×
سیاسی
شناسه خبر : 130371
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/01/30 ساعت 09:54
اسفند ماه 1402/ پیام‌های روشن اخراج نماینده رژیم صهیونیستی از اجلاس اتحادیه آفریقا

نورنیوز بررسی کرد؛

اسفند ماه 1402/ پیام‌های روشن اخراج نماینده رژیم صهیونیستی از اجلاس اتحادیه آفریقا

اخراج نماینده رژیم صهیونیستی از اجلاسیه اتحادیه آفریفا نشان داد که نه تنها ملت‌ها بلکه دولت‌های عربی- آفریقایی نیز حاضر نیستند اعتبار خود را برای رژیمی غاصب که دستش به خون هزاران نفر از مردم بی پناه فلسطین آغشته است، هزینه کنند.

نورنیوز – گروه بین‌الملل: هیئت رژیم صهیونیستی که مخفیانه در نشست روز شنبه (۲۹ بهمن ماه) اتحادیه آفریقا در آدیس‌آبابا حاضر شده بود، پس از موافقت با درخواست آفریقای جنوبی و الجزایر از این نشست اخراج شد.

پس از این اتفاق و ادعای رژیم صهیونیستی مبنی بر دعوت از نماینده این رژیم برای حضور در نشست، سخنگوی کمیسیون اتحادیه آفریقا تأکید کرد که از نماینده تل‌آویو برای حضور در این نسشت دعوتی صورت نگرفته بود.

«لایر هیر»، سخنگوی وزارت خارجه رژیم صهیونیستی برای سرپوش گذاشتن بر این فضاحت سیاسی، مطابق روال معمول دیگر دولتمردان این رژیم به اتهام زنی علیه ایران روی آورده و گفت: «دیدن اتحادیه آفریقایی که اسیر چند کشور افراطی مانند الجزایر و آفریقای جنوبی شده، ناراحت کننده است؛ کشورهایی که ایران آنها را کنترل می‌کند.»

این رخداد را می‌توان پس از واکنش تند مردمی نسبت به خبرنگاران رژیم صهیونیستی در مسابقات جام جهانی فوتبال در قطر نشانه روشنی از ادعاهای کاملاً تبلیغاتی این رژیم در خصوص سرعت گرفتن روند سازش کشورهای اسلامی-عربی و آفریقایی با تل‌آویو  ارزیابی کرد که این بار به جای مردم توسط یک نهاد معتبر بین المللی رقم خورد.

عدم مصاحبه ورزشکاران با رسانه‌های صهیونیستی، حضور تماشاگران با پرچم فلسطین، حمایت آرمانی تیم ملی مراکش از فلسطینیان و... از جمله وقایع جام‌جهانی قطر بود که واهی بودن ادعای سازش با رژیم صهیونیستی را آشکارتر ساخت.

تل‌آویو پس از برخورد گسترده گروه‌های مردمی از کشورهای مختلف با نمایندگان این رژیم در قطر و همچنین ناکامی در برگزاری مسابقات جودوی تیم پناه‌جویان با حضور ورزشکاران بدون هویت و بدون ملیت سعی داشت با سوء استفاده از اجلاس اتحادیه آفریقا، تبلیغات جدیدی را برای تحت الشعاع قرار دادن رخدادهای جام جهانی قطر که اعتبار ادعایی این رژیم را کاملاً زیر سوال برد، سامان دهد اما با اخراج نماینده این رژیم از اجلاسیه اتحادیه آفریقا آن هم در برابر دوربین‌های صدها رسانه بین‌المللی شرایط ایجاد شده در قطر با ابعاد بسیار وسیع‌تری مجدداً تکرار شد.

این رخداد بسیار تلخ برای سردمداران رژیم صهیونیستی نشان داد که نه تنها ملت‌ها بلکه دولت‌های عربی- آفریقایی نیز حاضر نیستند اعتبار خود را برای رژیمی غاصب که دستش به خون هزاران نفر از مردم بی پناه فلسطین آغشته است هزینه کنند. پیش‌تر نیز در سال۲۰۲۱ اقدام رئیس کمیسیون اتحادیه آفریقا به صورت یک‌جانبه برای معرفی رژیم صهیونیستی به عنوان عضو ناظر این اتحادیه، با مخالفت شدید کشورهای آفریقایی از جمله الجزایر روبه‌رو شد که در نتیجه آن تصمیم عضویت تل‌آویو در اتحادیه آفریقا در فوریه سال گذشته میلادی به تعویق افتاد.

روند مخالفت با سیاست‌های رژیم صهیونیستی که به‌ویژه پس از روی کار آمدن دولت افراطی مذهبی در سرزمین‌های اشغالی به صورت قابل ملاحظه‌ای توسعه یافته، منحصر به حوزه جغرافیایی خاصی نبوده و فراگیری کم سابقه‌ای را تجربه می‌کند. جمعه شب گذشته ۴ کشور بزرگ حوزه آمریکای لاتین (آرژانتین، برزیل، شیلی و مکزیک)نیز در بیانیه‌ای مشترک نسبت به گسترش شهرک‌سازی‌ صهیونیست‌ها در کرانه باختری ابراز نگرانی و مخالف خود را با آن اعلام کردند. پیش از این نیز کشورهای آمریکای لاتین اقداماتی در راستای ابزار مخالفت با اقدامات تل‌آویو و حمایت از فلسطین انجام داده‌اند که از جمله آن می‌توان به تغییر سفیر برزیل در این رژیم پس از روی کار آمدن داسیلوا و خودداری رئیس جمهور شیلی از دریافت استوارنامه سفیر رژیم صهیونیستی به خاطر جنایت علیه فلسطینی‌ها، اشاره کرد. 

نتانیاهو در حالی مدعی احیای جایگاه از دست رفته رژیم صهیونیستی در عرصه بین‌المللی است که چنانچه پیش‌بینی می‌شد، او و کابینه‌ افراطی‌اش با رویکردهای رادیکالی که در پیش گرفته‌اند بحران‌های داخلی و خارجی این رژیم را به‌شدت افزایش داده‌اند.

وضعیت کنونی رژیم صهیونیستی به قدری بحرانی است که حتی حامیان این رژیم را مجبور به واکنش کرده به طوری که وزیران خارجه فرانسه، آلمان، ایتالیا، انگلیس و آمریکا در بیانیه‌ای با ابراز نگرانی از طرح تل‌آویو برای پیشبرد ساخت ۱۰ هزار واحد مسکونی، خواستار لغو آن شدند‌که البته موجب عقب نشینی نتانیاهو از مواضع قبلی اش شد.

دامنه تنش میان سران افراطی این رژیم با متحدان سنتی تا آویو چنان گسترش یافته که «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا را نیز از آینده این رژیم به هراس واداشته به طوری که او با اعلام مواضعی صریح خواستار به‌اصطلاح کشیدن ترمز نتانیاهو شده است.

به اعتقاد کارشناسان علی‌رغم حمایت‌های بی چون و چرای غرب، شکست‌های بین‌المللی و تنش‌های داخلی رژیم صهیونیستی ضمن آن که موجب افزایش ناامنی و بی ثباتی در داخل سرزمین‌های اشغالی خواهد شده، می‌تواند حتی به سرنگونی نتانیاهو و چند پارگی سیاسی و اجتماعی این رژیم منجر شود.

«اسحاق هرتزوگ»، رئیس رژیم صهیونیستی اخیراً با اظهار نگرانی شدید از افزایش تنش‌های شکننده سیاسی و اجتماعی، نسبت به احتمال شکل‌گیری جنگ داخلی و فروپاشی این رژیم هشدار داد.


نورنیوز
اخبار مرتبط
اسفند ماه 1402/ تازه‌ترین مفهوم ساخته شده از جنگ اوکراین؛ نبرد داوود با جالوت!
پنج‌شنبه 1403/01/30 ساعت 09:48
نورنیوز بررسی کرد؛
اسفند ماه 1402/ تازه‌ترین مفهوم ساخته شده از جنگ اوکراین؛ نبرد داوود با جالوت!
ادبیات کاملاً متفاوت زلنسکی در سخنرانی ویدئو کنفرانسی در نشست امنیتی مونیخ، نشان داد که او سعی دارد با افزودن رنگ و لعاب مذهبی به جنگ اوکراین، مولفه جدیدی را برای تحریک رویکردهای مذهبی متحدین این کشور از جمله رژیم صهیونیستی برای افزایش کمک نظامی به کی‌یف فعال نماید.
بهمن ماه 1402/ کیش بایدن به نتانیاهو؛ چرا کاخ سفید به مناقشات داخلی صهیونیست‌ها ورود کرد؟
یکشنبه 1403/01/26 ساعت 16:22
نورنیوز بررسی کرد؛
بهمن ماه 1402/ کیش بایدن به نتانیاهو؛ چرا کاخ سفید به مناقشات داخلی صهیونیست‌ها ورود کرد؟
گرچه دموکرات‌ها به طور کلی نسبت به حضور نتانیاهو در مسند قدرت دید مثبتی نداشته و بر اساس ملاحظات حزبی، حضور افرادی مانند «بنی‌گانتز» و «یائیر لاپید» را نسبت به او ترجیح می‌دهند، اما تاکنون سابقه نداشته است که بایدن به صورت مستقیم علیه نتانیاهو و تصمیمات داخلی او موضع گیری کند.
پیام‌های روشن اخراج نماینده رژیم صهیونیستی از اجلاس اتحادیه آفریقا
چهارشنبه 1401/12/03 ساعت 19:59
نور ویدئو؛
پیام‌های روشن اخراج نماینده رژیم صهیونیستی از اجلاس اتحادیه آفریقا
اخراج نماینده رژیم صهیونیستی از اجلاسیه اتحادیه آفریفا نشان داد که نه تنها ملت‌ها بلکه دولت‌های عربی- آفریقایی نیز حاضر نیستند اعتبار خود را برای رژیمی غاصب که دستش به خون هزاران نفر از مردم بی پناه فلسطین آغشته است، هزینه کنند.
آوار اقدامات نتانیاهو بر سر مردم فرو خواهد ریخت
یکشنبه 1401/11/30 ساعت 18:01
لاپید:
آوار اقدامات نتانیاهو بر سر مردم فرو خواهد ریخت
نخست‌وزیر سابق صهیونیستی و رئیس فعلی اپوزیسیون این رژیم با هشدار نسبت به طرح اصلاحات قضایی کابینت تندرو این رژیم، گفت که این طرح اقتصاد و امنیت را تحت‌الشعاع قرار خواهد داد.
رژیم صهیونیستی در آستانه جنگ داخلی و فروپاشی قانون اساسی
چهارشنبه 1401/11/26 ساعت 00:18
نور ویدئو؛
رژیم صهیونیستی در آستانه جنگ داخلی و فروپاشی قانون اساسی
«اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی در اعترافی تلخ اعلام کرد: ما در آستانه فروپاشی قانون اساسی و یک رویارویی خشونت آمیزِ داخلی هستیم.
نظرات

آخرین اخبار
چرا موج‌های گرما در قاره اروپا مرگبارتر از همیشه است؟
کیفیت هوای تهران امروز قابل قبول شد
اختصاص سهمیه مناطق جنگی به داوطلبان کنکور ارشد استان‌های جنوبی
گران‌ترین اثر تاریخ حراج تهران کدام تابلوی نقاشی بود؟
پاسخ نیروهای مسلح ایران به تجاوز جدید آمریکا؛هشدار به کشورهای میزبان نظامیان متجاوز آمریکا
ترافیک سنگین در محورهای منتهی به تهران
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه 27 تیر 1405 +جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 27 تیر 1405 + وضعیت استانها
تیک‌تاک زیر ذره‌بین رگولاتور انگلیس رفت
هشدار پژوهشگران درباره خطر نشستن طولانی‌مدت
عملیات مقابله به مثل ادامه دارد؛ انهدام چند فروند سوخت‌رسان و جنگنده آمریکایی
آخرین آمار تلفات و مجروحان ارتش تروریستی آمریکا در تجاوز نظامی علیه ایران
خوردن مکرر، سوخت‌وساز بدن را بالا نمی‌برد
وزیر خارجه عراق: با گسترش جنگ در منطقه مخالف هستیم
​​​​​​​مرشایمر: ایرانی‌ها به وضوح پیروز خواهند شد
آیا نوزادان قبل از شنیدن، یاد می‌گیرند؟
آزمایش خونی که می‌تواند خطر آلزایمر را پیش‌بینی کند
سی بی اس نیوز: چند نظامی آمریکایی در حملات ایران در اردن زخمی شده‌اند
چرا مادران تهرانی شیردهی را قطع می‌کنند؟
فعالیت کارکنان روزکار سازمان منطقه ویژه پارس دورکاری شد
نامه ایران به شورای امنیت سازمان ملل در پی جنایات جنگی آمریکا
وقوع مجدد انفجارهای شدید در اربیل
نانوفناوری؛ ناجی چوب در برابر پوسیدگی و آتش
آمریکا عامل جنایت مدرسه میناب معرفی شد
برقراری پروازهای منظم میان امان و صنعا
شکایت باشگاه مس رفسنجان در دادگاه عالی ورزش (CAS) ثبت شد
درخشش نوجوانان جودوکار ایران با چهار مدال آسیایی
هشدار اندیشکده آمریکایی درباره تأثیر محدود پاتریوت برای کی‌یف
شکست تلخ والیبال ایران مقابل اسلوونی
رضایی: سیاست هم جنگ و هم مذاکره دیگر تمام شده است
زوج سارق طلا دستگیر شدند
انتقال جنگنده‌ها و سوخت‌رسان‌های آمریکایی به منطقه
تایید هدف قرار گرفتن دو موضع در جنوب کویت
عراقچی: اجازه نمی‌دهیم خون بی‌گناهان پایمال شود
موگرینی: توافق با همه خواسته‌های ترامپ نقطه شروع نیست
سازمان ملل: حمله به زیرساخت‌های غیرنظامی غیرقابل قبول است
ایران و آمریکا به میز مذاکره بازگردند
انفجارهای جدید رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان
مهاجرانی: دولت تا پای جان کنار مردم خوزستان است
معاریو: بیش از 100 هزار نفر از اسرائیل مهاجرت کردند
زیدان سرمربی تیم ملی فرانسه می‌شود؟
کشتی متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفت
نفت ایران به بالای 80 دلار رسید
عارف: پاسخ ایران به تجاوز دشمن پشیمان‌کننده خواهد بود
درگذشت برنده اسکار «پای چپ من» در 83 سالگی
سفیر ایران: حمایت اروپا از جنگ ترامپ امنیت به همراه ندارد
قطر خواستار توقف فوری اقدامات نظامی در منطقه شد
شگفتی مرشایمر از عملکرد ایران مقابل آمریکا
جاده چالوس یکطرفه شد
پاسخ کوبنده مجید مجیدی به ونس معاون ترامپ