×
اقتصادی
شناسه خبر : 130363
تاریخ انتشار : دوشنبه 1401/12/01 ساعت 22:24

آغاز به کار ششمین دوره کارآموزی آکادمی همراه اول

افتتاحیه ششمین دوره کارآموزی آکادمی همراه اول با حضور 53 درخواست‌کننده منتخب، برگزار شد.

نورنیوز - گروه اقتصاد: آیین افتتاحیه «ششمین دوره کارآموزی آکادمی همراه اول» صبح روز دوشنبه یکم اسفند ۱۴۰۱ با حضور مدیران ارشد این آکادمی، معاونت توسعه سازمان و منابع انسانی اپراتور اول تلفن همراه و پذیرفته شدگان این دوره در ساختمان ستاره ونک تهران برگزار شد.

آکادمی همراه اول توانسته طی برگزاری پنج دوره چهار ماهه «کارآموزی» برای دانشجویان نخبه و فارغ التحصیلان ممتاز دانشگاهی، شرایطی را برای ارتقای توانمندی های مهارتی آنان فراهم آورد تا دغدغه «نداشتن رزومه» برایشان حل شده و آماده ورود به بازار کار شوند.

علاوه بر رفع این دغدغه، فرصت جذب پتانسیل های بالفعلی که در دوره کارآموزی توانسته اند امتیازات ویژه کسب کنند در خانواده همراه اول را نیز فراهم آورده است.

*تاکنون ۴۲۴۰۶ درخواست برای کارآموزی در آکادمی همراه اول داشته‌ایم

علی اکبر حکمتی کیا، مدیر آکادمی همراه اول در این مراسم با اشاره به جایگاه همراه اول به عنوان بزرگترین اپراتور منطقه غرب آسیا، به بیان فرآیندهای جذب کارآموز در این آکادمی پرداخت و اظهار کرد: مجموع گام های تدارک دیده شده در فرآیند کارآموزی آکادمی همراه شامل «معرفی دوره کارآموزی»، «تکمیل فرم نیاز اولیه از سوی واحدهای سازمانی همراه اول برای جذب کارآموز»، «بررسی موقعیت کارآموزی»، «تکمیل فرم شرح کارآموزی»، «فراخوان و اطلاع رسانی براساس موقعیت های شغلی همراه اول»، «آزمون اینترنتی»، «بررسی رزومه»، «مصاحبه تخصصی و انتخاب کارآموز»، «شروع دوره کارآموزی» و «ارزیابی نهایی» می شود.

وی تصریح کرد: در ششمین دوره کارآموزی آکادمی همراه اول نیز برای ۱۱۳ موقعیت شغلی، تعداد ۸۱۸۶ درخواست به ما رسید که بعد از غربالگری ۴۰۰ مصاحبه تخصصی انجام شد و نهایتا ۵۳ نفر برای این دوره انتخاب شدند. این تعداد شامل ۳ رزومه دکتری، ۳۸ رزومه کارشناسی ارشد و ۱۲ روزمه کارشناسی می شود.

براساس اظهارات حکمتی کیا، از اجرای نخستین دوره کارآموزی تا ششمین آن، مجموعا ۴۲۴۰۶ درخواست برای شرکت در این دوره ها به آکادمی همراه اول رسیده است.

*ثبات و پایین بودن تعرفه‌ها، از قدرت مالی اپراتورها می‌کاهد

جعفر بلوک آذری، معاون توسعه سازمان و سرمایه انسانی همراه اول هم در این مراسم با اشاره به جایگاه همراه اول به عنوان نخستین و بزرگترین اپراتور تلفن همراه کشور اظهار کرد: این شرکت حدود پنج هزار میلیارد تومان «سود خالص» سالیانه دارد که البته با احتساب سرمایه گذاری های انجام شده و تعرفه های ثابت و پایین مکالمه و دیتا، منطقی نیست؛ همین موضوع باعث کاهش مداوم قدرت مالی اپراتورها شده است.

بلوک آذری همچنین به وجود بیش از ۵۴ میلیون مشترک اینترنت پرسرعت و بیش از ۷۷ میلیون مشترک فعال در شبکه همراه اول و سهم بازار ۵۳ درصدی اپراتور اول ارتباطی از بازار حوزه ارتباطات سیار براساس اعلام سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نیز اشاره ای داشت.

وی برای آشنایی هر چه بیشتر کارآموزان با سبد محصولات دیجیتال همراه اول، ضمن تشریح مدل حمایتی و سرمایه گذاری اپراتور اول ارتباطی در کسب و کارهای دیجیتال، استارتاپ ها و شرکت های دانش بنیان، به دستاوردهای پلتفرم های دیجیتالی نظیر روبیکا و شاد که سهم بالایی از ترافیک اینترنتی کشور دارند نیز پرداخت.

*تقدیر و تجلیل از برترین‌های دوره پنجم کارآموزی آکادمی همراه اول

گفتنی است در انتهای این مراسم ضمن تقدیر و تجلیل از کارآموزان برتر، منتورهای شایسته و تسهیلگران نمونه دوره پنجم کارآموزی آکادمی همراه، فرآیندهای «آموزش»، «نظارت حین انجام وظایف»، «تفویض» و «بهره برداری» از ظرفیت های کارآموزان ششمین دوره کارآموزی توسط بادکوبه ای، معاون شناسایی و جذب استعدادهای آکادمی همراه اول تشریح شد.

مطابق روال دوره های کارآموزی آکادمی همراه اول، کارآموزان منتخب هر دوره که پس از گذراندن بازه زمانی ۴ ماهه کارآموزی، موفق به کسب نمرات و امتیازات قبولی دوره ارزیابی شوند، برای طی‌کردن فرآیند جذب به معاونت توسعه سازمانی و سرمایه انسانی همراه اول معرفی می شوند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
بدرقه ملی پوشان کشتی به مسابقات زاگرب
هشدارمقام حزب‌الله نسبت به سونامی انسانی در لبنان
رفیع‌زاده: سامانه های سازمانی باید به پایگاههای اطلاعاتی متصل شود
اسلواکی نیروی نظامی به اوکراین اعزام نمی کند
دور سوم مذاکرات فنی ایران و آژانس در وین برگزار شد
عکس های منتخب ایران ؛ شنبه 16 شهریور 1404
ریزش پل در کربلا/تعداد مصدومان
برگزیدگان هشتاد و دومین جشنواره فیلم ونیز معرفی شدند
شهربانو منصوریان برای ششمین‌بار قهرمان جهان شد
زمان پرداخت سود سهام عدالت اعلام شد+فیلم
نورنما | لحظه تشکیل یک جزیره در میان آب‌های بی‌انتهای اقیانوس
ترکیه ادعای رسانه‌ رژیم صهیونیستی درباره تلاش آنکارا برای ترور وزیر امنیت داخلی را رد کرد
مدیرکل آموزش‌وپرورش تهران: خانواده‌ها زمان ثبت‌نام وجه پرداخت نکنند+فیلم
مودی در نشست مجمع عمومی سازمان ملل شرکت نمی‌کند
سبد غذایی؛ قافله عقب مانده درآمد
مدافع سابق تیم ملی ایتالیا در راه تهران؟
استقرار 10 «اف-35» آمریکا در کارائیب برای حمله محتمل به ونزوئلا
عراقچی: هر وقت آمریکا آمادگی مذاکره عادلانه و با احترام داشته باشد مذاکره را آغاز می‌کنیم
نحوه پرداخت خسارت وسایل منازل آسیب‌دیده در دفاع مقدس 12 روزه اعلام شد+فیلم
پرتغال(5) - ارمنستان (0) |پرتغال همچنان با ستاره 40 ساله خود می‌درخشد + خلاصه بازی
انگلیس(2) - آندورا(0) | شروعی آهسته و بی‌روح در رقابت‌های انتخابی جام جهانی + خلاصه بازی
استوری منیر الحدادی که با قرارداد 2 ساله به استقلال پیوست
دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در غزه، فعالیت‌های نظامی » در برج‌های مسکونی را تکذیب کرد
مادورو: ونزوئلا آماده مبارزه مسلحانه در صورت حمله است
هتل‌های سبز ایران به‌زودی نشان ملی دریافت می‌کنند
پلیس راهور: حضور معلم در سرویس مدارس ممنوع شد+فیلم
زهرا کیانی نخستین طلای تالوی ایران در جهان را کسب کرد
خطوط 2 و 5 مترو تهران به هم متصل شد
تیم امید ایران(6) - گوام(0) پیروزی بی‌دردسر تیم ملی امید ایران برابر گوام + خلاصه بازی
اسلواکی اعزام نیرو به اوکراین را رد کرد
حماس:هدف نابودی کامل شهر غزه، جنایتی بی‌سابقه در تاریخ معاصر به‌شمار می‌رود
فرمان ترامپ، نقاب حمایت از جاسوسان
سازمان ملل قطعنامه همکاری با اکو را تصویب کرد
آخرین خبر از افتتاح مسیر رفت فاز 2 آزادراه تهران - شمال
متوسط عمر زنان و مردان در ایران چقدر است؟
واکنش فدراسیون فوتبال به تمسخر تیم‌ملی
سامانه اعلام قیمت خودرو مشخص شد
انتقاد تند وزارت صمت به وزارت نیرو
بادبان‌های انسانیت روی عرشه قایق‌های امید
دولت فرانسه، ادعای واشنگتن درخصوص به رسمیت شناختن کشور فلسطین را رد کرد
پرتکرارترین نام‌های زن در ایران چه نامهایی هستند؟
روند عادی‌سازی با کشورهای عربی را خدشه دار می کند
نیم کیلو طلا در انتظار کاربران؛ کمپین مشترک روبیکا و ملی‌گلد آغاز شد
تمدید فرصت ثبت‌نام کتب درسی تا 30 شهریور
ابلاغ دستورالعمل جدید تنظیم بازار خودرو + جزئیات
محرومیت سنگین جام اتحادیه برای لوئیس سوارز
انتقاد از طرح مسکن 15 متری/رکود بی سابقه بازار مسکن در 50 سال اخیر
سقف وام خرید خودرو جانبازان تعیین شد
ثبت‌نام نکردن در سامانه املاک مساوی است با قبض برق نجومی
نظام نوین جهانی در حال ظهور است
X
آگهی تبلیغاتی