×
سیاسی
شناسه خبر : 130226
تاریخ انتشار : شنبه 1401/11/29 ساعت 14:48
فرار به جلوی حامیان تروریسم با جوسازی درباره حضور رهبر القاعده در ایران

نورنیوز بررسی کرد؛

فرار به جلوی حامیان تروریسم با جوسازی درباره حضور رهبر القاعده در ایران

بدیهی است دروغ‌پردازی اخیر وزارت خارجه آمریکا درباره حضور سیف العدل در ایران اقدامی در جهت پوشاندن خطای فاحش کنگره در دفاع از تروریست‌های منافقین است که بی‌تردید جزو منفورترین گروهک‌های ضدانقلاب نزد مردم ایران به شمار می‌روند.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: وزارت خارجه آمریکا چند روز پیش اعلام کرد که ایالات متحده با این ارزیابی که «سیف العدل» رهبر جدید القاعده در ایران حضور دارد موافق است!

این جوسازی کذب وزارت خارجه آمریکا در حالی صورت گرفته که کنگره آمریکا همین هفته گذشته از فرقه تروریستی منافقین به عنوان یک سازمان تروریستی که دستش دستِ‌کم به خون ده‌ها هزار نفر از مردم ایران و عراق آلوده است اعلام حمایت رسمی کرد. تعداد ۱۶۵ نفر از نمایندگان تندرو کنگره آمریکا هفته گذشته و پس از آنکه فرقه منافقین به نمایش مضحک جریان‌های ضدانقلاب در دانشگاه جورج تاون واشینگتن دعوت نشد و به موازات آن در تجمع محدود عناصر سلطنت‌طلب در لس‌آنجلس نیز حضور نداشت، طی قطع‌نامه‌ای با تکرار اتهامات خود درباره ناآرامی‌های ایران، از گروهک تروریستی منافقین و سرکرده آن به بهانه پشتیبانی از آینده ایران حمایت کردند.

از این قطع‌نامه که توسط «تام مک کلینتاک» نماینده جمهوری‌خواه کنگره خوانده شد، ۱۶۵ نماینده تندروی آمریکایی از هر دو حزب جمهوری خواه و دموکرات حمایت کردند. حسین امیرعبداللهیان وزیر خارجه کشورمان روز شنبه در توییتی نوشت: قطعنامه بی‌ارزش کنگره آمریکا در حمایت از گروهک تروریستی منافقین، بار دیگر اثبات کرد که آنها به دنبال استفاده ابزاری از تروریسم و سناریوی داعش برای ویرانی ایران هستند، همان روشی که در به کارگیری ابزاری داعش طی سال‌های اخیر به ویرانی سوریه و عراق انجامید. ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه نیز در واکنش به این موضوع در توییتی نوشت: حمایت ۱۶۵ تن از اعضای کنگره آمریکا از منافقین، یکبار دیگر پیوند عمیق نظام آمریکا با تروریسم را به جهانیان نشان داد.

البته‌ عجیب نیست رژیمی‌ که به تأسیس و استفاده ابزاری از داعش مبادرت کرد، در تداوم حمایت و استفاده ابزاری و سیاسی از قاتلان ۱۷ هزار شهروند ایرانی احساس شرم نمی‌کند. بر این اساس؛ بدیهی است دروغ‌پردازی اخیر وزارت خارجه آمریکا درباره حضور سیف العدل در ایران اقدامی در جهت پوشاندن خطای فاحش کنگره در دفاع از تروریست‌های منافقین است که بی‌تردید جزو منفورترین گروهک‌های ضدانقلاب نزد مردم ایران به شمار می‌روند.

این دست حمایت‌های واشینگتن از تروریست‌ها البته مسبوق به سابقه است و بلکه بالاتر از آن، آمریکا اساسا خود موسس تروریست‌هایی مثل داعش است که بارها مسئولیت ارشد آمریکایی به ایجاد آن اعتراف کرده‌اند. سیف العدل، سلفی افراطی مصری، کسی است که سازمان ملل متحد در گزارشی نوشته او پس از کشته شدن «ایمن الظواهری» در کابل در سال گذشته، رهبری گروه القاعده را به عهده گرفته است. ‌‎حالا وزارت خارجه آمریکا او را که قبلا جزو «شورای رهبری القاعده» معرفی کرده، مستقر در ایران عنوان نموده و جایزه‌ای ده میلیون دلاری برای اطلاعاتی که به جلب او منجر شود تعیین کرده است. ‎در تارنمای «برنامه پاداش برای عدالت» وابسته به وزارت خارجه آمریکا آمده؛ سیف العدل بعد از بمب‌گذاری‌های ۱۹۹۸ در سفارت‌خانه‌های آمریکا در تانزانیا و کنیا به جنوب غربی ایران نقل مکان کرده و تحت حفاظت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قرار گرفته است. ‎ وزارت خارجه آمریکا مدعی است؛ مقام‌های ایرانی در آوریل ۲۰۰۳ العدل و رهبر وقت القاعده را تحت حصر خانگی قرار دادند، اما ایران او و چهار نفر دیگر را در ازای آزادی یک دیپلمات ایرانی در یمن آزاد کرد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
حزب‌الله: اتهام‌زنی حکومت آل خلیفه به مقاومت بی‌اساس است
احتمال پایان جنگ بدون باز شدن تنگه هرمز
دستگیری 3 عامل مرتبط با شبکه‌های معاند در اسلامشهر
حمله سایبری به شرکت نفتی «الصافی» سعودی
اعلام جزئیات درگیری نبرد تن به تن حزب الله با ارتش اسرائیل
ناراحتی بن‌سلمان از ترامپ
تحویل «رضا پهلوی» را در شروط پایان جنگ بگنجانید
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ بمباران حسینیه اعظم زنجان
انهدام باند قاچاق سلاح و مهمات جنگی در خوزستان
اسپانیا قانون اعدام اسرای فلسطینی را گامی به سوی آپارتاید خواند
فرانسه مانع استفاده از حریم هوایی‌اش برای انتقال سلاح به اسرائیل شد
گسترش سریع سویه‌ای از کووید-19 در آمریکا
انهدام موشک کروز پنهان‌کار توسط سامانه پدافند غرب کشور در ایلام
سازوکاری فوری برای ارسال کمک‌های بشردوستانه به ایران فراهم آورید
جنگ علیه ایران محبوبیت ترامپ را به منفی 17 رساند
تعطیلی خوابگاه‌ها تا اطلاع ثانوی
هلال احمر: مردم به فکر ذخیره دارو نباشند
برنامه سی و یکمین شب تجمعات مردمی در میادین تهران
مراکز راهبردی صنعتی و ارتباطی رژیم صهیونیستی آماج حملات پهپادی ارتش
هیچ ابرقدرتی نمی‌تواند در مقابل اتحاد مردم و رزمندگان ایستادگی کند
5 پیشنهاد برای احیای صلح در منطقه+ متن بیانیه
حملات به زیرساخت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی ایران را متوقف کنید
اسرائیل روستاهای جنوبی لبنان را به تخریب کامل تهدید کرد
روی خوش سهامداران به صندوق‌های طلا
لغو طرح ترافیک در پایتخت تا اطلاع ثانوی
ایران 5 - کاستاریکا صفر/برتری پر گل ایران برابر کاستاریکا در دیداری دوستانه
گزارش تصویری | تشییع پیکر مطهر دریابان شهید «علیرضا تنگسیری» در بندرعباس
روسیه: آژانس اتمی زیر فشار آمریکا شجاعت محکوم‌کردن حملات به ایران را ندارد
پیام ابوعبیده خطاب به حزب‌الله: مأموریت را تکمیل کنید
وزیر نیرو : برق خانه‌ها بی‌وقفه تأمین است
اعتماد فعالان اقتصادی به زیرساخت‌های بورس انرژی/180 هزار میلیارد معامله انجام شد
نامه آیت‌الله اعرافی به رهبر معنوی کلیسای ارتدکس روسیه
تشکیل «ستاد همیاری» در خانه سینما
اصابت مستقیم موشک به شرکت دارویی«توفیق دارو»
سپاه: شرکت‌های موثر در عملیات تروریستی، اهداف مشروع ما خواهند بود
هشدار عراقچی به صهیونیست‌ها: با شهروندان بی‌دفاع فلسطین طرف نیستید
از ابتدای جنگ چند واحد اقتصادی در تهران آسیب دیدند؟
ابلاغ الزام مدیران مدارس غیردولتی برای پایدارسازی سامانه‌های آموزش مجازی
سردار فدوی: دشمن در مقابل قدرت ایران دچار اشتباه محاسباتی شده بود
گران شدن قیمت بنزین در سرزمین‌های اشغالی
بازداشت 54 نفر از مزدوران دشمن در 4 استان توسط وزارت اطلاعات
آغاز مرحله چهارم کالابرگ از این تاریخ
گفتگوی رئیس شورای اروپا با پزشکیان درخصوص تنش‌های منطقه‌ای
رئیس فیفا: هر کاری برای تیم ملی ایران می‌کنیم/جامعه فوتبال دنیا در کنار شماست‌
طارمی دومین گلزن برتر فوتبال ملی ایران
بروز اختلاف میان آمریکا و انگلیس بر سر جنگ علیه ایران
اعلام آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌ها/مسدود شدن آزادراه تهران- شمال
حملات هوایی علیه پایگاه‌های حشد شعبی در بابل و الانبار
اگر ترامپ زیرساخت‌ها را بزند، چه اتفاقی برای منطقه می‌افتد؟
تکذیب خبر اعمال محدودیت‌های صادراتی محصولات فولادی و معدنی