×
سیاسی
شناسه خبر : 130010
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/01/26 ساعت 16:21
بهمن ماه 1402/ نمایش هم‌بستگی ساختگی که 48 ساعت هم دوام نیاورد!

نورنیوز بررسی کرد؛

بهمن ماه 1402/ نمایش هم‌بستگی ساختگی که 48 ساعت هم دوام نیاورد!

حتی سران غرب هم به بی‌مصرف بودن عناصر ضدانقلاب پی برده‌اند چنانچه بایدن در سخنرانی سالانه خود درباره وضعیت ایالات‌متحده در نشست مشترک با کنگره، هیچ اشاره‌ای به ایران نکرد!

نورنیوز ـ گروه سیاست: در حالی که غرب عملا به شکست پروژه ایجاد آشوب و ناامنی در ایران اذعان کرده و حضور میلیونی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن را نشانه‌ای از آن می‌داند، پادوهای وطن‌فروش آنها با ژست‌های وحدت‌گرایانه می‌کوشند تاریخ مصرف خود را قدری به تاخیر بیاندازند.

این افراد و گروه‌ها که از هیچ جایگاه مردمی در ایران برخوردار نیستند و صرفا در توهم فانتزی هدایت یک انقلاب به سر می‌برند، با برگزاری نشستی تبلیغاتی در واشینگتن به دنبال نمایش همبستگی برای آینده ایران بودند.

رسانه‌های فارسی‌زبان بیگانه همچون بی‌بی‌سی، اینترنشنال، من‌وتو، صدای آمریکا، رادیو فردا و... هم ماموریت داشتند تا این نشست را به درخواست اربابان انگلیسی و آمریکایی خود در ابعاد گسترده‌ای بزرگ‌نمایی کنند.

این رسانه‌ها علاوه بر تبلیغات پیشینی گسترده، پس از برگزاری برنامه با آب‌وتاب بسیار عنوان می‌کردند که هشت چهره سرشناس مخالف حکومت ایران روز جمعه ۲۱ بهمن در نشست «آینده جنبش دموکراسی ایران» بر همبستگی و هم‌صدایی همه مخالفان حکومت جمهوری اسلامی برای عبور از آن و پذیرش تکثر نیروها تاکید کردند.

این نشست با حضور رضا پهلوی، حامد اسماعیلیون، مسیح علی‌نژاد و نازنین بنیادی برگزار شد و شیرین عبادی، عبدالله مهتدی از سران کومله و گلشیفته فراهانی با پیام‌های ویدیویی به آن پیوستند.

در این نشست همچنین اعلام شد که منشوری مشترک برای «هم‌بستگی و سازمان‌دهی برای ایران» بر پایه اصول مشترک و بر مبنای حقوق بشر و برابری انسان‌ها تدوین و به زودی منتشر خواهد شد.

هم‌زمان با این نشست نیز کنگره آمریکا در حمایت از آنچه محورهای مخالفان و اقدام کنندگان علیه جمهوری اسلامی نامید به صدور بیانیه حمایتی از فرقه تروریستی منافقین که در نشست واشینگتن حضور نداشتند پرداخت!

۱۶۵ عضو تندرو کنگره آمریکا در قطعنامه‌ای با ادعای فراحزبی، با تکرار اتهامات خود درباره ناآرامی‌های ایران، از منافقین و سرکرده آن به بهانه پشتیبانی از آینده ایران حمایت کردند.

این ژست‌های به‌ظاهر وحدت‌گرایانه اما؛ حتی ۴۸ ساعت هم دوام نیاورد و توهمی و ساختگی بودن آن بر همگان آشکار شد.

حاضران در نشست دانشگاه جورج تاون در حالی تجمعات محدود مخالفان جمهوری اسلامی در خارج از ایران را نمادی از تحقق وحدت و هم‌بستگی عنوان می‌کردند که یک‌شنبه ۲۳ بهمن یعنی تنها دو روز بعد، فرقه منافقین در پیامی به نقل از سرکرده جنایت‌کار خود که در سایت این گروهک منتشر شده به اظهارات رضا پهلوی واکنش تندی نشان داد.

در این پیام آمده: اتوبوس مجانیِ استبداد و وابستگی با سرنشینان ساواکی، آزادی‌خواهان و استقلال‌طلبان را به سلول‌ها و تپه‌های اوین می‌برد.

رضا پهلوی در نشست واشینگتن در پاسخ به سوالی درباره دعوت از گروه‌های مختلف سیاسی گفته بود: «این اتوبوس مجانی است، نیازی نیست بلیت بخرید. این جا نیازی به دعوت نیست و در برای همه باز است و حتی قشر خاکستری ممکن است یک ماه یا یک سال دیگر بیاید. تنها شرط مشارکت قبول اصول مشترک است چون بدون آن نمی‌توانیم کار کنیم.»

در تجمعی هم که عناصر منافقین روز یکشنبه ۲۳ بهمن در پاریس برگزار کردند، حاضرین در حالی‌که عکس‌هایی از مریم و مسعود رجوی در دست داشتند پلاکاردهایی با محوریت مخالفت با رضا پهلوی و هم‌قطارانش در دست داشتند.

شاهدی دیگر از واهی بودن ادعای هم‌بستگی مخالفان جمهوری اسلامی، پس از انتشار تصویری از حضور «پرویز ثابتی» عنصر سفاک ساواک در جریان تجمع روز شنبه مخالفان حکومت ایران در لس‌آنجلس رخ‌نمایی کرد، آنجا که بسیاری از مخالفان جمهوری اسلامی در صفحات مجازی خود به این حضور واکنش نشان داده و آن را نشانه‌ای بر ماهیت ضد ایرانی و ضد مردمی نشست جورج تاون دانستند.

این حقایق نشان می‌دهد که تنها نقطه اشتراک میان این افراد و گروه‌ها تاکید بر تشدید تحریم‌ها علیه ملت ایران است که خود سندی آشکار دال بر ماهیت ضدایرانی و ضد وطنی آنان است که دست در دست دشمنان آمریکایی-صهیونیستیِ ایران گذاشته‌اند.

این افراد در حالی بر تحریم‌های غرب و تشدید آن علیه ایران اشتراک نظر دارند که به اذعان خانم «آلنا دوهان» گزارش‌گر ویژه سازمان ملل متحد در مورد تأثیر منفی اقدامات قهری یک‌جانبه که گزارشش در سازمان ملل در شهریور ۱۴۰۱ منتشر شد، تحریم‌ها را با واژگانی چون غیرقانونی، نامتعارف، نامشروع، ضد حقوق بشر، غیر انسانی، غیر منصفانه و جنگ اقتصادی تعبیر کرده است.

اپوزیسیونِ مدعیِ نجات ملت ایران در حالی تحریم و تشدید فشارهای اقتصادی را راهکار اصلی و نقطه کانونی خواسته‌هایشان از دولت‌های غربی قرار داده و با هر اقدامی خلاف آن مخالفت می‌کنند که خانم دوهان در گزارش خود عنوان می‌کند: «آثار تحریم‌ها برخلاف ادعای آمریکا رسماً و به‌طور گسترده علیه «ملت ایران» بوده که به عنوان نقض حقوق بشر و مغایر با تمام قوانین و مقررات بین‌المللی است و باید در آن تجدید نظر شود.»

واکسن‌های اساسی خود را برای کاهش تأثیر تحریم‌های یک‌جانبه با سیستم‌های تولید و تضمین کیفیت مطلوب تولید می‌کند با این حال، شرکت‌های داروسازی ایرانی در تهیه مواد اولیه با کیفیت لازم با مشکل مواجه بوده و افزایش هزینه‌ها بر خریدهای خارجی تأثیر می‌گذارد.»

او تاکید می‌کند که: «چالش‌های مهمی در تهیه و تحویل داروها و تجهیزات پزشکیِ نجات‌دهنده تولید شده توسط شرکت‌های خارجی برای درمان بیماری‌های نادر از جمله انواع خاصی از سرطان، تالاسمی، هموفیلی، سرطان خون، ماهیاک، ام اس، بیماری پروانه‌ای، اوتیسم و انواع خاصی از دیابت وجود دارد.»

خانم دوهان تاکید می‌کند: «اگرچه نص تحریم‌ها اعلام می‌کند که داروها و تجهیزات پزشکی به دلیل معافیت‌های بشردوستانه مشمول تحریم قرار نمی‌گیرند، اما ارائه آنها به ایران به دلیل تأثیر تحریم‌ها بر شرکت‌های مالی، تجاری، کشتیرانی و بیمه، محدودیت‌های پرداخت‌های بین‌المللی و کسب و کارهای خارجی به‌شدت کاهش یافته است. این تحریم‌ها می‌تواند به عنوان اقدامات قهری یکجانبه تلقی شوند که مکرراً در قطعنامه‌های شورای حقوق بشر سازمان‌ملل متحد و مجمع عمومی سازمان‌ملل متحد محکوم می‌شوند.»

گزارش خانم دوهان در باب اثرات تحریم‌های غرب علیه ایران بیان‌گر این حقیقت است که اپوزیسیون خارج‌نشین حتی در ظاهر هم نتوانسته ژست مردم‌دوستی بگیرد چه رسد به ژست میهن‌پرستی.

نکته آنکه؛ حتی سران غرب هم به بی‌مصرف بودن این وطن‌فروشان ورشکسته که موجب اشتباه محاسباتی دیگری برای آنان شدند، پی برده‌اند چنانچه «جو بایدن» در سخنرانی سالانه خود درباره وضعیت ایالات متحده در نشست مشترک با کنگره در بخش سیاست خارجی، بر خلاف انتظار مخالفان جمهوری اسلامی ایران، هیچ اشاره‌ای به ایران نکرد!


نورنیوز
اخبار مرتبط
بهمن ماه 1402/ طراحی پنهان انگلیس برای پرونده‌سازی علیه ایران
دوشنبه 1403/01/27 ساعت 14:59
اختصاصی نورنیوز؛
بهمن ماه 1402/ طراحی پنهان انگلیس برای پرونده‌سازی علیه ایران
دولت انگلیس در چارچوب اجرای طرحی مخفی، به‌دنبال زمینه‌سازی برای متهم کردن ایران به دست داشتن در حوادثی است که می‌تواند با برنامه‌ریزی سرویس‌های اطلاعاتی این کشور برای عناصر ضدانقلاب ایرانی حاضر در انگلیس به وقوع بپیوندد.
ائتلاف‌های پوسیده‌ با سرنوشت فروپاشی
شنبه 1402/04/03 ساعت 16:56
نور ویدئو؛
ائتلاف‌های پوسیده‌ با سرنوشت فروپاشی
آنچه از سرنوشت مدعیان اتحاد و همبستگی در لوای «زن زندگی آزادی» بر می‌آید، بیانگر حقیقت جاه طلبی‌ها، خودکامگی‌ها، قدرت طلبی‌ها و ذات تروریستی و تروریسم پروری بوده که از یک سو فروپاشی منشور همبستگی اعلام شد و از سوی دیگر منفعت‌طلبی‌های فردی آنه آشکار ساخت.
منشور همبستگی، طبل تو خالی که چند روزی بیش دوام نیاورد!
سه‌شنبه 1402/01/29 ساعت 23:40
نور ویدئو؛
منشور همبستگی، طبل تو خالی که چند روزی بیش دوام نیاورد!
آنچه از سوی پهلوی در باب منشور همبستگی ذکر شده است بیانگر ذوب شدن یخ وحدت دروغینی است که غرب با رسانه‌ها و مهره‌هایش فریاد می‌زد تا از این رهگذر اجازه افول و مرگ پروژه آشوب را ندهد.
کابوس لیدرهای ضدانقلاب و فرجام محتوم مزدوری برای غرب
دوشنبه 1401/12/08 ساعت 09:15
نور ویدئو؛
کابوس لیدرهای ضدانقلاب و فرجام محتوم مزدوری برای غرب
تصور اینکه ممکن است ذیل یک سیاست‌گذاری جدید در حوزه دیپلماسی آشکار یا پنهان، پایان تاریخ مصرف مهره‌های ضدایرانی غرب اعلام شود، به کابوس شبانه‌روزی امثال علی‌نژاد، اسماعیلیون و حتی رضا پهلوی تبدیل شده است.
نمایش هم‌بستگی ساختگی که 48 ساعت هم دوام نیاورد!
یکشنبه 1401/11/30 ساعت 15:20
نور ویدئو؛
نمایش هم‌بستگی ساختگی که 48 ساعت هم دوام نیاورد!
حتی سران غرب هم به بی‌مصرف بودن عناصر ضدانقلاب پی برده‌اند چنانچه بایدن در سخنرانی سالانه خود درباره وضعیت ایالات‌متحده در نشست مشترک با کنگره، هیچ اشاره‌ای به ایران نکرد!
بهره‌گیری از ابزارهای احساسی؛ حربه جدید غرب برای تأثیرگذاری بر افکار عمومی ایرانیان
پنج‌شنبه 1401/11/27 ساعت 00:41
نور ویدئو؛
بهره‌گیری از ابزارهای احساسی؛ حربه جدید غرب برای تأثیرگذاری بر افکار عمومی ایرانیان
نگاهی گذرا به محتوای تولید و منتشر شده از سوی رسانه‌های معاند طی ماه‌های اخیر نشان می‌دهد که تحریک احساسات و عواطف مخاطبین به اصلی‌ترین راهبرد دشمن برای پیشبرد جنگ شناختی تبدیل شده است.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
افزایش 50 درصدی عوارض آزادراه‌ها در برخی مسیرها
ایران تحریم‌های جدید کانادا را محکوم کرد
هواپیمای ربوده‌شده در فرودگاه لس‌آنجلس سقوط کرد
دسترسی به غذا در غزه بهتر شد اما زندگی همچنان وخیم است
خشونت و افراط‌گرایی هیچ جایگاهی در جمهوری اسلامی ندارد
بازداشت کارگر روسی به اتهام جاسوسی برای ایران
ورود جدی وزیر کار به موضوع تأخیر7ماهه در پرداخت هزینه‌های بیمه تکمیلی بازنشستگان
حذف سهمیه بنزین خودروهای خارجی با موتور بالای 1300 سی‌سی
چرا جهان به ایرانی‌ها اعتماد می‌کند؟
تصویب ساخت 3600 واحد مسکونی جدید در شرق قدس توسط رژیم صهیونیستی
زمان پرداخت حقوق آذرماه بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی اعلام شد
تماس‌های فشرده با ایران، اسرائیل و آمریکا
مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری فردا مجازی است
بارش‌های اخیر کرمان در 80 سال گذشته بی‌سابقه است
هشدار شیوع وبا و فلج اطفال در نوار غزه
مدارس و دانشگاه‌های همدان غیرحضوری شد
طغیان رودخانه‌ها 2 محور ارتباطی قلعه‌گنج را مسدود کرد
بنادر مسافربری هرمزگان تا اطلاع ثانوی تعطیل شد
هشدار درباره فروپاشی امنیت داخلی رژیم صهیونیستی
بارش‌های گسترده و کاهش دما؛ دو سامانه بارشی معادل 6 برابر باران پاییز کشور
ترامپ قرعه‌کشی گرین کارت را متوقف کرد
ایران برای اولین بار میزبان رقابت جهانی پدل شد
جمع‌آوری کمک‌های مردمی برای «تفاضل دیه» الهه حسین‌نژاد کلاهبرداری است
ونزوئلا ترامپ را متهم به بازگشت به استعمار کرد
امضا قانون لغو دائمی تحریم سوریه توسط ترامپ
مدارس و دانشگاه ها اصفهان فردا مجازی شد
شرایط کار اتباع افغان در ایران مشخص شد
زلزله 5.7 ریشتری شمال افغانستان را لرزاند
تجاوز مجدد رژیم صهیونیستی به خاک سوریه
قیمت برنج وارداتی دیگر مصوب نیست؛ بازار رقابتی شد
حمله همزمان انتحاری و مسلحانه به پایگاه نظامی پاکستان
لبنیات در خطر؟ کاهش مصرف 10 درصدی در کشور هشدار داد
بارش‌ها کافی نبود؛ بحران آب ادامه دارد
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران‌(141) « جاجرم»
پرونده اپستین دوباره خبرساز شد: چامسکی و گیتس در کانون توجه
اتهام شدید ماهاتیر محمد به آمریکا: «نسل‌کشی در حال وقوع است»
واکنش تند نوه عزالدین قسام به تهدید وزیر افراطی رژیم صهیونیستی
ادامه ممنوعیت فعالیت الجزیره در رام الله
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمالی
دستور صریح رئیس جمهور برای حل مشکل میدان نفتی آزادگان
هشدار سرعت لحظه‌ای در جاده‌ها؛ رانندگان مراقب باشید!
تنها 29 درصد صهیونیست‌ها احساس امنیت می‌کنند
هوای تهران دوباره آلوده شد
غرب برای مداخله و تاثیرگذاری بر انتخابات دومای دولتی روسیه تلاش می کند
اظهارات بحث‌برانگیز درباره آرزوی مرگ ترامپ توسط زلنسکی
آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد 1405 تا پایان امشب
هشدار صریح روسیه به استقرار نیروی نظامی غرب در اوکراین
موافقت اروپا با ارائه کمک 90 میلیارد یورویی به اوکراین
حمله مرگبار آمریکا در آب‌های آزاد شرق اقیانوس آرام
آزمایش پهپادی که آمریکا از ایران الهام گرفت
X
آگهی تبلیغاتی