×
فرهنگی
شناسه خبر : 130124
تاریخ انتشار :

قیمت بلیت‌ کنسرت‌های موسیقی فجر اعلام شد

سی و هشتمین جشنواره موسیقی فجر امسال در حالی از بیست و هشتم بهمن ماه به دبیری بهزاد عبدی برگزار می‌شود که جدول اجراهای جشنواره ساعتی پیش منتشر و سایت خرید بلیت قرار است تا عصر باز شود.

نورنیوز - گروه فرهنگ و جامعه: سی و هشتمین جشنواره موسیقی فجر امسال در حالی از بیست و هشتم بهمن ماه به دبیری بهزاد عبدی برگزار می‌شود که جدول اجراهای جشنواره ساعتی پیش منتشر و سایت خرید بلیت قرار است تا عصر باز شود.

مدیران جشنواره امروز در نشست خبری اعلام کردند که بلیت فروشی جشنواره امسال قرار نیست از طریق یک سایت صورت بگیرد، بلکه قرار است در سایت تهیه کننده‌های مختلف خوانندگان و گروه‌ها قرار بگیرد و مردم از این طریق بلیت‌ها را تهیه  کنند  که باید دید چنین آزمون و خطایی امسال چه برایندی برای فروش بلیت‌ها خواهد داشت.

** بلیت فروشی چطور و چگونه

در ارتباط با بلیت فروشی جشنواره نیز باید گفت که مدیران اعلام کردند ، سایت‌ها برای خرید بلیت از سوی مردم و علاقه مندان عصر امروز چهارشنبه، بیست و ششم بهمن ماه باز خواهد شد. نکته دیگر که همیشه برای مردم جای سوال دارد این است که قیمت بلیت‌های جشنواره به چه صورت خواهد بود که مدیران در نشست خبری درباره آن صحبتی نکردند.

** قیمت بلیت‌ها از ۱۰۰ تا ۳۵۰ هزار تومان

محمد اله یاری در حاشیه نشست خبری امروز توضیح داد که بنایش این بوده تا مردم بتوانند در جشنواره شرکت کردند به همین دلیل تصمیم نداشتند که بلیت‌ها براساس تورم قیمتشان بالا برود مثلا قیمت بلیت‌های موسیقی پاپ از ۱۰۰ تا ۳۵۰ هزار تومان و موسیقی کلاسیک از ۸۰ تا ۲۰۰ هزار تومان خواهد بود، که تصورشان این است که مبالغ بیش از این نباشد.

** با بازار سیاه بلیت فروشی چه میشود کرد

یکی از مسائلی که در زمینه بلیت فروشی هر ساله حاشیه ایجاد می‌کند، بازار سیاهی است که یک عده دلال برای فروش بلیت‌ها تا مبالغی بیش از یک میلیون تومان به راه می‌اندازند. اله یاری در این رابطه هم به آنا توضیح داد که مکاتباتی با سازمان تعزیرات حکومتی و وزارت اقتصاد در این رابطه داشته‌اند و چون بلیت کنسرت جزو کالاهای دسته سوم و چهارم محسوب می‌شود، جزو کالاهای اساسی مردم نیست، ممکن است این مبالغ گاهی به گرانی بکشد اما قابل شکایت طبیعی از سازمان تعزیرات است.

او در این باره می‌افزاد: ما با تهیه کننده‌ها گفت‌وگو کردیم تا قیمت‌های بلیت جشنواره در توان مردم باشد و نرخ‌ها عادلانه صورت بگیرد با وجود اینکه خود تهیه کننده‌ها در این راستا مسئله دارند که همه چیز گران می‌شود الا نرخ بلیت! اما چون می‌دانیم که مردم توان خرید بلیت بالاتر را ندارند با آنها مذاکره می‌کنیم. حتی برنامه داریم برای کسانی که علاقه مند حضور در جشنواره هستند اما توان مالی پایینی دارند، بلیت‌های اهدایی همچون بلیت‌های مدعو به آنها بدهیم که در اختیارشان قرار بگیرد.

بیست و هشتمین جشنواره موسیقی فجر در سالن‌های کنسرت تهران ، تالار وحدت ، کوشک هنر، فرهنگسرای نیاوران و ارسباران از بیست و هشتم بهمن ماه آغاز می‌شود.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: امنیت کشور در شرایط خوبی قرار دارد
فاجعه در بزرگراه پاکستان؛ واژگونی مرگبار اتوبوس در پنجاب
فداکاری در دل شب؛ ناجی‌ای که برای نجات 6 نفر جان باخت
کمبود نیروی کار ماهر؛ مهم‌ترین چالش صنعت کشور از نگاه کارفرمایان
نتانیاهو: اجازه ورود کامل کمک به غزه را نمی‌دهیم
انتقال پایتخت به سواحل جنوبی مخاطرات امنیتی ندارد
خروج ایران از NPT در واکنش به فعال‌سازی مکانیسم ماشه
برنامه کامل هفته‌های اول تا پانزدهم نیم‌فصل اول اعلام شد
خلافِ واقع!
استقلال و پرسپولیس مهرماه به ورزشگاه آزادی بازمی‌گردند
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
نورویدئو | چهل روز گذشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
قول رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان درباره قطع دست گروهک جیش‌الظلم از منطقه +عکس و فیلم
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
جریان های جدید سیاسی و نظامی در غرب آسیا
اولین سفر دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره جمعه شروع می‌شود
زمان و مکان مسابقه سوپرجام 1403 مشخص شد
همدلی مردم انگلیس با فلسطینیان افزایش یافت
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
احتمال ادامه تعطیلی چهارشنبه‌ها تا پایان تابستان
تجربه تعامل ایران و تروئیکای اروپا در پرونده هسته‌ای
استفاده از موبایل برای نمایندگان در صحن مجلس ممنوع شد
مسئله آب در ایران و گسست قدرت
مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی موافقت کرد
ماکرون: فلسطین باید اسرائیل را به رسمیت بشناسد!
X
آگهی تبلیغاتی