسانه‌های فرانسوی از لوموند و فیگارو گرفته تا خبرگزاری فرانسه، تاکید دارند که تقابل نامحدودی میان دولت و اتحادیه‌های کارگری شکل گرفته و هر روز افراد بیشتری درگیر این منازعه می‌شوند.

انتظار می‌رود اعتصاب‌ها فراتر از روز سه‌شنبه به‌صورت گسترده در فرانسه ادامه پیدا کنند. بیشتر رسانه‌های فرانسوی از لوموند و فیگارو گرفته تا خبرگزاری فرانسه، تاکید دارند که تقابل نامحدودی میان دولت و اتحادیه‌های کارگری شکل گرفته و هر روز افراد بیشتری درگیر این منازعه می‌شوند.

اتحادیه‌های کارگری می گویند کشور را به تعطیلی کامل می‌کشانند. خصوصا در بخش‌هایی چون حمل و نقل، انرژی و پالایشگاه‌های نفتی.

تازه‌ترین نظرسنجی را گروه «ای لب» برای «ب.اف.ام» پرطرفدارترین شبکه خبری فرانسه انجام داده است. در این نظرسنجی ۵۶ درصد از شهروندان اعلام کرده‌اند که از اعتصاب‌های گسترده حمایت کرده و ۵۹ درصد نیز گفته‌اند حق شهروندان است که کشور را به تعطیلی بکشانند.

از هر سه نفر، دو نفر یعنی چیزی حدود ۶۴ درصد از مردم فرانسه از اعتراضات علیه قانون اصلاحات بازنشستگی حمایت می‌کنند. دولت امانوئل مکرون به بهانه کاهش قروض دولتی می‌خواهد سن بازنشستگی در فرانسه را از ۶۲ سال به ۶۴ سال برساند.

در این میان مقامات دولت فرانسه همچنان مواضع کلی و منفعلانه‌ای را در قبال اعتراضات عمومی اتخاذ می‌کنند!

«اولویویه وران» سخنگوی دولت اعلام کرده است که «نمی‌خواهد مردم قربانی و محاصره اعتصابات سراسری باشند. تاریخ جنبش‌های اعتراضی در فرانسه نشان می‌دهد که لازم نیست کل کشور را مسدود و در زندگی روزمره مردم چنین موانع بزرگی ایجاد کنید.»

اما این گفتار درمانی نتیجه‌ای در عقب‌گرد شهروندان فرانسوی از اعتراضات و اعتصابات عمومی نداشته است.

انتظار می‌رود از هر پنج قطار پرسرعت بین شهری، تنها یک قطار امروز و حتی روزهای آتی فعال باشد. به نظر می‌رسد برای اولین بار از آغاز اعتراضات جدید پالایشگاه‌های مهم فرانسه هم تعطیل خواهند شد.

یک منبع پلیس به خبرگزاری فرانسه گفته است که انتظار می‌رود بیش از ۲۶۰ تظاهرات در سراسر کشور با حضور صدها هزار شهروند مخالف برگزار شود.

آخرین بار در تاریخ ۳۱ ژانویه گذشته مطابق آمار رسمی پلیس، یک میلیون و 200 هزار معترض در سرتاسر فرانسه علیه اصلاحات دولت مکرون به خیابان آمدند و یک رکورد تاریخی ثبت کردند.


نورنیوز
اخبار مرتبط
گفتار درمانی بی‌فایده مکرون و پایان صبر اتحادیه‌های کارگری در فرانسه
دوشنبه 1401/12/22 ساعت 13:59
نور ویدئو؛
گفتار درمانی بی‌فایده مکرون و پایان صبر اتحادیه‌های کارگری در فرانسه
از هر سه نفر، دو نفر یعنی چیزی حدود 64 درصد از مردم فرانسه از اعتراضات علیه قانون اصلاحات بازنشستگی حمایت می‌کنند.
گسترش دامنه اعتراضات در فرانسه+ فیلم
پنج‌شنبه 1401/12/18 ساعت 22:40
گسترش دامنه اعتراضات در فرانسه+ فیلم
اتحادیه‌های دانش‌آموزی و دانشجویی فرانسه نیز امروز با فراخوان و حضور در خیابان‌ها به اعتصابات و اعتراضات گسترده علیه دولت این کشور پیوستند.
فرانسویان معترض دوباره به خیابان‌ها برگشتند
سه‌شنبه 1401/12/16 ساعت 19:09
فرانسویان معترض دوباره به خیابان‌ها برگشتند
معترضان در فرانسه بار دیگر نسبت به افزایش سن بازنشستگی در این کشور اعتراض کردند.
معترضان فرانسوی سایه به سایه مکرون در سالن تئاتر
شنبه 1398/10/28 ساعت 16:24
معترضان فرانسوی سایه به سایه مکرون در سالن تئاتر
تظاهرات مردمی در اعتراض به سیاست‌های اقتصادی دولت و ضد نظام سرمایه‌داری در فرانسه امروز به شصت و دومین هفته خود رسید و از آن سو، اعتصاب‌ها علیه اصلاحات بازنشستگی نیز با شدت ادامه دارد؛ این روند سبب شده تا امانوئل مکرون رئیس جمهوری در سالن تئاتر نیز از دست آنها در امان نباشد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
نورویدئو | چهل روز گذشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
قول رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان درباره قطع دست گروهک جیش‌الظلم از منطقه +عکس و فیلم
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
جریان های جدید سیاسی و نظامی در غرب آسیا
اولین سفر دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره جمعه شروع می‌شود
زمان و مکان مسابقه سوپرجام 1403 مشخص شد
همدلی مردم انگلیس با فلسطینیان افزایش یافت
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
احتمال ادامه تعطیلی چهارشنبه‌ها تا پایان تابستان
تجربه تعامل ایران و تروئیکای اروپا در پرونده هسته‌ای
استفاده از موبایل برای نمایندگان در صحن مجلس ممنوع شد
مسئله آب در ایران و گسست قدرت
مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی موافقت کرد
ماکرون: فلسطین باید اسرائیل را به رسمیت بشناسد!
موج محکومیت علمای اهل سنت در پی حادثه تروریستی دیروز زاهدان
پایان بازی دوستانه منچستریونایتد 2 - وستهم 1 + خلاصه بازی
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(58) «برزُک»
روایت پزشکیان از حمله اسرائیل به شورای عالی امنیت ملی +فیلم
ولایتی: دشمنان با طرح دالان زنگه‌زور در پی تهدید تمامیت ارضی هستند
اینترنت و تماس ارزان اربعینی فقط با ثبت‌نام در سماح!
نوراینفو | سالروز عملیات افتخارآفرین مرصاد
پرداخت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از فردا آغاز می‌شود +جدول زمان واریز برای دهک‌ها
وزیر علوم: مدت دوره‌ی کارشناسی سه ساله می‌شود
رئیس مجلس: تروریسم در زاهدان انتقام دشمن از مقاومت مردم ایران بود
X
آگهی تبلیغاتی