×
سیاسی
شناسه خبر : 130461
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1401/12/03 ساعت 20:46
هرتزوگ: ماتم‌زده و نگرانِ اسرائیل هستیم

هرتزوگ: ماتم‌زده و نگرانِ اسرائیل هستیم

رئیس رژیم صهیونیستی بعد از تصویب اصلاحات قضایی در پارلمان، اذعان کرد: «احساس غم و ماتم داریم و برای اتحاد مردم اسرائیل نگرانیم».

نورنیوز - گروه بین‌الملل: «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی در واکنش به تصویب طرح کابینه «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر کابینه تل‌آویو برای اصلاحات سیستم قضایی در کنست و افزایش تنش‌ها، ضمن ابراز نگرانی عمیق خود گفت: «ماتم‌زده‌ام».

بر اساس گزارش پایگاه خبری «آی۲۴»، هرتزوگ در این باره گفت: «احساس غم و اندوه دارم، زیرا بسیاری از شهروندان ما از همه اقشار جامعه اسرائیل که به این ائتلاف [کابینه نتانیاهو] رای دادند و بسیاری دیگر که رای نداده‌اند، نگران اتحاد مردم هستند».

رئیس رژیم صهیونیستی پس از تصویب روز گذشته در قرائت اول در مورد طرح اصلاحات سیستم قضایی تل‌آویو، اظهاراتی را بیان کرد. او در اظهارنظری قابل توجه از خوشحالی نتانیاهو پس از تصویب طرح اصلاحات در اولین قرائت، که گفته بود امروز «روز بزرگی است»، انتقاد کرده و خاطرنشان کرد که «روز سختی بود»!.

هرتزوگ احساس غالب شهرک‌نشینان صهیونیست را «احساساتی غم‌انگیز در یک روز سخت» توصیف کرده و گفت: «احساس ماتم داریم، نه جشن.. احساس غم و اندوهی که بسیاری از شهروندان ما از همه اقشار جامعه اسرائیل را نگران اتحاد مردم کرده است.

رئیس رژیم اشغالگر باری دیگر لزوم گفت‌وگو تاکید کرده و افزود: ما باید تمام تلاش خود را انجام دهیم تا پس از این نتیجه کنست، مذاکرات برای رسیدن به یک طرح مورد توافق ادامه یابد؛ مذاکراتی که ما را از این دوره دشوار به دوره توافقی براساس اصلاحات قانون اساسی هدایت کند.

هرتزوگ درخواست قبلی خود برای توقف این اصلاحات را تکرار خاطرنشان کرد: «فرصت هم‌اکنون وجود دارد. جدیت خود را با گفت‌وگو ثابت کنید. من خطوط کلی را روی میز گذاشته‌ام و در مورد آن‌ها صحبت کرده‌ام و این خطوط کلی، خطوط کلی درستی هستند تا به راه‌حلی برای شکاف عمیقی برسیم که جامعه اسرائیل را از هم جدا می‌کند».

رئیس رژیم اشغالگر پیش از این نیز طی شرکتش در یک گفتگوی تلویزیونی، شدیداً از اختلافات داخلی صهیونیست‌ها ابراز نگرانی کرده و گفته بود: «احساس می‌کنم که به طور جدی به درگیری و حتی درگیری شدید نزدیک می‌شویم. بشکه باروت در آستانه انفجار است و ما در موقیعت جنگ داخلی هستیم. از خواهران و برادران اسرائیلی درخواست می‌کنم، تهدیدات خارجی به اندازه کافی وجود دارد، در این شرایط خشونت از هر نوعی خط قرمز است».

در جلسه کنست که از ساعت ۴ بعدازظهر (به وقت محلی) دوشنبه آغاز و تا ساعت ۱۲:۳۰ بامداد سه‌شنبه ادامه داشت، این لایحه در قرائت اول با ۶۳ رأی موافق و ۴۷ رأی مخالف، به تصویب رسید. به نوشته جروزالم پست، این لایحه اکنون باید در قرائت‌های دوم و سوم نیز به رأی گذاشته شود سپس رأی‌گیری نهایی درباره این دو مرحله در یک جلسه کنست برگزار می‌شود تا در صورت تصویب شدن،‌ به قانون تبدیل شود.

کابینه تل‌آویو به ریاست نتانیاهو در چهارم ماه گذشته میلادی طرحی برای «اصلاح نظام قضایی» این رژیم ارائه کرد. نتانیاهو که از سال‌ها پیش به اتهام فساد، رشوه و خیانت در امانت تحت محاکمه قضایی قرار دارد، بنا دارد با آنچه آن را «اصلاح نظامی قضایی» نامیده، از محاکمه فرار کند.

در طرحی که کابینه نتانیاهو به دنبال اجرایی کردن آن است، از اختیارات دستگاه قضایی این رژیم کاسته و در مقابل قدرت و جایگاه قوه مجریه و مقننه در این رژیم تقویت خواهد شد. از سوی دیگر، اختیارات مشاور قضایی کابینه رژیم صهیونیستی و همچنین اختیارات مشاوران قضایی دیگر وزارتخانه‌های این رژیم گرفته خواهد شد و وزیر این امکان را خواهد داشت هر مشاور قضایی را که بخواهد در دفتر خود برکنار یا منصوب کند.


فارس
اخبار مرتبط
بهمن ماه 1402/ کیش بایدن به نتانیاهو؛ چرا کاخ سفید به مناقشات داخلی صهیونیست‌ها ورود کرد؟
یکشنبه 1403/01/26 ساعت 16:22
نورنیوز بررسی کرد؛
بهمن ماه 1402/ کیش بایدن به نتانیاهو؛ چرا کاخ سفید به مناقشات داخلی صهیونیست‌ها ورود کرد؟
گرچه دموکرات‌ها به طور کلی نسبت به حضور نتانیاهو در مسند قدرت دید مثبتی نداشته و بر اساس ملاحظات حزبی، حضور افرادی مانند «بنی‌گانتز» و «یائیر لاپید» را نسبت به او ترجیح می‌دهند، اما تاکنون سابقه نداشته است که بایدن به صورت مستقیم علیه نتانیاهو و تصمیمات داخلی او موضع گیری کند.
آوار اقدامات نتانیاهو بر سر مردم فرو خواهد ریخت
یکشنبه 1401/11/30 ساعت 18:01
لاپید:
آوار اقدامات نتانیاهو بر سر مردم فرو خواهد ریخت
نخست‌وزیر سابق صهیونیستی و رئیس فعلی اپوزیسیون این رژیم با هشدار نسبت به طرح اصلاحات قضایی کابینت تندرو این رژیم، گفت که این طرح اقتصاد و امنیت را تحت‌الشعاع قرار خواهد داد.
تداوم تظاهرات علیه نتانیاهو در سرزمین‌های اشغالی
یکشنبه 1401/11/30 ساعت 10:10
برای هفتمین هفته متوالی؛
تداوم تظاهرات علیه نتانیاهو در سرزمین‌های اشغالی
منابع خبری شامگاه شنبه از تظاهرات گسترده علیه بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برای هفتمین هفته متوالی خبر دادند.
رژیم صهیونیستی در آستانه جنگ داخلی و فروپاشی قانون اساسی
چهارشنبه 1401/11/26 ساعت 00:18
نور ویدئو؛
رژیم صهیونیستی در آستانه جنگ داخلی و فروپاشی قانون اساسی
«اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی در اعترافی تلخ اعلام کرد: ما در آستانه فروپاشی قانون اساسی و یک رویارویی خشونت آمیزِ داخلی هستیم.
نظرات

آخرین اخبار
اطلاعیه بسیج ساوه درباره صدای تیراندازی و انفجار
معاون سیاسی وزیر کشور: دوگانه‌سازی میان نیروهای نظامی و دیپلمات‌ها خیانت است
سانسور تلفات نظامیان آمریکایی از سوی پنتاگون
دریافتی معلمان از مهر تغییر می‌کند؛ جزئیات پرداخت حقوق جدید
آمریکا با قرارداد تسلیحاتی 2.7 میلیارد دلاری برای اوکراین موافقت کرد
توافق استعماری بر سر گرینلند؛ پایگاه‌های آمریکا در قطب شمال گسترش می‌یابد
دکترین جدید ایــــــران
افزایش همزمان کرونا و آنفلوآنزا در ایران؛ موج بعدی چه زمانی می‌رسد؟
بارش کشور عادی شد؛ تهران و قم بیش از 35 درصد عقب ماندند
دیپلماسی و میانجیگری در جنگ امریکا و ایران
نگاه کارشناسی به منافع ملی
از پذیرش قطع‌نامه 598 تا توافق با آمریکا
آخرین تحولات جنگ ایران و آمریکا ؛از خسارت به پایگاه‌های آمریکاتا تحریم‌های جدید علیه ایران
آخرین قیمت محصولات سایپا امروز شنبه 28 شهریور؛ قیمت نمایندگی و بازار + جدول قیمت ها
آخرین قیمت محصولات ایران خودرو امروز شنبه 28 شهریور + جدول
شرط افزایش بیشتر مستمری بازنشستگان اعلام شد؛ جزئیات فرمول 90 درصد
حکم اعدام حسین پدران اجرا شد؛ جاسوس موساد در پرونده سایت‌های موشکی اصفهان
ایران 24-26کویت ؛ شروع تلخ هندبال ایران در بازی‌های آسیایی 2026؛ کویت در دقایق پایانی برد
قیمت دلار توافقی امروز شنبه 28 شهریور 1405؛ دلار وارد کانال 166 هزار تومان شد
قیمت طلای جهانی امروز شنبه 28 شهریور 1405؛ طلا صعودی شد
کالابرگ کد ملی 7 تا 9 چه زمانی شارژ می‌شود؟ اعلام زمان واریز اعتبار شهریور 1405
پیش‌فروش بلیت قطار مهرماه 1405 آغاز شد؛ زمان و نحوه خرید بلیت قطار اعلام شد
کافه فرهنگ | بفرمایید تئاتر با بلیت 5 میلیون تومنی!
فارن‌پالیسی: آمریکا با هر معیاری در جنگ با ایران در حال شکست است
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 28 شهریور 1405 ؛ بارش پراکنده در شمال کشور + وضعیت استانها
برنامه مسابقات ورزشی امروز 28 شهریور؛ ساعت مسابقه هندبال ایران و کویت و 5 دیدار مهم فوتبال
امروز برق کدام مناطق کرمان قطع می‌شود؟+زمان‌بندی جدید خاموشی
6 مورد رفتار نگران‌کننده مدل‌های هوش مصنوعی؛ گزارش تازه اوپن‌ای‌آی
نشستن طولانی چه بلایی سر ستون فقرات می‌آورد؟+ فیلم
چگونگی فعال‌سازی نانوحباب‌ها برای تولید آمونیاک
کشف شگفت‌انگیز در غار چهل دخترون؛ از نقاشی‌های باستانی تا حوضچه‌های سنگی
چرا تغییر رفتار هوش مصنوعی کاربران را دچار اضطراب و غم می‌کند؟
یافته جدید درباره داروهای پوکی استخوان؛ کاهش خطر آلزایمر در سالمندان
بوریس جانسون، خواستار اعمال نفوذ انگلیس برای آزادی عمران خان شد
جزئیات جدید قتل عام خانوادگی در پونک؛ راز 5 جسد در چاه چه بود؟/ تصاویر قربانیان جنایت
جدول خاموشی چهارمحال و بختیاری فردا شنبه 28 شهریور+برنامه خاموشی
مرگ 17 کوهنورد در بهمن ؛ عملیات جست‌وجو پس از یک هفته پایان یافت + فیلم حادثه
پشت‌پرده 5 ادعای جنجالی اخیر
افشاگری رسانه‌های عبری‌زبان از پرونده امنیتی جاسوسی برای ایران
ورود این رسانه ها با دستور ترامپ به کاخ سفید ممنوع شد
حمله تند هانتر بایدن به نتانیاهو
اختلاف تجاری واشنگتن و اتاوا بالا گرفت
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: زبان فارسی ضامن هویت ملی است
ماجرای عروسی خونین در خراسان شمالی؛ 5 نفر کشته و زخمی شدند
آغاز تمرین تیم ملی ایران برای دیدار با روسیه و ازبکستان
افتخار جهانی برای بانوی ایرانی در بسکتبال با ویلچر
پاسخ قالیباف به دن کین: دوران شکار F-35 و F-15های آمریکا آغاز شده است
300 حمله هوایی عربستان به یمن در یک هفته
گوترش: جهان در بحران‌های بی‌سابقه است/ محورهای کفت‌وگو با ترامپ
رکورد تازه قیمت سوخت در فرانسه