×
اقتصادی
شناسه خبر : 132994
تاریخ انتشار : دوشنبه 1401/12/15 ساعت 13:49
امکان پرداخت با ریال دیجیتال در کسب‌وکار‌های اینترنتی داخلی فراهم شد

امکان پرداخت با ریال دیجیتال در کسب‌وکار‌های اینترنتی داخلی فراهم شد

رئیس سازمان فناوری اطلاعات از ارائه خدمات پرداخت بانکی به کسب و کار‌های اینترنتی داخلی مبتنی بر ریال دیجیتال خبر داد.

نورنیوز - گروه اقتصاد: جلسه بررسی آیین نامه حمایت از کسب و کار‌های اقتصاد دیجیتال با حضور فاطمه قاسم پور، عضو کمیسیون اجتماعی و فاطمه رحمانی، نماینده مردم مشهد و کلات و همچنین جمعی از مسئولان وزارتخانه‌های ارتباطات و فناوری اطلاعات، اقتصاد و امور دارایی و صمت و برخی صاحبان کسب و کار‌های مجازی برگزار شد.

در ادامه این جلسه محمد خوانساری، معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان فناوری اطلاعات در گزارشی ابعاد آیین نامه حمایت از کسب و کار‌های اقتصاد دیجیتال را تشریح کرد و گفت: براساس این آیین نامه وزارت ارتباطات تکالیفی را برعهده دستگاه‌های مختلف گذاشته است.

او با اشاره به برخی تکالیف دستگاه‌های اجرایی درباره حمایت از کسب و کار‌های فضای مجازی گفت: این وزارتخانه انجام مکاتبات به منظور معرفی نماینده تام الاختیار با کلیه وزرای دستگاه‌های دارای تکلیف را مدنظر قرار داده و تاکنون ۱۰ جلسه به صورت منظم با نمایندگان معرفی شده برگزار کرده است.

خوانساری با بیان اینکه تدوین شاخص‌های ارزیابی سکو‌های مشمول و برگزاری فراخوان و ارزیابی و معرفی سکو‌های مشمول از جمله نکات آیین نامه فوق است، گفت: براساس این آیین نامه سایت ۱۶۴۹ راه اندازی و مرکز تماسی در این بخش مستقر شده است. همچنین تاکنون ۳ جلسه برای تدوین دستورالعمل ارسال پیامک تبلیغاتی و استفاده از ظرفیت کانون‌های تبلیغاتی برگزار شده است. علاوه بر این جلسات متعددی میان هر یک از دستگاه‌ها با سکو‌های مشمول داوطلب، اجرای پایلوت تکالیف مربوطه انجام شده است.

معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان فناوری اطلاعات در ادامه با اشاره به شناسایی سکو‌ها و سطح بندی آن‌ها در آیین نامه فوق اظهار کرد: پیرامون این مبحث بانک مرکزی با همکاری وزارت امور اقتصادی و دارایی از طریق شرکت‌های ارائه دهنده خدمات پرداخت بانک ها، خدماتی نظیر پرداخت مستقیم، حساب امانی، کیف پول الکترونیک را در اختیار سکو‌ها قرار خواهد داد.

خوانساری افزود: همچنین در این بخش موضوع فراهم کردن امکان پرداخت مبتنی بر ریال دیجیتال مدنظر است. در این بخش نسخه آزمایشی آماده شده و در حال گذراندن مراحل تست برای نسخه عملیاتی است. همچنین سه بانک به صورت پایلوت این موضوع را در اپلیکیشن‌های خود پیاده کرده‌اند.

او در ادامه با اشاره به تکالیف سازمان صداوسیما جهت حمایت از توسعه سکو‌های داخلی گفت: صداوسیما به واسطه آیین نامه فوق، موظف است تبلیغ و معرفی سکو‌های مشمول را مدنظر قرار دهد، همچنین در این آیین نامه مقرر شده انتقال کلیه تعاملات سازمان صداوسیمای ایران با مردم در سکو‌های داخلی مدنظر قرار گیرد که این مسئله به نسبت خوبی انجام شده و، اما در برخی موارد به طول انجامیده است.

وی با اشاره به همکاری وزارت ارتباطات با شرکت ملی پست در راستای حمایت از کسب و کار‌های فضای مجازی گفت: در این راستا بسته‌های تشویقی برای خدمات پستی مدنظر قرار گرفته و براساس تعامل صورت گرفته شرکت پست ۲۰ درصد به کسب و کار‌های داخلی در راستای ارسال مرسولات تخفیف خواهد داد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 1 تیر 1405+ جدول
قیمت نجومی یک یادگاری تاریخ‌ساز!
سخنگوی وزارت خارجه: مبنای مذاکرات «تعهد در برابر تعهد» است
رئیس‌جمهور: در مذاکرات کوتاه نمی‌آییم
ایتا از دسترس خارج شد
ترامپ خواستار مداخله نظامی برای پایان تیراندازی‌ها در شیکاگو شد
راز هرمز؛ تجربه جنگ در دریا
خبر خوش رئیس سازمان غذا و دارو برای مصرف‌کنندگان مستمر دارو
توقیف 130 همت اموال در پرونده مؤسسه اعتباری نور
ابراز امیدواری چین از ادامه روند مثبت مذاکرات ایران و آمریکا
رشد بیت‌کوین متوقف شد+ قیمت دیگر رمزارزها
چالش‌های ترامپ پس از جنگی نامحبوب و غیرقانونی
پترو اسرائیل را به نفوذ در سامانه انتخاباتی کلمبیا متهم کرد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز دوشنبه 1 تیرماه 1405 +جدول
آغاز اردوی تدارکاتی امیدها با حضور 28 بازیکن
شوک به بازار انرژی در پی سقوط دوباره قیمت نفت
از بازداشت تا مصادره؛ جزئیات تازه از پرونده‌های جاسوسی و وطن‌فروشی
عزاداری شب هفتم محرم 1448 مسجد ولی عصر (عج) خوزستانی های مقیم تهران
ردپای تلگرام در خرابکاری علیه نخست‌وزیر انگلیس
رکورد تازه مریخ‌نورد ناسا در ماراتن نوردی
سهمیه بنزین تیرماه بدون تغییر واریز شد
مخالفت بن‌گویر با توقف درگیری‌ها در لبنان
نخست‌وزیر انگلیس استعفا داد
خطاب تند عزیزی به ترامپ: شما تهدید می‌کنید، ما عمل می‌کنیم
اعلام محدودیت‌های ترافیکی کشور در 5 روز آینده
استقبال مصر از یادداشت تفاهم ایران و آمریکا
عاشورا؛ آیین عزت انسان
زمان برگزاری رقابتهای لیگ برتر در ورزشگاه آزادی اعلام شد
قیمت دلار توافقی امروز دوشنبه 1 تیر 1405
برنامه کامل مسابقات جام جهانی 2026 ؛ سه شنبه 2 تیر
پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب روز 17 تیر در نجف و کربلا تشییع می‌شود
قهرمانی مقتدرانه ایران در مسابقات جهانی کشتی ساحلی
پایان زندگی نخستین فضانورد تاریخ افغانستان
معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی چه زمانی پرداخت می شود؟
توقف موقت مذاکرات سوئیس در سایه تهدید ترامپ/ بازگشت هیئت ایرانی به تهران
فروش صندلی پزشکی شایعه است
آیفون با روکش طلا؛ پاداش بسته ماندن دروازه‌بان عراق!
صادرات 36 میلیون بشکه نفت ایران در محاصره دریایی
دریافت وجه در ازای تحویل کارنامه خط قرمز آموزش و پرورش
سنگ تمام مکزیکی‌ها برای فوتبال ایران
راه‌اندازی سامانه «بینا» برای ثبت‌نام دانش‌آموزان
روزنامه آمریکایی: جنگ‌افروزی علیه ایران نتیجه‌ای نداشت
کیفیت هوای تهران قابل قبول است
ترامپ دوباره به نخست‌وزیر ایتالیا تاخت
عارف: امنیت سرمایه‌گذاری شرط اصلی جذب سرمایه است
تیراندازی مرگبار در مدرسه‌ای در فیلیپین با چند کشته و زخمی
پایان امیدها؛ پرونده برگزاری جام حذفی بسته شد!
وزارت دارایی چین: محصولات 46 شرکت آمریکایی تحریم شد
بقایی: پس از تهدیدهای ترامپ، هیئت ایرانی از ادامه نشست چهارجانبه خودداری کرد
شکاف تازه میان ترامپ و نتانیاهو بر سر لبنان