×
سیاسی
شناسه خبر : 132837
تاریخ انتشار : جمعه 1401/12/12 ساعت 14:03
رئیس‌جمهور وزاری کشور و اطلاعات را مأمور رسیدگی به موضوع مدارس کرد

رئیس‌جمهور وزاری کشور و اطلاعات را مأمور رسیدگی به موضوع مدارس کرد

رئیس جمهور در اجتماع مردم شهر خورموج مرکز شهرستان دشتی استان بوشهر گفت: وزیر کشور و وزیر اطلاعات را مأمور کردیم که موضوعات اخیر در مدارس را سریع پی‌گیری کنند و با گزارش سریع و دقیق به مردم این توطئه را خنثی کنند.

نورنیوز - گروه سیاست: آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی روز جمعه در اجتماع مردم شهر خورموج مرکز شهرستان دشتی استان بوشهراظهار کرد: دشمن با ایجاد ناامنی در حوزه‌های مختلف به دنبال ایجاد آشوب در کشور است که تاکنون با حضور و مقابله مردم نقش بر آب شده است.

او با اشاره به اتفاقات رخ‌داده در برخی مدارس بیان کرد: دشمن می‌خواهد در مدارس ایجاد دلهره و با ناامنی و فضای ترس و ناامیدی در حوزه‌های مختلف ایجاد آشوب کند. ایجاد آشوب‌های خیابانی، مالی، ارزی و مسئله‌سازی امنیتی در حوزه تحصیل و مدارس از ترفندهای دشمن برا ی ناامیدی مردم است.

رئیس جمهور بیان کرد: وزیر کشور و وزیر اطلاعات را مأمور کردیم که موضوعات اخیر در مدارس را سریع پی‌گیری کنند و با گزارش سریع و دقیق به مردم این توطئه را خنثی کنند.

رئیس جمهور با بیان اینکه از وعده خود به مردم برای ایجاد اشتغال عقب نیستیم گفت: وعده ایجاد سالانه یک میلیون شغل محقق شد. امروز آنچه که ملت بزرگ ایران از آن برخوردار هستند استقلال و آزادی است.

رئیسی با اشاره به مردم‌سالاری دینی در ایران اسلامی بیان کرد: وفاداری مردم و استقلال ایران اسلامی و حمایت از مظلومان و مستضعفان موجب خشم دشمنان شده است.

رئیس جمهور کشورمان با بیان اینکه «ما می‌توانیم» نه فقط در عرصه‌های نظامی و امنیتی محقق شده است، تصریح کرد: امروز در همه صحنه‌ها شاهد تحقق اراده ملت ایران و تجسم شعار ما می‌توانیم هستیم.

لو با اشاره به اینکه پارس جنوبی برای کشور تولید اقتدار کرده، ادامه داد: زنان و مردان ما تصمیم گرفتند که استقلال و خودکفایی را در عرصه‌های مختلف زندگی عملیاتی و اجرایی کنند.

آیت‌الله رئیسی افزود: تحریم و تهدید نسبت به کشور ما از سوی دشمنان بسیار شده ولی به اذعان خودشان این فشارهای حداکثری با حضور و انسجام ملت ایران اسلامی شکست خورده است. حضور در صحنه ملت ایران باعث شکست و عصبانی شدن دشمن شده به همین دلیل در تلاش هستند با جنگ ترکیبی قطار پیشرفت را در کشور متوقف کنند. دشمن با همه ترفندها و نیرنگ‌ها در جنگ نظامی موفق نشد، در جنگ اقتصادی شکست خورد و در جنگ ترکیبی نیز دنبال این است که بر سفره و معیشت مردم تأثیر بگذارد و مردم را ناامید کند.

آیت‌الله رئیسی گفت: با وجود همه نقشه‌های دشمنان اما حضور عزتمندانه و مقتدرانه مردم در همه شهرها و روستاها در روز ۲۲ بهمن بار دیگر نقشه های دشمن را شکست دادند اعتراف آنان به این مساله و اینکه ۲۲ بهمن امسال با سالهای قبل متفاوت است گواهی براین مدعا است.

رئیس جمهور با بیان اینکه مردم با همه وجود خود پای نظام و انقلاب ایستاده‌اند افزود: همه وظیفه داریم که در کنار مردم باشیم و بهترین و بیشترین خدمات را به آنها ارائه کنیم. از سفر اول به استان بوشهر تا کنون گام‌های خوبی در زمینه رفع مشکلات آب برداشته شده است و امروز شاهد افتتاح طرح‌های بزرگی در این استان بودیم تا مردم از آب گوارا برخوردار شوند.

آیت‌الله رئیسی از توسعه راه‌های این استان خبر داد و افزود: در توسعه زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی اقدامات خوبی صورت گرفته و طرح‌های مهمی اجرا شده است.

او با اشاره به افتتاح و واگذاری مسکن مورد نیاز محرومان اظهار کرد: تلاش داریم با تأمین نیازهای مردم زمینه مسکن‌دار شدن زوج‌های جوان فراهم شود.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه بیکاری در استان بوشهر معنا ندارد، افزود: درصد اشتغال در این دولت افزایش یافته و بیکاری کاهش یافته ولی همچنان باید زمینه توسعه اشتغال فراهم شود. باید با توسعه تولید و صنعت شاهد توسعه اشتغال و رفع مشکل بیکاری باشیم. دولت مصمم است که با کمک مردم حرکتی جهادی در عرصه اشتغال داشته باشد.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه از وعده یک میلیون شغل در سال عقب نیستیم تصریح کرد: در استان بوشهر نیز شاهد اقدامات بسیار خوبی هستیم. تلاش می‌شود که شهرستان دشتی از شاخص‌های برخورداری بهره مند شود و زمینه توسعه گردشگری در این منطقه فعال می‌شود.

آیت‌الله رئیسی توسعه زیرساخت‌های درمانی در شهرستان دشتی را یکی دیگر از مسائل دانست و بیان کرد: رفع نیاز به پزشک متخصص و تجهیزات پزشکی در این شهرستان نیز به جد دنبال می‌شود.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
تأکید رئیس‌جمهور بر تثبیت دستاوردهای میدان در دیپلماسی
جنجال تازه در رئال؛ شوامنی باز هم خبرساز شد
ستاد حقوق بشر: حمله آمریکا به ناوچه دنا جنایت جنگی است
نورویدئو | سند امنیتی جدید آمریکا؛ تکرار سیاست‌های شکست ‌خورده
هشدار البرادعی درباره «آپارتاید هسته‌ای» اسرائیل
پلیس فتا: روی لینک‌های ناشناس کلیک نکنید
شوک انرژی به اقتصاد هند؛ سفر خارجی و خرید طلا محدود شود
قهرمانی آاک آتن؛ ناکامی دوباره طارمی در اروپا
هیچ هیأت حاکمه‌ای در آمریکا لبخند بر لب ایرانیان نیاورده است
ژاپن از پهپادهای جنگی مقوایی رونمایی کرد
واکنش پارلمان عراق به گزارش‌ها درباره پایگاه مخفی اسرائیل
نماینده پارلمان عراق: رأی‌گیری درباره کابینه این هفته برگزار می‌شود
افشای صادرات میلیونی تسلیحات انگلیسی به تل‌آویو
فرمانداری بندرلنگه: شهروندان نگران صدای انفجار نباشند
واکنش لیونل مسی به قهرمانی بارسلونا در لالیگا + عکس
توقیف املاک شناسایی‌شده علی کریمی با دستور قضایی
هوای تهران در شرایط قابل قبول
وینی جونیور بدترین کاپیتان رئال مادرید شد
جزئیات معافیت تحصیلی دانش‌آموزان پسر پایه دوازدهم اعلام شد
آربلوا پس از شکست مقابل بارسلونا: ضربه آرنج گارسیا پنالتی بود
هانتا ویروس چه نشانه‌هایی دارد؟
سیاست چین در تنگه هرمز
واکنش انصارالله یمن به موضع ترامپ درباره پاسخ ایران
دریا، سنگر امنیت ملی و سکوی توسعه
پروژه علمی برای تبدیل ضایعات لبنیات به مصالح ساختمانی
دوفوریتی | درد بیماری یک طرف؛ غصه‌ی قیمت دارو هم یک طرف
اعدام جاسوس موساد اعدام و عامل نفوذی در پروژه‌های علمی کشور
منشأ لکه نفتی اطراف جزیره خارک مشخص شد
اقتصاد، اینترنت و امنیت ملی
تجاوز به ایران و سرانجام سیاست در آمریکا
نوه جان اف کندی: واشنگتن در ایران شکست خورده است
فلیک: قهرمانی با برد مقابل رئال مادرید لحظه‌ای فراموش‌نشدنی است
برنامه مسابقات ورزشی امروز 21 اردیبهشت 1405+ جدول پخش
چرا تلاویو لغو توافق اسلو را دنبال می کند؟
ترامپ و گام بعدی؟!
آنچه لازم است درباره بیمه بیکاری بدانیم
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 21 اردیبهشت + وضعیت استان‌ها
راه‌اندازی 500 دوربین ثبت تخلف جدید در پایتخت تا پایان سال
ادعاهای نتانیاهو علیه چین و خیال پردازی درباره ایران
20هزار استاد دانشگاه آزاد در نوبت دریافت اینترنت
کارشناس مسائل چین: پکن به دنبال حمایت عملیاتی از تهران بدون ورود به تنش نظامی است
ایرلاین های بین‌المللی همچنان از پرواز به اسرائیل اجتناب می‌کنند
راهبردهای عبور از کم‌آبی تهران
بحران «دست‌ودلبازی» در درمان؛ سرم و آنتی‌بیوتیک را هدر ندهید!
چین و آمریکا به دنبال برگزاری مذاکرات تجاری پیش از سفر ترامپ به پکن
سناتور آمریکایی: ایران اهرم فشار قابل توجهی در صحنه جهانی دارد
آخرین جزئیات از وضعیت پرداخت حقوق و معوقات پرستاران
چگونه مدارک گمشده خود را پیدا کنیم؟
در هوای گرم چقدر آب بنوشیم؟
جسد یکی از 2 سرباز آمریکایی مفقود شده در مراکش پیدا شد