×
سیاسی
شناسه خبر : 130010
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/01/26 ساعت 16:21
بهمن ماه 1402/ نمایش هم‌بستگی ساختگی که 48 ساعت هم دوام نیاورد!

نورنیوز بررسی کرد؛

بهمن ماه 1402/ نمایش هم‌بستگی ساختگی که 48 ساعت هم دوام نیاورد!

حتی سران غرب هم به بی‌مصرف بودن عناصر ضدانقلاب پی برده‌اند چنانچه بایدن در سخنرانی سالانه خود درباره وضعیت ایالات‌متحده در نشست مشترک با کنگره، هیچ اشاره‌ای به ایران نکرد!

نورنیوز ـ گروه سیاست: در حالی که غرب عملا به شکست پروژه ایجاد آشوب و ناامنی در ایران اذعان کرده و حضور میلیونی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن را نشانه‌ای از آن می‌داند، پادوهای وطن‌فروش آنها با ژست‌های وحدت‌گرایانه می‌کوشند تاریخ مصرف خود را قدری به تاخیر بیاندازند.

این افراد و گروه‌ها که از هیچ جایگاه مردمی در ایران برخوردار نیستند و صرفا در توهم فانتزی هدایت یک انقلاب به سر می‌برند، با برگزاری نشستی تبلیغاتی در واشینگتن به دنبال نمایش همبستگی برای آینده ایران بودند.

رسانه‌های فارسی‌زبان بیگانه همچون بی‌بی‌سی، اینترنشنال، من‌وتو، صدای آمریکا، رادیو فردا و... هم ماموریت داشتند تا این نشست را به درخواست اربابان انگلیسی و آمریکایی خود در ابعاد گسترده‌ای بزرگ‌نمایی کنند.

این رسانه‌ها علاوه بر تبلیغات پیشینی گسترده، پس از برگزاری برنامه با آب‌وتاب بسیار عنوان می‌کردند که هشت چهره سرشناس مخالف حکومت ایران روز جمعه ۲۱ بهمن در نشست «آینده جنبش دموکراسی ایران» بر همبستگی و هم‌صدایی همه مخالفان حکومت جمهوری اسلامی برای عبور از آن و پذیرش تکثر نیروها تاکید کردند.

این نشست با حضور رضا پهلوی، حامد اسماعیلیون، مسیح علی‌نژاد و نازنین بنیادی برگزار شد و شیرین عبادی، عبدالله مهتدی از سران کومله و گلشیفته فراهانی با پیام‌های ویدیویی به آن پیوستند.

در این نشست همچنین اعلام شد که منشوری مشترک برای «هم‌بستگی و سازمان‌دهی برای ایران» بر پایه اصول مشترک و بر مبنای حقوق بشر و برابری انسان‌ها تدوین و به زودی منتشر خواهد شد.

هم‌زمان با این نشست نیز کنگره آمریکا در حمایت از آنچه محورهای مخالفان و اقدام کنندگان علیه جمهوری اسلامی نامید به صدور بیانیه حمایتی از فرقه تروریستی منافقین که در نشست واشینگتن حضور نداشتند پرداخت!

۱۶۵ عضو تندرو کنگره آمریکا در قطعنامه‌ای با ادعای فراحزبی، با تکرار اتهامات خود درباره ناآرامی‌های ایران، از منافقین و سرکرده آن به بهانه پشتیبانی از آینده ایران حمایت کردند.

این ژست‌های به‌ظاهر وحدت‌گرایانه اما؛ حتی ۴۸ ساعت هم دوام نیاورد و توهمی و ساختگی بودن آن بر همگان آشکار شد.

حاضران در نشست دانشگاه جورج تاون در حالی تجمعات محدود مخالفان جمهوری اسلامی در خارج از ایران را نمادی از تحقق وحدت و هم‌بستگی عنوان می‌کردند که یک‌شنبه ۲۳ بهمن یعنی تنها دو روز بعد، فرقه منافقین در پیامی به نقل از سرکرده جنایت‌کار خود که در سایت این گروهک منتشر شده به اظهارات رضا پهلوی واکنش تندی نشان داد.

در این پیام آمده: اتوبوس مجانیِ استبداد و وابستگی با سرنشینان ساواکی، آزادی‌خواهان و استقلال‌طلبان را به سلول‌ها و تپه‌های اوین می‌برد.

رضا پهلوی در نشست واشینگتن در پاسخ به سوالی درباره دعوت از گروه‌های مختلف سیاسی گفته بود: «این اتوبوس مجانی است، نیازی نیست بلیت بخرید. این جا نیازی به دعوت نیست و در برای همه باز است و حتی قشر خاکستری ممکن است یک ماه یا یک سال دیگر بیاید. تنها شرط مشارکت قبول اصول مشترک است چون بدون آن نمی‌توانیم کار کنیم.»

در تجمعی هم که عناصر منافقین روز یکشنبه ۲۳ بهمن در پاریس برگزار کردند، حاضرین در حالی‌که عکس‌هایی از مریم و مسعود رجوی در دست داشتند پلاکاردهایی با محوریت مخالفت با رضا پهلوی و هم‌قطارانش در دست داشتند.

شاهدی دیگر از واهی بودن ادعای هم‌بستگی مخالفان جمهوری اسلامی، پس از انتشار تصویری از حضور «پرویز ثابتی» عنصر سفاک ساواک در جریان تجمع روز شنبه مخالفان حکومت ایران در لس‌آنجلس رخ‌نمایی کرد، آنجا که بسیاری از مخالفان جمهوری اسلامی در صفحات مجازی خود به این حضور واکنش نشان داده و آن را نشانه‌ای بر ماهیت ضد ایرانی و ضد مردمی نشست جورج تاون دانستند.

این حقایق نشان می‌دهد که تنها نقطه اشتراک میان این افراد و گروه‌ها تاکید بر تشدید تحریم‌ها علیه ملت ایران است که خود سندی آشکار دال بر ماهیت ضدایرانی و ضد وطنی آنان است که دست در دست دشمنان آمریکایی-صهیونیستیِ ایران گذاشته‌اند.

این افراد در حالی بر تحریم‌های غرب و تشدید آن علیه ایران اشتراک نظر دارند که به اذعان خانم «آلنا دوهان» گزارش‌گر ویژه سازمان ملل متحد در مورد تأثیر منفی اقدامات قهری یک‌جانبه که گزارشش در سازمان ملل در شهریور ۱۴۰۱ منتشر شد، تحریم‌ها را با واژگانی چون غیرقانونی، نامتعارف، نامشروع، ضد حقوق بشر، غیر انسانی، غیر منصفانه و جنگ اقتصادی تعبیر کرده است.

اپوزیسیونِ مدعیِ نجات ملت ایران در حالی تحریم و تشدید فشارهای اقتصادی را راهکار اصلی و نقطه کانونی خواسته‌هایشان از دولت‌های غربی قرار داده و با هر اقدامی خلاف آن مخالفت می‌کنند که خانم دوهان در گزارش خود عنوان می‌کند: «آثار تحریم‌ها برخلاف ادعای آمریکا رسماً و به‌طور گسترده علیه «ملت ایران» بوده که به عنوان نقض حقوق بشر و مغایر با تمام قوانین و مقررات بین‌المللی است و باید در آن تجدید نظر شود.»

واکسن‌های اساسی خود را برای کاهش تأثیر تحریم‌های یک‌جانبه با سیستم‌های تولید و تضمین کیفیت مطلوب تولید می‌کند با این حال، شرکت‌های داروسازی ایرانی در تهیه مواد اولیه با کیفیت لازم با مشکل مواجه بوده و افزایش هزینه‌ها بر خریدهای خارجی تأثیر می‌گذارد.»

او تاکید می‌کند که: «چالش‌های مهمی در تهیه و تحویل داروها و تجهیزات پزشکیِ نجات‌دهنده تولید شده توسط شرکت‌های خارجی برای درمان بیماری‌های نادر از جمله انواع خاصی از سرطان، تالاسمی، هموفیلی، سرطان خون، ماهیاک، ام اس، بیماری پروانه‌ای، اوتیسم و انواع خاصی از دیابت وجود دارد.»

خانم دوهان تاکید می‌کند: «اگرچه نص تحریم‌ها اعلام می‌کند که داروها و تجهیزات پزشکی به دلیل معافیت‌های بشردوستانه مشمول تحریم قرار نمی‌گیرند، اما ارائه آنها به ایران به دلیل تأثیر تحریم‌ها بر شرکت‌های مالی، تجاری، کشتیرانی و بیمه، محدودیت‌های پرداخت‌های بین‌المللی و کسب و کارهای خارجی به‌شدت کاهش یافته است. این تحریم‌ها می‌تواند به عنوان اقدامات قهری یکجانبه تلقی شوند که مکرراً در قطعنامه‌های شورای حقوق بشر سازمان‌ملل متحد و مجمع عمومی سازمان‌ملل متحد محکوم می‌شوند.»

گزارش خانم دوهان در باب اثرات تحریم‌های غرب علیه ایران بیان‌گر این حقیقت است که اپوزیسیون خارج‌نشین حتی در ظاهر هم نتوانسته ژست مردم‌دوستی بگیرد چه رسد به ژست میهن‌پرستی.

نکته آنکه؛ حتی سران غرب هم به بی‌مصرف بودن این وطن‌فروشان ورشکسته که موجب اشتباه محاسباتی دیگری برای آنان شدند، پی برده‌اند چنانچه «جو بایدن» در سخنرانی سالانه خود درباره وضعیت ایالات متحده در نشست مشترک با کنگره در بخش سیاست خارجی، بر خلاف انتظار مخالفان جمهوری اسلامی ایران، هیچ اشاره‌ای به ایران نکرد!


نورنیوز
اخبار مرتبط
بهمن ماه 1402/ طراحی پنهان انگلیس برای پرونده‌سازی علیه ایران
دوشنبه 1403/01/27 ساعت 14:59
اختصاصی نورنیوز؛
بهمن ماه 1402/ طراحی پنهان انگلیس برای پرونده‌سازی علیه ایران
دولت انگلیس در چارچوب اجرای طرحی مخفی، به‌دنبال زمینه‌سازی برای متهم کردن ایران به دست داشتن در حوادثی است که می‌تواند با برنامه‌ریزی سرویس‌های اطلاعاتی این کشور برای عناصر ضدانقلاب ایرانی حاضر در انگلیس به وقوع بپیوندد.
ائتلاف‌های پوسیده‌ با سرنوشت فروپاشی
شنبه 1402/04/03 ساعت 16:56
نور ویدئو؛
ائتلاف‌های پوسیده‌ با سرنوشت فروپاشی
آنچه از سرنوشت مدعیان اتحاد و همبستگی در لوای «زن زندگی آزادی» بر می‌آید، بیانگر حقیقت جاه طلبی‌ها، خودکامگی‌ها، قدرت طلبی‌ها و ذات تروریستی و تروریسم پروری بوده که از یک سو فروپاشی منشور همبستگی اعلام شد و از سوی دیگر منفعت‌طلبی‌های فردی آنه آشکار ساخت.
منشور همبستگی، طبل تو خالی که چند روزی بیش دوام نیاورد!
سه‌شنبه 1402/01/29 ساعت 23:40
نور ویدئو؛
منشور همبستگی، طبل تو خالی که چند روزی بیش دوام نیاورد!
آنچه از سوی پهلوی در باب منشور همبستگی ذکر شده است بیانگر ذوب شدن یخ وحدت دروغینی است که غرب با رسانه‌ها و مهره‌هایش فریاد می‌زد تا از این رهگذر اجازه افول و مرگ پروژه آشوب را ندهد.
کابوس لیدرهای ضدانقلاب و فرجام محتوم مزدوری برای غرب
دوشنبه 1401/12/08 ساعت 09:15
نور ویدئو؛
کابوس لیدرهای ضدانقلاب و فرجام محتوم مزدوری برای غرب
تصور اینکه ممکن است ذیل یک سیاست‌گذاری جدید در حوزه دیپلماسی آشکار یا پنهان، پایان تاریخ مصرف مهره‌های ضدایرانی غرب اعلام شود، به کابوس شبانه‌روزی امثال علی‌نژاد، اسماعیلیون و حتی رضا پهلوی تبدیل شده است.
نمایش هم‌بستگی ساختگی که 48 ساعت هم دوام نیاورد!
یکشنبه 1401/11/30 ساعت 15:20
نور ویدئو؛
نمایش هم‌بستگی ساختگی که 48 ساعت هم دوام نیاورد!
حتی سران غرب هم به بی‌مصرف بودن عناصر ضدانقلاب پی برده‌اند چنانچه بایدن در سخنرانی سالانه خود درباره وضعیت ایالات‌متحده در نشست مشترک با کنگره، هیچ اشاره‌ای به ایران نکرد!
بهره‌گیری از ابزارهای احساسی؛ حربه جدید غرب برای تأثیرگذاری بر افکار عمومی ایرانیان
پنج‌شنبه 1401/11/27 ساعت 00:41
نور ویدئو؛
بهره‌گیری از ابزارهای احساسی؛ حربه جدید غرب برای تأثیرگذاری بر افکار عمومی ایرانیان
نگاهی گذرا به محتوای تولید و منتشر شده از سوی رسانه‌های معاند طی ماه‌های اخیر نشان می‌دهد که تحریک احساسات و عواطف مخاطبین به اصلی‌ترین راهبرد دشمن برای پیشبرد جنگ شناختی تبدیل شده است.
نظرات

آخرین اخبار
واکنش دولت به شایعه بنزین 80 هزار تومانی
قیمت طلا و سکه امروز جمعه 30 مرداد
8 تصادف مرگبار در تهران با 10 کشته در یک هفته
مخالفان نتانیاهو در آستانه پیروزی در انتخابات
مخالفت چین با جنگ اقتصادی امریکا علیه ایران
پیش بینی بورس فردا شنبه 31 مرداد/ بورس صعود می کند؟
«کارآگاه علوی 3» از امشب پخش می‌شود+ فیلم
برکناری‌ مقام های موساد؛ نشانه‌ شکست اسرائیل در جنگ با ایران
هفته طلایی برای سهامداران؛ بورس در مسیر 7 میلیونی شدن
نفیو: فشار اقتصادی بیشتر، ایران را تسلیم نمی‌کند
طارمی به فوتبال آسیا بازمی گردد؟
نواف سلام: نظامیان اسرائیل باید از جنوب لبنان خارج شوند
آخرین خبر از نقل و انتقالات پرسپولیس امروز جمعه 30 مرداد
برونو فرناندز، شانس اول بهترین بازیکن لیگ برتر
سرپرست وزارت دفاع: در جنگ رمضان قوی‌تر از جنگ 12 روزه ظاهر شدیم
بدهی آمریکا از مرز 40 تریلیون دلار عبور کرد
بیت‌کوین آماده جهش دوباره قیمت
ولیعهد عربستان راهی فرانسه می شود
سرلشکر عبداللهی: پاسخ ایران به تهدیدات دشمن، کوبنده خواهد بود
مانع تراشی آمریکا برای حضور محمود عباس در سازمان ملل
نتایج اولیه کنکور 1405 اواخر شهریور اعلام می‌شود
قالیباف بر مزار شهید «ابومهدی المهندس» حضور یافت
جنگ با ایران را متوقف کنید
هشدار سیلاب در مازندران؛ گردشگران از رودخانه‌ها فاصله بگیرند
بنزین 80 هزار تومانی تکذیب شد
سقوط مرگبار هواپیمای مسافربری در آلاسکا با 8کشته
جاده چالوس از ساعت 16 امروز یک‌طرفه می‌شود
رایزنی عراق و سوئیس برای کاهش تنش ایران و آمریکا
اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکا در تنگه هرمز
«بهار دلشکسته»؛ قطعه تازه حسام‌الدین سراج برای رهبر شهید
قالیباف: ایران و عراق به نقشه راه اقتصادی نیاز دارند
برنامه قطعی برق قزوین امروز جمعه 30 مرداد + لینک
کاهش شدید تردد در هرمز؛ تنها 7 شناور عبور کردند
جدول خاموشی برق در کهگیلویه و بویراحمد امروز جمعه 30 مرداد
قیمت نفت امروز جمعه 30 مرداد چقدر افزایش یافت؟
صعود دوباره قیمت نفت
موافقت‌نامه تجارت ترجیحی ایران با عمان نهایی شد
جنوب لبنان زیر آتش؛ حملات هوایی و توپخانه‌ای اسرائیل
برنامه قطعی برق کرمان امروز جمعه 30 مرداد اعلام شد
پل B1 کرج در مسیر بازسازی
طرح حمله به کنگره نیویورک خنثی شد
دلالان به دنبال بازیکنان جوان استقلال
بازگشت رئیس‌جمهور 93 ساله کامرون پس از 10 هفته غیبت
آخرین خبر از نقل و انتقالات استقلال امروز جمعه 30 مرداد
نقشه خروج اضطراری از محاصره‌ی تمام‌عیار
ظهور شگفتانه‌های قدرت ملی
برنامه مسابقات ورزشی امروز 30 مرداد 1405 +جدول پخش
توهم محدودیت
برد تاریخی والیبال زنان ایران در قهرمانی آسیا؛ ایران وارد جمع 100 امتیازی‌های جهان شد
برنامه قطعی برق چهارمحال و بختیاری امروز جمعه 30 مرداد اعلام شد/ جدول خاموشی شهرستان‌ها