×
فرهنگی
شناسه خبر : 130124
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1401/11/26 ساعت 15:03
قیمت بلیت‌ کنسرت‌های موسیقی فجر اعلام شد

قیمت بلیت‌ کنسرت‌های موسیقی فجر اعلام شد

سی و هشتمین جشنواره موسیقی فجر امسال در حالی از بیست و هشتم بهمن ماه به دبیری بهزاد عبدی برگزار می‌شود که جدول اجراهای جشنواره ساعتی پیش منتشر و سایت خرید بلیت قرار است تا عصر باز شود.

نورنیوز - گروه فرهنگ و جامعه: سی و هشتمین جشنواره موسیقی فجر امسال در حالی از بیست و هشتم بهمن ماه به دبیری بهزاد عبدی برگزار می‌شود که جدول اجراهای جشنواره ساعتی پیش منتشر و سایت خرید بلیت قرار است تا عصر باز شود.

مدیران جشنواره امروز در نشست خبری اعلام کردند که بلیت فروشی جشنواره امسال قرار نیست از طریق یک سایت صورت بگیرد، بلکه قرار است در سایت تهیه کننده‌های مختلف خوانندگان و گروه‌ها قرار بگیرد و مردم از این طریق بلیت‌ها را تهیه  کنند  که باید دید چنین آزمون و خطایی امسال چه برایندی برای فروش بلیت‌ها خواهد داشت.

** بلیت فروشی چطور و چگونه

در ارتباط با بلیت فروشی جشنواره نیز باید گفت که مدیران اعلام کردند ، سایت‌ها برای خرید بلیت از سوی مردم و علاقه مندان عصر امروز چهارشنبه، بیست و ششم بهمن ماه باز خواهد شد. نکته دیگر که همیشه برای مردم جای سوال دارد این است که قیمت بلیت‌های جشنواره به چه صورت خواهد بود که مدیران در نشست خبری درباره آن صحبتی نکردند.

** قیمت بلیت‌ها از ۱۰۰ تا ۳۵۰ هزار تومان

محمد اله یاری در حاشیه نشست خبری امروز توضیح داد که بنایش این بوده تا مردم بتوانند در جشنواره شرکت کردند به همین دلیل تصمیم نداشتند که بلیت‌ها براساس تورم قیمتشان بالا برود مثلا قیمت بلیت‌های موسیقی پاپ از ۱۰۰ تا ۳۵۰ هزار تومان و موسیقی کلاسیک از ۸۰ تا ۲۰۰ هزار تومان خواهد بود، که تصورشان این است که مبالغ بیش از این نباشد.

** با بازار سیاه بلیت فروشی چه میشود کرد

یکی از مسائلی که در زمینه بلیت فروشی هر ساله حاشیه ایجاد می‌کند، بازار سیاهی است که یک عده دلال برای فروش بلیت‌ها تا مبالغی بیش از یک میلیون تومان به راه می‌اندازند. اله یاری در این رابطه هم به آنا توضیح داد که مکاتباتی با سازمان تعزیرات حکومتی و وزارت اقتصاد در این رابطه داشته‌اند و چون بلیت کنسرت جزو کالاهای دسته سوم و چهارم محسوب می‌شود، جزو کالاهای اساسی مردم نیست، ممکن است این مبالغ گاهی به گرانی بکشد اما قابل شکایت طبیعی از سازمان تعزیرات است.

او در این باره می‌افزاد: ما با تهیه کننده‌ها گفت‌وگو کردیم تا قیمت‌های بلیت جشنواره در توان مردم باشد و نرخ‌ها عادلانه صورت بگیرد با وجود اینکه خود تهیه کننده‌ها در این راستا مسئله دارند که همه چیز گران می‌شود الا نرخ بلیت! اما چون می‌دانیم که مردم توان خرید بلیت بالاتر را ندارند با آنها مذاکره می‌کنیم. حتی برنامه داریم برای کسانی که علاقه مند حضور در جشنواره هستند اما توان مالی پایینی دارند، بلیت‌های اهدایی همچون بلیت‌های مدعو به آنها بدهیم که در اختیارشان قرار بگیرد.

بیست و هشتمین جشنواره موسیقی فجر در سالن‌های کنسرت تهران ، تالار وحدت ، کوشک هنر، فرهنگسرای نیاوران و ارسباران از بیست و هشتم بهمن ماه آغاز می‌شود.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
روغن زیتون فوق بکر؛ غذای طلایی برای سلامت مغز
هوش مصنوعی دستورالعمل ساخت باتری‌های لیتیوم-فلزی را نوشت
ژاپنی‌ها تراشه وای‌فای مقاوم در برابر تشعشعات شدید ساختند
زنبور باستانی 98 میلیون ساله به نام راننده مک‌لارن ثبت شد
اعتراف آمریکا به زخمی شدن نظامیانش در پاسخ ایران به نقض آتش‌بس
وعده سرپرست وزارت دفاع از شگفتانه ای که در راه است
هشدار مقام آمریکایی درباره پیامدهای ادامه درگیری با ایران
تاج: فیفا را مسئول صدور ویزا می‌دانیم
قلعه‌نویی ملی‌پوشان را آماده معرفی فهرست نهایی جام جهانی کرد
سهمیه آب زمزم به حجاج نرسید
قدردانی فرماندهی کل سپاه از افتخارآفرینی ورزشکاران کشور در میانه جنگ
مبینا نعمت زاده: بازی‌های آسیایی را از دست دادم
کواراتسخلیا، بهترین بازیکن فصل لیگ قهرمانان اروپا 26-2025 شد
پسر زیدان مسافر آمریکا شد، گندوز خط خورد
شنیده شدن صدای انفجار در کنارک
زهرا کیانی و امیرحسین زارع، بانو و آقای ورزش ایران شدند
ثبت یک موفقیت درمانی جدید با جراحی پیشرفته «هایتوک»در مشهد
مکرون خواستار توافق فوری میان ایران و آمریکا شد
طباطبایی: رئیس‌جمهور ‎از خدمت به مردم عقب نخواهد نشست/حضرتی: شایعه استعفا کذب است
انتقاد رئیس اسبق سازمان تربیت بدنی از انتقال کمپ تیم ملی به مکزیک
عکس های منتخب ایران، یکشنبه 10 خرداد 1405
نبیه بری: مقاومت به مفاد آتش‌بس پایبند است
حمله پهپادی حزب‌الله به شمال اراضی اشغالی 6 زخمی برجای گذاشت
تمرینات سخت تیم ملی فوتبال برگزار شد
طلسم 15 ساله شکست؛ تالاب سولدوز دوباره لبریز شد
پاداش ویژه رئیس‌جمهور در انتظار صعود تیم ملی از گروه جام جهانی
دولت جنگ ، حکومت نظامیان نیست
هشدار معاون سابق ترامپ: آمریکا از اصول محافظه‌کاری فاصله گرفته است
گمانه‌زنی درباره سفر رئیس‌جمهور آمریکا به تل‌آویو
رخدادهای 90 شب گذشته یک «جنبش اجتماعی و ملی» است
جلسه کابینه ترامپ چیزی جز یک نمایش آشفته نبود
انفجار در شمال شرقی میانمار 46 قربانی گرفت+فیلم
اعتراف مقام سابق آمریکایی به «شکست راهبردی» در برابر ایران
عبدالله‌خانی: رخدادهای 90 شب گذشته یک «جنبش اجتماعی و ملی» است
سپاهان از دریافت مجوز حرفه‌ای AFC بازماند
بازگشت سه سکوی پارس جنوبی به مدار تولید
گروسی: حمله به نیروگاه‌ هسته‌ای غیرقابل قبول است
بازگشت حجاج از فردا
عامل دود سیاه حوالی اتوبان ستاری تهران چه بود؟
وکلا و سردفتران در لیست قرمز مبارزه با پولشویی
نورنما | خجسته میلاد با سعادت امام هادی (ع) مبارک
نگرانی بازنشستگان از تأخیر سه‌ماهه در دریافت حقوق/ وعده‌ پایان مهلت تا 15 خرداد
تهدید عمان از سوی رئیس‌جمهور آمریکا ماهیت جنگی دارد
ترامپ «هنر معامله‌گر» در بن‌بست جنگی گرفتار شد
عضو کمیسیون امنیت ملی: هدف مذاکرات، توقف کامل درگیری‌هاست
سپاه از شناسایی محموله نظامی در منطقه مرزی ارومیه خبر داد
معاملات آنلاین مسکن مجوز قانونی گرفتند
تام باراک نماینده ویژه آمریکا در سوریه و عراق شد
پزشکیان: بدون همبستگی و تحمل سختی نمی‌توان از چالش‌های بزرگ عبور کرد
سازمان ملل ورشکست شد!