×
سیاسی
شناسه خبر : 131677
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/02/04 ساعت 16:46
اسفندماه 1402/ سانسور دو واقعیت در تل‌آویو و اوج استیصال نتانیاهو در برابر ایران

نورنیوز بررسی کرد؛

اسفندماه 1402/ سانسور دو واقعیت در تل‌آویو و اوج استیصال نتانیاهو در برابر ایران

فارغ از بحران‌های داخلی که ذهن نتانیاهو را به خود مشغول ساخته و به دنبال مفری برای تمرکززدایی معترضین از تقابل با خود و کابینه‌اش است، دو نگرانی بزرگ ذهن نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و دیگر مقامات ارشد این رژیم را شدیدا درگیر خود ساخته است.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: بنابر گزارش رسانه‌های صهیونیستی، طی روزهای اخیر بسیاری از ژنرال‌های ارتش رژیم جعلی اسرائیل نیز به جریان‌های اعتراضی علیه بنیامین نتانیاهو در تل‌آویو و حیفا پیوسته‌اند.

گرچه بهانه اصلی اعتراضات، اقدامات کابینه‌ی چندتکه‌ی رژیم در کاهش قدرت دادستانی در قالب «اصلاحات قضایی است، اما ماجراجویی‌ها و رجزخوانی‌های نتانیاهو در قبال جبهه مقاومت و در رأس آن ایران، در شکل‌گیری این روند بی‌تاثیر نبوده است.

در مواجهه با موج گسترده اعتراضات در اراضی اشغالی اما، نتانیاهو در صدد مخابره آدرس‌های غلط و وارونه به فضای داخلی است تا از این رهگذر، ادعای قدرت مدیریت بحران‌های خارجیِ پیشِ روی تل‌آویو را به رخ ساکنان اراضی اشغالی کشیده و از آن به مثابه‌ی برگ برنده‌ای در مواجهه با اعتراضات عمومی استفاده کند.

در همین راستا؛ بسیاری از رسانه‌های آمریکایی و صهیونیستی مانند فاکس‌نیوز که ارتباطات خاصی با نتانیاهو دارند، آدرس جنگ با ایران را به افکار عمومی منطقه مخابره می‌کنند.

فارغ از بحران‌های داخلی که ذهن نتانیاهو را به خود مشغول ساخته و به دنبال مفری برای تمرکززدایی معترضین از تقابل با خود و کابینه‌اش است، دو نگرانی بزرگ ذهن نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و دیگر مقامات ارشد این رژیم را شدیدا درگیر خود ساخته است:

نگرانی نخست، معطوف به رشد شاخصه‌های مهاجرت معکوس است. افزایش سطح بحران‌های امنیتی و تنش‌های سیاسی مزمن در اراضی اشغالی سبب شده تا شهرک‌نشینان و حتی ساکنان حیفا و تل‌آویو به فکر تضمین امنیت خود از طریق حضور در کشورهای دیگر اروپایی افتاده و عطای بهشت دروغین وعده داده شده‌ی صهیونیست‌ها را به لقایش ببخشند.

البته تغییر نسل در اراضی اشغالی در تسریع این روند بسیار موثر بوده و بر همین اساس، مقامات ارشد رژیم صهیونیستی بر این باور هستند که پس از «قدرت محور مقاومت»، «مهاجرت معکوس» دومین تهدید اصلی آنها محسوب می‌شود.

در همین خصوص؛ «آیلیت شاکید» وزیر امور داخلی سابق رژیم اشغال‌گر اسرائیل در ژانویه امسال پس از ماه‌ها سانسور و پنهان‌سازی واقعیتی به نام «تمایل جوانان صهیونیست برای مهاجرت به خارج از فلسطین اشغالی» نتوانست نگرانی خود را از این مسئله کتمان کند.

او اظهار داشت: «به این جوانان می‌گوییم در تصمیم خود برای مهاجرت عجله نکنند. البته ما ترس و وحشت اسرائیلی‌ها از عملکرد کابینه جدید را درک می‌کنیم.»

گرچه هر یک از جریان‌های محافظه‌کار و لیبرال در سرزمین‌های اشغالی تلاش می‌کنند بحران‌های داخلی و عمیق در تل‌آویو را معطوف به منازعات سیاسی با یکدیگر تفسیر کنند اما مسلم است که جنس بحران‌های جاری در اسرائیل، فراتر از بحران‌های حزبی است و بنیان‌های این رژیم را مستقیما به چالش کشیده است.

در چنین شرایطی نتانیاهو تلاش می‌کند با ارسال نشانه‌های «اقتدارگرایی» در چارچوب «تصویر راهبردی ملی»، خیال ساکنان اراضی اشغالی را بابت آنچه «قدرت امنیتی اسرائیل» می‌خواند راحت سازد!

گزافه‌گویی‌های اخیر کابینه نتانیاهو در خصوص ایران و تکرار زمزمه‌های جنگ از سوی رسانه‌های آمریکایی و صهیونیستیِ وابسته یا حامی حزب لیکود و جریان‌های صهیونیسم مذهبی به رهبری «اسموتریچ» و «بن‌گویر»، ریشه در همین واقعیت دارد.

نتانیاهو و همراهانش قصد دارند با مانور بر روی قدرت امنیتی و نظامی خود، مانع از استمرار روند مهاجرت معکوس خصوصا از سوی جوانان به خارج از فلسطین اشغالی شوند.

انتشار گزارش‌های محرمانه از سوی دستگاه‌های امنیتی کشورهای عضو اتحادیه اروپا مبنی بر افزایش درخواست شهروندان این رژیم جهت اقامت دائم در این کشورها، وحشت نتانیاهو را در این خصوص دوچندان کرده است.

نگرانی دوم صهیونیست‌ها اما معطوف به مناسبات آمریکا-اروپا با تل‌آویو است. مقامات اسرائیل دریافته‌اند که قدرت خطرپذیری غرب طی سال‌های اخیر در حمایت مطلق از سیاست‌های تل‌آویو کاهش یافته و حتی اخیرا شاهد صدور بیانیه پنج دولت غربی (ایتالیا، آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان) در قبال مسئله شهرک‌سازی‌های غیر قانونی بوده‌اند.

در چنین وضعیتی برخی نزدیکان نتانیاهو به او پیشنهاد داده‌اند که با خلق برخی تکانه‌های ساختگی و موضوعات شوک‌آور، ساختار متکثر و شکننده حامیان رژیم صهیونیستی را بار دیگر منسجم سازد!

البته نباید فراموش کرد که پس از شکست صهیونیست‌ها در چندین جنگ اخیر علیه گروه‌های مقاومت و اثبات جنایات این رژیم علیه کودکان و زنان بی‌گناه در نوار غزه و کرانه باختری، بسیاری از دولت‌های اروپایی با وجود وابست


نورنیوز
اخبار مرتبط
نمایش کمدی صهیونیست‌ها؛ تحریف تاریخ با هدف فرار به آینده!
پنج‌شنبه 1401/12/18 ساعت 20:40
نور ویدئو؛
نمایش کمدی صهیونیست‌ها؛ تحریف تاریخ با هدف فرار به آینده!
در فقدان مولفه‌های برتری در زمان حال و آینده، صهیونیست‌ها دیواری کوتاه‌تر از تاریخ برای فرار از روند «سقوط ترکیبی و محتوم» خود ندارند، لذا دست به تحریف تاریخ زده‌اند تا بلکه بتوانند در مواجهه با قدرت همه‌جانبه ایران، مقاومت بیشتری صورت دهند.
سانسور دو واقعیت در تل‌آویو و اوج استیصال نتانیاهو در برابر ایران
جمعه 1401/12/12 ساعت 13:53
نور ویدئو؛
سانسور دو واقعیت در تل‌آویو و اوج استیصال نتانیاهو در برابر ایران
فارغ از بحران‌های داخلی که ذهن نتانیاهو را به خود مشغول ساخته و به دنبال مفری برای تمرکززدایی معترضین از تقابل با خود و کابینه‌اش است، دو نگرانی بزرگ ذهن نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و دیگر مقامات ارشد این رژیم را شدیدا درگیر خود ساخته است.
رمزگشایی از تبلیغات رژیم صهیونیستی در مورد حمله به ایران!
چهارشنبه 1401/12/10 ساعت 02:06
نور ویدئو؛
رمزگشایی از تبلیغات رژیم صهیونیستی در مورد حمله به ایران!
رژیم صهیونیستی اگر قدرت و توان حمله نظامی به ایران را داشت به جای اقدامات ایذایی و فاقد کارایی که سعی دارد آنها را ذیل راهبردهای دهن پُرکن، نشانه اقتدار خود معرفی کند، بسیار پیش از این، مانند حمله به تاسیسات هسته‌ای عراق و سوریه به ایران حمله کرده بود.
تظاهرات علیه نتانیاهو در تل آویو + فیلم
شنبه 1401/10/17 ساعت 21:52
تظاهرات علیه نتانیاهو در تل آویو + فیلم
منابع رسانه‌ای گزارش دادند که هزاران اسرائیلی عصر امروز علیه نخست‌وزیر جدید رژیم صهیونیستی و اعضای تندرو کابینه‌اش در تل‌آویو تظاهرات کردند.
تظاهرات اسرائیلی‌ها علیه نتانیاهو
یکشنبه 1399/11/26 ساعت 13:19
تظاهرات اسرائیلی‌ها علیه نتانیاهو
ادامه تظاهرات‌های هفتگی شهروندان اسرائیلی علیه سیاست‌های اقتصادی نخست وزیر رژیم صهیونیستی
نظرات

آخرین اخبار
قیمت طلا و سکه امروز جمعه 16 مرداد 1405 / بازار غافلگیر شد/جدول قیمت ها
قیمت یورو امروز جمعه 16 مرداد چقدر شد؟
جزئیات قانون الزام به ثبت رسمی معاملات املاک ؛ الزامات خریدار و فروشنده
ثبت‌نام‌ آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی از فردا آغاز می شود
روزنامه‌نگاری ملی؛ درآمدی بر حقیقت‌نگاری ایرانی
آخرین اخبار بازنشستگان تامین اجتماعی امروز جمعه 16 مرداد؛ تکلیف معوقات مشخص شد
انفجارهای زنجیره‌ای در مارب یمن
هوای تهران روزهای آینده خنک می شود
آخرین اخبار و گزارش‌ها از نقل‌وانتقالات باشگاه استقلال جمعه 16 مرداد
بازداشت مرد 22 ساله با لباس «عزرائیل» روی پشت‌بام بیمارستان
جنایت هولناک در مشهد؛ مردی که همسرش را به آتش کشید در بازسازی صحنه چه گفت؟
ضربه سنگین به رئال مادرید؛ رودری بارسلونا را انتخاب کرد!
تبعات جنگ ایران و آمریکا در انگلیس؛ سرقت روزانه 270 هزار دلار سوخت
سندرز: ترامپ آمریکا را به سوی یک جنگ فاجعه‌بار سوق داده است
کاهش چشمگیر 88 درصدی آتش‌سوزی در مناطق محیط‌زیستی
چرا جریان نفت در تنگه هرمز با افت شدید مواجه شده است؟
حادثه خونین در مدرسه تایلند؛ دانش‌آموز مسلح معلم و دانش آموزان را به رگبار بست
خشم ترامپ از افشای حقیقت؛ کمبود مهمات آمریکا در برابر ایران!
پیام تسلیت وزیر امور خارجه در پی درگذشت روزنامه‌نگار پیشکسوت ایران
هشدار اتحادیه خودرو درباره حواله‌فروشی غیرقانونی خودروهای وارداتی
پایان عصر تولدهای پرشمار؛ آغاز نبرد برای نیروی انسانی
یمن: معادله «محاصره در برابر محاصره» تغییرناپذیر است
چرا استراتژی آمریکا در برابر ایران شکست خورده است؟
آخرین اخبار و گزارش‌ها از نقل و انتقالات باشگاه پرسپولیس ؛ جمعه 16 مرداد
دستیار سابق قلعه‌نویی مربی تیم ملی ایتالیا شد
کشف بقایای یک جسد میان صخره‌های شمیرانات؛ تحقیقات ادامه دارد
نگرانی آمریکایی‌ها از تبعات جنگ با ایران؛ کاهش حمایت از ادامه درگیری
جهش قیمت نفت؛ برنت به 83.48 دلار در هر بشکه رسید
لغو بازی دوستانه بارسلونا در مراکش
سایه حملات بر مذاکرات رم؛ توقف دیپلماسی تا انتخابات اسرائیل
هلیوم سرگردان در خلیج فارس؛ تنگه هرمز گلوگاه جدید صنعت نیمه‌رسانا شد
چرا تنگه هرمز به وضعیت پیشاجنگ بر نخواهد گشت؟
رکوردشکنی در مهران؛ عبور نزدیک به 3 میلیون زائر از مرز اربعین
جزئیات برکناری دو مقام ارشد موساد در پی شکست طرح تغییر نظام ایران
جماعتی زسنگ تفرقه روزگار بی خبرند
حمله به اردوگاه قلندیا؛ 51 فلسطینی زخمی و بیش از 70 بازداشتی
پیش‌بینی بازار خودرو در هفته سوم مرداد 1405؛ خودرو بخریم یا قیمت‌ها تغییر می‌کند؟
آیا جی‌دی ونس جانشین ترامپ می‌شود؟ آغاز رقابت ونس و روبیو
حمله گسترده روسیه به مراکز اوکراین؛ 155 هدف منهدم شد
امنیت ملی قربانی «شنیده‌ها»؛ مدعی‌العموم تا کی سکوت می‌کند؟
خشم ترامپ از پیروزی عبدالرحمان السید در انتخابات سنای میشیگان
هادی العامری خواستار تعویق پاسخ به حملات آمریکا و عربستان شد
انصارالله:58 نفر در حمله به نیروهای وابسته به عربستان کشته شدند
اتحاد نظامی سه‌جانبه در خلیج فارس؛ توافق دفاعی ترکیه، عربستان و پاکستان
آخرین وضعیت راه‌ها؛ محورهای شمالی و مرزی بدون ترافیک
قیمت طلای جهانی امروز جمعه 16 مرداد 1405 ؛ تحلیل بازار جهانی طلا در هفته آینده
شرط عجیب آمریکا برای فعالیت خبرنگاران خارجی
آخرین اخبار و گزارش های سیاسی و امنیتی در منطقه امروز جمعه 16 مرداد
چرا قبض برق برخی مشترکان گران‌تر شده است؟ توضیحات جدید توانیر
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 16 مرداد 1405 +جدول پخش