×
سیاسی
شناسه خبر : 134035
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/12/16 ساعت 09:59
نمایش کمدی صهیونیست‌ها؛ تحریف تاریخ با هدف فرار به آینده!

نورنیوز بررسی کرد؛

نمایش کمدی صهیونیست‌ها؛ تحریف تاریخ با هدف فرار به آینده!

در فقدان مولفه‌های برتری در زمان حال و آینده، صهیونیست‌ها دیواری کوتاه‌تر از تاریخ برای فرار از روند «سقوط ترکیبی و محتوم» خود ندارند، لذا دست به تحریف تاریخ زده‌اند تا بلکه بتوانند در مواجهه با قدرت همه‌جانبه ایران، مقاومت بیشتری صورت دهند.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: این روزها موساد و نهادهای امنیتی رژیم اشغال‌گر قدس، بازی مضحک دیگری را با هدف تشدید تقابل خود با نظام و ملت ایران آغاز کرده‌اند که ریشه در گذشته دارد! 

بنابر ادعای مقامات امنیتی رژیم صهیونیستی، اسناد طبقه‌بندی شده و محرمانه‌ای از آنچه «آرشیو ملی اسرائیل» خوانده می‌شود، پس از ۴۰ سال خارج شده است که نشان می‌دهد سفیر آمریکا در تهران مدعی ارتباط با انقلابیون قبل از پیروزی انقلاب اسلامی بوده است! 

بر اساس این اسناد ادعایی، «ویلیام سولیوان» سفیر وقت آمریکا در تهران چنین موضوعی را در مذاکرات سال ۱۳۵۷ خود با مقامات رژیم صهیونیستی اعلام کرده است. 

گرچه اکنون حدود ده سال از مرگ ویلیام سولیوان در سال ۲۰۱۳ میلادی می‌گذرد و او قطعاً نمی‌تواند پاسخی به ادعای مضحک صهیونیست‌ها بدهد، اما در جای جای کتاب «مأموریت در ایران» که به خاطرات آن روزهای او اختصاص دارد، آمده است که چگونه واشینگتن و اعضای ارشد دولت «جیمی کارتر» از جمله «زبیگنیو برژینسکی» مشاور امنیت ملی او نهایت تلاش خود را برای جلوگیری از وقوع انقلاب به‌کار گرفتند. 

حتی سولیوان در کتاب خود اشاره کرده است که چگونه به‌شکلی مفتضحانه و قبل از تسخیر لانه جاسوسی توسط دانشجویان پیرو خط امام (ره)، ناچار به ترک خاک ایران شده است. 

مأموریت سولیوان در ایران دو سال پیش از انقلاب بهمن ۱۳۵۷ آغاز شد و تا اندکی پیش از اشغال لانه جاسوسی به دست دانشجویان پیرو خط امام ادامه داشت.

برژینسکی و «سایرس ونس» وزیر خارجه وقت ایالات متحده که قدرت پیش‌بینی انقلاب اسلامی ایران را حتی در ماه‌های منتهی به ۲۲ بهمن ماه ۱۳۵۷ نداشتند، این برآورد تحلیلی و محاسباتی نادرست را به مقامات رژیم صهیونیستی و افسران ارشد موساد در تهران نیز منتقل کرده بودند.

بی‌دلیل نبود که موساد از «پرویز ثابتی» رئیس اداره سوم ساواک خواسته بود تا بدون نگرانی بابت آینده رژیم شاه و با خیالی آسوده به شکنجه زندانیان و مخالفان رژیم طاغوت ادامه دهد.

حال اکنون کسانی به طور ناخواسته بازیگران اصلی صحنه‌پردازی کاذب صهیونیست‌ها از تاریخ انقلاب اسلامی ایران هستند که هیچ یک در قید حیات نیستند! 

اکنون پس از ۴۴ سال، مقامات رژیم اشغال‌گر قدس روی به روایت‌سازی وارونه از تاریخ آورده‌اند تا بلکه بتوانند از گذشته‌ سیاه خود به نوعی برای گریز به سوی آینده استفاده کنند! 

صهیونیست‌ها دقیقا این ادعای دروغین و سندسازی کاذب را زمانی مطرح کرده‌اند که به قول «تامیر پاردو» رئیس سابق موساد، به واسطه بحران‌های داخلی و بسیار عمیق شکل گرفته در اراضی اشغالی، رویای‌شان به کابوسی تلخ تبدیل شده و موجودیت جعلی اسرائیل به پایان خود نزدیک می‌شود. 

بدیهی است که در فقدان مولفه‌های برتری در زمان حال و آینده، صهیونیست‌ها دیواری کوتاه‌تر از تاریخ و گذشته و برای فرار از روند «سقوط ترکیبی و محتوم» خود ندارند، لذا دست به تحریف تاریخ زده‌اند تا بلکه به واسطه تحریف ماهیت و عوامل موجده انقلاب اسلامی بتوانند در مواجهه با قدرت همه‌جانبه ایران، مقاومت بیشتری صورت دهند.

بهتر است مقامات صهیونیستی این حقیقت مطلق را بیش از هر زمان دیگری بدانند که تحریف تاریخ توسط آنها، نه تنها فاصله‌ای میان مردم و انقلاب اسلامی و نظام مقدس برخاسته از آن نخواهد انداخت، بلکه حقانیت و اصالت انقلاب را بیش از پیش نزد افکار عمومی ایران و جهان به اثبات خواهد رساند.


نورنیوز
اخبار مرتبط
نمایش کمدی صهیونیست‌ها؛ تحریف تاریخ با هدف فرار به آینده!
پنج‌شنبه 1401/12/18 ساعت 20:40
نور ویدئو؛
نمایش کمدی صهیونیست‌ها؛ تحریف تاریخ با هدف فرار به آینده!
در فقدان مولفه‌های برتری در زمان حال و آینده، صهیونیست‌ها دیواری کوتاه‌تر از تاریخ برای فرار از روند «سقوط ترکیبی و محتوم» خود ندارند، لذا دست به تحریف تاریخ زده‌اند تا بلکه بتوانند در مواجهه با قدرت همه‌جانبه ایران، مقاومت بیشتری صورت دهند.
با مانور محسوس نئونازی‌ها، برلین چگونه دم از حقوق بشر می‌زند؟!
یکشنبه 1401/12/14 ساعت 12:22
نورنیوز بررسی کرد؛
با مانور محسوس نئونازی‌ها، برلین چگونه دم از حقوق بشر می‌زند؟!
نگرانی در خصوص وضعیت سخت پناه‌جویان و مهاجرین در آلمان به قوت خود باقی است به‌ویژه آنکه دستگاه‌های امنیتی و در راس آنها آژانس اطلاعات فدرال، مهم‌ترین نقش را در حمایت پشت پرده از نئونازیست‌ها ایفا می‌کنند.
مرگ حقوق بشر از سواحل ایتالیا تا خیابان‌های لندن!
شنبه 1401/12/13 ساعت 10:56
نورنیوز بررسی کرد؛
مرگ حقوق بشر از سواحل ایتالیا تا خیابان‌های لندن!
گرچه غربی‌ها سعی دارند با ظاهرسازی، خود را به عنوان حامی مطلق حقوق بشر معرفی کنند، اما در عمل به مجرمانی می‌مانند که حتی حقوق اولیه بشر را نیز نقض کرده و باید مورد بازخواست و مجازات جوامع بین‌المللی قرار گیرند.
رفع محاصره یمن؛ خط قرمز غرب!
پنج‌شنبه 1401/12/11 ساعت 11:30
نورنیوز بررسی کرد؛
رفع محاصره یمن؛ خط قرمز غرب!
در موضوع یمن، سازمان ملل متحد بار دیگر به بازیگر غایب میدان تبدیل شده است! در اینجا نه از محکومیت نسل‌کشی، کشتار و نقض مکرر آتش‌بس از سوی سعودی‌ها خبری هست و نه حتی از تلاشی حداقلی برای ایجاد صلح واقعی
نظرات

آخرین اخبار
شوک های پی در پی در اقتصاد آمریکا
لوموند: سخنان ترامپ دیگر بازارهای مالی را آرام نمی‌کند
اقدام خصمانه آرژانتین علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
بلومبرگ: دست برتر جنگ انرژی در اختیار ایران است
انفجار در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و کویت
چین، روسیه، اندونزی و پاکستان خواستار آتش بس فوری شدند
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به زیرساخت های اسکله بندرعباس
5644 موشک و پهپاد، آمار کشورهای عربی از حملات ایران در 32 روز جنگ
عراقچی: پاسخی به پیشنهادات 15 بندی آمریکا نداده‌ایم
واکنش آمریکا، انگلیس و فرانسه به کشته شدن صلحبانان سازمان ملل در لبنان
اصابت پرتابه به یک نفتکش در شمال دوحه
تحلیلگر نظامی روس: ذخایر موشک‌های تاماهاوک آمریکا رو به اتمام است
وارن: جنگ ترامپ با ایران از محبوبیت برخوردار نیست
مرشایمر: اگر ترامپ و نتانیاهو به دادگاه می‌آمدند، اعدام می‌شدند
45 عملیات حزب‌الله در 24 ساعت گذشته علیه اشغالگران
ارسال سوخت جت از نیویورک به انگلیس در بحبوحه بحران انرژی
پدرو سانچز: از اقدام تلافی‌جویانه ترامپ نمی‌ترسم
29 کشته در سقوط هواپیمای ترابری نظامی روسیه
سناتور آمریکایی: اقتصاد جهانی به دلیل بسته بودن تنگه هرمز درحال فروپاشی است
ترامپ عقب‌نشینی کرد: تغییر رژیم ایران هدف امریکا نبود
سقوط جنگنده F-35 آمریکا در نوادا
تعجب فرانسه از انتقاد ترامپ درباره ممنوعیت پروازهای نظامی آمریکایی
پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب الله لبنان
روایت قالیباف از خواب شوم آمریکایی‌ها که «هرگز» تعبیر نخواهد شد!
وزیر فرهنگ: بیش از 80 درصد مردم به هویت ایرانی خود افتخار می‌کنند
ایروانی: تهدید آمریکا علیه زیرساخت‌های حیاتی ایران نقض فاحش حقوق بین‌الملل است
65 عناصر وابسته به اسرائیل در استان مرکزی دستگیر شدند
مقام اتحادیه اروپا: قیمت نفت و گاز به این زودی‌ به حالات عادی برنخواهد گشت
دستگیری 123 عامل مرتبط با شبکه‌های معاند در اسلامشهر، گلستان و بابلسر
سی‌ویکمین موج تجمعات شبانه مردمی ایران/پزشکیان و عراقچی در جمع مردم+فیلم
خدمات رایگان طراحی و نظارت برای بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده
نگراتی پوتین از پیامدهای ادامه جنگ افروزی آمریکایی صهیونیستی
حزب‌الله: قانون اعدام اسرای فلسطینی نشانه تداوم سیاست‌های سرکوبگرانه و خطرناک است
پاپ خواستار پایان جنگ ایران پیش از عید پاک شد
بیانیه ستادکل نیروهای مسلح و قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا به مناسبت روز جمهوری اسلامی
دستگیری 65مزدور دشمن آمریکایی-صهیونی و عوامل گروهک‌های تروریستی
اعلام ساعت کاری میادین میوه و تره‌بار بعد از تعطیلات عید
پدرو سانچز: جنگ علیه ایران بزرگ‌ترین فاجعه ژئوپلیتیکی جهان از زمان جنگ ویتنام است
بازتاب گسترده اقدام تیم ملی فوتبال ایران در رسانه‌های جهانی
عراقچی شعار «اول آمریکا» را به سخره گرفت
سفارت ایران اقدام اتحادیه اروپا را «ریاکاری» خواند
درآمد نفتی ایران دو برابر شد
نورنما| 12 فروردین روز جمهوری اسلامی گرامی باد
حمله هوایی به یک خودرو در جنوب لبنان
چه میزان تسهیلات تکلیفی اشتغال پرداخت شد؟
هرگونه اقدام علیه زیرساخت‌های ایران، پاسخ متقابل خواهد داشت
صدها هزار غیرنظامی در لبنان در معرض خطر هستند
هفت شهید و زخمی در حمله هوایی به نیروهای حشدالشعبی
بقائی: حمله آمریکا و اسرائیل به کارخانه‌های داروسازی جنایت ضد بشریت است
کشف سلاح و مهمات در دلیجان