×
فرهنگی
شناسه خبر : 131714
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/12/09 ساعت 13:59
«باران بی تو» رونمایی شد

«باران بی تو» رونمایی شد

آلبوم موسیقی «باران بی تو» به خوانندگی و آهنگسازی امیر حسین سمیعی با تنظیم آرمان مهربان در تماشاخانه مهر حوزه هنری رونمایی شد.

نورنیوز - گروه فرهنگ و جامعه: آلبوم موسیقی «باران بی تو» از تولیدات مرکز موسیقی حوزه هنری طی مراسمی با حضور جمعی از هنرمندان موسیقی، مدیران فرهنگی و هنری و اصحاب رسانه رونمایی شد.

میلاد عرفانپور، مدیر مرکز موسیقی حوزه هنری در ابتدای این نشست با شادباش تولد این آلبوم موسیقی گفت: مرکز موسیقی حوزه هنری همواره تلاش داشته تا موسیقی خوب به معنای دنباله منطقی و علمی آن‌چه بزرگان موسیقی به آن اطلاق داشته‌اند را پیگیری کند و ترویج دهد.

عرفانپور افزود: آلبوم باران بی تو در شرایطی رونمایی می‌شود که جای چنین قطعاتی در سبد فرهنگی موسیقی مردم خالی است.

«باران بی تو» تنظیم خوب و آهنگسازی و اجرای حساب شده‌ای دارد

او افزود: سمیعی که خوانندگی و آهنگسازی این آلبوم را عهده‌دار بوده یکی از موسیقی دانانی است که موسیقی را با جدیت دنبال می‌کند و برای آن در همه ابعاد تلاش می‌کند. قطعات این آلبوم با خوانندگی خوب و آهنگسازی حساب شده سمیعی به همراه تنظیم خوب آرمان مهربان منتشر شده است و منتظر بازخورد‌های گسترده آن هستیم.

مدیر مرکز موسیقی حوزه هنری از همه عواملی که در این آلبوم نقشی داشته اند قدردانی کرد و افزود: حدود ۳۰ آلبوم تولید شده یا در حال تولید در مرکز موسیقی داریم که دو آلبوم آن سال آینده رونمایی خواهد شد. این آلبوم‌ها در گونه‌ها و برای گروه‌های سنی گوناگون و متفاوت منتشر خواهند شد.

*اشعار این آلبوم ملودی را به خود جذب می‌کند

داود ورزیده، از اهالی موسیقی کشور که برای این رونمایی دعوت شده بود با بیان اینکه سال‌ها بود که کار درخوری نشنیده بودم، گفت: پیش از انقلاب نوعی موسیقی به نام کوچه بازاری معروف بود که تولیدات پاپ امروز کشور هم بسیار شبیه به کوچه بازاری پیش از انقلاب است. آثاری که بتوان آن را اثری درخور و شایسته دانست کم داریم، اما وقتی قطعه‌های این آلبوم به دستم رسید به شوق آمدم چرا که دارای چهارچوبی منسجم و دارای اشعاری زیبا است.

او افزود: قطعه‌های این آلبوم دارای اشعاری است که ملودی به خوبی روی آن‌ها می‌نشیند. به این ترتیب طراحی اثر به خویی انجام شد.

ورزیده افزود: تنظیم‌های این آلبوم بسیار زیبا انجام شده بود و ذوق و سلیقه‌ای تمام و کمال پای آن گذاشته شده بود. همچنین نوازندگان، قطعات آثار این آلبوم را با ظرافت بسیاری نواخته اند که حس خوبی به شنونده می‌دهد و سمیعی نیز با احساس‌ترین اجرا‌های خود را برای این آلبوم ارائه داده است.

*تلاش برای ساخت مجموعه‌ای متحد و یکدست

محمد عبدالحسینی از اساتید موسیقی کشور نیز در مراسم رونمایی گفت: در آثاری که سال‌های گذشته شنیده‌ایم شاهد خودنمایی هر یک از عوامل سازنده اثر به تنهایی بوده‌ایم در حالی که در این اثر همه عوامل دست به دست هم برای ساخت مجموعه‌ای متحد و یکدست تلاش کرده اند به این ترتیب هنگامی که قطعات را می‌شنوی به دل و جانت می‌نشیند.

عبدالحسینی افزود: امروز شاهد ترانه سرا‌هایی هستیم که آمده اند تا با کلام حرف جدیدی بزنند و دریچه تازه‌ای را به روی شنونده باز کنند. این آلبوم می‌تواند متر و معیاری باشد برای سنجش دیگر آثار پاپ چرا که دارای چهار چوب و ساختاری درست است. خوانندگی اثر هم با صدای خوب و حساب شده سمیعی زحمات همه عوامل سازنده آلبوم را تکمیل کرده است.

او در پایان گفت: امید دارم تا این راهی که آغاز شده است ادامه یابد تا شاهد و شنوای آثار بیشتر اینچنینی در آینده باشیم.

* کلام، موسیقی و ترانه این آلبوم در یک نقطه طلایی با هم برخورد کرده‌اند

علیرضا میرعلی نقی هم در این مراسم گفت: با بیان اینکه خیلی اتفاقی در جریان تولید این آلبوم قرار گرفته است گفت: امیرلله رشیدی تنها فردی است که به عنوان خواننده آهنگساز در ایران فعالیت کرده است که این روز‌ها ۱۰۰ سالگی را پشت سر می‌گذارد. پس از انقلاب بیشتر خواننده‌ها تکیه بر صدای خوش خود داشتند و شناخت و استعدادی در آهنگسازی نداشتند.

او افزود: در دهه ۹۰ و سال جاری به تازگی با امیرحسین سمیعی آشنا شدم و می‌خواهم به نقش خواننده سالاری اشاره کنم چرا که خواننده این اثر خود نیز آهنگساز است. کلام، موسیقی و ترانه این آلبوم در یک نقطه طلایی با هم برخورد کرده و موجب مانایی آن خواهد شد.

*حوزه هنری خانه اول من است‏

امیرعباس ستایشگرهم در سخنانی در این مراسم گفت: نخستین بهانه آمدنم به این نشست این است که حوزه هنری خانه اول من است. استاد مهدوی در حوزه هنری راهی را آغاز کرد که تاثرات و توفیقات بسیاری را داشت و باید از ایشان قدردانی کنیم.

ستایشگر افزود: سمیعی صدای نویی است در جامعه موسیقی کشور و نسبت به آثار روز پاپ کشور که بسیار شکل هم و شبیه هم شده اند متفاوت است. اینکه حوزه هنری توانسته این راه را آغاز و ادامه دهد، موجب موفقیت آلبوم باران بی تو شده است. باید قدردانی کنیم از زحمات مرکز موسیقی حوزه هنری که در این برهوت موسیقی کشور همچنان به کاشت، داشت و برداشت در‌موسیقی می‌پردازد و برایش تلاش می‌کند.

سمیعی تنور دراماتیک می‌خواند

مهدوی یکی دیگر از اهالی موسیقی نیز در این رونمایی گفت: عنصر صدا نقش تعیین کننده‌ای در طبیعت و حال آدمی دارد. یکی از این صدا‌ها صدای آدمی است و خداوند دوست دارد تا صدای او را بشنود.باران بی تو عنوان مورد توجهی است که برای این آلبوم انتخاب شده است.

او ادامه داد: نگاه موسیقی امروزی زمینی شده و موجب پر کردن گوش‌های شنونده از محتوای زمینی می‌شود. خوانندگان نسل نو بعد از انقلاب دنبال زمینه‌هایی رفتند تا تفکر و اندیشه را همزمان القا کنند.

مهدوی با بیان اینکه ما در سکوت خودمان به دنیایی می‌رسیم که موجب دریافت بارش رحمت الهی می‌شود، گفت: سمیعی تنور دراماتیک می‌خواند و هنرمندانه جلوه‌گری می‌کند و اجرا‌های خوبی هم دارد. سمیعی به واسطه ذات بنیادین خود در موسیقایی و مبتنی بر علم او بر موسیقی و آهنگسازی به کمک تنظیم مهربانانه آرمان مهربان به همراه شعر و ترانه درست و هماهنگ اتفاقی نیک را آفریدند.

او افزود: آلبوم باران بی تو چهارضلعی منسجمی است که همه با هم برای یک هدف واحد تلاش کرده اند. این آلبوم همان اثری است که مردم نیازش دارند و با مدیریت خوب عرفانپور تولید شده است.

مهدوی ادامه داد: آلبوم باران بی تو اثری است که با اعتقاد به رحمت الهی همه اقشار جامعه را به خود جذب می‌کند و ضمن اینکه جنبه تفننی خواهد داشت می‌توان آن را در سبد فرهنگی خانوادگی قرار داد. آثاری همچون آلبوم باران بی تو به دنبال هویت ایرانی می‌گردند.

* موسیقی پاپ فاخر اقبالی برای خودنمایی نداشته است

آرمان مهربان که تنظیم آلبوم باران بی تو را عهده دار بود در این رونمایی با قدردانی از میلاد عرفانپور بخاطر حمایت‌های خوب و آرامش دهنده اش گفت: موسیقی پاپ فاخر هیچگاه اقبالی برای خودنمایی و ترویج نداشته است.
مهربان افزود: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به خوبی نقش خود را در رعایت ممیزی‌های موسیقی ایفا می‌کند، اما تنها تعداد انگشت شماری از تهیه کنندگان موسیقی راهی برای دور زدن این ممیزی‌ها پیدا کرده اند که همین تعداد وضعیت موسیقی پاپ کل کشور را تحت تاثیر منفی قرار داده است.

*آهنگساز کسی است که ارکستر می‌داند و هارمونی را می‌شناسد

امیر حسین سمیعی خواننده و آهنگساز این آلبوم نیز در پایان مراسم رونمایی گفت: آهنگساز کسی است که ارکستر می‌داند و هارمونی را می‌شناسد و بسیاری دیگر از عناصر را می‌شناسد و به کار می‌گیرد، ولی در کشور ما به کسی هم که نغمه پردازی می‌کند هم آهنگساز می‌گویند.

سمیعی افزود: این آلبوم با تنظیم خوب آرمان مهربان به کمال رسید و اثری قابل ارائه شد.از میلاد عرفان پور که برای ترویج و اشاعه موسیقی شایسته و مورد نیاز جامعه تلاش می‌کند قدردانی می‌کنم. این آلبوم با عمدا با بازار عرفی موسیقی پاپ فاصله دارد و سعی کرده تا به استاندارد‌های لازم برای کسب شایستگی‌های مورد نظر برسد.

سمیعی در پایان گفت: امیدوارم راهی که آغاز کرده‌ایم را ادامه دهیم و ناامید نشنویم.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
آیا بیماران CF می‌توانند صاحب فرزند شوند؟
کشف تازه پژوهشگران سوئیسی درباره رفتار نانوذرات در جریان خون
بیداری‌های مکرر شبانه و یک ارتباط نگران‌کننده با آلزایمر
چه زمانی باید نگران تب در کودکان شویم؟
یوونتوس 2 - پارما 0؛ دومین برد متوالی بانوی پیر با کلین‌شیت
پیام تبریک فرمانده کل سپاه به قهرمانان نوجوان والیبال ایران
الاعرجی: عراق می‌خواهد پل ارتباطی ایران و آمریکا باشد
گردنه پرخطر «نارمنج» دشتستان ایمن شد
تدوین برنامه عملیاتی برای ساختن «ایران هرچه قوی‌تر»
سومین رکورد دوومیدانی بانوان شکست؛ محیطی‌زاده تاریخ‌ساز شد
ادعای آمریکا درباره لبنان؛ دولت تنها مرجع تصمیم‌گیری معرفی شد
غریب‌آبادی: بازگشایی هرمز منوط به اجرای تعهدات آمریکاست
ایران از فینال هندبال نوجوانان آسیا جا ماند
برنامه قطعی برق استان البرز فردا 8 شهریور + لینک سامانه خاموشی
اولین ناکامی النصر با قایدی
انفجار مرگبار در کارگاه آزادگان؛ یک کارگر کشته شد
قرائت سوگندنامه ورزشکاران در بازی‌های آسیایی ناگویا
تیراندازی در کارولینای جنوبی؛ 2 افسر پلیس زخمی شدند
روایت موسیقایی میلاد پیامبر(ص) با «جانِ جهان‌ها»+فیلم
انتشار پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت
دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد
تاتنهام 0-2 نیوکسل/ کلاغ‌ها تاتنهام را در خانه نقره‌داغ کردند
بلومبرگ: جمهوری‌خواهان به‌دلیل جنگ علیه ایران از ترامپ ناامید شده‌اند
قاهره و رم برای مهار تنش‌های منطقه‌ای وارد رایزنی شدند
10 میلیارد تومان پاداش برای دختران طلایی ایران در ناگویا
اولین زن گلف ایران در بازی‌های آسیایی+فیلم
قالیباف: جوانان ایرانی ثابت کردند هیچ قله‌ای دست‌نیافتنی نیست
شلیک خمپاره به حومه دمشق؛ تجاوزات اسرائیل در سوریه ادامه دارد
فجرسپاسی شیراز0-0 ذوب‌آهن اصفهان/ قفل دروازه‌ها باز نشد
مس شهر بابک0-0 صنعت نفت آبادان/ حملات بی‌اثر و حسرت برد
پرسپولیس 3-0 ملوان/ ملوان اسیر طوفان سرخ شد
افتخارآفرینی نوجوانان والیبال ایران؛ قهرمانی جهان با درخشش سه ستاره
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه 7 شهریور؛ سکه به 220 میلیون می رسد؟
وزیر علوم: بازگشت دانشگاهیان اخراجی در مسیر بازسازی اعتماد بود
تبریک رئیس‌جمهور ایران به جهان اسلام در سالروز ولادت پیامبر رحمت(ص)
توافق مخفیانه نظامی میان هلسینکی و تل‌آویو
تیم والیبال نوجوانان ایران قهرمان جهان شد؛ شکست فرانسه در فینال
شرط العامری برای واگذاری کامل سلاح به دولت عراق
چرا با سقوط اونس، قیمت‌ها در تهران بالا رفت؟
احضار سفیر اوکراین در آنکارا؛ هشدار ترکیه درباره امنیت دریانوردی
پرداخت 40 هزار میلیارد ریال خسارت به خودروهای آسیب‌دیده از جنگ
آمادگی مترو تهران برای جابه‌جایی شرکت‌کنندگان جشن «امت احمد»
نورویدئو | کنفرانس وحدت اسلامی در مسیر کارآمدی
پیش بینی قیمت دلار فردا یکشنبه 8 شهریور؛ دلار به 207 هزار تومان می‌رسد؟
نبیه بری: هیچ جایگزینی برای حضور بین‌المللی در جنوب لبنان وجود ندارد
رایزنی قطر و ترکیه برای کاهش تنش‌های منطقه‌ای
پاسخ قالیباف به ادعاهای تحریمی وزیر خزانه‌داری ترامپ
تاتنهام 0-0 نیوکاسل/ترکیب متفاوت تاتنهام برای کسب سه امتیاز
نخست‌وزیر اسلواکی : صلح پایدار در اروپا بدون روسیه امکان‌پذیر نیست
باند خرید سکه با کارت ملی جعلی در سمنان متلاشی شد