×
فرهنگی
شناسه خبر : 132974
تاریخ انتشار : دوشنبه 1401/12/15 ساعت 11:58
محدودیت‌های ترافیکی آخر هفته و نیمه شعبان در جاده‌ها اعلام شد

محدودیت‌های ترافیکی آخر هفته و نیمه شعبان در جاده‌ها اعلام شد

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور محدودیت‌های ترافیکی آخر هفته و نیمه شعبان در جاده‌ها را اعلام کرد.

نورنیوز - گروه فرهنگ و جامعه: سرهنگ احمد شیرانی؛ رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور با اشاره به محدودیت‌های ترافیکی سه‌شنبه ۱۶ اسفندماه الی شنبه ۲۰ اسفندماه اظهار کرد: تردد موتورسیکلت از ساعت ۱۲ ظهر روز سه‌شنبه ۱۶ اسفند الی ساعت ۶ صبح روز شنبه ۲۰ اسفند از محورهای کرج چالوس، هراز، فیروزکوه و محور تهران سمنان مشهد و بالعکس ممنوع است.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور گفت: تردد موتورسیکلت‌های انتظامی و امدادی برای انجام مأموریت‌های ضروری در مسیر مجاز جریان ترافیک بلامانع خواهد بود.

او با اشاره به محدودیت‌های محور کندوان گفت: تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۲ الی ۲۴ روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه مورخ‌های ۱۶ و ۱۷ اسفند از مرزن‌آباد به سمت کرج ممنوع بوده و در صورت اعلام مأمورین پلیس راه درمحل، تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۶ الی ۲۴ همان روز از کرج (میدان امیرکبیر) و آزادراه تهران شمال به سمت مرزن‌آباد به صورت یکطرفه خواهد بود.

شیرانی گفت: تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۲ الی ۲۴ روزهای پنجشنبه و جمعه مورخ ۱۸ و ۱۹ اسفنداز کرج و ابتدای آزادراه تهران شمال به سمت مرزن‌آباد ممنوع بوده و در صورت اعلام مأمورین پلیس راه درمحل، تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۶ الی ۲۴ همان روز از مرزن‌آباد به سمت کرج و تهران به صورت یکطرفه خواهد بود.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور با اشاره به محدودیت‌های محور هراز در این ایام گفت: تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۴ الی ۲۴ روزهای پنجشنبه و جمعه مورخ ۱۸و ۱۹ اسفند از رودهن به سمت آمل ممنوع بوده و در صورت اعلام مأمورین پلیس راه درمحل، تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۶ الی ۲۴ همان روز از آب اسک به سمت رودهن (محدوده مشاء) به صورت یکطرفه خواهد بود.

او با اشاره به محدودیت‌های تردد در محورهای قم به دلیل نیمه شعبان گفت: تردد انواع تریلر و کامیون و کامیونت از ساعت ۱۲ روز سه‌شنبه مورخ ۱۶ اسفند لغایت روز چهارشنبه مورخ ۱۷ اسفند ساعت ۱۸ از میدان ۷۲ تن به سمت جمکران ممنوع و وسایل نقلیه می‌توانند از مسیر جایگزین (روی پل میدان ۷۲ تن به سمت اتوبان قم کاشان) تردد کنند.

شیرانی گفت: عوارضی اتوبان قم کاشان به سمت میدان ۷۲ تن ممنوع و وسایل نقلیه می‌توانند از مسیر جایگزین (بعد از عوارضی اتوبان قم کاشان به سمت رودخانه تغییر مسیر داده و در ادامه از کنارگذر منتهی به خیابان شهید بادیان وارد کمربندی امام علی (ع) و در ادامه به سمت جاده قدیم قم تهران و سلفچگان) تردد کنند.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور تصریح کرد: جاده قدیم کاشان قم نرسیده به پل امیرکبیر به سمت مسجد مقدس جمکران ممنوع و وسایل نقلیه می‌توانند از مسیر جایگزین (کنارگذر پل امیرکبیر سپس اتوبان کاشان قم) تردد کنند.

او بیان کرد: اجرای محدودیت‌های مذکور منوط به افزایش حجم تردد در محورها خواهد بود.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 5 آذر + وضعیت استان ها
براساس شواهد جدید دریاچه های آب مایع در مریخ وجود ندارد
غذا خوردن در تنهایی سلامت سالمندان را به خطر می‌اندازد
سیاه دانه و نقش آن در کاهش چربی خون
واکسن زونا ممکن است خطر زوال عقل را کاهش دهد
شایعه یا واقعیت؟ سیر خام ناشتا لاغر نمی‌کند
یک مربی تناسب اندام همیشه همراه شما!
سرماخوردگی را با آنتی‌بیوتیک درمان نکنید
استرس روزانه شما شبیه جنگیدن با شیر است!
نتانیاهو در حال بررسی برکناری یسرائیل کاتس از وزارت جنگ
جزئیات دیدار شهباز شریف با علی لاریجانی / تأکید بر همکاری‌های دوجانبه
سرنوشت جنگل‌های هیرکانی در دست باران / آتش‌ فرو می‌نشیند؟
پیام تسلیت الحوثی به شیخ نعیم قاسم / لزوم همبستگی در برابر اسرائیل
شناسایی مظنونان جدید سرقت از لوور
واکنش تند مسکو علیه ماکرون درباره دارایی‌های روسیه
زلنسکی برای توافق صلح به دیدار ترامپ می‌رود
سازمان ملل: 127 غیرنظامی از زمان آتش‌بس در لبنان کشته شده‌اند
بیانیه سرایا القدس درباره شهادت دو رزمنده جهاد اسلامی
150 پروژه در اولویت وزارت اقتصاد / آغاز طرح «اقتصاد برای همه»
پیشرفت‌های جدید در مذاکرات صلح روسیه به روایت کاخ سفید
موزه های تهران هم تعطیل شدند
سپاهان به مرحله حذفی لیگ قهرمانان آسیا صعود کرد+ فیلم گلها
نورنما | بزرگ‌ترین مجسمه مذهبی جهان در برزیل
حضور دوباره رونالدو در جام جهانی
کدام استان‌ها چهارشنبه تعطیل شدند
مقاومت یک جسد اسرائیلی دیگر را تحویل می‌دهد
یمن رسماً اعلام کرد: در کنار حزب‌الله هستیم
اعلام سیدبندی جام جهانی 2026 + تاریخ قرعه کشی
اوکراین با طرح صلح پیشنهادی آمریکا موافقت کرد
اعلام زمان و جزئیات ثبت‌نام حج عمره رجب و شعبان
مهاجرانی: نرخ بنزین بدون اطلاع قبلی به مردم تغییر نخواهد کرد
رئیس جمهور: بدون ثبت اموال، خدمات دولتی قابل دریافت نیست
نخست‌وزیر لبنان: کشور ما در وضعیت جنگ فرسایشی قرار دارد
انفجار در دادگاه ترکیه
تهران 3 درجه سردتر می‌شود / تداوم آلودگی هوا
اردن: اسرائیل بیش از 500 بار آتش‌بس را در غزه نقض کرده است
توافق نهایی بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی با آتیه سازان حافظ+اعلام جزییات بزودی
سهمیه بنزین خودروهای وارداتی و صفر تولید داخل حذف می‌شود+توضیحات وزیر نفت
جزئیات پرتاب ماهواره‌های سنجشی ایران / 3 ماهواره در یک روز
درخواست سوئد برای موشک‌هایی با برد هدف‌گیری خاک روسیه
موج اعتراض علویان به کشتارها و بازداشت های فرقه ای در سوریه
شرایط فروش وانت نیسان ارتقاء یافته اعلام شد+جدول فروش
اوکراین با مفاد توافق صلح موافقت کرده/زلنسکی برای مذاکره به آمریکا می رود
نظامی‌گری ژاپن و بازی دوگانه آمریکا
رئیس مجلس پاکستان: روابط دوجانبه با ایران به مرحله‌ای مهم رسیده است
سخنگوی فدراسیون فوتبال: بی‌اخلاقی کنند، نمی‌رویم
کدام سینماگران ایرانی داور جشنواره جهانی فجر شدند؟
دیدار و گفت‌وگوی وزیر امور خارجه با همتای هلندی
نورنما | هفته مقدس بسیج گرامی‌باد
چشم‌انداز اقتصاد اسرائیل پس از دو سال جنگ
X
آگهی تبلیغاتی