×
سیاسی
شناسه خبر : 128918
تاریخ انتشار : یکشنبه 1401/11/23 ساعت 15:43
علی مطهری: عفو گسترده اقدامی اتحادآفرین است

علی مطهری: عفو گسترده اقدامی اتحادآفرین است

فعال سیاسی و نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی بخشودگی دانشجویان و چهره‌هایی که در اغتشاشات اخیر شرکت کردند، آن را اتحاد آفرین دانست و گفت: پس از فرمان عفو رهبری لازم است سازمان‌ها و نهادهای دیگر نیز وظایف خود را برای اتحاد در کشور انجام دهند.

سایر رسانه‌ها: درباره سخنان رئیس جمهور مبنی بر ایجاد تسهیلات بی‌سابقه برای بازگشت ایرانیان خارج از کشور و رفع محدودیت برای آنان که مرتکب اقدامات خلاف قانون شده‌اند، اظهار کرد: رئیس جمهور حرف بسیار خوبی زدند و امیدوارم این موضوع اجرایی شود.

نایب رئیس دوره دهم مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در چند ماه گذشته که حوادثی در کشور رخ داد، فضا هیجانی بود و از سوی دیگر رسانه‌های مخالف نظام با تمام وجود به آن دامن زدند که سبب شد افرادی که هیجانی و احساساتی شدند، شعارهایی سر بدهند.

مطهری افزود: در این حوادث کسانی بودند که فقط شعار دادند و دست به تخریب اموال عمومی و خصوصی مردم نزدند که این افراد باید آزاد شوند.

این نماینده ادوار مجلس با بیان اینکه ممکن است برخی افراد هم در شلوغی ها به اشتباه بازداشت شده باشند، درباره تصمیم دولت برای بخشودگی افراد مختلف مرتبط با این حوادث اظهار کرد: این بسیار کار شایسته‌ای بود و به دنبال عفو رهبری درباره محکومان و متهمان باید هر سازمان و نهادی نیز وظیفه خود را در این زمینه انجام دهد.

این فعال سیاسی درباره چهره‌های هنری، ورزشی و رسانه‌ای که در حوادث اخیر دستگیر شدند نیز گفت: در آن شرایط برخی از هنرمندان نیز اظهارنظرهایی کردند و الان ممکن است نظر دیگری داشته باشند؛ صدا و سیما باید با این افراد گفتگو و اعلام همکاری کند زیرا در آن شرایط هیجانی، حرف ناپخته زدند.

مطهری اینگونه اقدامات را اتحادآفرین دانست و تأکید کرد: در شرایطی که دشمن دنبال ایجاد آشوب در کشور است، این اقدامات باعث اتحاد ملت می‌شود و چیزی که امروز ما به شدت به آن نیاز داریم اتحاد ملت است.

آیت الله سیدابراهیم رئیسی، رئیس جمهور در حاشیه راهپیمایی ۲۲ بهمن با تأکید بر امتداد رویکرد عفو پدرانه رهبر انقلاب به حوزه‌های سیاسی و اجتماعی در دولت، از تسهیلات و رفع محدودیت‌های بی‌سابقه برای بازگشت ایرانیان خارج از کشور خبر داد و گفت: دانشجویان و چهره‌هایی که در اغتشاشات دست به اقدامات غیرقانونی زدند، مشمول بخشودگی خواهند شد.

رئیس جمهور با بیان اینکه حضور و اتحاد ملی مهمترین راهبرد برای مقابله با راهبرد اختلاف‌افکنی دشمن است، اظهار کرد: در راستای نگاه پدرانه رهبر معظم انقلاب اسلامی و عفو قضایی تعداد زیادی از متهمان و محکومان اغتشاشات اخیر، دولت به منظور امتداد این رویکرد حکیمانه در حوزه‌های سیاسی و اجتماعی از ایشان کسب اجازه کرد و با موافقت معظم‌له، دانشجویان و چهره‌های فرهنگی، ورزشی، رسانه‌ای نیز که در اثر اقدامات غیرقانونی مشمول محدودیت‌هایی شده‌اند، مورد عفو و بخشودگی قرار خواهند گرفت.

رئیس جمهور افزود: یکی دیگر از محورهای بسته وحدت‌آفرین دولت، ایجاد تسهیلات بی‌سابقه برای بازگشت ایرانیان خارج از کشور و رفع محدودیت حتی برای آن دسته از ایرانیانی است که در مقاطعی مرتکب اقدامات خلاف قانون شده‌اند.

آیت‌الله رئیسی خاطرنشان کرد: جزئیات بسته دولت به زودی ضمن ابلاغ به وزرا و دستگاه‌های مربوطه به اطلاع عموم مردم خواهد رسید.


ایرنا
اخبار مرتبط
رئیسی: در حوزه زنان و مبارزه با تروریسم ما مدعی هستیم/ راهبرد ایران امیدآفرینی است
شنبه 1401/11/22 ساعت 15:21
در مراسم جشن 22 بهمن در تهران؛
رئیسی: در حوزه زنان و مبارزه با تروریسم ما مدعی هستیم/ راهبرد ایران امیدآفرینی است
رئیس‌جمهور در مراسم جشن 22 بهمن در تهران اظهار کرد: شما از حقوق زن می‌گویید، اما به برکت انقلاب اسلامی زنان ما آزادند. حضور زنان در دانشگاه‌ها، هیات‌های علمی، عرصه‌های اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و... پررنگ است.
موافقت رهبر انقلاب با عفو و تخفیف مجازات هزاران نفر از متهمان و محکومان
یکشنبه 1401/11/16 ساعت 14:22
به مناسبت فرارسیدن چهل‌وچهارمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و اعیاد ماه رجب انجام شد؛
موافقت رهبر انقلاب با عفو و تخفیف مجازات هزاران نفر از متهمان و محکومان
در پی پیشنهاد رئیس قوه قضائیه به حضرت آیت‌الله خامنه‌ای مبنی بر موافقت با عفو و تخفیف مجازات جمع قابل توجهی از متهمان و محکومان حوادث اخیر و همچنین محکومان دادگاه‌های عمومی و انقلاب و سازمان قضایی نیروهای مسلح، رهبر انقلاب اسلامی با این پیشنهاد موافقت کردند.
علی مطهری: معتقدم عملکرد دولت روحانی متوسط بوده است
یکشنبه 1400/01/29 ساعت 22:10
در گفتگوی زنده اینستاگرامی با نورنیوز مطرح شد؛
علی مطهری: معتقدم عملکرد دولت روحانی متوسط بوده است
علی مطهری در گفتگوی زنده با نورنیوز: به نظر من الزامی ندارد که همه در قالب اصولگرایی و یا اصلاح طلبی باشند من در هر دو گروه حامیانی دارم اما متعلق به هیچکدامشان نیستم و نظرات خودم را بیان میکنم
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نتانیاهو نامزدی مجدد در انتخابات 2026 را اعلام کرد
مجلل در روئینگ قهرمانی آسیا مدال طلا گرفت
توافق پاکستان و طالبان بر آتش‌بس و صلح در دوحه
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 27 مهر+ وضعیت استان ها
چرا نشستن طولانی برای سلامتی مفید نیست ؟
میلیون‌ها نفر حس بویایی خود را از دست داده‌اند
از دیابت بی مزه چه می دانید؟
خوردنی محبوب کاهش کلسترول را بشناسید
خطر آلودگی پلاستیکی برای قلب و عروق
انقلابی جدید در درمان پیرچشمی
جمع‌آوری 115 هزار خودروی چینی از بازار
درخواست 20 کشور اروپایی برای استرداد مهاجران غیرقانونی افغان
مرشایمر: تاماهاوک چاره مشکلات اوکراین نیست
اعتراضات در وین علیه جنگ اوکراین
مخالفت قطر با اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه، قدس و جولان اشغالی
افت شدید ورودی آب به سدها
183 هزار میلیارد تومان خسارت خاموشی در سال گذشته
وزیر کشور: خسارت خودروهای آسیب‌دیده در جنگ 12 روزه پرداخت می‌شود
مخالفت دولت لبنان با خواسته کاخ‌سفید درباره آینده حزب الله
مدودف: زلنسکی تحت هیچ شرایطی پیروز نخواهد شد
هشدار حزب‌الله: هر گونه کانال مذاکراتی با رژیم صهیونیستی مسدود خواهد شد!
وزیر آموزش و پرورش نیز به پویش «بساز مدرسه» پیوست
نامه به سران قوا‌؛ 95 میلیارد دلار ارز صادراتی بازنگشته است
احتمال سقوط قیمت نفت به 55 دلار
عکس های منتخب ایران، شنبه 26 مهر 1404
هاشمیان: نتیجه دیدار با خیبر عادلانه نبود
نتانیاهو با بازگشایی گذرگاه رفح مخالفت کرد
درویش استعفا کرد
احتمال دیدار ترامپ با رئیس کره شمالی قوت گرفت
ایران اقدام رژیم صهیونیستی در نقض آتش‌بس در غزه و کشتار زنان و کودکان را محکوم کرد
​​​​​​​نامه روسیه، ایران و چین درباره خاتمه قطعنامه 2231 به سازمان ملل
هاشمیان در آستانه برکناری !
هوای ناسالم تهران در روزهای آینده
پیام غریب آبادی درمورد دیپلماسی ایران و همگرایی کشورهای مستقل در دفاع از حاکمیت قانون
اعتراض به ترامپ هم‌زمان با هجدهمین روز از تعطیلی دولت
معاون رئیس‌جمهور: تعطیلی پنجشنبه‌ها فعلاً ممکن نیست
جدول لیگ برتر در هفته هفتم پس از بازی پرسپولیس
پایان 10 سالگی برجام در آینه رسانه‌های اروپا
اوربان: دیدار پوتین-ترامپ، شانس توافق درباره اوکراین را افزایش می‌دهد
آغاز بازگشایی گذرگاه رفح از دوشنبه
پزشکیان: در کنار رسیدگی به تخلفات افراد، اجازه ندهیم حقوق او تضییع شود
2-0 | سیتی بدون رودری هم درخشان است
بزرگداشت استاد محمود فرشچیان در وین؛ شاعر رنگ و عشق در خاطره‌ها ماندگار خواهد ماند
رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، گروسی و ویتکاف
خیبر (2)- پرسپولیس (1) | پرسپولیس در دقیقه 97 تسلیم خیبر شد + خلاصه بازی
1-0 | پیکان هم در برابر آلومینیوم شکست خورد+ خلاصه بازی
کشته و زخمی شدن 210 تن در حملات پاکستان به اسپین‌بولدک افغانستان
واگذاری سایپا رسما کلید خورد
47 بار نقض آتش بس در غزه از سوی رژیم صهیونیستی
عارف: المپیک 2028 فرصت حیثیتی برای کشورمان است
X
آگهی تبلیغاتی