×
سیاسی
شناسه خبر : 130170
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1401/11/27 ساعت 18:31
سانسور راهپیمایی میلیونی ایران توسط غرب

شیخ حسن نصرالله مطرح کرد؛

سانسور راهپیمایی میلیونی ایران توسط غرب

دبیر کل حزب الله گفت: رسانه‌های غربی ـ عربی راهپیمایی‌های میلیونی در ایران را سانسور کردند. این درحالی است که اگر در جایی ده‌ها نفر دست به اعتراض بزنند سریعا این اعتراضات را تحت پوشش رسانه‌ای قرار می‌دهند.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: «سید حسن نصرالله» دبیرکل حزب الله لبنان امروز پنجشنبه در مراسم بزرگداشت فرماندهان شهید اقدام به ایراد سخنرانی کرد. وی در جریان این سخنرانی گفت: در مراسم بزرگداشت فرماندهان شهید به خانواده های شهید راغب حرب، سید عباس موسوی و حاج عماد مغنیه تسلیت می گوییم. بدون شک درد دوری این عزیزان هنوز در قلب ما باقی مانده و از بین نرفته است. 

وی اظهار داشت: درباره فرماندهان شهید باید به این مسئله اشاره کرد که آنها همواره به گزینه مقاومت پایبند ماندند. علیرغم تمامی سختی هایی که وجود داشت، فرماندهان شهید از گزینه مقاومت دست نکشیدند. 

دبیرکل حزب الله لبنان یادآور شد: سلسله دستاوردهای ما به لطف خون فرماندهان شهیدمان و البته تمام شهداء محقق شده است. این دستاوردها شامل دستاوردهای ملت فلسطین، ارتش سوریه و تمام محور مقاومت می شود. 

نصرالله با اشاره به راهپیمایی میلیونی مردم ایران در روز ۲۲ بهمن و ضمن تبریک سالروز پیروزی انقلاب اسلامی تصریح کرد: رسانه های غربی ـ عربی راهپیمایی‌های میلیونی در ایران را سانسور کردند. این درحالی است که اگر در جایی ده ها نفر دست به اعتراض بزنند سریعا این اعتراضات را تحت پوشش رسانه ای قرار می دهند. 

دبیرکل حزب الله عنوان کرد: تمامی کسانی که روی سقوط جمهوری اسلامی باز کرده بودند و به ویژه صهیونیستها، دچار اشتباه محاسباتی شدند. من به آنها می گویم که روی سقوط جمهوری اسلامی هیچ حسابی باز نکنید. 

سید حسن نصرالله در ادامه با اشاره به انقلاب مردم بحرین در برابر رژیم آل خلیفه گفت: بدون هیچ شک و تردید ملت بحرین از جنبش ملی خود دست نخواهد کشید. همچنین بحرینی ها از مسئله فلسطین نیز دست نمی کشند. من از همینجا به آن ها درود میفرستم. ملت بحرین، ملتی است که طعم ظلم و زندان را چشیده است. 

وی همچنین با اشاره به تلاش های ایالات متحده آمریکا برای سیطره بر لبنان، عنوان داشت: از سال ۲۰۱۹ آمریکا تلاش های خود برای بازگرداندن لبنان به تحت سیطره خود را مجددا آغاز کرد. اوباما اذعان کرد که تنها راه ساقط کردن نظام ها بدبین کردن افکار عمومی نسبت به رهبران آنهاست. 

نصرالله با اشاره به بحران اقتصادی اخیر در لبنان تأکید کرد: لبنان امروز در مواجهه با ابزارهای رسانه ای، سیاسی و اقتصادی آمریکا قرار گرفته است و این خود یک چالش محسوب می شود. قیمت دلار در رأس ابزارهایی قرار دارد که آمریکا از آنها علیه لبنان استفاده می کند.

دبیرکل حزب الله یادآور شد: ما باید در برابر پروژه آمریکایی ها علیه لبنان بایستیم و با آن مقابله کنیم. آنچه که به آمریکایی ها برای پیشبرد هدفشان کمک می کند، وجود فساد و اشتباه در مجموعه های مورد هدف است.

سید حسن نصرالله همچنین به فاجعه زلزله در سوریه و ترکیه هم اشاره کرد و گفت: به ملت های سوریه و ترکیه و نیز بازماندگان قربانیان به دلیل این فاجعه تسلیت می گویم. آنچه که اتفاق افتاده یک امتحان انسانی است.

دبیرکل حزب الله در ادامه عنوان کرد: اولویت در شرایط کنونی با تسریع روند نجات کسانی است که زیر آوار باقی مانده اند. همچنین  کمک به آوارگان و آسیب دیدگان در زلزله سوریه و ترکیه باید در اولویت قرار گیرد. 

وی در ادامه به استانداردهای دوگانه آمریکا و غرب در قبال فاجعه انسانی در سوریه و ترکیه نیز اشاره کرد و گفت: دروغ بودن ادعاهای حقوق بشری ایالات متحده آمریکا در جریان فاجعه اخیر کاملا نمایان شد. 

سید حسن نصرالله افزود: جامعه جهانی در قبال فاجعه زلزله در سوریه و ترکیه، در عرصه های گوناگون با استانداردهای دوگانه برخورد کرد. کسانی که آسیب دیدند و در دو طرف مرزها زیر آوار ماندند، انسان بودند اما همه ما دیدیدم که جامعه جهانی و بسیاری از کشورهای جهان چگونه میان قربانیان زلزله در سوریه و ترکیه تفاوت و تمایز قائل شدند. این نشان دهنده انحطاط انسانی است.

دبیرکل حزب الله لبنان با تأکید بر لزوم کمک به زلزله زدگان سوریه و ترکیه یادآور شد: همگان را به کمک به زلزله زدگان سوریه و ترکیه فرا میخوانیم تا بدین ترتیب، فاجعه دیدگان در هر دو کشور به زندگی طبیعی خود بازگردند و از این چالش سخت عبور کنند. 

نصرالله با اشاره به اقدامات لبنان در کمک رسانی به زلزله زدگان در سوریه و ترکیه گفت: دولت لبنان تیم های امدادرسانی را برای کمک رسانی به زلزله زدگان اعزام کرد و این کار بسیار مهمی محسوب می شود. 

دبیرکل حزب الله لبنان در بخش دیگری از سخنان خود به اوضاع داخلی رژیم صهیونیستی اشاره و تصریح کرد: اوضاع داخلی رژیم صهیونیستی به طور بی سابقه ای بهم ریخته است. کابینه احمق کنونی در اسرائیل، صهیونیستها را به سمت دو درگیری بزرگ سوق می دهد؛ یکی در داخل و دیگری در خارج با فلسطین. شاید این درگیری به دیگر نقاط منطقه نیز امتداد پیدا کند.

سید حسن نصرالله یادآور شد: وضعیت کنونی در رژیم صهیونیستی به شدت برای این رژیم نگران کننده شده است. اوضاع این رژیم اکنون به گونه ای شده که صهیونیست ها خود برای اولین بار از احتمال وقوع جنگ داخلی در این رژیم خبر می دهند. 

وی در همین راستا اضافه کرد: نگرانی در نزد سران رژیم صهیونیستی کاملا واضح و آشکار است. شهرک نشینان صهیونیست دیگر هیچ اطمینانی به سران این رژیم ندارند و این موضوع کاملا روشن است. 

سید حسن نصرالله در ادامه تداوم مبارزات فلسطینیان در برابر صهیونیستها را ستود و عنوان کرد: ما در برابر مردم فلسطین و به ویژه نسل جوانان در قدس اشغالی و کرانه باختری به نشانه احترام می ایستیم. جوانان فلسطینی نشان دادند که ما امروز بیش از هر روز دیگری به یک انتفاضه جدید نزدیک هستیم. 

وی در پایان اظهاراتش نیز به اوضاع اقتصادی لبنان اشاره کرد و گفت: وضعیت اقتصادی به دغدغه همگان تبدیل شده است. اوضاع اقتصادی و معیشتی مردم در سایه افزایش قیمت دلار و نیز بالا رفتن قیمت کالاهای مختلف، بدتر از قبل شده است. 

نصرالله ادامه داد: البته نباید نادیده گرفت که لبنان در حال حاضر با فشارهای سنگین ایالات متحده آمریکا مواجه است. 


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
ترامپ به دنبال مداکره نیست؟!
تصویر خیره‌کننده جیمز وب از مرگ یک ستاره و تولد سحابی شیر
استفاده کودکان از گوشی و تبلت چه تأثیری بر توانایی شناختی آنان دارد؟
پرونده‌سازی هوش مصنوعی برای کاربران!
زنان بخوانند؛ همه چیزهایی که باید از کمبود آهن بدانید
مصرف روزانه نوشیدنی‌های شیرین با افزایش خطر سرطان معده مرتبط است
کشتار جدید در غزه، سیلی به صورت میانجی‌گران و توافق‌هاست
مسکو و پکن در شورای امنیت علیه سیاسی‌کاری موضع گرفتند
آلمان شهرک‌سازی اسرائیل در کرانه باختری را محکوم کرد
چهل روز پس از وداع
تأسیس سازمان جهانی همکاری هوش مصنوعی با مشارکت ایران و 28 کشور
همتی: درباره تأمین ارز و کالاهای اساسی به رهبر انقلاب اطمینان دادم
40 تریلیون دلار بدهی؛ صورت‌حساب جنگ ترامپ از راه رسید
فولاد خوزستان 1-1 شمس آذر قزوین/ تقسیم امتیازات در هفته دوم لیگ برتر
رایزنی تلفنی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان درباره راهکارهای دیپلماتیک
رایزنی عراقچی و وزیر خارجه موریتانی درباره تحولات منطقه
زلزله 4.2 ریشتری گیلانغرب را لرزاند
پکن: واشنگتن رویکرد خصمانه خود در قبال پیونگ‌یانگ را تغییر دهد
تصادفات جاده‌ای سمنان 14 مصدوم و 2 کشته برجا گذاشت
پزشکیان: مذاکره به معنای تسلیم نیست
امارات چه چیزی را قربانی بازی تازه خود با ایران کرد؟
مس شهر بابک 1-1 خیبر خرم‌آباد/دشت یک امتیازی خیبر 9 نفره
قطعی برق کرمانشاه فردا پنجشنبه 29 مرداد + جدول
فجرسپاسی 0-0 صنعت نفت آبادان/توازن قدرت در زمین فوتبال
ملوان 2- 1 ذوب‌آهن/ ذوب‌آهن در انزلی غافلگیر شد
نقد تند ایران از عملکرد شورای امنیت
اعتراف رسانه اسرائیلی به شکست سیاست‌های ترامپ
دور جدید تحریم‌های انگلیس علیه ایران
واکنش اسلام‌آباد به اظهارات سفیر آمریکا؛ احضار کاردار
پرسپولیس 4 - 1 استقلال خوزستان/ سرخپوشان به صدر نشستند
برنز جهانی برای ایران در کشتی فرنگی جوانان
فارن افرز: نظم جدید در خاورمیانه شکل خواهد گرفت
اصفهان، پایتخت آینده بازی‌سازان ایران می‌شود
دیپلماسی قاهره در مسیر تهران
تاکید مقام‌های قطر و حماس بر اجرای مرحله دوم توافق آتش‌بس در غزه
نگاه ویژه فدراسیون به آینده فوتبال بانوان
مدرک جدید در پرونده قتل چارلی کرک؛ گلوله‌ای با پیام سیاسی در صحنه جرم
محکومیت تحریم‌های آمریکا علیه دیوان کیفری بین‌المللی از سوی اسپانیا
پوتین: زیرساخت‌های تجاری روسیه در برابر حملات مقاوم‌اند
دستگیری زن کلاهبردار در مازندران
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه 29 مرداد
وزیر صمت: مردم نباید قفسه خالی ببینند
انتخابات نهمین دوره دومای روسیه؛ شمار نامزدها به بیش از 4400 نفر رسید
از اعتیاد تا درام خانوادگی؛ مستند چک وارد رقابت اسکار 2027 شد
نزار آمیدی:تکیه و ایستادگی عراق بر مقاومت خواهد بود
اکثر آمریکایی‌ها ترامپ را متهم به سودجویی کردند
حماس به شورای صلح: در جنایات اسرائیل شریک هستید
بحران آب در آلمان؛ 92 درصد منابع در اختیار صنایع!
تکلیف میزبانی استقلال در لیگ نخبگان آسیا مشخص شد
غاصبان فلسطین دچار سرطان اجتماعی شده‌اند