×
سیاسی
شناسه خبر : 134035
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/12/16 ساعت 09:59

نورنیوز بررسی کرد؛

نمایش کمدی صهیونیست‌ها؛ تحریف تاریخ با هدف فرار به آینده!

در فقدان مولفه‌های برتری در زمان حال و آینده، صهیونیست‌ها دیواری کوتاه‌تر از تاریخ برای فرار از روند «سقوط ترکیبی و محتوم» خود ندارند، لذا دست به تحریف تاریخ زده‌اند تا بلکه بتوانند در مواجهه با قدرت همه‌جانبه ایران، مقاومت بیشتری صورت دهند.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: این روزها موساد و نهادهای امنیتی رژیم اشغال‌گر قدس، بازی مضحک دیگری را با هدف تشدید تقابل خود با نظام و ملت ایران آغاز کرده‌اند که ریشه در گذشته دارد! 

بنابر ادعای مقامات امنیتی رژیم صهیونیستی، اسناد طبقه‌بندی شده و محرمانه‌ای از آنچه «آرشیو ملی اسرائیل» خوانده می‌شود، پس از ۴۰ سال خارج شده است که نشان می‌دهد سفیر آمریکا در تهران مدعی ارتباط با انقلابیون قبل از پیروزی انقلاب اسلامی بوده است! 

بر اساس این اسناد ادعایی، «ویلیام سولیوان» سفیر وقت آمریکا در تهران چنین موضوعی را در مذاکرات سال ۱۳۵۷ خود با مقامات رژیم صهیونیستی اعلام کرده است. 

گرچه اکنون حدود ده سال از مرگ ویلیام سولیوان در سال ۲۰۱۳ میلادی می‌گذرد و او قطعاً نمی‌تواند پاسخی به ادعای مضحک صهیونیست‌ها بدهد، اما در جای جای کتاب «مأموریت در ایران» که به خاطرات آن روزهای او اختصاص دارد، آمده است که چگونه واشینگتن و اعضای ارشد دولت «جیمی کارتر» از جمله «زبیگنیو برژینسکی» مشاور امنیت ملی او نهایت تلاش خود را برای جلوگیری از وقوع انقلاب به‌کار گرفتند. 

حتی سولیوان در کتاب خود اشاره کرده است که چگونه به‌شکلی مفتضحانه و قبل از تسخیر لانه جاسوسی توسط دانشجویان پیرو خط امام (ره)، ناچار به ترک خاک ایران شده است. 

مأموریت سولیوان در ایران دو سال پیش از انقلاب بهمن ۱۳۵۷ آغاز شد و تا اندکی پیش از اشغال لانه جاسوسی به دست دانشجویان پیرو خط امام ادامه داشت.

برژینسکی و «سایرس ونس» وزیر خارجه وقت ایالات متحده که قدرت پیش‌بینی انقلاب اسلامی ایران را حتی در ماه‌های منتهی به ۲۲ بهمن ماه ۱۳۵۷ نداشتند، این برآورد تحلیلی و محاسباتی نادرست را به مقامات رژیم صهیونیستی و افسران ارشد موساد در تهران نیز منتقل کرده بودند.

بی‌دلیل نبود که موساد از «پرویز ثابتی» رئیس اداره سوم ساواک خواسته بود تا بدون نگرانی بابت آینده رژیم شاه و با خیالی آسوده به شکنجه زندانیان و مخالفان رژیم طاغوت ادامه دهد.

حال اکنون کسانی به طور ناخواسته بازیگران اصلی صحنه‌پردازی کاذب صهیونیست‌ها از تاریخ انقلاب اسلامی ایران هستند که هیچ یک در قید حیات نیستند! 

اکنون پس از ۴۴ سال، مقامات رژیم اشغال‌گر قدس روی به روایت‌سازی وارونه از تاریخ آورده‌اند تا بلکه بتوانند از گذشته‌ سیاه خود به نوعی برای گریز به سوی آینده استفاده کنند! 

صهیونیست‌ها دقیقا این ادعای دروغین و سندسازی کاذب را زمانی مطرح کرده‌اند که به قول «تامیر پاردو» رئیس سابق موساد، به واسطه بحران‌های داخلی و بسیار عمیق شکل گرفته در اراضی اشغالی، رویای‌شان به کابوسی تلخ تبدیل شده و موجودیت جعلی اسرائیل به پایان خود نزدیک می‌شود. 

بدیهی است که در فقدان مولفه‌های برتری در زمان حال و آینده، صهیونیست‌ها دیواری کوتاه‌تر از تاریخ و گذشته و برای فرار از روند «سقوط ترکیبی و محتوم» خود ندارند، لذا دست به تحریف تاریخ زده‌اند تا بلکه به واسطه تحریف ماهیت و عوامل موجده انقلاب اسلامی بتوانند در مواجهه با قدرت همه‌جانبه ایران، مقاومت بیشتری صورت دهند.

بهتر است مقامات صهیونیستی این حقیقت مطلق را بیش از هر زمان دیگری بدانند که تحریف تاریخ توسط آنها، نه تنها فاصله‌ای میان مردم و انقلاب اسلامی و نظام مقدس برخاسته از آن نخواهد انداخت، بلکه حقانیت و اصالت انقلاب را بیش از پیش نزد افکار عمومی ایران و جهان به اثبات خواهد رساند.


نورنیوز
اخبار مرتبط
نمایش کمدی صهیونیست‌ها؛ تحریف تاریخ با هدف فرار به آینده!
پنج‌شنبه 1401/12/18 ساعت 20:40
نور ویدئو؛
نمایش کمدی صهیونیست‌ها؛ تحریف تاریخ با هدف فرار به آینده!
در فقدان مولفه‌های برتری در زمان حال و آینده، صهیونیست‌ها دیواری کوتاه‌تر از تاریخ برای فرار از روند «سقوط ترکیبی و محتوم» خود ندارند، لذا دست به تحریف تاریخ زده‌اند تا بلکه بتوانند در مواجهه با قدرت همه‌جانبه ایران، مقاومت بیشتری صورت دهند.
با مانور محسوس نئونازی‌ها، برلین چگونه دم از حقوق بشر می‌زند؟!
یکشنبه 1401/12/14 ساعت 12:22
نورنیوز بررسی کرد؛
با مانور محسوس نئونازی‌ها، برلین چگونه دم از حقوق بشر می‌زند؟!
نگرانی در خصوص وضعیت سخت پناه‌جویان و مهاجرین در آلمان به قوت خود باقی است به‌ویژه آنکه دستگاه‌های امنیتی و در راس آنها آژانس اطلاعات فدرال، مهم‌ترین نقش را در حمایت پشت پرده از نئونازیست‌ها ایفا می‌کنند.
مرگ حقوق بشر از سواحل ایتالیا تا خیابان‌های لندن!
شنبه 1401/12/13 ساعت 10:56
نورنیوز بررسی کرد؛
مرگ حقوق بشر از سواحل ایتالیا تا خیابان‌های لندن!
گرچه غربی‌ها سعی دارند با ظاهرسازی، خود را به عنوان حامی مطلق حقوق بشر معرفی کنند، اما در عمل به مجرمانی می‌مانند که حتی حقوق اولیه بشر را نیز نقض کرده و باید مورد بازخواست و مجازات جوامع بین‌المللی قرار گیرند.
رفع محاصره یمن؛ خط قرمز غرب!
پنج‌شنبه 1401/12/11 ساعت 11:30
نورنیوز بررسی کرد؛
رفع محاصره یمن؛ خط قرمز غرب!
در موضوع یمن، سازمان ملل متحد بار دیگر به بازیگر غایب میدان تبدیل شده است! در اینجا نه از محکومیت نسل‌کشی، کشتار و نقض مکرر آتش‌بس از سوی سعودی‌ها خبری هست و نه حتی از تلاشی حداقلی برای ایجاد صلح واقعی
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
هوای تهران در شرایط «قابل قبول» قرار گرفت
یونیسف: بیش از 700 هزار کودک در غزه از تحصیل محروم شده‌اند
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه 15 شهریور
سازمان سنجش: مهلت انتخاب رشته تا 17 شهریور تمدید شد
مادورو: تلاش واشنگتن برای تغییر نظام در کاراکاس اشتباه است
مقدماتی جام‌جهانی اروپا و شب پرگل
قاتل شهید رضایی در سمیرم اعدام شد+فیلم
پیکر استاد احمد پژمان به زادگاهش در لارستان باز می‌گردد
رویکرد فرهنگی دولت و موضوع برگزاری کنسرت خیابانی
تل‌آویو همچنان در انزوای هوایی؛ ادامه تعلیق پروازها از سوی ایتالیا
بلاگر هتاک به اقوام بازداشت شد
وزیر خارجه آلمان: انفجار خطوط لوله گاز نورد استریم تروریستی است
رشد 37 درصدی بهای جهانی طلا در کمتر از یک سال
ترامپ در حال بررسی گزینه‌های نظامی علیه ونزوئلا است
ضرورت‌های راهبردی عبور از تهدیدات
درسنامه وحدت در مکتب مصطفوی
افزایش تدریجی پیاده‌روی راه مقابله با کم‌تحرکی
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 14 شهریور 1404
همکاری OpenAI و Broadcom برای ساخت تراشه اختصاصی
تحول در فناوری پوشیدنی‌ها؛ کشی که گرمای بدن را به برق تبدیل می‌کند
اسطوره شیرجه آمریکا مدال‌های المپیکش را برای تأمین هزینه‌هایش حراج کرد
مصرف پروتئین حیوانی و کاهش اندک مرگ‌ومیر ناشی از سرطان
جزئیات قیمت و حافظه آیفون 17 ایر فاش شد
آزمایش سه‌دقیقه‌ای جدید، شناسایی زودهنگام آلزایمر را ممکن می‌کند
اسفنج‌های خوراکی برای لاغری؛ نوآوری تازه دانشمندان چینی
ستاره نامدار تنیس که سرطان را شکست داد
کمپین تبلیغاتی رژیم صهیونیستی با کمک گوگل
مدودف: روسیه تهدید نمی‌کند اما باید رویکردهای نظامی مرزی را بازنگری کند
صدراعظم آلمان: اروپا همچنان به کمک آمریکا وابسته است
پایان خاموشی ها با راه اندازی نیروگاه های خورشیدی
دولت با اعطای اختیارات جدید، مسیر سرمایه‌گذاری در استان‌ها را تسهیل می‌کند
مسئول آمریکایی: نتایج جلسه کابینه لبنان تا حدی مثبت بود
هشدار وزیر آمریکایی به هند درباره همکاری با روسیه و چین
پروازهای باکو -تهران فردا از سر گرفته می‌شود
فراتحلیل و فرامتن سفر رئیس جمهور محترم ایران به چین و اجلاس شانگهای
درویش: با وجود فشارها، پرسپولیس آماده ادامه رقابت‌هاست
عکس های منتخب جهان، 5 سپتامبر 2025
ولایتی: شانگهای در آینده نقش اول را در تعیین سرنوشت جهان دارد
قتل مشکوک پدر 77 ساله؛ بازداشت پسر به اتهام قتل
ایران و ازبکستان برای دومین بار در فینال کافا رودررو می‌شوند
واکنش روسیه به حمایت از قطعنامه پیشنهادی ایران در آژانس انرژی اتمی
اردن و قطر اظهارات نتانیاهو درباره کوچ اجباری فلسطینی‌ها را محکوم کردند
وزیر آموزش و پرورش: برگزاری المپیادهای مدرسه‌ای راهی برای کشف استعدادهای ورزشی است
برگزاری تمرین تاکتیکی تیم ملی زیر نظر قلعه‌نویی در ازبکستان
دومین بانک بزرگ روسیه در ایران افتتاح می شود
تلاش آمریکا برای جاسوسی از رهبر کره شمالی شکست خورد
اتمام تعمیرات اساسی سکوهای فاز یک پارس جنوبی
خلبان، پرواز قشم-تهران را به سلامت فرود آورد
انتقاد عراقچی از سکوت کرکننده غرب نسبت به توسعه هسته‌ای رژیم اسرائیل
تعطیلی دوباره راکتور هسته‌ای در فرانسه به دلیل هجوم عروس‌های دریایی
X
آگهی تبلیغاتی