×
سیاسی
شناسه خبر : 130226
تاریخ انتشار : شنبه 1401/11/29 ساعت 14:48
فرار به جلوی حامیان تروریسم با جوسازی درباره حضور رهبر القاعده در ایران

نورنیوز بررسی کرد؛

فرار به جلوی حامیان تروریسم با جوسازی درباره حضور رهبر القاعده در ایران

بدیهی است دروغ‌پردازی اخیر وزارت خارجه آمریکا درباره حضور سیف العدل در ایران اقدامی در جهت پوشاندن خطای فاحش کنگره در دفاع از تروریست‌های منافقین است که بی‌تردید جزو منفورترین گروهک‌های ضدانقلاب نزد مردم ایران به شمار می‌روند.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: وزارت خارجه آمریکا چند روز پیش اعلام کرد که ایالات متحده با این ارزیابی که «سیف العدل» رهبر جدید القاعده در ایران حضور دارد موافق است!

این جوسازی کذب وزارت خارجه آمریکا در حالی صورت گرفته که کنگره آمریکا همین هفته گذشته از فرقه تروریستی منافقین به عنوان یک سازمان تروریستی که دستش دستِ‌کم به خون ده‌ها هزار نفر از مردم ایران و عراق آلوده است اعلام حمایت رسمی کرد. تعداد ۱۶۵ نفر از نمایندگان تندرو کنگره آمریکا هفته گذشته و پس از آنکه فرقه منافقین به نمایش مضحک جریان‌های ضدانقلاب در دانشگاه جورج تاون واشینگتن دعوت نشد و به موازات آن در تجمع محدود عناصر سلطنت‌طلب در لس‌آنجلس نیز حضور نداشت، طی قطع‌نامه‌ای با تکرار اتهامات خود درباره ناآرامی‌های ایران، از گروهک تروریستی منافقین و سرکرده آن به بهانه پشتیبانی از آینده ایران حمایت کردند.

از این قطع‌نامه که توسط «تام مک کلینتاک» نماینده جمهوری‌خواه کنگره خوانده شد، ۱۶۵ نماینده تندروی آمریکایی از هر دو حزب جمهوری خواه و دموکرات حمایت کردند. حسین امیرعبداللهیان وزیر خارجه کشورمان روز شنبه در توییتی نوشت: قطعنامه بی‌ارزش کنگره آمریکا در حمایت از گروهک تروریستی منافقین، بار دیگر اثبات کرد که آنها به دنبال استفاده ابزاری از تروریسم و سناریوی داعش برای ویرانی ایران هستند، همان روشی که در به کارگیری ابزاری داعش طی سال‌های اخیر به ویرانی سوریه و عراق انجامید. ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه نیز در واکنش به این موضوع در توییتی نوشت: حمایت ۱۶۵ تن از اعضای کنگره آمریکا از منافقین، یکبار دیگر پیوند عمیق نظام آمریکا با تروریسم را به جهانیان نشان داد.

البته‌ عجیب نیست رژیمی‌ که به تأسیس و استفاده ابزاری از داعش مبادرت کرد، در تداوم حمایت و استفاده ابزاری و سیاسی از قاتلان ۱۷ هزار شهروند ایرانی احساس شرم نمی‌کند. بر این اساس؛ بدیهی است دروغ‌پردازی اخیر وزارت خارجه آمریکا درباره حضور سیف العدل در ایران اقدامی در جهت پوشاندن خطای فاحش کنگره در دفاع از تروریست‌های منافقین است که بی‌تردید جزو منفورترین گروهک‌های ضدانقلاب نزد مردم ایران به شمار می‌روند.

این دست حمایت‌های واشینگتن از تروریست‌ها البته مسبوق به سابقه است و بلکه بالاتر از آن، آمریکا اساسا خود موسس تروریست‌هایی مثل داعش است که بارها مسئولیت ارشد آمریکایی به ایجاد آن اعتراف کرده‌اند. سیف العدل، سلفی افراطی مصری، کسی است که سازمان ملل متحد در گزارشی نوشته او پس از کشته شدن «ایمن الظواهری» در کابل در سال گذشته، رهبری گروه القاعده را به عهده گرفته است. ‌‎حالا وزارت خارجه آمریکا او را که قبلا جزو «شورای رهبری القاعده» معرفی کرده، مستقر در ایران عنوان نموده و جایزه‌ای ده میلیون دلاری برای اطلاعاتی که به جلب او منجر شود تعیین کرده است. ‎در تارنمای «برنامه پاداش برای عدالت» وابسته به وزارت خارجه آمریکا آمده؛ سیف العدل بعد از بمب‌گذاری‌های ۱۹۹۸ در سفارت‌خانه‌های آمریکا در تانزانیا و کنیا به جنوب غربی ایران نقل مکان کرده و تحت حفاظت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قرار گرفته است. ‎ وزارت خارجه آمریکا مدعی است؛ مقام‌های ایرانی در آوریل ۲۰۰۳ العدل و رهبر وقت القاعده را تحت حصر خانگی قرار دادند، اما ایران او و چهار نفر دیگر را در ازای آزادی یک دیپلمات ایرانی در یمن آزاد کرد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
بن گویر: آتش‌بس با لبنان اشتباه بود
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 31 خرداد 1405
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 31 خرداد 1405 / بازار طلا وارد مسیر نزولی شد + جدول
آغاز نشست چهارجانبه ایران، آمریکا، قطر و پاکستان در سوئیس
60 روز پرچالش؛ از جنگ سایه تا جنگ مذاکره
جزئیات حادثه تلخ نشت گاز در اهواز
حقوق خرداد کارمندان و بازنشستگان دولت پرداخت شد
افشای 214 گلوگاه فساد در کشور؛ پرونده 23 میلیارد یورو تعهد ارزی به دادسرا رسید
روایت پزشکیان از نجات کشور در بحران کالاهای اساسی
آدم‌ربایی با پوشش مأمور در پایتخت ؛ اعضای مسلح باند به دام افتادند
فرانسه چرا از تفاهم ایران و آمریکا این‌گونه وحشت کرده است؟
عاشورا؛ اوج عرفان و حماسه
پیام‌های ویژه اسلام‌آباد به تهران ؛ مذاکرات یکشنبه از سر گرفته می‌شود
5 کشته و مجروح در قطب صنعتی دستگرد
حمایت نبیه بری از توافق آتش‌بس و خروج اسرائیل از لبنان
رضایی: آمریکا از سر استیصال اصرار به مذاکره دارد
رکوردشکنی نقره در معاملات خردادماه
تحلیل انصارالله از تحولات منطقه؛ بازگشت معادلات به نقطه آغاز
پیش بینی قیمت طلای جهانی امروز 31 خرداد 1405
قیمت گوشت قرمز امروز 31 خرداد 1405 + جدول
عزاداری شب ششم محرم 1448 مسجد ولی عصر (عج) خوزستانی های مقیم تهران
ترامپ برای نجات خود با ایران توافق کرد
طوفان سامورایی‌ها،بازگشت رویایی آلمان و رکورد تاریخی هلند
جزئیات تازه از کالابرگ؛ برنامه دولت برای جبران گرانی‌ها
وضعیت ترافیک تهران؛ آغاز شلوغی در بزرگراه‌های اصلی
چرا درمان هر روز گران‌تر می‌شود؟
پیش‌ بینی قیمت دلار یکشنبه 31 خرداد 1405 / دلار در مسیر بازسازی کانال‌های از دست‌رفته
شهباز شریف و فرمانده ارتش پاکستان وارد سوئیس شدند
آیا جنگ سرنوشت ساز در پیش است؟
مسئولیت حقوقی رهبری و نهادهای نظام
آزمایش DNA راز رابطه پنهانی را فاش کرد
پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه 31 خرداد 1405 / بازار طلا در انتظار فرمان تازه دلار
تیم ملی کاراته بانوان ایران قهرمان آسیا شد
خطر چالش‌های حقوقی تفاهم‌نامه
چرا بند اول تفاهمنامه مهم است؟
برنامه کامل مسابقات جام جهانی 2026 ؛ یکشنبه 31 خرداد؛ نبرد بزرگ ایران و بلژیک
مدار دیپلماسی | لبنان، نخستین آزمون تفاهم ایران و آمریکا
کاراته قهرمانی آسیا؛ صعود مقتدرانه ایران با دو مدال طلا
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 31 خرداد 1405 + جدول
هشدار سرمربی بلژیک؛ طارمی و قدوس می‌توانند خطرساز شوند
برنامه مسابقات ورزشی امروز یکشنبه 31 خرداد 1405 +جدول
جزئیات تغییرات در نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان اعلام شد
سی‌بی‌اس نیوز: لبنان در دستور کار مذاکرات سوئیس قرار گرفت
شهیدی که یکسال قبل شهادت نامه خود را منتشر کرد
افزایش 142 هزار نفری یارانه بگیران دهک 4 تا 9
ونس وارد سوئیس شد؛ بحران لبنان نخستین دستور کار مذاکرات ایران و آمریکا
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 31 خرداد 1405 + وضعیت استانها
قلعه‌نویی: همه فرصت‌ها را از ما گرفتند، اما تسلیم نمی‌شویم
انتقال انرژی خورشیدی از فضا؛ موفقیت جدید محققان چینی
فستینگ چطور به سلامت لثه ها کمک می کند؟