×
اقتصادی
شناسه خبر : 130363
تاریخ انتشار : دوشنبه 1401/12/01 ساعت 22:24
آغاز به کار ششمین دوره کارآموزی آکادمی همراه اول

آغاز به کار ششمین دوره کارآموزی آکادمی همراه اول

افتتاحیه ششمین دوره کارآموزی آکادمی همراه اول با حضور 53 درخواست‌کننده منتخب، برگزار شد.

نورنیوز - گروه اقتصاد: آیین افتتاحیه «ششمین دوره کارآموزی آکادمی همراه اول» صبح روز دوشنبه یکم اسفند ۱۴۰۱ با حضور مدیران ارشد این آکادمی، معاونت توسعه سازمان و منابع انسانی اپراتور اول تلفن همراه و پذیرفته شدگان این دوره در ساختمان ستاره ونک تهران برگزار شد.

آکادمی همراه اول توانسته طی برگزاری پنج دوره چهار ماهه «کارآموزی» برای دانشجویان نخبه و فارغ التحصیلان ممتاز دانشگاهی، شرایطی را برای ارتقای توانمندی های مهارتی آنان فراهم آورد تا دغدغه «نداشتن رزومه» برایشان حل شده و آماده ورود به بازار کار شوند.

علاوه بر رفع این دغدغه، فرصت جذب پتانسیل های بالفعلی که در دوره کارآموزی توانسته اند امتیازات ویژه کسب کنند در خانواده همراه اول را نیز فراهم آورده است.

*تاکنون ۴۲۴۰۶ درخواست برای کارآموزی در آکادمی همراه اول داشته‌ایم

علی اکبر حکمتی کیا، مدیر آکادمی همراه اول در این مراسم با اشاره به جایگاه همراه اول به عنوان بزرگترین اپراتور منطقه غرب آسیا، به بیان فرآیندهای جذب کارآموز در این آکادمی پرداخت و اظهار کرد: مجموع گام های تدارک دیده شده در فرآیند کارآموزی آکادمی همراه شامل «معرفی دوره کارآموزی»، «تکمیل فرم نیاز اولیه از سوی واحدهای سازمانی همراه اول برای جذب کارآموز»، «بررسی موقعیت کارآموزی»، «تکمیل فرم شرح کارآموزی»، «فراخوان و اطلاع رسانی براساس موقعیت های شغلی همراه اول»، «آزمون اینترنتی»، «بررسی رزومه»، «مصاحبه تخصصی و انتخاب کارآموز»، «شروع دوره کارآموزی» و «ارزیابی نهایی» می شود.

وی تصریح کرد: در ششمین دوره کارآموزی آکادمی همراه اول نیز برای ۱۱۳ موقعیت شغلی، تعداد ۸۱۸۶ درخواست به ما رسید که بعد از غربالگری ۴۰۰ مصاحبه تخصصی انجام شد و نهایتا ۵۳ نفر برای این دوره انتخاب شدند. این تعداد شامل ۳ رزومه دکتری، ۳۸ رزومه کارشناسی ارشد و ۱۲ روزمه کارشناسی می شود.

براساس اظهارات حکمتی کیا، از اجرای نخستین دوره کارآموزی تا ششمین آن، مجموعا ۴۲۴۰۶ درخواست برای شرکت در این دوره ها به آکادمی همراه اول رسیده است.

*ثبات و پایین بودن تعرفه‌ها، از قدرت مالی اپراتورها می‌کاهد

جعفر بلوک آذری، معاون توسعه سازمان و سرمایه انسانی همراه اول هم در این مراسم با اشاره به جایگاه همراه اول به عنوان نخستین و بزرگترین اپراتور تلفن همراه کشور اظهار کرد: این شرکت حدود پنج هزار میلیارد تومان «سود خالص» سالیانه دارد که البته با احتساب سرمایه گذاری های انجام شده و تعرفه های ثابت و پایین مکالمه و دیتا، منطقی نیست؛ همین موضوع باعث کاهش مداوم قدرت مالی اپراتورها شده است.

بلوک آذری همچنین به وجود بیش از ۵۴ میلیون مشترک اینترنت پرسرعت و بیش از ۷۷ میلیون مشترک فعال در شبکه همراه اول و سهم بازار ۵۳ درصدی اپراتور اول ارتباطی از بازار حوزه ارتباطات سیار براساس اعلام سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نیز اشاره ای داشت.

وی برای آشنایی هر چه بیشتر کارآموزان با سبد محصولات دیجیتال همراه اول، ضمن تشریح مدل حمایتی و سرمایه گذاری اپراتور اول ارتباطی در کسب و کارهای دیجیتال، استارتاپ ها و شرکت های دانش بنیان، به دستاوردهای پلتفرم های دیجیتالی نظیر روبیکا و شاد که سهم بالایی از ترافیک اینترنتی کشور دارند نیز پرداخت.

*تقدیر و تجلیل از برترین‌های دوره پنجم کارآموزی آکادمی همراه اول

گفتنی است در انتهای این مراسم ضمن تقدیر و تجلیل از کارآموزان برتر، منتورهای شایسته و تسهیلگران نمونه دوره پنجم کارآموزی آکادمی همراه، فرآیندهای «آموزش»، «نظارت حین انجام وظایف»، «تفویض» و «بهره برداری» از ظرفیت های کارآموزان ششمین دوره کارآموزی توسط بادکوبه ای، معاون شناسایی و جذب استعدادهای آکادمی همراه اول تشریح شد.

مطابق روال دوره های کارآموزی آکادمی همراه اول، کارآموزان منتخب هر دوره که پس از گذراندن بازه زمانی ۴ ماهه کارآموزی، موفق به کسب نمرات و امتیازات قبولی دوره ارزیابی شوند، برای طی‌کردن فرآیند جذب به معاونت توسعه سازمانی و سرمایه انسانی همراه اول معرفی می شوند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
بنت و لاپید برای کنار زدن نتانیاهو متحد شدند
کدام مواد غذایی نباید در فریزر باشند؟
افشاگری هارتص از ربودن کودکان در غزه
مجروح شدن چند صهیونیست در پی تیراندازی از سوی نیروهای مقاومت فلسطین
گروهک‌های مسلح وابسته، به دنبال ایجاد ناامنی علیه غیرنظامیان در غزه است
حمله حزب الله لبنان به تجمع نظامیان صهیونیست
عراقچی: همسایگان ما اولویت ما هستند
4 توصیه درباره مصرف سبزیجات
تساوی میلان و یوونتوس در بازی حساس
سخنان نتانیاهو درباره حملات شدید به لبنان بیشتر جنبه «نمایش قدرت» دارد
«دریچه آتش بس یازمینه جنگ»
قدردانی سفیر ایران از دولت و مردم پاکستان برای میزبانی مذاکرات با آمریکا
جهش بی‌سابقه «کرک‌اسپرد» بنزین
عزم اسلام‌آباد برای ادامه ترانزیت کالا به ایران
درس امروز قالیباف به ترامپ؛ چه کسی کارت‌هایش تمام شده!؟
برقراری سفر رسمی چارلز سوم به ایالات متحده پس از بررسی‌های امنیتی
معاون رئیس‌جمهور : به هراقدام جنگی پاسخی چهار برابری خواهیم داد
وزارت خارجه ایران: عراقچی به روسیه سفر کرد/دیدار با پوتین در سن‌پترزبورگ
البوسعیدی رایزنی با عراقچی را مُثمر ثمر خواند
اعلام جزئیات فروش ارز به زائران حج
اینتر یک قدم دیگر به قهرمانی نزدیک شد
نفتالی بنت: نتانیاهو باید کنار برود
شگفتی از معماری ذخیره‌سازی نفت از سوی ایران
هشدار صنعا درپی جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین و لبنان
انتشار بیانیه منتسب به مظنون تیراندازی مراسم شام خبرنگاران کاخ سفید
تشکیل حزبی جدید برای رقابت با نتانیاهو در انتخابات
انتقاد عضو شورای شهر از تبلیغ جوایز میلیاردی در پیامک‌های شهرداری
اسلام‌آباد: به تلاش‌های خود برای پیشبرد صلح در منطقه ادامه خواهیم داد
کشته و زخمی شدن چند نظامی اسرائیل در حمله پهپادی به جنوب لبنان
اولیانوف: آمریکا اخاذی در برابر ایران را کنار بگذارد
نورنما | یادآوری یک نوای خاطره‌برانگیز از زبان کودکان دهه هشتاد
انتشار دستخطی از شهید علی لاریجانی از روزهای پایانی عمرش + تصویر
افزایش منابع قرض الحسنه اشتغال در سال 1405/ سهم هر استان چقدر است؟
برگزاری اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها 9 اردیبهشت در تهران + جزئیات
برگزاری آزمون دکتری دانشگاه آزاد به‌صورت مجازی
نمایشگاه مجازی کتاب تهران چقدر تخفیف برای خریداران در نظر گرفته است؟
هاآرتص: موج خودکشی در نیروهای اسرائیلی؛ 11 مورد در کمتر از یک ماه
یورش پلیس به باند برادران قاچاقچی فروش سلاح
تجزیه‌طلبان با انتقاد از ترامپ به مزدوری و اختلاس اعتراف کردند
آمار شهدای لبنان از مرز 2 هزار و 500 نفر گذشت
صعود سخت چلسی به فینال جام‌ حذفی
عارف: آیین‌نامه جدید برای تعیین نرخ سوخت نیروگاه‌ها تصویب شد
تمام فرضیات ترامپ درباره ایران اشتباه از آب درآمد
مخبر: با کمک نخبگان می توان فرآیند بازسازی را کمتر کرد
سایت مصری از تیم ملی فوتبال ایران حریف تیم کشورش نوشت
ترامپ: جنگ با ایران به زودی پایان خواهد یافت
حزب‌الله: نه روی دیپلماسی شکست‌خورده حساب باز می‌کنیم و نه دولت
آغاز پرداخت حقوق کادر درمان بعد از چند روز وقفه
اعلام آخرین نرخ بیکاری؛ کاهش یا افزایش؟
دستگیری جاسوس موساد در لرستان