×
سیاسی
شناسه خبر : 132929
تاریخ انتشار : یکشنبه 1401/12/14 ساعت 12:22

نورنیوز بررسی کرد؛

با مانور محسوس نئونازی‌ها، برلین چگونه دم از حقوق بشر می‌زند؟!

نگرانی در خصوص وضعیت سخت پناه‌جویان و مهاجرین در آلمان به قوت خود باقی است به‌ویژه آنکه دستگاه‌های امنیتی و در راس آنها آژانس اطلاعات فدرال، مهم‌ترین نقش را در حمایت پشت پرده از نئونازیست‌ها ایفا می‌کنند.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: آمار حملات نژادپرستانه در آلمان به‌گونه‌ای تصاعدی و نگران‌کننده افزایش یافته و بر اساس اعلام منابع رسمی در آلمان، در سال ۲۰۲۲ حملات بیشتری نسبت به سال قبل به اقامتگاه‌های پناه‌جویان در این کشور ثبت شده است.

طبق اطلاعات وزارت کشور آلمان بیشتر این حملات با انگیزه‌های راست‌گرایانه و نئونازیستی بوده است.

۱۲۱ مورد حمله و ایراد خسارت به اقامتگاه‌های پناه‌جویان در سال ۲۰۲۲ در سراسر آلمان ثبت شده که این رقم ۷۳ درصد نسبت به سال ۲۰۲۱ افزایش داشته است. در آن سال حدود ۷۰ مورد از این دست حملات به ثبت رسیده بود.

این آمار در پاسخ به پرسش فراکسیون حزب چپ‌ها از سوی وزارت کشور آلمان ارائه شده و در اختیار استودیوی مرکزی شبکه سراسری ARD قرار گرفته و سایت دویچه وله نیز آن را بازنشر کرده است.

به اعتقاد بسیاری از تحلیل‌گران و داده‌پردازان، آمار واقعی به مراتب بیشتر از این موارد است زیرا بسیاری از پناه‌جویان و خصوصا مهاجرین غیر قانونی، به علت ترس از برخوردهای سخت پلیس و اداره مهاجرت، شکایات خود در مواجهه با نژادپرستان و نئونازیست‌ها را علنی نمی‌کنند!

حال با وجود افزایش بیش از ۷۰ درصدی این حملات نسبت به سال ۲۰۲۱ میلادی، مقامات دولت ائتلافی «اولاف شولتز» ظاهرا هنوز قصد ندارند موضعی جدی در خصوص این مسئله مهم داخلی و حقوق بشری اتخاذ کنند!

تمرکز ژرمن‌ها همچنان بر مسائل داخلی کشورهایی مانند ایران یا ایفای نقش مخرب در جنگ اوکراین است که موجب شده تا برلین به یکی از کانون‌های اصلی پمپاژ خشونت در جهانِ امروز تبدیل شود.

بهتر است «آنالنا بربوک» وزیرخارجه آلمان که این روزها ژست یک مدافع حقوق بشر را به خود گرفته، به جای دخالت در امور داخلی دیگر کشورها کمی بر روی فاجعه‌ای که در خیابان‌های کشورش در حال وقوع است متمرکز شود.

به طور متوسط روزانه سه پناه‌جو در آلمان هدف حمله قرار می‌گیرند که بیشتر این حملات با انگیزه‌های راست‌گرایانه رخ می‌دهند.

نکته آنکه؛ از سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۲ همه ساله آمار حملات به پناه‌جویان سیر نزولی داشته و این برای اولین بار است که آمار ثبت‌شده در یک سال، نسبت به سال قبل از آن افزایش داشته است.

بنابر گزارش‌های منتشر شده، حدس زده می‌شود علت این امر رفع محدودیت‌های ناشی از کرونا از یک سو و افزایش تعداد پناه‌جویان در سال ۲۰۲۲ از سوی دیگر باشد.

با این حال؛ اصل نگرانی در خصوص وضعیت سخت پناه‌جویان و مهاجرین همچنان به قوت خود باقی است به‌ویژه آنکه دستگاه‌های امنیتی آلمان و در راس آنها آژانس اطلاعات فدرال، مهم‌ترین نقش را در حمایت پشت پرده و نرم از نئونازیست‌ها ایفا می‌کنند.

قبلا این حمایت‌ها به ایالاتی مانند زاکسن محدود بود اما اکنون حتی ایالاتی مانند بایرن و نورث‌راین وستفالیا به محلی برای مانور نژادپرستان و برخورد آزادانه آنها با پناه‌جویان و حتی مسلمانان ساکن آلمان تبدیل شده است.

در این میان؛ کمترین هزینه‌ای متوجه مهاجمین نیست و بسیاری از آنها در سایه حمایت‌های پلیس و دستگاه امنیتی آلمان مشغول استمرار حملات نژادپرستانه و نئونازیستی خود هستند.

نکته تاسف‌بارتر اما؛ سکوت اتحادیه اروپا، کمیته حقوق بشر سازمان ملل متحد، سازمان خودخوانده عفو بین‌الملل و حتی برخی سازمان‌های غیردولتی در قبال این جنایات خاموش در شهرهای گوناگون آلمان است.

اولاف شولتز صدر اعظم آلمان هم که مدعی تشکیل دولتی چند فرهنگی در برلین است، نه تنها اقدامی برای مهار تحرکات سازمان‌دهی شده‌ی نژادپرستانه در کشورش صورت نمی‌دهد، بلکه مانند «آنگلا مرکل» صدر اعظم سابق، با رویکردی فاجعه‌بار و ضد بشری تضمین‌های لازم را به سرویس‌های امنیتی آلمان در خصوص پمپاژ هدف‌مند و سیستماتیک نژادپرستی در این کشور مخابره می‌کند!


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
اپل، فردا از آیفون 17 رونمایی خواهد کرد
گروسی: به نزدیک شدن دستیابی به توافق با ایران خوش‌بینیم
مقصران انفجار بندر شهید رجایی معرفی شدند
اسرائیل یک برج دیگر را در غزه ویران کرد+فیلم
هشدار وزیر امور خارجه رژیم اسرائیل به اروپایی ها
فینال حساس جام کافا: ایران و ازبکستان بار دیگر در مقابل یکدیگر | ترکیب ایران مشخص شد
منطقه بقاع لبنان مورد حمله رژیم صهیونی قرار گرفت
نگرانی مسکو از حملات پهپادی به سفارت روسیه
گفت‌وگوی وزیر خارجه مصر با عراقچی و گروسی درباره مسائل هسته‌ای ایران
معاون اول رئیس‌جمهور: باید از مانع‌تراشی‌های سنتی در مسیر فناوری عبور کنیم
شمار شهدای جنگ علیه غزه به بیش از 64 هزار نفر رسید
پزشکیان: پیشرفت آینده کشور، در گرو عملکرد مسئولانه، بالنده و پویای امروز نظام آموزشی است
وزیر ارتباطات: اقتصاد دیجیتال ایران درگیر موانع ساختاری جدی است
حماس: اشغال و تخریب شهر غزه بی‌پاسخ نخواهد ماند
آمریکا و اروپا؛ آتش‌افروز نسل‌کشی اسرائیل
مدودف: فنلاند آماده حمله به روسیه می‌شود
طرح استیضاح وزیر تعاون با 58 رای روی میز هیئت رئیسه مجلس
بمباران باشگاه فوتبال مقابل چشم یوفا
تبریک پزشکیان به رئیس جمهوری تاجیکستان
مدارس تهران آماده آغاز توزیع کتاب‌های درسی
ایران و روسیه در آستانه نهایی کردن قرارداد صادرات گاز
اژه‌ای: مبارزه با گران‌فروشی وظیفه دولت است
قرارگاه پیشگیری از خودکشی راه‌اندازی شد
کدام اسم پرتکرارترین نام مردان در ایران است؟
اسپانیا در مسیر تصویب فوری قانون تحریم تسلیحاتی علیه رژیم صهیونیستی/تقدیر حماس از اسپانیا
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه ‍17 شهریور 1404
نتاناهو خواستار تعویق محاکمه خود شد
رئیس‌جمهور فردا به مجلس می‌رود
پایان استاندارد اجباری هتل‌ها؛ تحول در ارزیابی خدمات گردشگری
زمان ثبت سفارش پیش فروش سکه یک روز دیگر تمدید شد
توسعه ناوگان هوایی ایران با ورود 22 هواپیمای جدید
جهاد اسلامی: عملیات قدس، واکنشی مشروع به جنایات رژیم اشغالگر
رشد 52 هزار واحدی شاخص کل؛ سبزپوشی در بازار سرمایه
قیمت دلار امروز دوشنبه 17 شهریور 1404
آغاز دومین دور عملیات عمره و اعزام بیش از 7 هزار عمره‌گذار
گروسی خبر داد؛ احتمال دستیابی به نتیجه مثبت مذاکرات ایران در روزهای آینده
نورنما | دعوایی که موجب بستن اتوبان شد
نشان نقره هیکاری ژاپن به نوجوان ایرانی رسید
تغییرات مهم در صدور دسته‌چک؛ محدودیت‌های جدید از امروز اجرایی شد
تیراندازی در قدس اشغالی/14 نفر زخمی و 7 نفر کشته شدند
قیمت خودرو امروز دوشنبه 17 شهریورماه 1404 + جدول
به صدا درآمدن زنگ‌های خطر در بازار کار ایران
اعتراض دادگاه اسرائیل به سیاست گرسنه نگه داشتن زندانیان فلسطینی
علت و پیامدهای غافلگیری در جنگ 12 روزه چه بود؟
قیمت جهانی نفت امروز 17 شهریور / رشد دوباره نفت در بازار جهانی
ایستادگی در برابر فشارها و ضرورت تداوم پیشرفت ملی
ارسال قیمت جدید محصولات ایران‌خودرو به سازمان حمایت
پرسپولیس بدون چند مهره کلیدی به مصاف فولاد می رود
ترامپ اعلام کرد؛ واشنگتن آماده اعمال مرحله دوم تحریم ‌ها علیه روسیه
250 هزار نفر از مجازین کنکور 1404 انتخاب رشته کردند
X
آگهی تبلیغاتی