×
سیاسی
شناسه خبر : 130434
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/01/30 ساعت 17:54
اسفند ماه 1402/ شرح کامل نگاه غرب به اوکراین در تصویری که موجب حیرت جهانی شد

اسفند ماه 1402/ شرح کامل نگاه غرب به اوکراین در تصویری که موجب حیرت جهانی شد

مواضع و رفتار کشورهای غربی در جنگ اوکراین نشان می‌دهد که بر خلاف ادعاهای مطرح شده، آنها از موضع طرف اصلی منازعه، آینده این جنگ را تحلیل و پیگیری می‌کنند و نه گروهی که صرفاً به‌دنبال حمایت از طرف درست در این جنگ است.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: هم‌زمان با سفر اعلام نشده جو بایدن رئیس جمهور آمریکا به اوکراین، تصویری از حضور بایدن و زلنسکی در کاخ ریاست جمهوری اوکراین منتشر شد که اگرچه نمایه‌ای کاملا روشن از نگاه غرب به اوکراین را ارائه کرد اما در عین حال موجب شگفتی جهانی نیز شد.

در تصویر منتشر شده، بایدن، پشت میزی در حال نگارش یک متن نشان داده می‌شود در حالی که زلنسکی با فاصله چند متری از او مانند دانش‌آموز گناه‌کاری که در انتظار تصمیم معلم خود باشد با چهره‌ای رقت‌بار ایستاده است.

گرچه از زمان آغاز جنگ اوکراین رفتار عملی غرب به‌ویژه آمریکا با اوکراین کاملاً منطبق با مفهوم ارائه شده در این تصویر بوده اما این تصویر معنادار در شرایط فعلی که طرفین درگیری با نزدیک شدن به پایان فصل سرما به‌دنبال آماده‌سازی خود برای ورود به نبرد نظامی سرنوشت‌ساز هستند، از جهات مهم دیگری نیز قابل توجه است.

مروری بر اظهارنظرهای طرح شده از سوی سران کشورهای غربی در کنفرانس امنیتی مونیخ که از ۲۸ تا ۳۰ بهمن‌ماه در آلمان برگزار شد می‌تواند در ایجاد فهم دقیق‌تر نسبت به اهداف غرب در جنگ اوکراین بسیار موثر باشد.

غربی‌ها از آغاز جنگ اوکراین همواره بر این ادعا تاکید داشته‌اند که این جنگ میان روسیه و اوکراین بوده و آنها صرفاً در مسیر حمایت از طرف درست این منازعه حرکت می‌کنند.

این ادعا با اظهارنظرهای طرح شده از سوی مسئولین کشورهای غربی در کنفرانس امنیتی مونیخ دارای تفاوت‌های معناداری است چرا که مواضع اعلام شده توسط کشورهای غربی در این کنفرانس نشان می‌دهد که آنها از موضع طرف اصلی منازعه، آینده این جنگ را تحلیل می کنند و نه گروهی که صرفا به‌دنبال حمایت از طرف درست در این جنگ است.    

برخی مقامات غربی در کنفرانس امنیتی مونیخ از جمله «ریشی سوناک» نخست وزیر انگلیس و «کامالا هریس» معاون رئیس جمهور آمریکا رسماً از جنگ اوکراین به عنوان جنگ جهانی یاد کردند.

 «الکساندر ووچیچ» رئیس جمهور صربستان نیز روز شنبه در سخنانی هشدار داد که اوضاع درگیری‌ها در اوکراین به سوی جنگ سوم جهانی پیش می‌رود.

اعلام این مواضع که به معنی تلاش غرب برای بزرگ‌نمایی ابعاد این جنگ و تبیین آن در قالب عرصه‌ای برای شکل دادن به معادلات جدید قدرت در نظام بین‌الملل است در کنار وادارسازی اوکراین برای ایفای نقش نیابتی در این جنگ، نشان می‌دهد که غرب، مردم اوکراین را برای پیشبرد اهداف خود در مواجهه با روسیه به گروگان گرفته و ضمن آنکه عملاً طرف اصلی این منازعه است اما حاضر به پرداخت هزینه‌های آن نیست.

 اظهارات «جوزف بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و «ینس استولتنبرگ» دبیرکل ناتو در کنفراس امنیتی مونیخ، پیروی غرب از چنین رویه‌ای را روشن‌تر می‌سازد.

بورل در بخشی از سخنانش در کنفرانس مونیخ گفت: «اوکراین عضوی از خانواده اروپایی است، اما عضویت در اتحادیه اروپا نیازمند مراحل و شرایطی است. انتظار نداشته باشید که یک شبه و بدون قید و شرط این اتفاق بیفتد.»

استولتنبرگ نیز در اظهارت خود به این موضوع اشاره کرد که اوکراین تنها به عنوان یک کشور مستقل و با تمامیت ارضی کامل عضو ناتو شود زیرا بدون این شرط، هیچ راهی برای گفتگوهای آتی پیرامون عضویت آن وجود نخواهد داشت.

مواضع مقامات اروپایی به صراحت نشان می‌دهد که کی‌یف با وجود هزینه گزاف مالی و انسانی که تاکنون در ازای جنگ پرداخته، عملاً حتی مورد پذیرش اروپایی‌ها قرار نگرفته و تا زمانی که راهبردهای غرب در این منازعه را به شکل کامل محقق ننماید حاضر به ارائه هیچ‌گونه امتیازی به این کشور نیستند.

تصویر منتشر شده از بایدن و زلنسکی در کاخ ریاست جمهوری اوکراین باید به عنوان سندی مصور که بازتاب دهنده نوع نگاه غرب و به‌ویژه آمریکا به هم‌پیمانانش است در حافظه تاریخی ملت‌ها ثبت شود تا هیچ‌گاه از یاد نبرند که هزینه پرداختن برای استقلال، سرمایه‌گذاری برای زندگی عزت‌مندانه و سد کردن مسیر نفوذ کشورهای سلطه‌گر است که هیچ فرصتی را برای تاراج هویت و سرمایه‌های مادی و معنوی آنان از دست نمی‌دهند.


نورنیوز
اخبار مرتبط
اسفندماه 1402/ پیام اصلی سفر رئیس جمهور آمریکا به کی‌یف
پنج‌شنبه 1403/01/30 ساعت 17:52
نورنیوز بررسی کرد؛
اسفندماه 1402/ پیام اصلی سفر رئیس جمهور آمریکا به کی‌یف
مقامات آمریکایی در صدد هستند «نگاه آمریکایی نسبت به جنگ اوکراین» را جایگزین «نگاه اروپایی» نسبت به این پدیده ساخته و از سوی دیگر به زلنسکی یادآور شوند که جنگ یا صلح در اوکراین، تابعی از تصمیماتی است که در کاخ سفید گرفته می‌شود و او ملزم به تبعیت مطلق از آن است.
اسفند ماه 1402/ تازه‌ترین مفهوم ساخته شده از جنگ اوکراین؛ نبرد داوود با جالوت!
پنج‌شنبه 1403/01/30 ساعت 09:48
نورنیوز بررسی کرد؛
اسفند ماه 1402/ تازه‌ترین مفهوم ساخته شده از جنگ اوکراین؛ نبرد داوود با جالوت!
ادبیات کاملاً متفاوت زلنسکی در سخنرانی ویدئو کنفرانسی در نشست امنیتی مونیخ، نشان داد که او سعی دارد با افزودن رنگ و لعاب مذهبی به جنگ اوکراین، مولفه جدیدی را برای تحریک رویکردهای مذهبی متحدین این کشور از جمله رژیم صهیونیستی برای افزایش کمک نظامی به کی‌یف فعال نماید.
اوکراین سرابی که به باتلاق مرگ مبدل شد!
یکشنبه 1401/12/07 ساعت 16:47
نور ویدئو؛
اوکراین سرابی که به باتلاق مرگ مبدل شد!
امروز مردم اوکراین گرفتار خودباختگی‌ها و خودفریبی‌های غرب‌گرایانی هستند که صحنه نمایش و بازی را با صحنه حقیقی جهان اشتباه گرفته و با همان توهمات به نقش‌آفرینی پرداخته‌اند در حالی که ناجی بودن غرب صرفاً در فیلم‌ها و داستان‌های هالیوودی است که بروز دارد.
کنفرانس امنیتی مونیخ؛ هدف وسیله را توجیه می‌کند!
چهارشنبه 1401/12/03 ساعت 19:45
نور ویدئو؛
کنفرانس امنیتی مونیخ؛ هدف وسیله را توجیه می‌کند!
نحوه برنامه‌ریزی و اجرای کنفرانس امنیتی مونیخ در سال 2023، فارغ از اثرات واقعی آن در تحقق آن چه که طراحان این کنفرانس به‌دنبال آن بودند، اقدامی در مسیر محروم سازی جهان از اندیشه‌هایی بود که بیان آن می‌توانست کمکی هرچند کوچک به تحقق امنیت جهانی و کاهش خشونت باشد.
کنفرانس امنیتی مونیخ ؛ هدف وسیله را توجیه می‌کند!
دوشنبه 1401/12/01 ساعت 09:22
نورنیوز بررسی کرد؛
کنفرانس امنیتی مونیخ ؛ هدف وسیله را توجیه می‌کند!
نحوه برنامه‌ریزی و اجرای کنفرانس امنیتی مونیخ در سال 2023، فارغ از اثرات واقعی آن در تحقق آن چه که طراحان این کنفرانس به‌دنبال آن بودند، اقدامی در مسیر محروم سازی جهان از اندیشه‌هایی بود که بیان آن می‌توانست کمکی هرچند کوچک به تحقق امنیت جهانی و کاهش خشونت باشد.
کنفرانس امنیتی مونیخ محلی برای سیاسی‌کاری‌های نمادین!
یکشنبه 1401/11/30 ساعت 14:28
روایت متفاوت پایگاه آلمانی؛
کنفرانس امنیتی مونیخ محلی برای سیاسی‌کاری‌های نمادین!
با نگاه به موضع نقادانه‌ای که سیاست خارجی آلمان در ماه‌های اخیر در قبال ایران و روسیه از خود نشان داده، قبل از بروز این حرکت هم بسیار محتمل بود که مدیران کنفرانس امنیتی مونیخ، متأثر از سیاست رسمی یاد شده، این دو کشور را کنار بگذارند.
نظرات

آخرین اخبار
توصیه تازه پژوهشگران به مادران؛ پیش از بارداری به قلبتان اهمیت دهید
رسانه صهیونیستی: اسرائیل پایگاه آمریکا می شود
رئیس‌جمهور اسلوونی: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران اشتباهی بزرگ بود
نتایج نهایی آزمون استخدامی وزارت بهداشت اعلام شد
تمجید سخنگوی وزارت خارجه از عملکرد تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی
رسانه عبری به تقویت توان دفاعی ایران اعتراف کرد
محمود نعمتی مسافر بازی‌های آسیایی شد
کامبک تماشایی ژاپن؛ فرانسه در نبرد پنج‌سته شکست خورد
تجاوز دوباره ارتش رژیم صهیونیستی به خاک سوریه
وال‌استریت ژورنال: مذاکرات ایران-آمریکا لغو شده/نیویورک تایمز: لغو نشده!
ورود هیأت‌های خارجی به ایران برای مراسم تشییع رهبر شهید از جمعه
واکنش نتانیاهو به اظهارات اردوغان
نزاع خانوادگی دو کشته بر جای گذاشت+ جزئیات حادثه
وزارت بهداشت لبنان: شمار شهدای حملات اسرائیل به 4247 نفر رسید
مهار آتش در میانکاله؛ پایان یک بحران زیست‌محیطی
انگلیس: اجرای توافق ایران و آمریکا برای امنیت منطقه ضروری است
سقوط مرگبار هواپیما در فرانسه+ جزئیات حادثه
انتشار جزئیات جدید از توافق چارچوب میان لبنان و اسرائیل
سرمربی کره‌جنوبی پس از ناکامی در جام جهانی استعفا کرد
بستری رایگان کودکان زیر 7 سال ادامه دارد
آغاز پیش‌فروش بلیت حمل و نقل عمومی برای مراسم تشییع رهبر شهید
حمله دوباره اسرائیل به لبنان؛ تشدید تنش در مرزهای جنوبی
سالروز بمباران شیمیایی سردشت؛ تأکید وزارت خارجه بر پیگیری عاملان جنایت
پلیس راه یزد خودروی راننده 13 ساله را متوقف کرد
انتخابات نیویورک از تغییر نگاه آمریکا به اسرائیل خبر می‌دهد
ابراز نگرانی مشترک پاکستان و عربستان از تشدید تنش‌های منطقه
انتظاری که از خبرگان داریم...
ورود 958 میلیارد تومان پول حقیقی به صندوق‌های طلا در یک روز
نتانیاهو برای حفظ کنترل حزب لیکود وارد نبردی سرنوشت‌ساز شد
ترافیک سنگین در محورهای کندوان و هراز؛ رانندگان با احتیاط تردد کنند
سفیر آمریکا: احتمال اقدام علیه زیرساخت‌های ایران در تنگه هرمز وجود دارد!
ایتالیا خواستار خویشتنداری ایران و آمریکا شد
گزارش تصویری | زلزله ویرانگر در ونزوئلا
تجمع مخالفان توافق لبنان و رژیم صهیونیستی مقابل کاخ ریاست‌جمهوری
قدردانی وزیر ورزش از ملی‌پوشان؛ شما دل ملت ایران را شاد کردید
واکنش تند اسرائیل به ترکیه پس از به رسمیت شناختن نسل‌کشی ارامنه
نورنما | سردشت در غبار خردل ; تسلیت به مظلومیت یک شهر
نماینده پارلمان لبنان: توافق، ادامه اهداف دشمن در خارج از میدان نبرد است
مسیرهای دسترسی به مراسم وداع و تشییع امام شهید اعلام شد
اختلال خدمات کارت‌محور بانک ملی برطرف شد
واکنش متفاوت یک نویسنده فرانسوی به حذف ایران از جام جهانی
پوتین: غرب به‌دنبال بی‌ثبات‌سازی روسیه است
هند محدودیت تردد کشتی‌های خود در تنگه هرمز را لغو کرد
تأکید رئیس جمهور عراق بر حل‌وفصل اختلافات به روش‌های دیپلماتیک
این مارک از پودر لاغری و چاقی غیرمجاز است
آغاز پروازهای تهران-دبی از فردا
واکنش مشاور رهبر انقلاب به فشارها علیه حزب‌الله لبنان
تردد کشتی‌های تجاری در تنگه هرمز افزایش یافت
سرمربی اتریش ادعای تبانی مقابل الجزایر را رد کرد
بازداشت 47 متهم از نمایندگان و مسئولان عراقی به اتهام فساد