×
سیاسی
شناسه خبر : 134019
تاریخ انتشار : دوشنبه 1401/12/15 ساعت 19:51
مواد سمی خطرناک در دانش‌آموزان یافت نشد/ شایعه‌پردازان تحت پیگرد قرار گرفتند

بیانیه شماره ۲ وزارت کشور؛

مواد سمی خطرناک در دانش‌آموزان یافت نشد/ شایعه‌پردازان تحت پیگرد قرار گرفتند

وزارت کشور با تأکید بر اینکه تاکنون وجود مواد سمی و خطرناک در هیچ‌یک از دانش‌آموزان مراجعه‌کننده به مراکز درمانی بر اثر مسمومیت یافت نشده، اعلام کرد: تعدادی از عناصر مخل روان و سلامت جامعه که با نشر اکاذیب در کنار هیاهوی بیگانگان در ایجاد جو ملتهب و اضطراب تلاش داشتند، تحت پیگرد قرار گرفته‌اند.

نورنیوز - گروه سیاست: وزارت کشور دوشنبه شب در بیانیه شماره ۲ درباره نتایج اولیه تحقیقات در برخی از مدارس کشور درباره مسمومیت دانش آموزان، اعلام کرد: پیرو نخستین بیانیه وزارت کشور در پیگیری التهابات ایجاد شده در برخی از مدارس و بروز ناراحتی برای تعدادی از دانش‌آموزان عزیز و در تعقیب مجدانه این مساله مهم و با فعالیت شبانه‌روزی وزارت‌خانه‌های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، آموزش و پرورش، نهادها و دستگاه‌های اطلاعاتی، قضایی و امنیتی، نتایج حاصله زیر به اختصار به سمع و نظر مردم شریف ایران می‌رسد.

وزارت کشور افزود: بنا بر گزارش های واصله تاکنون در ۲۵۰ کلاس از مدارس سراسر کشور، تعداد محدودی از دانش آموزان ابراز احساس عوارض و ناراحتی کرده‌اند.

وزارت کشور ادامه داد: براساس بررسی نمونه‌های مشکوک در معتبرترین آزمایشگاههای کشور و جمع‌بندی نتایج حاصله در کمیته علمی وزارت بهداشت که از متخصصین ارشد حوزه های مختلف درمانی و بهداشتی تشکیل شده است و همچنین سازمان پدافند غیرعامل و... خوشبختانه تا این لحظه وجود مواد سمی و خطرناک در هیچ‌یک از دانش‌آموزان مراجعه‌کننده به مراکز درمانی یافت نشده است.

این بیانیه اضافه کرد: در آزمایش‌های انجام شده در کمتر از پنج درصد مراجعین مواد محرکی یافت شده که منجر به بدحالی دانش‌آموزان و بروز علائمی شده است که خوشبختانه هیچ‌کدام منجر به مخاطرات و عوارض پایدار برای فرزندان‌مان نشده است، این می‌تواند یک اقدام عامدانه و جنایتکارانه باشد و تحقیقات در این زمینه توسط دستگاههای اطلاعاتی و انتظامی ادامه دارد.

وزارت کشور تاکید کرد: در نشست مشترک کمیته علمی وزارت بهداشت و درمان، بنا به اطلاعات ارائه شده استانداران مرتبط با موضوع و سایر بخش‌های مربوطه، معلوم شد که بیش از ۹۰ درصد ابراز ناراحتی دانش‌آموزان ناشی از اضطراب و نگرانی‌های ایجاد شده در فضای کلاس و مدرسه بوده است.

این بیانیه خاطرنشان کرد: برابر بررسی های به عمل آمده بخشی از مواردی که منجر به ایجاد التهاب در برخی از مدارس شده است، ناشی از اقدامات ماجراجویانه است که مساله مورد رسیدگی قرار گرفته است.

وزارت کشور اعلام کرد: تعدادی از عناصر مخل روان و سلامت جامعه، که با نشر اکاذیب و تشویش اذهان در کنار هیاهوی کور بیگانگان در ایجاد جو ملتهب و اضطراب تلاش داشته‌اند، توسط مراجع قضایی تحت پیگرد قرار گرفته‌اند که رسیدگی فوری و قاطع مورد انتظار است.

این وزارتخانه از اولیاء و والدین محترم دانش‌آموزان در سراسر کشور که تاکنون با خویشتن‌داری و همراهی خود، مانع از اخلال در امر آموزش فرزندان شده‌اند خواست که با رفع نگرانی از این عزیزان، در صورت مشاهده هرگونه عوامل برهم‌زننده آرامش و سلامت دانش‌آموزان موارد را به سرعت به دستگاه‌های مسئول گزارش کنند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
پیام پزشکیان به مناسبت روز جهانی کار و کارگر
برخی خدمات ابری آمازون در خلیج فارس همچنان مختل است
تمدید واردات کالاهای اساسی از مرزها تا پایان شهریور
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز جمعه 11 اردیبهشت1405+ جدول
گزارش معاریو از «جنگ اعصاب» میان ترامپ و نتانیاهو
طباطبایی: ایران داعیه‌دار صلح است اما در برابر زور پاسخ قاطع می‌دهد
آیا ستاره مراکشی ها در جام جهانی پا به توپ می‌شود؟
گزارش الجزیره از خسارت چندین میلیارد دلاری تجهیزات آمریکا در جنگ ایران
تعرفه حقوق ورودی خودرو در انتظار تصویب دولت
وزارت ارتباطات: «اینترنت پرو» طرح ما نبود
قیمت جهانی طلا در مسیر کاهش هفتگی
هشت پلیس در انفجار خانه ای در نیویورک زخمی شدتد
تداوم شرایط سالم هوا در پایتخت
عارف: کارگران در خط مقدم دفاع از معیشت مردم ایستاده‌اند
رئیس انجمن قطعه‌سازان: بخش عمده قیمت خودرو در بازار کاذب است
کلسترول بالا فقط مشکل افراد چاق نیست
نقش بنادر شمالی در تأمین کالاهای اساسی و مواد غذایی
شوک هرمز، صادرات آمریکا را بلعید
هاآرتص: جبهه لبنان سخت‌ترین میدان نبرد برای ارتش اسرائیل
اینستاگرام با حساب‌های بازنشرکننده محتوا مقابله می‌کند
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 11 اردیبهشت+ وضعیت استانها
آخرین وضعیت ترافیک در محورهای شمالی کشور
پلیس فتا نسبت به افزایش کلاهبرداری‌های اینترنتی هشدار داد
ابلاغ پیام تشکر رهبر انقلاب از شورای مفتیان فدراسیون روسیه
انتقال پنج نفر به بیمارستان پس از چاقوکشی در دبیرستان آمریکایی
سفر ترامپ به چین و تصمیم گیری درباره جنگ با ایران
معاون وزیر آموزش و پرورش از جبران افت تحصیلی ابتداییها در بستر مجازی خبر داد
ایران و روسیه درباره همکاری‌های هسته‌ای رایزنی کردند
فرمانده پیشین ناتو: جایگزینی رادار‌ها و موشک‌های آمریکا دشوار و زمان بر است
فرار سرمایه از دوبی به سنگاپور در پی تنش‌های منطقه‌ای
هشدار پکن به واشنگتن درباره مسئله تایوان
این غذاها خطر سرطان روده را کاهش می‌دهند
اختلاف در واشنگتن بر سر قانونی بودن جنگ با ایران
آمریکا ناوگان کمک‌رسانی به غزه را محکوم کرد
واکنش رئیس فدراسیون فوتبال فلسطین به پیشنهاد دست دادن با مقام اسرائیلی + فیلم
ادعای مقام آمریکایی: ترامپ به‌زودی تصمیم مهمی درباره ایران اتخاذ می‌کند
جهان هر ماه 750 میلیون بشکه نفت را در هرمز از دست می‌دهد
نوراینفو | نکاتی برای بالا بردن امنیت گوشی هوشمند
ایروانی: ادعاهای مطرح‌شده علیه ایران بی‌اساس است
9 نشانه سرطان روده بزرگ که نباید نادیده بگیرید
چرا ابتلا به سرطان روده بزرگ در جهان افزایش پیدا کرده است؟
آیا بستن چشم‌ها باعث تقویت شنوایی می‌شود؟
اتحادیه اروپا از میزان واقعی ذخایر سوخت بی‌اطلاع است
اکونومیست: نفت ممکن است به 200 دلار برسد
برتری ناتینگهام مقابل استون‌ویلا در جدال تمام‌انگلیسی لیگ اروپا
درخواست اسپانیا از اتحادیه اروپا برای تعلیق توافق شراکت با اسرائیل
درخواست سازمان ملل برای واکنش فوری اروپا به توقیف ناوگان الصمود
واکنش تند ایتالیا به اقدام اسرائیل علیه کشتی‌های بشردوستانه
احضار کاردار رژیم صهیونیستی توسط اسپانیا
لیلاز: سعی کردیم جلوی جنگ را بگیریم و نشد/محاصره دریایی قابل مدیریت است