×
سیاسی
شناسه خبر : 130518
تاریخ انتشار : شنبه 1403/02/01 ساعت 18:51
اسفندماه 1402/ جیغ‌ بنفش غربی‌ها با طبل‌های تو خالی!

نورنیوز بررسی کرد؛

اسفندماه 1402/ جیغ‌ بنفش غربی‌ها با طبل‌های تو خالی!

گرچه غرب سعی دارد با فضاسازی رسانه‌ای شکست‌های اخیر خود را در مقابله با نظام جهان چندقطبی مخفی نگه دارد اما اعتراف مقامات غربی به ناکامی در طرح‌ها و ادعاهایشان عملاً نشانی از افول جایگاه و حرکت جهان در مسیر چندجانبه‌گرایی است.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: نگاهی بر رویکرد و مواضع مقامات غربی طی هفته‌های اخیر به‌ویژه همزمان با کنفرانس امنیتی مونیخ و نشست بروکسل نشان از آن دارد که ایالات متحده و اروپا تعامل آزاد و هم‌گرایی در جهان به خصوص در مورد سه کشور ایران، روسیه و چین را بر هم زننده سیاست‌های انحصارطلبانه خود دانسته و از گام برداشتن کشورها در مسیر جهان چندقطبی هراس دارند.

چنانچه مقامات غربی در کنفرانس امنیتی مونیخ به شدت بر اعمال تحریم‌های بیشتر علیه روسیه تأکید داشتند، «جوزف ‌بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به تازگی اعلام کرد که دهمین بسته تحریمی علیه روسیه ارائه شده که در روزهای آینده به تصویب کمیسیون اروپا خواهد رسید.

«جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا نیز در سفر اخیر خود به کی‌یف از افزایش فشارها بر روسیه و کمک تسلیحاتی بیشتر به اوکراین خبر داد.

از طرفی دیگر انهدام بالن 12 دلاری چینی با موشک‌های 400 هزار دلاری و جنجال‌های خبری گسترده پس از آن را نیز می‌توان به عنوان بعد دیگری از طراحی غرب برای مقابله با واهمه خود در نظر گرفت.

مقامات غربی به‌ویژه در نشست‌های مونیخ و بروکسل به بهانه این اتفاق برای پکن در مورد روابط با روسیه خط و نشان کشیدند.

در این راستا جوزف بورل روز دوشنبه در بروکسل هشدار داد که تحویل تسلیحات به روسیه از سوی چین «خط قرمز» اتحادیه اروپا است.

«آنتونی بلینکن»، وزیر خارجه آمریکا نیز در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ هشدار داد که چین در حال بررسی ارسال تسلیحات به روسیه است. «کامالا هریس» معاون رئیس جمهور آمریکا نیز بی‌طرفی چین در جنگ اوکراین را زیر سوال برده و از تعمیق روابط پکن و مسکو ابراز نگرانی کرد.

گرچه غرب در ظاهر رویکردی واحد و مقتدرانه در برابر موضوع چندجانبه‌گرایی گرفته است، اما برخی کشورهای اروپایی بر خلاف ادعای وحدت رویه غرب، مواضعی مغایر با این رویکرد گرفتند.

اعتراف «چارلز میشل» رئیس شورای اروپا درباره شکست سیاست تحریمی علیه روسیه و مخالفت تلویحی «امانوئل مکرون» رئیس جمهور فرانسه با رویکرد آمریکا و انگلیس در قبال روسیه را می‌توان نشانه‌ای بر چند پارگی در مواضع کشورهای اروپایی دانست.

از سوی دیگر تحرکات چین‌هراسانه و اعمال فشارهای گسترده بر این کشور با محوریت دوری از روسیه، راه به جایی نبرد و «وانگ یی» رئیس کمیسیون روابط خارجی کمیته مرکزی حزب کمونیست چین پس از حضور در اجلاس مونیخ به مسکو سفر کرد و بر تحکیم روابط با چین تأکید نمود.

او همچنین در دیدار روز چهارشنبه خود با «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه گفت: چین و روسیه از نظر راهبردی مصمم و متعهد به جهان چندقطبی هستند.

«ژانگ جون» نماینده دائم چین در سازمان ملل نیز به خبرنگاران در مقر سازمان ملل در نیویورک گفت: چین از پیش‌نویس قطع‌نامه روسیه در شورای امنیت سازمان ملل برای بررسی حمله تروریستی به خط لوله نورد استریم روسیه حمایت می‌کند.

در این میان اقدامات غیر قانونی و غیر دیپلماتیکی در حاشیه نشست‌های مونیخ و بروکسل علیه ایران نیز شکل گرفت تا بعد سوم طراحی غرب علیه معادله چندجانبه‌گرایی کشورها را تکمیل شود. برجسته‌سازی عناصر ضدانقلاب با حمایت حداکثری غرب و همچنین رسانه‌های معاند از جمله آنها بود.

البته فضاسازی رسانه‌ای اتحادیه اروپا برای درج نام سپاه در فهرست سازمان‌های تروریستی راه به جایی نبرد و با منع قانونی کارشناسان حقوقی و مخالفت مقامات اروپایی روبه‌رو شد.

از این رو در اظهارتی که به تعبیر کارشناسان برگرفته از آگاهی غرب از ناتوانی در برابر اراده ملت ایران به‌ویژه پس از راهپیمایی گسترده 22 بهمن است، وزیر خارجه آمریکا روز سه‌شنبه عنوان کرد: «همچنان بر این باور هستیم که در خصوص برنامه هسته‌ای، موثرترین و پایدارترین راه برای رسیدگی به این چالش از طریق دیپلماسی است.»

با در نظر گرفتن وقایع اخیر می‌توان چنین عنوان کرد که طراحی و تحرکات غرب علیه معادله چندجانبه‌گرایی در جهان به‌ویژه در مورد ایران، روسیه و چین با شکست روبه‌رو شده و غرب گرچه سعی دارد با فضاسازی‌های رسانه‌ای حقیقت امر را از دید جهانیان مخفی نگه دارد، اما اعتراف مقامات غربی به ناکامی در طرح‌ها و ادعاهایشان عملاً نشان از ناتوانی آنها برای مقابله با نظم نوین جهانی دارد.


نورنیوز
اخبار مرتبط
اسفندماه 1402/ پیام دیدار آتی شی و پوتین برای آمریکا
یکشنبه 1403/02/02 ساعت 16:49
نورنیوز بررسی کرد؛
اسفندماه 1402/ پیام دیدار آتی شی و پوتین برای آمریکا
هم‌افزایی چپن و روسیه در مواجهه با بحران‌هایی که غرب با هدف «مهار شرق» خلق می‌کند، قدرت مانور دشمنان مشترک مسکو و پکن را بارها محدود ساخته است.
اوکراین سرابی که به باتلاق مرگ مبدل شد!
یکشنبه 1401/12/07 ساعت 16:47
نور ویدئو؛
اوکراین سرابی که به باتلاق مرگ مبدل شد!
امروز مردم اوکراین گرفتار خودباختگی‌ها و خودفریبی‌های غرب‌گرایانی هستند که صحنه نمایش و بازی را با صحنه حقیقی جهان اشتباه گرفته و با همان توهمات به نقش‌آفرینی پرداخته‌اند در حالی که ناجی بودن غرب صرفاً در فیلم‌ها و داستان‌های هالیوودی است که بروز دارد.
تظاهرات مردم لندن علیه ارسال سلاح به اوکراین
شنبه 1401/12/06 ساعت 20:35
تظاهرات مردم لندن علیه ارسال سلاح به اوکراین
مردم لندن با برگزاری تظاهراتی خواستار توقف ارسال سلاح به اوکراین شدند، درحالی که بخش دیگری از تظاهرکنندگان خواستار حمایت نظامی انگلیس از اوکراین بودند.
جیغ‌ بنفش غربی‌ها با طبل‌های تو خالی!
شنبه 1401/12/06 ساعت 13:13
نور ویدئو؛
جیغ‌ بنفش غربی‌ها با طبل‌های تو خالی!
گرچه غرب سعی دارد با فضاسازی رسانه‌ای شکست‌های اخیر خود را در مقابله با نظام جهان چندقطبی مخفی نگه دارد اما اعتراف مقامات غربی به ناکامی در طرح‌ها و ادعاهایشان عملاً نشانی از افول جایگاه و حرکت جهان در مسیر چندجانبه‌گرایی است.
نظرات

آخرین اخبار
هشدار یک موسسه اعتبارسنجی نسبت به بسته ماندن تنگه هرمز
آخرین اخبار از حملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/آسیب به مراکز غیرنظامی
تمدید مهلت حذف و اضافه دانشگاه الزهرا (س)
انهدام یک باند مرتبط با دشمن آمریکایی-صهیونی در خوزستان
رویین تن: کادر درمان همواره در شرایط جنگی رشادت می‌کنند
بقایی: بانک اهداف ایران هر روز بروزرسانی می‌شود
تحلیلگر چینی: آمریکا و اسرائیل در جنگ علیه ایران شکست خورده‌اند
احتمال انجام بزرگترین آزادسازی ذخایر نفتی
وزیر دادگستری: آمریکا در باتلاقی گیر افتاده که نمی‌تواند از آن خارج شود
کپی‌برداری آمریکا از پهپاد ایرانی شاهد136
اتحادیه اروپا 19 مقام و نهاد ایرانی را تحریم کرد
شهرک نشینان صهیونیست: دیگر بیش از این نمی‌توانیم توان تاب بیاوریم
تماس‌های تلفنی پوتین با سران امارات و جمهوری آذربایجان
دو کشتی صهیونیستی در تنگه هرمز مورد هدف آتش سپاه قرار گرفت
رهایی گروگان در شهرستان فنوج
مشکلی در تامین دارو، تجهیزات پزشکی و شیر خشک نداریم
بی‌اعتمادی مسکو به ترامپ درپی حمله آمریکا در میانه مذاکرات
پیام‌های تبریک مقامات خارجی در پی انتخاب رهبر جدید انقلاب
بی‌توجهی مجامع بین‌المللی به زیست‌بوم خلیج فارس
معاریو: حزب‌الله زنده است
مدافع برزیلی چادرملو: مردم ایران فوق‌العاده هستند
شلیک بیش از 850 موشک از سوی حزب الله به سمت سرزمین‌های اشغالی
مشاور سخنگوی وزارت امور خارجه: هیچ مذاکره‌ای با آمریکا انجام نخواهد شد
خبر خوش به فرهنگیان؛ پرداخت حقوق زودتر از موعد
اسپانیا سفیر خود را از اسرائیل فراخواند
سردار تنگسیری: اجازه عبور از تنگه هرمز در اختیار ایران است
نمی‌گذاریم حتی یک لیتر نفت به نفع آمریکا و شرکای آنها از تنگه هرمز عبور کند
گزارش تصویری | احیای شب بیست و یکم ماه رمضان میدان تجریش
قیمت نفت برنت در 2 ماه آینده به بالای 95 دلار می‌رسد
پیام فرمانده هوافضای سپاه به ترامپ
متجاوزان آمریکایی و شرکایش حق عبور از تنگه هرمز را ندارند
اندونگ: با استقلال و ایران می‌مانم
تحلیل رسانه‌های آسیایی: جنگ آمریکا و اسرائیل تهدیدی برای ثبات منطقه است
گوگل عامل‌های هوش مصنوعی به پنتاگون می‌دهد
حمله دشمن آمریکایی صهیونیستی به دو شناور در اسکله جزیره هرمز
مهلت ارسال اطلاعات دفاتر تجاری الکترونیکی تمدید شد
آغاز موج سی ونهم عملیات وعده صادق 4 با یاد و نام شهدای اقتدار علیه اهداف آمریکا در منطقه
حادثه برای کشتی تایلندی در تنگه هرمز
اکونومیست: آمریکا قدرت محافظت از کشتی‌ها در تنگه هرمز را ندارد
قلعه نویی: شهادت دختران لکه سیاهی بر شعارهای دشمنان است
اختلاف میان تل آویو و واشنگتن بر سر جنگ ایران
تهران تا شنبه بارانی است
اذعان مقام صهیونیست: حملات حزب‌الله خواب و امنیت را از اسرائیل گرفته است
تاجگردون: در تلاشیم بودجه در موعد مقرر ابلاغ شود
اردوغان: جنگ علیه ایران باید متوقف شود
حمله به 19734 ساختمان غیرنظامی/ نقاط امن خانه را به کودکان آموزش دهید
رحیمی: تجاوز به ایران نقض فاحش منشور ملل متحد و کنوانسیون حقوق کودک است
کولیوند : نگرانی درخصوص تهیه دارو و تجهیزات وجود ندارد
آمریکا 330 میلیون دلار پهپاد در تجاوز به ایران از دست داد
نشریه گلوبس: مقابله با موشک‌های ایران رویاپردازی است