×
سیاسی
شناسه خبر : 130226
تاریخ انتشار : شنبه 1401/11/29 ساعت 14:48
فرار به جلوی حامیان تروریسم با جوسازی درباره حضور رهبر القاعده در ایران

نورنیوز بررسی کرد؛

فرار به جلوی حامیان تروریسم با جوسازی درباره حضور رهبر القاعده در ایران

بدیهی است دروغ‌پردازی اخیر وزارت خارجه آمریکا درباره حضور سیف العدل در ایران اقدامی در جهت پوشاندن خطای فاحش کنگره در دفاع از تروریست‌های منافقین است که بی‌تردید جزو منفورترین گروهک‌های ضدانقلاب نزد مردم ایران به شمار می‌روند.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: وزارت خارجه آمریکا چند روز پیش اعلام کرد که ایالات متحده با این ارزیابی که «سیف العدل» رهبر جدید القاعده در ایران حضور دارد موافق است!

این جوسازی کذب وزارت خارجه آمریکا در حالی صورت گرفته که کنگره آمریکا همین هفته گذشته از فرقه تروریستی منافقین به عنوان یک سازمان تروریستی که دستش دستِ‌کم به خون ده‌ها هزار نفر از مردم ایران و عراق آلوده است اعلام حمایت رسمی کرد. تعداد ۱۶۵ نفر از نمایندگان تندرو کنگره آمریکا هفته گذشته و پس از آنکه فرقه منافقین به نمایش مضحک جریان‌های ضدانقلاب در دانشگاه جورج تاون واشینگتن دعوت نشد و به موازات آن در تجمع محدود عناصر سلطنت‌طلب در لس‌آنجلس نیز حضور نداشت، طی قطع‌نامه‌ای با تکرار اتهامات خود درباره ناآرامی‌های ایران، از گروهک تروریستی منافقین و سرکرده آن به بهانه پشتیبانی از آینده ایران حمایت کردند.

از این قطع‌نامه که توسط «تام مک کلینتاک» نماینده جمهوری‌خواه کنگره خوانده شد، ۱۶۵ نماینده تندروی آمریکایی از هر دو حزب جمهوری خواه و دموکرات حمایت کردند. حسین امیرعبداللهیان وزیر خارجه کشورمان روز شنبه در توییتی نوشت: قطعنامه بی‌ارزش کنگره آمریکا در حمایت از گروهک تروریستی منافقین، بار دیگر اثبات کرد که آنها به دنبال استفاده ابزاری از تروریسم و سناریوی داعش برای ویرانی ایران هستند، همان روشی که در به کارگیری ابزاری داعش طی سال‌های اخیر به ویرانی سوریه و عراق انجامید. ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه نیز در واکنش به این موضوع در توییتی نوشت: حمایت ۱۶۵ تن از اعضای کنگره آمریکا از منافقین، یکبار دیگر پیوند عمیق نظام آمریکا با تروریسم را به جهانیان نشان داد.

البته‌ عجیب نیست رژیمی‌ که به تأسیس و استفاده ابزاری از داعش مبادرت کرد، در تداوم حمایت و استفاده ابزاری و سیاسی از قاتلان ۱۷ هزار شهروند ایرانی احساس شرم نمی‌کند. بر این اساس؛ بدیهی است دروغ‌پردازی اخیر وزارت خارجه آمریکا درباره حضور سیف العدل در ایران اقدامی در جهت پوشاندن خطای فاحش کنگره در دفاع از تروریست‌های منافقین است که بی‌تردید جزو منفورترین گروهک‌های ضدانقلاب نزد مردم ایران به شمار می‌روند.

این دست حمایت‌های واشینگتن از تروریست‌ها البته مسبوق به سابقه است و بلکه بالاتر از آن، آمریکا اساسا خود موسس تروریست‌هایی مثل داعش است که بارها مسئولیت ارشد آمریکایی به ایجاد آن اعتراف کرده‌اند. سیف العدل، سلفی افراطی مصری، کسی است که سازمان ملل متحد در گزارشی نوشته او پس از کشته شدن «ایمن الظواهری» در کابل در سال گذشته، رهبری گروه القاعده را به عهده گرفته است. ‌‎حالا وزارت خارجه آمریکا او را که قبلا جزو «شورای رهبری القاعده» معرفی کرده، مستقر در ایران عنوان نموده و جایزه‌ای ده میلیون دلاری برای اطلاعاتی که به جلب او منجر شود تعیین کرده است. ‎در تارنمای «برنامه پاداش برای عدالت» وابسته به وزارت خارجه آمریکا آمده؛ سیف العدل بعد از بمب‌گذاری‌های ۱۹۹۸ در سفارت‌خانه‌های آمریکا در تانزانیا و کنیا به جنوب غربی ایران نقل مکان کرده و تحت حفاظت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قرار گرفته است. ‎ وزارت خارجه آمریکا مدعی است؛ مقام‌های ایرانی در آوریل ۲۰۰۳ العدل و رهبر وقت القاعده را تحت حصر خانگی قرار دادند، اما ایران او و چهار نفر دیگر را در ازای آزادی یک دیپلمات ایرانی در یمن آزاد کرد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
توهم محدودیت
برد تاریخی والیبال زنان ایران در قهرمانی آسیا؛ ایران وارد جمع 100 امتیازی‌های جهان شد
جنوب لبنان زیر آتش؛ حملات هوایی و توپخانه‌ای اسرائیل
جدول قطعی برق چهارمحال و بختیاری امروز جمعه 30 مرداد
جدول قیمت محصولات ایران خودرو امروز جمعه 30 مرداد
بروزترین قیمت محصولات سایپا امروز جمعه 30 مرداد + جدول
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون30 مرداد 1405+جدول پخش
برنامه قطعی برق ایلام امروز جمعه 30 مرداد+لینک
رقابت کنکور انسانی و ریاضی کلید خورد
قیمت دلار امروز جمعه 30 مرداد + جدول قیمت ارز در بازار آزاد
قیمت طلا امروز جمعه 30 مرداد + قیمت طلا 18 عیار
قطعی برق تهران امروز جمعه 30 مرداد+ لینک
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 30 مرداد 1405 + وضعیت استان‌ها
برنامه قطعی برق کرمانشاه امروز جمعه 30 مرداد + جدول
آخرین قیمت سکه پارسیان امروز جمعه 30 مرداد + جدول
واکسن شخصی‌سازی‌شده سرطان منطبق بر تومورها و جهش‌ها
جمینای در نقش دستیار دانش‌آموزان و دانشجویان
افشاگری علیه متا؛ ایمنی کودکان فدای افزایش تعامل کاربران
رونمایی از قرص ورزش با بازسازی اثرات فعالیت بدنی!
تزریق وریدی آهن، نیاز به انتقال خون را کاهش می‌دهد
ضربان‌سازی که با حرکت قلب شارژ می‌شود
روشی جدید برای تشخیص خطر دیابت بدون آزمایش خون
گام بزرگ محققان ایرانی در هوشمندسازی گیاهان
تصادف در صفاشهر خرم بید با 3 جان باخته
به بازگشت جدی به مذاکرات نیاز داریم
ناو آبراهام لینکلن منطقه غرب آسیا را ترک کرد
شکست تیم فوتبال لوسیل قطر
بزرگداشت اربعین تدفین امام شهید در قم برگزار می‌شود
گزارش تصویری | مراسم بزرگداشت چهلم تدفین «آقای شهید ایران»
انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی
ونس از «مرحله جدید» فشار علیه ایران گفت؛ تمرکز آمریکا بر فشار اقتصادی
تقویت بیمه‌ها برای تقبل هزینه‌های درمان ضروری است
طراحی پلاک جدید برای خودروهای عمرانی مناطق آزاد
قطعی برق کرمانشاه فردا جمعه 30 مرداد+ جدول
جدول قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا جمعه 30 مرداد
پیشروی تانک‌های اسرائیل در سوریه
برگزاری مراسم چهلم رهبر شهید انقلاب در شیراز
حملات پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان
تحریم 10 فرد از سوی خزانه‌داری آمریکا
زلزله 6.5 ریشتری پرو را لرزاند
قیمت طلا 18 عیار امروز پنجشنبه 29 مرداد چقدر افزایش یافت؟
انهدام خط لوله 6 کیلومتری قاچاق سوخت
تاکید عمان و ژاپن بر امنیت تنگه هرمز
تحلیل بازار ارز امروز 29 مرداد و پیش بینی قیمت دلار فردا جمعه 30 مرداد
حرکت حماس به سمت راهبرد ملی فراگیر
برنامه قطعی برق کرمان فردا جمعه 30 مرداد اعلام شد
نورنما | شهادت امام حسن عسکری (ع) داغیست که دل شیعه را به انتظار فرزندش گره زد
هشدار اروپا نسبت به پیامدهای پروژه صهیونیستی
تکریم خانواده شهید اسماعیل خطیب در قم
جدایی محمد قربانی از الوحده با رضایتنامه 1.1 میلیون دلاری!