×
سیاسی
شناسه خبر : 132837
تاریخ انتشار :

رئیس‌جمهور وزاری کشور و اطلاعات را مأمور رسیدگی به موضوع مدارس کرد

رئیس جمهور در اجتماع مردم شهر خورموج مرکز شهرستان دشتی استان بوشهر گفت: وزیر کشور و وزیر اطلاعات را مأمور کردیم که موضوعات اخیر در مدارس را سریع پی‌گیری کنند و با گزارش سریع و دقیق به مردم این توطئه را خنثی کنند.

نورنیوز - گروه سیاست: آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی روز جمعه در اجتماع مردم شهر خورموج مرکز شهرستان دشتی استان بوشهراظهار کرد: دشمن با ایجاد ناامنی در حوزه‌های مختلف به دنبال ایجاد آشوب در کشور است که تاکنون با حضور و مقابله مردم نقش بر آب شده است.

او با اشاره به اتفاقات رخ‌داده در برخی مدارس بیان کرد: دشمن می‌خواهد در مدارس ایجاد دلهره و با ناامنی و فضای ترس و ناامیدی در حوزه‌های مختلف ایجاد آشوب کند. ایجاد آشوب‌های خیابانی، مالی، ارزی و مسئله‌سازی امنیتی در حوزه تحصیل و مدارس از ترفندهای دشمن برا ی ناامیدی مردم است.

رئیس جمهور بیان کرد: وزیر کشور و وزیر اطلاعات را مأمور کردیم که موضوعات اخیر در مدارس را سریع پی‌گیری کنند و با گزارش سریع و دقیق به مردم این توطئه را خنثی کنند.

رئیس جمهور با بیان اینکه از وعده خود به مردم برای ایجاد اشتغال عقب نیستیم گفت: وعده ایجاد سالانه یک میلیون شغل محقق شد. امروز آنچه که ملت بزرگ ایران از آن برخوردار هستند استقلال و آزادی است.

رئیسی با اشاره به مردم‌سالاری دینی در ایران اسلامی بیان کرد: وفاداری مردم و استقلال ایران اسلامی و حمایت از مظلومان و مستضعفان موجب خشم دشمنان شده است.

رئیس جمهور کشورمان با بیان اینکه «ما می‌توانیم» نه فقط در عرصه‌های نظامی و امنیتی محقق شده است، تصریح کرد: امروز در همه صحنه‌ها شاهد تحقق اراده ملت ایران و تجسم شعار ما می‌توانیم هستیم.

لو با اشاره به اینکه پارس جنوبی برای کشور تولید اقتدار کرده، ادامه داد: زنان و مردان ما تصمیم گرفتند که استقلال و خودکفایی را در عرصه‌های مختلف زندگی عملیاتی و اجرایی کنند.

آیت‌الله رئیسی افزود: تحریم و تهدید نسبت به کشور ما از سوی دشمنان بسیار شده ولی به اذعان خودشان این فشارهای حداکثری با حضور و انسجام ملت ایران اسلامی شکست خورده است. حضور در صحنه ملت ایران باعث شکست و عصبانی شدن دشمن شده به همین دلیل در تلاش هستند با جنگ ترکیبی قطار پیشرفت را در کشور متوقف کنند. دشمن با همه ترفندها و نیرنگ‌ها در جنگ نظامی موفق نشد، در جنگ اقتصادی شکست خورد و در جنگ ترکیبی نیز دنبال این است که بر سفره و معیشت مردم تأثیر بگذارد و مردم را ناامید کند.

آیت‌الله رئیسی گفت: با وجود همه نقشه‌های دشمنان اما حضور عزتمندانه و مقتدرانه مردم در همه شهرها و روستاها در روز ۲۲ بهمن بار دیگر نقشه های دشمن را شکست دادند اعتراف آنان به این مساله و اینکه ۲۲ بهمن امسال با سالهای قبل متفاوت است گواهی براین مدعا است.

رئیس جمهور با بیان اینکه مردم با همه وجود خود پای نظام و انقلاب ایستاده‌اند افزود: همه وظیفه داریم که در کنار مردم باشیم و بهترین و بیشترین خدمات را به آنها ارائه کنیم. از سفر اول به استان بوشهر تا کنون گام‌های خوبی در زمینه رفع مشکلات آب برداشته شده است و امروز شاهد افتتاح طرح‌های بزرگی در این استان بودیم تا مردم از آب گوارا برخوردار شوند.

آیت‌الله رئیسی از توسعه راه‌های این استان خبر داد و افزود: در توسعه زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی اقدامات خوبی صورت گرفته و طرح‌های مهمی اجرا شده است.

او با اشاره به افتتاح و واگذاری مسکن مورد نیاز محرومان اظهار کرد: تلاش داریم با تأمین نیازهای مردم زمینه مسکن‌دار شدن زوج‌های جوان فراهم شود.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه بیکاری در استان بوشهر معنا ندارد، افزود: درصد اشتغال در این دولت افزایش یافته و بیکاری کاهش یافته ولی همچنان باید زمینه توسعه اشتغال فراهم شود. باید با توسعه تولید و صنعت شاهد توسعه اشتغال و رفع مشکل بیکاری باشیم. دولت مصمم است که با کمک مردم حرکتی جهادی در عرصه اشتغال داشته باشد.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه از وعده یک میلیون شغل در سال عقب نیستیم تصریح کرد: در استان بوشهر نیز شاهد اقدامات بسیار خوبی هستیم. تلاش می‌شود که شهرستان دشتی از شاخص‌های برخورداری بهره مند شود و زمینه توسعه گردشگری در این منطقه فعال می‌شود.

آیت‌الله رئیسی توسعه زیرساخت‌های درمانی در شهرستان دشتی را یکی دیگر از مسائل دانست و بیان کرد: رفع نیاز به پزشک متخصص و تجهیزات پزشکی در این شهرستان نیز به جد دنبال می‌شود.


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پزشکیان:اگر مسئولی اشتباهی کرد کمک کنیم آن را رفع کند و پرونده‌سازی نکنیم
وزیر جهاد کشاورزی: قیمت برنج داخلی به‌زودی متعادل می‌شود
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: امنیت کشور در شرایط خوبی قرار دارد
فاجعه در بزرگراه پاکستان؛ واژگونی مرگبار اتوبوس در پنجاب
فداکاری در دل شب؛ ناجی‌ای که برای نجات 6 نفر جان باخت
کمبود نیروی کار ماهر؛ مهم‌ترین چالش صنعت کشور از نگاه کارفرمایان
نتانیاهو: اجازه ورود کامل کمک به غزه را نمی‌دهیم
انتقال پایتخت به سواحل جنوبی مخاطرات امنیتی ندارد
خروج ایران از NPT در واکنش به فعال‌سازی مکانیسم ماشه
برنامه کامل هفته‌های اول تا پانزدهم نیم‌فصل اول اعلام شد
خلافِ واقع!
استقلال و پرسپولیس مهرماه به ورزشگاه آزادی بازمی‌گردند
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
نورویدئو | چهل روز گذشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
قول رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان درباره قطع دست گروهک جیش‌الظلم از منطقه +عکس و فیلم
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
جریان های جدید سیاسی و نظامی در غرب آسیا
اولین سفر دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره جمعه شروع می‌شود
زمان و مکان مسابقه سوپرجام 1403 مشخص شد
همدلی مردم انگلیس با فلسطینیان افزایش یافت
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
احتمال ادامه تعطیلی چهارشنبه‌ها تا پایان تابستان
تجربه تعامل ایران و تروئیکای اروپا در پرونده هسته‌ای
استفاده از موبایل برای نمایندگان در صحن مجلس ممنوع شد
مسئله آب در ایران و گسست قدرت
X
آگهی تبلیغاتی