×
اقتصادی
شناسه خبر : 132851
تاریخ انتشار : شنبه 1401/12/13 ساعت 08:26
کدام اقتصاد‌های بزرگ در لبه رکود قرار دارند؟

کدام اقتصاد‌های بزرگ در لبه رکود قرار دارند؟

براساس گزارش موسسه فیچ، آلمان و ایتالیا تا پایان سال به علت افزایش تورم وارد رکود می‌شوند، اما آمریکا و انگلیس چه وضعیتی دارند؟

نورنیوز - گروه اقتصاد: موسسه رتبه‌بندی فیچ به بلومبرگ اعلام کرد، آلمان و ایتالیا تا پایان سال به علت افزایش تورم وارد رکود می‌شوند.

جیمز مک کورمک، رئیس بخش شرکت‌های دولتی و فراملیتی فیچ می‌گوید، اگرچه انتظار نمی‌رود، این رکود «شدید» باشد، اما «رکود به خودی خود مهم است.»

بر اساس جدیدترین آمار اداره آمار فدرال آلمان، نرخ تورم در این کشور، بزرگ‌ترین اقتصاد اتحادیه اروپا در ماه فوریه شدت گرفته و طی یک سال گذشته ۹.۳ درصد و طی یک ماه گذشته یک درصد افزایش یافته است.این گزارش در ادامه نوشت، افزایش قیمت مواد غذایی و انرژی با وجود اقدامات کمکی دولت، ضربه بزرگی به اقتصاد این کشور وارد کرده است.

اقتصاد آلمان در سه ماهه پایانی سال ۲۰۲۲ نسبت به سه ماهه قبلی ۰.۴ درصد کوچک‌تر شده است. این کوچک شدن بیشتر از کاهش ۰.۲ درصدی تولید ناخالص داخلی تخمین زده شده قبلی بود.

در ادامه گزارش بلومبرگ آمده است، اداره آمار ایتالیا نیز اعلام کرد، قیمت مصرف کننده در این کشور، سومین اقتصاد بزرگ اتحادیه اروپا در ماه فوریه در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، ۹.۲ درصد افزایش یافته که کمتر از رقم افزایشی ۱۰ درصدی در ماه ژانویه است. بر اساس گزارش اندیشکده نومیسما، قدرت خرید در این کشور طی سال گذشته بیش از نصف شده است. این اندیشکده اعلام کرد، از هر ۷ ایتالیایی یک نفر شکایت می‌کند که کمتر از آنچه برای گذران زندگی لازم است، درآمد دارد.

یک چهارم افراد شرکت کننده در نظرسنجی می‌گویند، تمام پول‌شان را برای خرج‌های ضروری استفاده می‌کنند، در حالی که ۲۶ درصد از خانواده‌های ایتالیایی گفتند، می‌ترسند درآمدشان به پایان ماه نرسد.

مک کورمک به بلومبرگ گفت، آمریکا نیز تا پایان سال در معرض خطر یک رکود ملایم قرار دارد و اضافه کرد، «انگلیس در حال حاضر احتمالا در رکود قرار دارد.»

این اقتصاددان همچنین خاطرنشان کرد، دولت‌ها در سراسر جهان در تلاش هستند تا با بحران هزینه‌های زندگی ناشی از افزایش قیمت مواد غذایی و انرژی از زمان آغاز درگیری در اوکراین مقابله کنند، به نوشته این گزارش، تاکنون خوش‌بینی چندانی در مورد بهبود سریع وجود ندارد و افزایش هزینه‌ها موجی از بی‌ثباتی را در سراسر اقتصاد جهانی ایجاد کرده است.

موسسه ملی آمار فرانسه (Insee) نیز روز سه‌شنبه گزارش داد؛ سرعت تورم سالانه در این کشور شتاب گرفته و شاخص قیمت مصرف کننده در ماه فوریه به ۶.۲ درصد رسیده است، اداره آمار فدرال آلمان (دستاتیس) نیز روز چهارشنبه گزارش داد، نرخ تورم در این کشور طی ماه فوریه شتاب گرفته است.

اقتصاددان‌ها از افزایش نرخ تورم در ۲۰ کشور منطقه یورو طی ماه‌های آتی خبر می‌دهند از طرفی، موسسه کانتار، بررسی‌کننده بازار در انگلیس از رکورد قیمت مواد غذایی در انگلیس در چهار هفته ماه فوریه به رکورد خبر داده و آن را ۱۷.۱ درصد اعلام کرده است.

پس از اینکه دولت حمایت از خانواده‌ها در تامین صورت حساب‌های انرژی را کاهش داد، خانواده‌های انگلیسی با شرایط سخت‌تر مالی در سال جاری مواجه هستند. این درحالی است که نرخ بهره وام مسکن در حال افزایش است و این وضعیت بحران هزینه‌های زندگی را وخیم‌تر می‌کند.

وزارت بازرگانی آمریکا نیز اعلام کرده است، نرخ تورم در این کشور در ماه ژانویه نسبت به ماه دسامبر ۰.۶ درصد افزایش داشته و در ماه دسامبر هم تورم ماهانه در این کشور ۰.۲ درصد بالا رفته بوده است.


ایبنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
صدور دستورالعمل اجرایی جدید پاکستان برای توسعه تجارت تهاتری با ایران
جزییات پیشنهاد جدید وزارت رفاه برای ساماندهی طرح کالابرگ+فیلم
شرط اخراج هاشمیان مشخص شد
زمان واریز حقوق مهرماه بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد
زمین لزره 4.3 ریشتری کرمان را لرزاند
رژیم صهیونیستی: با قدرت به زیرساخت‌های حماس حمله می‌کنیم
حمایت ظریف از اقدام کشورهای جهان در اجرای بند 8 قطعنامه 2231
هماهنگی تل‌آویو با واشنگتن برای حمله به غزه
کمک مالی آمریکا به کلمبیا قطع می‌شود
پزشکیان: هر مقرره‌ای که بر مردم فشار اقتصادی وارد کند، باید سریع اصلاح شود
وزیر دفاع افغانستان: سیاست ما جنگیدن با همسایگانمان نیست
ترامپ: تاسیسات اتمی ایران را بمباران نمی‌کردیم، در غزه آتش‌بس نمی‌‎شد
لیورپول(0)- منچستریونایتد(1)؛ دوئل تاریخی فراتر از یک بازی + گل اول
حکم حبس و جریمه سنگین برای وکیل قلابی
غایبان نماینده اردن در بازی بعدی استقلال در لیگ قهرمانان آسیا
حماس: به آتش‌بس پایبندیم
زرکام و زرماکارون، واحدهای نمونه کنترل کیفیت استان البرز شناخته شدند
فرمانده نیروی دریایی آمریکا: جنگ بعدی در راه است
حمله هوایی رژیم اشغالگر به مرکز نوار غزه و شهادت سه نفر+ فیلم
چین و روسیه، همکار یا رقیب در آسیای مرکزی؟
ماجرای اعتصاب غذای زندانیان در قزلحصار چه بود؟
تصادف اتوبوس دانش‌آموزان در ارومیه با 10 مصدوم
تله ترامپ برای اعراب در پرونده غزه
تعویق‌ کنفرانس‌خبری رییس جمهور
یک متر هم از حریم تخت جمشید کم نشده است
برانکو به پرسپولیس می آید؟
گروسی: یک راهکار دیپلماتیک درباره ایران پیدا می‌شود
بازگشت به حالت عادی روابط کابل و اسلام آباد
پرداخت وام ضروری به 144 هزار بازنشسته در 1404 + جزئیات
فیلیپین با هزاران آواره در محاصره طوفان
بایرن در آستانه شکستن رکورد تاریخی میلان
پس‌ از حادثه رفح، نتانیاهو خواهان عملیات علیه حماس شد
سناریوی حمله روسیه به ناتو بعد از پیروزی در اوکراین
القسام ارتباط خود را با حادثه رفح تکذیب کرد
دولت برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین ندارد
آخرین خبر از وضعیت هوشیاری صابر کاظمی، والیبالیست ایرانی
کارخانه عظیم گاز روسیه هدف پهپادهای اوکراینی قرار گرفت
جاسوس رژیم صهیونیستی در قم اعدام شد
100 شناور جدید در مسیر پیوستن به ناوگان دریایی کشور
سرقت عجیب جواهرات ناپلئون از موزه لوور
قرارگاه قدس: شهادت بزرگان طوایف اهل‌سنت بی‌پاسخ نخواهد ماند
تکلیف سرمربی پرسپولیس امشب مشخص می شود
21 استان بدون باران، زنگ خطر آبی
درخواست دو وزیر تندرو اسرائیل برای پایان آتش‌بس و حمله به غزه
بدهی عمومی آمریکا به 37.9 تریلیون دلار رسید
مادورو: طرح دفاعی کاراکاس علیه آمریکا تکمیل شد
ثبت شرکت خارجی در ایران کمتر از یک روز شد
هر دو مسیر تونل توحید امشب مسدود است
گزارش تصویری | اعتراضات ضد ترامپ با عنوان «بدون پادشاه» در سراسر آمریکا
زمان الحاق رسمی ایران به CFT مشخص شد
X
آگهی تبلیغاتی