×
سیاسی
شناسه خبر : 130367
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/01/30 ساعت 09:48
اسفند ماه 1402/ تازه‌ترین مفهوم ساخته شده از جنگ اوکراین؛ نبرد داوود با جالوت!

نورنیوز بررسی کرد؛

اسفند ماه 1402/ تازه‌ترین مفهوم ساخته شده از جنگ اوکراین؛ نبرد داوود با جالوت!

ادبیات کاملاً متفاوت زلنسکی در سخنرانی ویدئو کنفرانسی در نشست امنیتی مونیخ، نشان داد که او سعی دارد با افزودن رنگ و لعاب مذهبی به جنگ اوکراین، مولفه جدیدی را برای تحریک رویکردهای مذهبی متحدین این کشور از جمله رژیم صهیونیستی برای افزایش کمک نظامی به کی‌یف فعال نماید.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: کنفرانس امنیتی مونیخ که با شعار ارائه راهکارهای کارشناسی برای حل چالش‌های امنیتی جهان شروع به‌کار کرد، امسال برخلاف رویه تعیین شده آن صرفاً بر اتخاذ راهکارهای ادامه جنگ افروزی غرب در مسئله اوکراین متمرکز بود.

 «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس جمهور اوکراین نیز در این کنفرانس از طریق تماس ویدئویی سخنرانی کرد.

او در بخشی از اظهارات خود گفت: «ما به افزایش سرعت در توافق‌ها و تحویل تجهیزات نیاز داریم تا جلوی روسیه را بگیریم. مسئله فقط این نیست که اوکراین باید پیروز نبرد باشد. مسئله این است که جالوت باید ببازد و هیچ جایگزینی جز پیروزی اوکراین در این جنگ وجود ندارد.»

زلنسکی در حالی جنگ اوکراین را مشابه جنگ حضرت داوود با جالوت عنوان کرد که در ادامه از مقامات رژیم صیونیستی خواست تا «فلاخن داوود» _سامانه دفاع هوایی ساخت اسرائیل_ را در اختیار کی‌یف قرار دهند. او به تازگی و در جریان سفر «الی کوهن»، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به کی‌یف از او خواست که در زمینه ارائه کمک‌های نظامی به اوکراین اقدام کند. این درخواست از سوی زلنسکی در حالی مطرح شد که پیش‌تر نیز نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی از بررسی انتقال تسلیحات به کی‌یف خبر داده بود.

به نظر می‌رسد زلنسکی با استفاده از ادبیات کاملاً متفاوت در سخنرانی خود  سعی داشت تا با افزودن رنگ و لعاب مذهبی به جنگ اوکراین، مولفه جدیدی را برای تحریک رویکردهای مذهبی متحدین این کشور از جمله رژیم صهیونیستی برای افزایش کمک نظامی به کی‌یف فعال نماید.

زلنسکی که اصلیتی یهودی دارد با ایراد این سخنرانی تلاش کرد، حمایت از اوکراین را رفتاری در حمایت از یهودیان معرفی کرده تا غرب را وادار به حمایت بیشتر از کی‌یف کرده و از سوی دیگر رویکرد نتانیاهو در مورد حمایت از اوکراین علیه روسیه را توجیه کند.

حلقه تکمیلی این هدف گذاری را نیز که استفاده از دشمنی ذاتی رژیم صهیونیستی است می‌توان در میان سخنان زلنسکی در دیدار با وزیر خارجه رژیم صهیونیستی مشاهده کرد که طی آن ایران را دشمن واحد کی‌یف و تل‌آویو نامید.

محتوای هدفمند و کاملاً یک سویه ارائه شده در کنفرانس امنیتی مونیخ که با فضاسازی گسترده رسانه‌ای پیرامون ضرورت تداوم پشتیبانی همه جانبه نظامی از اوکراین برای داغ نگاه داشتن جنگ و خونریزی همراه بود، پیام‌های بسیار نگران کننده‌ای را به جامعه جهانی منعکس کرد.

قصد کشورهای غربی برای پشتیبانی از ادامه جنگ که با پایان یافتن فصل سرما به طور قطع ابعاد گسترده تری خواهد یافت، روز دوشنبه (اول اسفند ماه) با سفر سرزده و نمادین «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا به کی‌یف بلافاصله پس از پایان کنفرانس امنیتی مونیخ  و اظهارات جنگ طلبانه او در پایتخت اوکراین، بیش از پیش مورد تأیید و تأکید قرار گرفت.

ادامه این جنگ خونین که اکنون برای پیشبرد آن از پوشش مذهبی نیز استفاده می‌شود، تنها یک بازنده خواهد داشت و آن مردم بیگناهی هستند که جان، مال، آینده و فرزندان آنان در مسیر اطفاء شهوت سلطه گری و قدرت طلبی به تاراج می‌رود و صدای فریادشان در همهمه همایش‌های پرهیاهوی چون کنفرانس امنیتی مونیخ شنیده نخواهد شد.


نورنیوز
اخبار مرتبط
اسفند ماه 1402/ شرح کامل نگاه غرب به اوکراین در تصویری که موجب حیرت جهانی شد
پنج‌شنبه 1403/01/30 ساعت 17:54
اسفند ماه 1402/ شرح کامل نگاه غرب به اوکراین در تصویری که موجب حیرت جهانی شد
مواضع و رفتار کشورهای غربی در جنگ اوکراین نشان می‌دهد که بر خلاف ادعاهای مطرح شده، آنها از موضع طرف اصلی منازعه، آینده این جنگ را تحلیل و پیگیری می‌کنند و نه گروهی که صرفاً به‌دنبال حمایت از طرف درست در این جنگ است.
اسفند ماه 1402/ پیام‌های روشن اخراج نماینده رژیم صهیونیستی از اجلاس اتحادیه آفریقا
پنج‌شنبه 1403/01/30 ساعت 09:54
نورنیوز بررسی کرد؛
اسفند ماه 1402/ پیام‌های روشن اخراج نماینده رژیم صهیونیستی از اجلاس اتحادیه آفریقا
اخراج نماینده رژیم صهیونیستی از اجلاسیه اتحادیه آفریفا نشان داد که نه تنها ملت‌ها بلکه دولت‌های عربی- آفریقایی نیز حاضر نیستند اعتبار خود را برای رژیمی غاصب که دستش به خون هزاران نفر از مردم بی پناه فلسطین آغشته است، هزینه کنند.
سِلفی‌هایی که به جای قهرمان‌سازی موجب رسوایی شد!
شنبه 1401/12/13 ساعت 14:00
نور ویدئو؛
سِلفی‌هایی که به جای قهرمان‌سازی موجب رسوایی شد!
طی روزهای اخیر کشورهای اروپایی و آمریکا مراسم یک‌سالگی جنگ اوکراین را در حالی برگزار کردند که تلاش داشتند در نقش فاتحی بزرگ در رسانه‌ها ظاهرشوند، اما این نقش‌آفرینی نتیجه‌ای جز رسوایی نداشت.
اوکراین سرابی که به باتلاق مرگ مبدل شد!
یکشنبه 1401/12/07 ساعت 16:47
نور ویدئو؛
اوکراین سرابی که به باتلاق مرگ مبدل شد!
امروز مردم اوکراین گرفتار خودباختگی‌ها و خودفریبی‌های غرب‌گرایانی هستند که صحنه نمایش و بازی را با صحنه حقیقی جهان اشتباه گرفته و با همان توهمات به نقش‌آفرینی پرداخته‌اند در حالی که ناجی بودن غرب صرفاً در فیلم‌ها و داستان‌های هالیوودی است که بروز دارد.
تازه‌ترین مفهوم ساخته شده از جنگ اوکراین؛ نبرد داوود با جالوت!
شنبه 1401/12/06 ساعت 10:51
نور ویدئو؛
تازه‌ترین مفهوم ساخته شده از جنگ اوکراین؛ نبرد داوود با جالوت!
ادبیات کاملاً متفاوت زلنسکی در سخنرانی ویدئو کنفرانسی در نشست امنیتی مونیخ، نشان داد که او سعی دارد با افزودن رنگ و لعاب مذهبی به جنگ اوکراین، مولفه جدیدی را برای تحریک رویکردهای مذهبی متحدین این کشور از جمله رژیم صهیونیستی برای افزایش کمک نظامی به کی‌یف فعال نماید.
کنفرانس امنیتی مونیخ ؛ هدف وسیله را توجیه می‌کند!
دوشنبه 1401/12/01 ساعت 09:22
نورنیوز بررسی کرد؛
کنفرانس امنیتی مونیخ ؛ هدف وسیله را توجیه می‌کند!
نحوه برنامه‌ریزی و اجرای کنفرانس امنیتی مونیخ در سال 2023، فارغ از اثرات واقعی آن در تحقق آن چه که طراحان این کنفرانس به‌دنبال آن بودند، اقدامی در مسیر محروم سازی جهان از اندیشه‌هایی بود که بیان آن می‌توانست کمکی هرچند کوچک به تحقق امنیت جهانی و کاهش خشونت باشد.
کنفرانس امنیتی مونیخ محلی برای سیاسی‌کاری‌های نمادین!
یکشنبه 1401/11/30 ساعت 14:28
روایت متفاوت پایگاه آلمانی؛
کنفرانس امنیتی مونیخ محلی برای سیاسی‌کاری‌های نمادین!
با نگاه به موضع نقادانه‌ای که سیاست خارجی آلمان در ماه‌های اخیر در قبال ایران و روسیه از خود نشان داده، قبل از بروز این حرکت هم بسیار محتمل بود که مدیران کنفرانس امنیتی مونیخ، متأثر از سیاست رسمی یاد شده، این دو کشور را کنار بگذارند.
چگونه استبداد مدرن بر بستر رسانه در حال توسعه است؟
یکشنبه 1401/11/30 ساعت 13:19
نورنیوز بررسی کرد؛
چگونه استبداد مدرن بر بستر رسانه در حال توسعه است؟
گرچه ابزار رسانه در ظاهر، نماد آزادی بیان است اما بهره‌گیری هدف‌مند و کاملا سیاسی از آن با استفاده از تکنیک‌های جنگ شناختی، عملا نوع جدیدی از اعمال استبداد را از سوی ارباب رسانه در غرب رقم زده که به مراتب از حکومت‌های استبدادی خطرناک‌تر و ویران‌کننده‌تر است.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
انقلابی جدید در درمان پیرچشمی
جمع‌آوری 115 هزار خودروی چینی از بازار
درخواست 20 کشور اروپایی برای استرداد مهاجران غیرقانونی افغان
مرشایمر: تاماهاوک چاره مشکلات اوکراین نیست
اعتراضات در وین علیه جنگ اوکراین
مخالفت قطر با اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه، قدس و جولان اشغالی
افت شدید ورودی آب به سدها
183 هزار میلیارد تومان خسارت خاموشی در سال گذشته
وزیر کشور: خسارت خودروهای آسیب‌دیده در جنگ 12 روزه پرداخت می‌شود
مخالفت دولت لبنان با خواسته کاخ‌سفید درباره آینده حزب الله
مدودف: زلنسکی تحت هیچ شرایطی پیروز نخواهد شد
هشدار حزب‌الله: هر گونه کانال مذاکراتی با رژیم صهیونیستی مسدود خواهد شد!
وزیر آموزش و پرورش نیز به پویش «بساز مدرسه» پیوست
نامه به سران قوا‌؛ 95 میلیارد دلار ارز صادراتی بازنگشته است
احتمال سقوط قیمت نفت به 55 دلار
عکس های منتخب ایران، شنبه 26 مهر 1404
هاشمیان: نتیجه دیدار با خیبر عادلانه نبود
نتانیاهو با بازگشایی گذرگاه رفح مخالفت کرد
درویش استعفا کرد
احتمال دیدار ترامپ با رئیس کره شمالی قوت گرفت
ایران اقدام رژیم صهیونیستی در نقض آتش‌بس در غزه و کشتار زنان و کودکان را محکوم کرد
​​​​​​​نامه روسیه، ایران و چین درباره خاتمه قطعنامه 2231 به سازمان ملل
هاشمیان در آستانه برکناری !
هوای ناسالم تهران در روزهای آینده
پیام غریب آبادی درمورد دیپلماسی ایران و همگرایی کشورهای مستقل در دفاع از حاکمیت قانون
اعتراض به ترامپ هم‌زمان با هجدهمین روز از تعطیلی دولت
معاون رئیس‌جمهور: تعطیلی پنجشنبه‌ها فعلاً ممکن نیست
جدول لیگ برتر در هفته هفتم پس از بازی پرسپولیس
پایان 10 سالگی برجام در آینه رسانه‌های اروپا
اوربان: دیدار پوتین-ترامپ، شانس توافق درباره اوکراین را افزایش می‌دهد
آغاز بازگشایی گذرگاه رفح از دوشنبه
پزشکیان: در کنار رسیدگی به تخلفات افراد، اجازه ندهیم حقوق او تضییع شود
2-0 | سیتی بدون رودری هم درخشان است
بزرگداشت استاد محمود فرشچیان در وین؛ شاعر رنگ و عشق در خاطره‌ها ماندگار خواهد ماند
رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، گروسی و ویتکاف
خیبر (2)- پرسپولیس (1) | پرسپولیس در دقیقه 97 تسلیم خیبر شد + خلاصه بازی
1-0 | پیکان هم در برابر آلومینیوم شکست خورد+ خلاصه بازی
کشته و زخمی شدن 210 تن در حملات پاکستان به اسپین‌بولدک افغانستان
واگذاری سایپا رسما کلید خورد
47 بار نقض آتش بس در غزه از سوی رژیم صهیونیستی
عارف: المپیک 2028 فرصت حیثیتی برای کشورمان است
چرا برای پرونده نیشکر هفت‌تپه کیفرخواست جدید صادر شده است؟
برقراری پرواز رشت- آستراخان از فردا
پیروزی پرگل تیم فوتبال نوجوانان مقابل قرقیزستان در بیشکک
زلزله‌ای به بزرگی 6.2 ریشتر جنوب فیلیپین را لرزاند
حمله پهپادی رژیم اسرائیل به جنوب لبنان
مطالبات گندمکاران تسویه شد
واکنش حماس به تشدید حملات صهیونیست ها به کرانه باختری
اخراج ژنرال ارشد چین و 8 مقام نظامی دیگر به‌اتهام فساد
جاده چالوس یکطرفه شد
X
آگهی تبلیغاتی