×
اقتصادی
شناسه خبر : 130366
تاریخ انتشار : دوشنبه 1401/12/01 ساعت 23:42
جزئیاتی جدید از طرح محدودیت سوختگیری بنزین

جزئیاتی جدید از طرح محدودیت سوختگیری بنزین

سخنگوی جایگاه‌دارن کشور جزئیات جدید از طرح محدودیت سوختگیری بنزین ارائه کرد.

نورنیوز - گروه اقتصاد: رضا نواز سخنگوی جایگاه‌دارن کشور دوشنبه شب در مورد طرح محدودیت سوختگیری بنزین گفت: از حدود شهریور ماه طرحی در جایگاه‌های سوخت اجرا شد و این را به صورت میدانی مشاهده کردیم. به رغم اینکه در تصمیم‌سازی در مورد سهمیه و قیمت هیچ نقشی نداریم، ولی این موضوع را از شهریور ماه در میدان‌های مختلف کشور تجربه کردیم و اکنون این طرح محدودیت در سوخت‌گیری بجز تهران در همه نقاط کشور اجرا می‌شود.

نواز در توضیح جزییات طرح گفت: بر اساس برآورد‌ها بیش از ۶۵ درصد مردم هنگام مراجعه به جایگاه‌های سوخت در هربار سوختگیری بین ۳۰ تا ۴۰ لیتر سوخت دریافت می‌کنند که در کلان‌شهر‌ها نزدیک به عدد ۴۰ و در شهر‌های کوچک نزدیک به عدد ۳۰ است. البته این عدد در برخی روز‌های سال متفاوت است.

نواز افزود: در گذشته هر نفر می‌توانست با مراجعه به جایگاه سوخت تا ۶۰ لیتر بنزین دریافت کند و این روند را روزانه سه بار تکرار کند. اتفاقی که اکنون افتاده این است که در استان‌ها افراد در بار اول سوخت‌گیری می‌توانند ۳۰ یا ۴۰ لیتر با کارت سوخت خود (از سهمیه شخصی یا سهمیه آزاد) دریافت کنند.

او ادامه داد: برای سوختگیری دوم باید حدود چهار ساعت از سوختگیری اول گذشته باشد تا فرد بتواند دوباره سوختگیری انجام دهد. این موضوع در مورد همه استان‌ها و شهر‌ها صادق است. در مورد کارت جایگاه سوخت نیز میزان بنزین دریافتی از ۶۰ لیتر به ۳۰ لیتر تقلیل پیدا کرده است. به این شکل که وقتی با استفاده از کارت جایگاه ۳۰ لیتر سوخت دریافت کردید دیگر محدودیت زمانی وجود ندارد و فرد می‌تواند دوباره سوخت دریافت کند.

نواز گفت: ۳۰ درصد از افرادی هم که بیش از ۴۰ لیتر بنزین دریافت می‌کنند محدودیتی در میزان سوختگیری ندارند. این محدودیت تنها از نظر میزان هر بار سوختگیری است. یعنی اگر با کارت خود ۴۰ لیتر بنزین گرفتند می‌توانند ۱۰ یا ۲۰ لیتر دیگر را از کارت جایگاه سوخت دریافت کنند. در واقع این بخش از مردم می‌توانند به میزان ظرفیت باک خودرو خود، سوخت دریافت بکنند، اما تعداد دفعات سوختگیری آن‌ها افزایش می‌یابد.

او ادامه داد: درصورتی که از استان خارج و به استان دیگری وارد شوند محدودیت زمانی در سوخت‌گیری ندارند.

نواز با اشاره به وضعیت خودرو‌های عمومی اظهار داشت: این خودرو‌ها نیز همان شرایط را دارند با این تفاوت در روز می‌توانند دوبار سوخت‌گیری انجام بدهند نه ۳ بار.

سخنگوی جایگاه دارن کشور با اشاره به افرادی که فاقد کارت سوخت هستند نیز گفت: اینگونه افراد می‌توانند دو بار سوختگیری کنند و در هر بار با کارت جایگاه ۳۰ لیتر بنزین دریافت کنند.

نواز افزود: بر اساس برآورد‌هایی که انجام داده‌ایم این طرح زمان لازم برای سوختگیری را تا ۲۰ درصد افزایش می‌دهد.

سخنگوی جایگاه دارن کشور ادامه داد: به عنوان بخش خصوصی از دولت و تصمیم‌سازان انتظار داریم که قبل از اجرای طرح با ما مشورت بکنند. ما رفتار مراجعه‌کنندگان را می‌شناسیم و می‌توانیم اطلاعات خوبی به دولت ارائه بدهیم تا این طرح‌ها درست اجرا بشود. طرح‌های مقطعی را به صلاح نمی‌دانیم. یعنی طرح‌های حوزه سوخت باید اصلاحاتی و زیرساختی انجام بشود.

نواز در باره تداوم طرح یاد شده گفت: زمان پایان طرح معلوم نیست، اما قرار بر این است که اطلاعات لازم ظرف ۶ ماه گردآوری شود تا مسئولین تصمیم بگیرند که طرح ادامه پیدا کند یا خیر.

سخنگوی جایگاه دارن کشور افزود: مردم انتقادات و پیشنهادات و شکایات خود را با شماره‌های ۰۹۶۲۷ و ۰۲۱۷۷۵۲۲۶۷۸ با ما در میان بگذارند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
زلنسکی رئیس جمهوری بلاروس را تحریم کرد
درخواست عضو کنست برای برکناری نتانیاهو
محکومیت اقدام اخیر اسرائیل در غصب اراضی کرانه باختری
تاکید وزیر راه بر تطابق قیمت بلیت با خدمات ایرلاین‌ها
حمله نماینده سابق کنگره آمریکا به ترامپ در قبال ایران
گزافه‌گویی جدید ترامپ علیه ایران
طرح صلح با «پ.ک.ک» روی میز پارلمان ترکیه!
مسکو: پیشرفت مذاکرات تهران- واشنگتن به‌‌معنای یک توافق قریب‌الوقوع نیست
حمله پهپادی ترکیه به خودرویی در اقلیم کردستان عراق
ادامه یورش به مسجد الاقصی حتی در ماه مبارک رمضان
نامه مشترک نمایندگان ایران، چین و روسیه به گروسی
رئیس‌جمهور: عدالت آموزشی یک سرمایه‌گذاری راهبردی است
در ادامه بازی‌های لیگ نخبگان آسیا؛ اولسان از صعود بازماند
رکورد حداکثر دما در آذربایجان‌شرقی شکسته شد
انتشار سومین بیانیه مرکز اطلاعات مالی در پاسخ به شایعات مرتبط با FATF
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: ترامپ خواهان دستیابی به توافق با ایران است
زیرساخت‌های راه‌آهن آلمان مورد حمله سایبری قرار گرفت
گزارش تصویری | آماده شدن کشورهای اسلامی برای ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
پیش‌بینی افزایش بی‌سابقه دما در مازندران/ هشدار درباره وقوع آتش‌سوزی
هلال ماه رویت شد
پاداش میلیون یورویی در انتظار طارمی
آمریکا از اقدام نظامی علیه ایران خودداری می‌کند
پزشکیان: بحران‌های ریشه‌دار اجتماعی و تربیتی، با نسخه‌های یک‌شبه درمان نمی‌شوند
آیت‌الله سیستانی نخستین روز ماه رمضان را اعلام کرد
جریمه سنگین برای دلال فوتبال
سپاهان ایران(0) - الاهلی قطر (0) /بازی به وقت اضافه کشیده شد+ فیلم گل مردود
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: حداقل 10 سرویس خارجی در اغتشاشات دی‌ماه نقش داشتند
رهبر معظم انقلاب: به راویان پیشرفت، افتخار و آن‌ها را دعا می‌کنم
تنش‌ها بین مصر و اسرائیل بر سر «سومالی‌لند» بالا گرفت
سپاهان قهرمان لیگ وزنه‌برداری شد
سناتور ضدایرانی آمریکا: تداوم قدرت ایران توافق ابراهیم را به خطر می‌اندازد
انفجار در یک معدن نیجریه 38 کشته بر جای گذاشت
چند داوطلب در انتخابات شوراهای روستا ثبت‌نام کردند؟
ای‌بی‌سی‌نیوز گزارش داد: آمریکا در حال بررسی لغو تحریم‌های ایران است
هشدار حماس درپی اخراج تعدادی از ائمه و خطیبان مسجد الاقصی
آلن ایر: تهران با تمام قدرت به هر حمله‌ای پاسخ خواهد داد
جام قهرمانی فوتبال امیدهای کشور به آلومینیوم اراک رسید
خبر خوش میدری درخصوص محصولات جدید سبد دارویی کشور
پیام پزشکیان به جشنواره ملی کتاب رشد
وزیر انرژی آمریکا: اجازه دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را نمی‌دهیم!
میمند فارس لرزید
آغاز ثبت‌نام نخبگان برای عضویت در هیئت علمی از جمعه + لینک سامانه
توضیحات وکیل تاجزاده درباره حکم جدید موکلش
غیبت مهره‌های کلیدی پرسپولیس در بازی با خیبر
اختصاص 252 هزار میلیارد تومان برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
نورنما | حلول ماه پر برکت رمضان مبارک باد
نتایج قرعه‌کشی محصولات ایران‌خودرو اعلام شد + لینک
درخواست مسکو از واشنگتن: از محاصره نظامی کوبا دست بردار
تبریک پزشکیان به سران کشورهای اسلامی درپی حلول ماه مبارک رمضان
توییت ضرغامی درخصوص دلایل اعتراضات اخیر