×
اقتصادی
شناسه خبر : 132862
تاریخ انتشار : شنبه 1401/12/13 ساعت 11:52

جاده‌های کشور اسکن می‌شود

وزیر راه و شهرسازی وضعیت روکش آسفالت در برخی راه‌های فرعی و اصلی را سبب تصادف دانست و گفت: به همین دلیل اسکن جاده‌های کشور با هدف شناسایی و رفع نقاط حادثه خیز توسط شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک در دستور کار قرار گرفته است.

نورنیوز - گروه اقتصاد: «مهرداد بذرپاش» در حاشیه بازدید از آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک با اشاره به اینکه این شرکت جزو قدیمی‌ترین و فنی‌ترین بخش‌های وزارتخانه است، گفت: ماموریت‌های نظارتی و محاسباتی که در بخش‌های مهندسی و فنی برعهده این شرکت است کمتر مجموعه‌ای در کشور دارد که در برنامه است تا میزان بهره‌مندی از خدمات این شرکت افزایش یابد.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: مهندسان و کارشناسان شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک در بیش از یک هزار پروژه در کشور حضور دارند و مسئولیت نظارت فنی بر پروژه‌ها را برعهده دارند. در مجموع ماموریت ذاتی این شرکت کیفیت‌بخشی به پروژه‌های زیرساختی است و می‌تواند کمک کار پروژه‌های اصلی وزارت راه و شهرسازی باشد؛ بنابراین از تمامی همکاران در مجموعه ستاد و استان‌ها انتظار دارم تا حداکثر همکاری را با شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک با هدف کیفیت بخشی به پروژه‌ها داشته باشند.

عضو کابینه دولت سیزدهم توضیح داد: در بخش نهضت ملی مسکن که یکی از کلان پروژه‌های ما در وزارت راه و شهرسازی و ساخت مسکن در قالب‌های مختلف است از همکاران می‌خواهم که شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک به عنوان شرکت اصلی در نظارت بر پروژه‌های نهضت ملی در استان‌ها در نظر بگیرند. همچنین از شهرداری‌ها می‌خواهم که از دانش خوبی که در شرکت در حوزه کیفیت بخشی وجود دارد حتماً استفاده کنند.

بذرپاش تصریح کرد: کارهای بسیار خوب و فناورانه‌ای اخیراً در این مجموعه انجام شده است. بنا داریم تا اسکن جاده‌های کشور را انجام بدهیم تا سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای بتواند از این امکان بهره لازم را ببرد. هم اکنون اسکن بخش زیادی از راه‌های اصلی و فرعی در حال انجام است. در عین حال بنا داریم تا تجهیزات بیشتری را به ناوگان اضافه کنیم تا این اسکن در زمان‌های کوتاه‌تری انجام بشود. این اسکن‌ها به ما کمک می‌کند تا نقاط حادثه‌خیز را نیز رفع کنیم.

وی با اشاره به اینکه برخی از روکش‌های آسفالت در راه‌های فرعی سبب تصادف می‌شود و خودش به عنوان نقطه خطر محسوب می‌شود، گفت: با روش‌هایی که شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک در دست انجام دارد و اسکن شبکه معابر و راه‌های اصلی و سپس راه‌های فرعی در حوزه روسازی راه‌ها شاهد دستاوردهای خوبی خواهیم بود.

بذرپاش افزود: وزارت نیرو یکی از مجموعه‌هایی است که با شرکت در حال فعالیت است. انتظار داریم در تمامی پروژه‌های عمرانی از خدمات شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک که خدمات به معنای واقعی فنی و مهندسی ارایه می‌دهد، بهره لازم را ببرند. هم اکنون در برخی پروژه‌ها شاهد کم دقتی هستیم که حضور این شرکت می‌تواند بسیاری از نواقص را رفع کند. امیدوارم سال ۱۴۰۲ سال بسیار خوبی برای شرکت باشد و این فناورانه‌تر شدن وزارت راه و شهرسازی در این شرکت تجلی پیدا می‌کند.

تقویت همکاری شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک با جامعه دانشگاهی

وزیر راه و شهرسازی همچنین با تاکید بر اینکه شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک به دلیل ذات فنی و مهندسی که دارد شرکت‌های دانش بنیان بسیاری را در کشور می‌تواند همکار خود بداند تصریح کرد: بنابراین این شرکت باید فعالیت و ارتباط بیشتری با جامعه دانشگاهی داشته باشد. شرکت با دانش بیش از ۶۰ساله پژوهشگاه معتبری است و می‌تواند دستاوردهای پژوهشی در حوزه‌های فنی به ویژه در رشته عمران را به دانشجویان ارایه بدهد. همچنین دانشجویان مهندسی که با فعالیت‌های این شرکت آشنا شوند می‌توانند کمک‌کننده باشد.

بذرپاش در خصوص نهضت ملی مسکن اعلام کرد: نهضت ملی مسکن یکی از پروژه‌های کلان ما در وزارتخانه است و اینکه ایمنی مسکن مستقیم در جان مردم اثر دارد و بنابراین باید دقت را بالا ببریم و وجود این شرکت در انجام پروژه‌های طرح نهضت ملی مسکن می‌تواند ارتقای کیفیت قابل‌توجهی را رقم بزند. هدف ما در اجرای طرح نهضت ملی مسکن احداث واحدهای باکیفیت است و بنابراین باید از تجربه گذشتگان درس بگیریم. کیفیت در کنار کمیت ساخت مسکن جزو اولویت‌های ماست. یکی از بخش‌هایی که می‌تواند کیفیت قابل توجهی را در کشور در حوزه مسکن رقم بزند شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک است.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پیام‌های راهبردی و عملیاتی یک سخنرانی
بحران سیاسی فرانسه و آینده مبهم مکرون
اتحادیه اروپا 14 میلیون یورو برای حمایت از مردم افغانستان اختصاص داد
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(79) «بیرِم»
اقدام مشترک روسیه و افغانستان بر روی برخی طرح‌های اقتصادی
ترامپ در سراشیبی سقوط محبوبیت در آمریکا
مصطفی تاج زاده تاکنون یکبار هم درخواست مرخصی نکرده است
175 زندانی واجد شرایط با مرخصی پایان حبس آزاد شدند
اعتصاب کارکنان مترو لندن شبکه حمل‌ونقل را فلج کرد
شکل گیری هندسه نظم جدید جهانی با محوریت قدرت جهان اسلام+فیلم
امضای توافقنامه 21 بندی سازمان گذرگاه‌های مرزی عراق با ایران
آغاز طرح ساماندهی دستفروشان میدان ولیعصر تهران
تجلیل از ساره جوانمردی قهرمان پارالمپیک
آغازهوشمندسازی آزادراه تهران-شمال با تجهیزات روز دنیا
عطرافشانی و گلباران مزار شهدای هفدهم شهریور+فیلم
سرپرست جدید معاونت امور هنری وزارت ارشاد معرفی شد
گسترش همکاری نظامی کره‌جنوبی و ژاپن با آمریکا
باکو: قصدی برای جانبداری میان ایران و اسرائیل نداریم
هشدارصدراعظم آلمان نسبت به تداوم اقدامات روسیه
منیر الحدادی؛ از آکادمی بارسلونا تا استقلال تهران
اسپانیا سفیر خود را از اسرائیل فراخواند
امت واحد؛ حلقه مفقوده بازسازی قدرت جهان اسلام
قفقاز جنوبی؛ میدان جدید رویارویی پکن-واشنگتن
عامل اصلی افت قیمت طلا در بازار تهران چه بود؟
افشاگری رونالدینیو از تاریخی‌ترین ویدیو یوتیوب با بیش از 1 میلیون بازدید + فیلم
واکنش پرهام مقصودلو به پیروزی مقابل فیروزجا
زمان اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش مشخص شد
اپل، فردا از آیفون 17 رونمایی خواهد کرد
گروسی: به نزدیک شدن دستیابی به توافق با ایران خوش‌بینیم
مقصران انفجار بندر شهید رجایی معرفی شدند
لحظه هدف قرار دادن برج «الرؤیا» در غرب غزه +فیلم
هشدار وزیر امور خارجه رژیم اسرائیل به اروپایی ها
ایران 0-1 ازبکستان | با گلی در دقایق پایانی پس از سال‌ها به آن‌ها باختیم + خلاصه بازی
منطقه بقاع لبنان مورد حمله رژیم صهیونی قرار گرفت
نگرانی مسکو از حملات پهپادی به سفارت روسیه
گفت‌وگوی وزیر خارجه مصر با عراقچی و گروسی درباره مسائل هسته‌ای ایران
معاون اول رئیس‌جمهور: باید از مانع‌تراشی‌های سنتی در مسیر فناوری عبور کنیم
شمار شهدای جنگ علیه غزه به بیش از 64 هزار نفر رسید
پزشکیان: پیشرفت آینده کشور، در گرو عملکرد مسئولانه، بالنده و پویای امروز نظام آموزشی است
وزیر ارتباطات: اقتصاد دیجیتال ایران درگیر موانع ساختاری جدی است
حماس: اشغال و تخریب شهر غزه بی‌پاسخ نخواهد ماند
آمریکا و اروپا؛ آتش‌افروز نسل‌کشی اسرائیل
مدودف: فنلاند آماده حمله به روسیه می‌شود
طرح استیضاح وزیر تعاون با 58 رای روی میز هیئت رئیسه مجلس
بمباران باشگاه فوتبال مقابل چشم یوفا
تبریک پزشکیان به رئیس جمهوری تاجیکستان
مدارس تهران آماده آغاز توزیع کتاب‌های درسی
ایران و روسیه در آستانه نهایی کردن قرارداد صادرات گاز
اژه‌ای: مبارزه با گران‌فروشی وظیفه دولت است
قرارگاه پیشگیری از خودکشی راه‌اندازی شد
X
آگهی تبلیغاتی