×
سیاسی
شناسه خبر : 130061
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/11/25 ساعت 19:04
پهپادهای قاچاق و غیرمجاز به وزارت اطلاعات واگذار می‌شود

پهپادهای قاچاق و غیرمجاز به وزارت اطلاعات واگذار می‌شود

کالا‌های قاچاق با مصرف خاص که قابلیت فروش و استفاده عمومی ندارند از جمله پرنده‌های بدون سرنشین غیرنظامی با تصویب هیئت‌وزیران به وزارت اطلاعات تحویل می‌شود.

نورنیوز - گروه سیاست: هیئت‌وزیران در تصویب‌نامه‌ای که توسط محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور به وزارتخانه‌های امور اقتصادی و دارایی، اطلاعات، کشور، دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح و سازمان برنامه‌وبودجه کشور و ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز ابلاغ شده است فهرست و اولویت واگذاری کالا‌های قاچاق با مصرف خاص که قابلیت فروش و استفاده عمومی ندارند مشخص شد.

بر اساس این تصویب‌نامه، کالا‌هایی که به تشخیص وزارت اطلاعات جنبه امنیتی دارند مانند دستگاه‌های گیرنده یا فرستنده با فرکانس غیرمجاز که موجب مخدوش شدن یا استماع مکالمات مخابرات دستگاه‌های نظامی، انتظامی یا اطلاعاتی می‌شوند، میکروفون‌هایی که قابلیت جاسازی در اشیای مختلف را دارند، دوربین‌های جاسوسی، مواد شیمیایی مورد استفاده در جعل اسناد، سامانه‌های شنود ارتباط باسیم، سامانه‌های استراق سمع محیطی، سامانه‌های تصویربرداری مخفیانه یا پوششی، سامانه‌های تخصصی ورود پنهان، سامانه‌های مقابله و کشف سامانه‌های حفاظتی، پرنده‌های بدون سرنشین غیرنظامی و ابزار‌های کشف و مقابله با آن و ترور زیستی (بیوتروریسم) با قیمت کارشناسی رسمی و با لحاظ ماهیت، کیفیت و سایر خصوصیات و همچنین با رعایت سازوکار ماده (۷) این تصویب‌نامه به وزارت اطلاعات تحویل می‌گردد.

مرجع تشخیص کالا‌های موضوع این ماده که علاوه بر جنبه امنیتی دارای جنبه‌های نظامی و انتظامی می‌باشند، کارگروهی متشکل از نمایندگان وزارت اطلاعات، دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح و کشور هست.

انواع سلاح و مهمات، اقلام و مواد محترقه، ناریه و منفجره با قدرت انفجاری تخریبی بالا (موضوع قانون مجازات قاچاق اسلحه، مهمات و دارندگان سلاح و مهمات غیرمجاز)، گاز‌های میکروبی، بی‌هوش کننده، اشک‌آور، شوک دهنده‌ها و تجهیزات نظامی و انتظامی و همچنین ماشین‌آلات با فناوری بالا و اجزا و قطعات مربوط که کاربرد اختصاصی نظامی دارد، با قیمت کارشناس رسمی با لحاظ ماهیت، کیفیت و سایر خصوصیات و همچنین با رعایت سازوکار ماده ۷ این تصویب‌نامه به وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح تحویل می‌گردد.

بر اساس تصویب هیئت‌وزیران، مواد رادیواکتیو به سازمان انرژی اتمی ایران تحویل می‌شود.

همچنین کالا‌هایی که برای سازمان‌های اطلاعاتی، امنیتی، نظامی و انتظامی و سایر دستگاه‌های دولتی جهت انجام وظایف قانونی استفاده مشترک دارند؛ از قبیل موتورسیکلت با حجم موتور بالای ۲۵۰ سی سی، خودرو‌های عملیاتی (تاکتیکی) و پشتیبانی (لجستیکی) غیرقابل شماره‌گذاری و همچنین خودرو‌های با حجم موتور بالای ۲۵۰۰ سی سی غیرقابل شماره‌گذاری که به صورت قاچاق وارد کشور می‌شوند، بر اساس نیاز و اولویت دستگاه متقاضی با قیمت کارشناس رسمی با لحاظ ماهیت، کیفیت و سایر خصوصیات و همچنین با رعایت سازوکار ماده ۷ این تصویب‌نامه به دستگاه‌ها یا نهاد‌هایی که از بودجه عمومی استفاده می‌کنند، تحویل می‌شود.

بر اساس ماده ۷ این تصویب‌نامه دستگاه یا نهاد متقاضی موظف است تأییدیه سازمان برنامه‌وبودجه کشور مبنی بر پیش‌بینی اعتبار لازم برای خرید کالا در بودجه سنواتی خود را دریافت و به سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی ارائه کند.

همچنین بر اساس بند آخر این تصویب‌نامه در صورت عدم وجود تقاضا برای کالا‌های موضوع این تصویب نامه، پس از گذشت یک سال از تاریخ تحویل به سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیک، فهرست کالا‌های موجود به دستگاه‌های ذی‌ربط اعلام خواهد شد و در صورت گذشت بیش از شش ماه از تاریخ اعلام و عدم ارائه درخواست برای خرید کالا موضوع در کارگروه مطرح و درباره چگونگی و مرجع امحاء این کالا‌ها تصمیم‌گیری می‌شود.

 


نورنیوز
کلید واژگان
هیئت دولتمصوبه
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
رسانه آمریکایی: پهپاد لوکاس به پای شاهد ایرانی نمی‌رسد
کاهش 100 میلیون مترمکعبی برداشت آب از سدهای تهران
کاظمی: طرح تحول پرورشی آماده شده است
روایت عراقچی به دانشجویان روس درباره تغییر پیام‌های آمریکا در جنگ 12 روزه
هیچ کمبودی در بازار نیست
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 26 آذز 1404+ جدول
طرح توزیع شیر در تمامی مدارس ابتدایی کشور اجرا شده‌است
مدال طلای نخبگان دنیا بر گردن زن ایرانی
ایران – پرتغال؛ آزمون بزرگ شاگردان قلعه‌نویی در خرداد 1405
فاجعه در ورزشگاه خلیج فارس بندرعباس
ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود هیات کانادایی به کرانه باختری
رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است
صحن حضرت زهرا (س) در نجف امروز افتتاح می‌شود
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه26 آذر 1404+ جدول
جزئیات شروط ورود معلمان به مدارس غیردولتی
ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد
هدیه بزرگ شکیل اونیل برای 600 کودک
فروش فوری و پیش‌فروش 12 محصول ایران‌خودرو + اختلاف قیمت کارخانه تا بازار چقدراست؟
عراقچی و لاوروف دیدار کردند
پادکست | نشانه هایی از بیماری خودایمنی
افزایش قیمت دلار عامل اصلی افزایش قیمت آجیل
شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز 6 هزار واحد رشد کرد
تاکید چین بر ایفای نقش محوری فلسطین در آینده غزه
بارش یک متری برف در شهرستان رابر تکذیب شد
بازیگر و کارگردان سینما و تلویزیون درگذشت
توزیع مرغ منجمد تنظیم بازاری با قیمت کمتر از 100 هزار تومان
کالابرگ الکترونیکی دهک‌های دیگر تا هفته آینده پرداخت می‌شود
پاسخ معاون وزیر به چالش رسانه‌ها؛ کاغذ، اقتصاد و اینترنت خبرنگاران
3 هزار لیتر بنزین دپو شده قاچاق در قلعه‌گنج کشف شد
اذعان ترامپ به آزادی همه اسیران زنده و کشته‌شده رژیم صهیونیستی
اقدام نظامی آمریکا در صورت نقض آتش‌بس اوکراین
بارش‌های نرمال در راه، اما بحران آب کشور همچنان ادامه دارد
آیا اجماع‌سازی ترامپ نشانه قدرت است یا بحران؟
مدارس چهارمحال و بختیاری در نوبت بعدازظهر غیرحضوری شد
اولین جلسه هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس و خبرگان برگزار شد
برف، برخی از مدارس استان همدان را در نوبت بعدازظهر به تعطیلی کشاند
عرضه بلیت‌های 60 دلاری به فدراسیون‌ها برای جام جهانی 2026
تحویل اولین رام قطار چینی برای ورود به متروی تهران
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران‌(139) «جلفا»
«هنر قانع‌کردن مردم» در گفت‌وگو با دکتر محمد خدادی
لاوروف: آمریکا پذیرفت سرزمین‌های قدیمی باید دوباره به روسیه بازگردند
نشست دوحه برای تشکیل نیروی بین المللی در غزه برگزار شد
برتری مصر مقابل نیجریه؛ حریف ایران با دست پر به جام جهانی می‌آید
تعلیق 6 ماهه فعالیت شاخه نظامی جریان صدر در دو شهر عراق
ایران سردتر می‌شود
6 پرواز ورودی و خروجی فرودگاه اهواز دچار اخلال شد
کاهش تلفات تصادفات اولویت اصلی طرح ترافیکی زمستانی 1403 است
تغییر ساعت کاری قوه قضاییه تا 15 فروردین 1405
انحراف اتوبوس در جاده کرمان به رفسنجان 15 مجروح برجای گذاشت
یارانه کودکان دارای سوءتغذیه واریز شد
X
آگهی تبلیغاتی