×
سیاسی
شناسه خبر : 134035
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/12/16 ساعت 09:59
نمایش کمدی صهیونیست‌ها؛ تحریف تاریخ با هدف فرار به آینده!

نورنیوز بررسی کرد؛

نمایش کمدی صهیونیست‌ها؛ تحریف تاریخ با هدف فرار به آینده!

در فقدان مولفه‌های برتری در زمان حال و آینده، صهیونیست‌ها دیواری کوتاه‌تر از تاریخ برای فرار از روند «سقوط ترکیبی و محتوم» خود ندارند، لذا دست به تحریف تاریخ زده‌اند تا بلکه بتوانند در مواجهه با قدرت همه‌جانبه ایران، مقاومت بیشتری صورت دهند.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: این روزها موساد و نهادهای امنیتی رژیم اشغال‌گر قدس، بازی مضحک دیگری را با هدف تشدید تقابل خود با نظام و ملت ایران آغاز کرده‌اند که ریشه در گذشته دارد! 

بنابر ادعای مقامات امنیتی رژیم صهیونیستی، اسناد طبقه‌بندی شده و محرمانه‌ای از آنچه «آرشیو ملی اسرائیل» خوانده می‌شود، پس از ۴۰ سال خارج شده است که نشان می‌دهد سفیر آمریکا در تهران مدعی ارتباط با انقلابیون قبل از پیروزی انقلاب اسلامی بوده است! 

بر اساس این اسناد ادعایی، «ویلیام سولیوان» سفیر وقت آمریکا در تهران چنین موضوعی را در مذاکرات سال ۱۳۵۷ خود با مقامات رژیم صهیونیستی اعلام کرده است. 

گرچه اکنون حدود ده سال از مرگ ویلیام سولیوان در سال ۲۰۱۳ میلادی می‌گذرد و او قطعاً نمی‌تواند پاسخی به ادعای مضحک صهیونیست‌ها بدهد، اما در جای جای کتاب «مأموریت در ایران» که به خاطرات آن روزهای او اختصاص دارد، آمده است که چگونه واشینگتن و اعضای ارشد دولت «جیمی کارتر» از جمله «زبیگنیو برژینسکی» مشاور امنیت ملی او نهایت تلاش خود را برای جلوگیری از وقوع انقلاب به‌کار گرفتند. 

حتی سولیوان در کتاب خود اشاره کرده است که چگونه به‌شکلی مفتضحانه و قبل از تسخیر لانه جاسوسی توسط دانشجویان پیرو خط امام (ره)، ناچار به ترک خاک ایران شده است. 

مأموریت سولیوان در ایران دو سال پیش از انقلاب بهمن ۱۳۵۷ آغاز شد و تا اندکی پیش از اشغال لانه جاسوسی به دست دانشجویان پیرو خط امام ادامه داشت.

برژینسکی و «سایرس ونس» وزیر خارجه وقت ایالات متحده که قدرت پیش‌بینی انقلاب اسلامی ایران را حتی در ماه‌های منتهی به ۲۲ بهمن ماه ۱۳۵۷ نداشتند، این برآورد تحلیلی و محاسباتی نادرست را به مقامات رژیم صهیونیستی و افسران ارشد موساد در تهران نیز منتقل کرده بودند.

بی‌دلیل نبود که موساد از «پرویز ثابتی» رئیس اداره سوم ساواک خواسته بود تا بدون نگرانی بابت آینده رژیم شاه و با خیالی آسوده به شکنجه زندانیان و مخالفان رژیم طاغوت ادامه دهد.

حال اکنون کسانی به طور ناخواسته بازیگران اصلی صحنه‌پردازی کاذب صهیونیست‌ها از تاریخ انقلاب اسلامی ایران هستند که هیچ یک در قید حیات نیستند! 

اکنون پس از ۴۴ سال، مقامات رژیم اشغال‌گر قدس روی به روایت‌سازی وارونه از تاریخ آورده‌اند تا بلکه بتوانند از گذشته‌ سیاه خود به نوعی برای گریز به سوی آینده استفاده کنند! 

صهیونیست‌ها دقیقا این ادعای دروغین و سندسازی کاذب را زمانی مطرح کرده‌اند که به قول «تامیر پاردو» رئیس سابق موساد، به واسطه بحران‌های داخلی و بسیار عمیق شکل گرفته در اراضی اشغالی، رویای‌شان به کابوسی تلخ تبدیل شده و موجودیت جعلی اسرائیل به پایان خود نزدیک می‌شود. 

بدیهی است که در فقدان مولفه‌های برتری در زمان حال و آینده، صهیونیست‌ها دیواری کوتاه‌تر از تاریخ و گذشته و برای فرار از روند «سقوط ترکیبی و محتوم» خود ندارند، لذا دست به تحریف تاریخ زده‌اند تا بلکه به واسطه تحریف ماهیت و عوامل موجده انقلاب اسلامی بتوانند در مواجهه با قدرت همه‌جانبه ایران، مقاومت بیشتری صورت دهند.

بهتر است مقامات صهیونیستی این حقیقت مطلق را بیش از هر زمان دیگری بدانند که تحریف تاریخ توسط آنها، نه تنها فاصله‌ای میان مردم و انقلاب اسلامی و نظام مقدس برخاسته از آن نخواهد انداخت، بلکه حقانیت و اصالت انقلاب را بیش از پیش نزد افکار عمومی ایران و جهان به اثبات خواهد رساند.


نورنیوز
اخبار مرتبط
نمایش کمدی صهیونیست‌ها؛ تحریف تاریخ با هدف فرار به آینده!
پنج‌شنبه 1401/12/18 ساعت 20:40
نور ویدئو؛
نمایش کمدی صهیونیست‌ها؛ تحریف تاریخ با هدف فرار به آینده!
در فقدان مولفه‌های برتری در زمان حال و آینده، صهیونیست‌ها دیواری کوتاه‌تر از تاریخ برای فرار از روند «سقوط ترکیبی و محتوم» خود ندارند، لذا دست به تحریف تاریخ زده‌اند تا بلکه بتوانند در مواجهه با قدرت همه‌جانبه ایران، مقاومت بیشتری صورت دهند.
با مانور محسوس نئونازی‌ها، برلین چگونه دم از حقوق بشر می‌زند؟!
یکشنبه 1401/12/14 ساعت 12:22
نورنیوز بررسی کرد؛
با مانور محسوس نئونازی‌ها، برلین چگونه دم از حقوق بشر می‌زند؟!
نگرانی در خصوص وضعیت سخت پناه‌جویان و مهاجرین در آلمان به قوت خود باقی است به‌ویژه آنکه دستگاه‌های امنیتی و در راس آنها آژانس اطلاعات فدرال، مهم‌ترین نقش را در حمایت پشت پرده از نئونازیست‌ها ایفا می‌کنند.
مرگ حقوق بشر از سواحل ایتالیا تا خیابان‌های لندن!
شنبه 1401/12/13 ساعت 10:56
نورنیوز بررسی کرد؛
مرگ حقوق بشر از سواحل ایتالیا تا خیابان‌های لندن!
گرچه غربی‌ها سعی دارند با ظاهرسازی، خود را به عنوان حامی مطلق حقوق بشر معرفی کنند، اما در عمل به مجرمانی می‌مانند که حتی حقوق اولیه بشر را نیز نقض کرده و باید مورد بازخواست و مجازات جوامع بین‌المللی قرار گیرند.
رفع محاصره یمن؛ خط قرمز غرب!
پنج‌شنبه 1401/12/11 ساعت 11:30
نورنیوز بررسی کرد؛
رفع محاصره یمن؛ خط قرمز غرب!
در موضوع یمن، سازمان ملل متحد بار دیگر به بازیگر غایب میدان تبدیل شده است! در اینجا نه از محکومیت نسل‌کشی، کشتار و نقض مکرر آتش‌بس از سوی سعودی‌ها خبری هست و نه حتی از تلاشی حداقلی برای ایجاد صلح واقعی
نظرات

آخرین اخبار
زیدان برای عشق به فرانسه آمد، نه پول
تعیین ضرب‌الاجل تا بیست‌وسوم صفر
تامین اجتماعی به 48 میلیون بیمه‌شده خدمات می‌دهد
خوراکی‌ها؛ رکورددار خالی کردن جیب مردم
افشاگری «ریتر» از دلایل دوری ترامپ از دروازه‌های جهنم
مجلس اعلای اسلامی عراق: هدف از تجاوز به کشور ما، ایجاد بی ثباتی است
رضایت زائران از «مرز خسروی»
نورنما | فقط با آب می تونیم از زوارش پذیرایی کنیم ...
سید عمار حکیم حمله آمریکا و عربستان به عراق را محکوم کرد
بهبود معیشت مردم در فهرست ضروریات اساسی دولت
حمله AFC به پیشنهاد جنجالی فیفا
پیشنهاد جبران قطعی برق صنایع با تعطیلی هفتگی؛ کارگران چه می‌گویند؟
پیشروی ارتش روسیه در اوکراین
سرایا اولیاء الدم خواستار قطع روابط عراق با عربستان پس از حملات اخیر شد
ماجرای بسته اضطراری زمستانی ترامپ برای اوکراین
ذخیره خون کشور در دوران جنگ به 10 روز رسید؛ مشارکت مردم ناجی بیماران شد
حکمت اشراق و راز ماندگاری هویت ایرانی
بهره‌برداری از مسیر راه‌آهن چابهار ـ زاهدان تا پاییز انجام می شود
خبر مهم برای بازار خودرو؛ واردات 70 تا 75 هزار خودرو در دستور کار دولت
آخرین وضعیت ارتباطات در مرز مهران؛ اینترنت رایگان برای زائران اربعین
آخرین آمار اربعین 1405؛ کاهش 85 درصدی جان‌باختگان تصادفات زائران
شرط استقلال برای حفظ آسانی؛ حذف بند فسخ از قرارداد
دستگیری عضو سابق ارتش رژیم صهیونیستی به اتهام همکاری با ایران
وداع تلخ با پیراهن زرد؛ نیمار از تیم ملی برزیل خداحافظی کرد
محکومیت حملات آمریکا و عربستان به مواضع حشدالشعبی توسط رئیس پارلمان عراق
ریاست جمهوری عراق: حمله به مقرهای حشدالشعبی غیرقابل قبول است
اعلان قرمز روسیه علیه پاول دورف
بازسازی پل B1 کرج؛ زمان افتتاح و بهره برداری اعلام شد
ترامپ: حمله ایران غافلگیرمان کرد؛ فقط چند دقیقه فرصت واکنش داشتیم
جزئیات برنامه جدید استانداری قم برای کاهش مصرف انرژی در ادارات
آخرین تغییرات وثیقه خروج از کشور برای دانشجویان
هشدار سیل در پاکستان؛ صدها زخمی و خسارت به 800 خانه بر اثر بارندگی
تصمیم جدید اوپک‌پلاس با کاهش ذخایر نفت خام آمریکا
هشدار امنیتی جدید آمریکا؛ شهروندان آمریکایی از سفر به عراق منع شدند
ایران حملات آمریکا و عربستان به عراق را به‌شدت محکوم کرد
ضربه اطلاعاتی به گروهک‌های تروریستی تکفیری؛ 4 تیم عملیاتی پیش از اقدام بازداشت شدند
بازگشت کاپیتان سابق پرسپولیس به فولاد خوزستان
پیکر شهید خلبان مجید کاظمی به وطن بازگشت ؛ روایت ارتش از عملیات سوخو 24
آیا نتانیاهو از واشنگتن دست خالی برگشت؟
جدول و لینک ساعت قطعی برق استانها فردا پنج شنبه 8 مرداد اعلام شد
هشدار هواشناسی تهران؛ وزش باد شدید در نیمه جنوبی و غربی استان
مدیریت مصرف انرژی شرط تداوم تولید کشور است؛ دولت با اخلالگران برخورد می‌کند
نورنما | بزرگداشت زنده‌یاد اکبر عبدی در جشن «نفس»
وام 20 میلیون تومانی اربعین بازنشستگان کشوری آغاز شد؛ شرایط و نحوه ثبت‌نام
حمله به عراق؛ مقدمه تقابل بزرگ‌تر یا پرده آخر بحران؟
خبر مهم وزیر آموزش و پرورش؛ جزئیات استخدام 40 هزار نیروی جدید اعلام شد
برنامه قطعی برق تهران فردا 8 مرداد 1405 | جدول خاموشی مناطق
تجاوز مشترک آمریکا و عربستان به عراق ؛20 شهید و 32 زخمی ؛واکنش انصارالله و آماده‌باش بغداد
برنامه لیگ برتر وزنه برداری اعلام شد؛ زمان برگزاری مسابقات بزرگسالان، امید و بانوان
قیمت محصولات ایران‌خودرو امروز 7 مرداد 1405 | 207، دنا، تارا و ری‌را چند؟