در

2 صهیونیست در تیراندازی اریحا کشته شدند

منابع عبری زبان از وقوع عملیات تیراندازی در نزدیکی اریحا و کشته شدن 2 اسرائیلی و زخمی شدن چند نفر دیگر خبر دادند.

2 صهیونیست در تیراندازی اریحا کشته شدند
0 دقیقه

نورنیوز - گروه بین‌الملل : شامگاه دوشنبه یک جوان فلسطینی که سوار بر خودرو بود، به سمت خودروی صهیونیست‌ها در نزدیکی اریحا تیراندازی کرد که طی آن 2 صهیونیست کشته شد.

مجری عملیات حین ترک محل با خودرویی دیگر تصادف کرده و به سمت آن هم تیراندازی می‌کند که طی آن نیز چند صهیونیست زخمی شده‌اند.

این جوان فلسطینی به سلامت از محل متواری شده و تاکنون نظامیان صهیونیست موفق به یافتن سرنخی از او نشده‌اند.

در همین حال، روزنامه معاریو از وقوع یک عملیات تیراندازی دیگر در تقاطع الموگ خبر داده و مدعی شده که در این عملیات کسی آسیبی ندیده است.

ارتش رژیم صهیونیستی جاده‌های منتهی به اریحا را بسته و در جست‌وجوی مجری عملیات است.

منابع عبری زبان اعلام کردند که مجری عملیات تیراندازی در نزدیکی اریحا پس از پایان عملیات خودروی خود را آتش زده و از محل متواری شده است.


نورنیوز

ارسال نظر