×
سیاسی
شناسه خبر : 127867
تاریخ انتشار : شنبه 1403/01/25 ساعت 18:48
بهمن ماه 1402/ پتک محکم اتحاد ملی بر سر اضداد چندپاره ضدانقلاب

نورنیوز بررسی کرد؛

بهمن ماه 1402/ پتک محکم اتحاد ملی بر سر اضداد چندپاره ضدانقلاب

حضور میلیونی امروز مردم که شاهدی گویا بر عشق به وطن و دلیلی روشن بر مشروعیت و مقبولیت نظام جمهوری اسلامی بود، در حالی برگ زرینی دیگر بر تاریخ سراسر حماسه ایرانیان افزود که دشمنان حقیر این ملت بزرگ، از پس ماه‌ها جنگ رسانه‌ای و آشوب خیابانی، چیز دیگری را آرزو می‌کردند.

نورنیوز ـ گروه سیاست: راهپیمایی پرشکوه و حماسی ملت شریف و مقاوم ایران در جشن ۴۴ سالگی انقلاب اسلامی، امروز تماشایی‌تر از هر سال در تمام شهرها و روستاهای کشور برگزار شد.

این حضور میلیونی و مثال‌زدنی که شاهدی گویا بر عشق به وطن و دلیلی روشن بر مشروعیت و مقبولیت نظام جمهوری اسلامی بود، در حالی برگ زرینی دیگر بر تاریخ سراسر حماسه ایرانیان افزود که دشمنان حقیر این ملت بزرگ، از پس ماه‌ها جنگ رسانه‌ای و آشوب خیابانی، چیز دیگری را آرزو می‌کردند.

آنها البته این‌بار نیز با اشتباهی بزرگ در محاسبات خود مواجه شده و مجددا از همان‌جایی ضربه خوردند که ۴۴ سال است از آن سیلی خورده و به عقب رانده شده‌اند و آن چیزی نیست جز «اتحاد و انسجام ملی ایرانیان» که از پس فراز و فرودهای بسیار و در عین مشکلات زیاد، همواره کیان این کشور را حفظ کرده است.

مروری بر تلاش شبانه‌روزی چندماه گذشته دشمن غربی-صهیونیستی که با عمله‌گیِ وطن‌فروشان و جریان‌های چندپاره‌ی ضدانقلاب سعی در ناامن‌سازی کشور داشتند، نشان می‌دهد که ملت ایران در چند ماه اخیر با بزرگترین هجوم ترکیبی با محوریت جنگ شناختی مواجه بود تا شاید دست از آرمان‌هایش بکشد، غافل از اینکه این ملت اتفاقا از پس چنین فتنه‌هایی، تازه از نو رگ در خون‌هایش می‌جوشد.

دروغ‌پراکنی، ایجاد تخم کینه و نفرت، کشته‌سازی و ایراد اتهام آدم‌کشی و تجاوز به نظام، تطهیر رژیم منحوس پهلوی و فرقه جانی و تروریست منافقین، تشدید تحریم‌ها و فشارهای بین‌المللی بر کشور، فراخوان‌های اغتشاشی، اعمال فشارهای بسیار زیاد روانی علیه ورزشکاران و هنرمندان (جام جهانی و جشنواره‌های فجر) و... تنها نمونه‌ای از خباثت‌های اخیر رسانه‌های تروریستی بود که با پول سعودی و به فرمان اتاق فکرهای غربی، مرزهای توحش و رذالت را جابجا کردند.

آنها در آخرین قدم و ناامید از اینکه پروژه‌هایشان جواب نداده و از فردای جشن ملی ۲۲ بهمن پاسخی برای اربابانشان جهت تداوم امرار معاش ننگین خود ندارند، کوشیدند با نمایشی مضحک و از سر استیصال در خانه پدری‌شان (واشینگتن)، ویترینی از جمع اضداد را کنار هم جمع کنند تا به زعم خود کارت آخرشان را رو کنند و پیشاپیش، خروش مردم ایران در روز ۲۲ بهمن را تحت‌الشعاع قرار دهند.

این نمایش مضحک هم اما جواب نداد و بسیاری از تحلیلگران را به این اذعان واداشت که جمهوری اسلامی و ملت بزرگ ایران را چه باک که مخالفینی این چنین زبون دارد که لب کلامشان در نشست دانشگاه جورج تاون، تحقیر و تمسخر ایران و ایرانی بود و بس.

و اما امروز ملت ایران یک بار دیگر نشان داد که در سمت درست تاریخ ایستاده و اعلام کرد که بار مشکلاتش را خودش به دوش خواهد کشید اما به احدی باج نخواهد داد و سربلند و مقاوم به مسیر خود تا رسیدن به بالاترین قله‌های پیروزی و افتخار ادامه می‌دهد، تا روز موعودی که انشاءالله ندای «انا المهدی» از کنار کعبه به آسمان بلند شود و رایحه دلنشین ظهور، شمیم آزادگان و مستضعفان جهان را بنوازد.


نورنیوز
اخبار مرتبط
بهمن ماه 1402/ بهره‌گیری از ابزارهای احساسی؛ حربه جدید غرب برای تأثیرگذاری بر افکار عمومی ایرانیان
شنبه 1403/01/25 ساعت 18:50
نورنیوز بررسی کرد؛
بهمن ماه 1402/ بهره‌گیری از ابزارهای احساسی؛ حربه جدید غرب برای تأثیرگذاری بر افکار عمومی ایرانیان
نگاهی گذرا به محتوای تولید و منتشر شده از سوی رسانه‌های معاند طی ماه‌های اخیر نشان می‌دهد که تحریک احساسات و عواطف مخاطبین به اصلی‌ترین راهبرد دشمن برای پیشبرد جنگ شناختی تبدیل شده است.
بهمن ماه 1402/ نمایش جدیدی از حاصل جمع صفر!
پنج‌شنبه 1403/01/23 ساعت 20:06
نورنیوز بررسی کرد؛
بهمن ماه 1402/ نمایش جدیدی از حاصل جمع صفر!
انتخاب شب بیست و دوم بهمن ماه برای برگزاری شوی جدید ضد انقلاب که با تبلیغات گسترده رسانه های معاند فارسی زبان پشتیبانی می شود، بطور قطع اقدامی تبلیغاتی و پیش‌دستانه است که هدف آن منحرف نمودن افکار عمومی خارج از کشور نسبت به رخداد بسیار مهمی چون راهپیمایی مردمی 22 بهمن ماه است.
آیا انبوه جوانان و نوجوانان حاضر در راهپیمایی 22 بهمن مخاطب فضای مجازی نبودند؟!
یکشنبه 1401/11/23 ساعت 14:32
نورنیوز بررسی کرد؛
آیا انبوه جوانان و نوجوانان حاضر در راهپیمایی 22 بهمن مخاطب فضای مجازی نبودند؟!
هر کس در داخل یا خارج با برآورد غلط، دانایی، بصیرت و ایمان ملت هوشمند ایران را درک نکند، قطعا در بزنگاه‌های تعیین‌کننده، مقهور شعور و فهم راهبردی آنان خواهد شد.
پتک محکم اتحاد ملی بر سر اضداد چندپاره ضدانقلاب
یکشنبه 1401/11/23 ساعت 12:59
نور ویدئو؛
پتک محکم اتحاد ملی بر سر اضداد چندپاره ضدانقلاب
حضور میلیونی امروز مردم که شاهدی گویا بر عشق به وطن و دلیلی روشن بر مشروعیت و مقبولیت نظام جمهوری اسلامی بود، در حالی برگ زرینی دیگر بر تاریخ سراسر حماسه ایرانیان افزود که دشمنان حقیر این ملت بزرگ، از پس ماه‌ها جنگ رسانه‌ای و آشوب خیابانی، چیز دیگری را آرزو می‌کردند.
بازتاب جشن 44 سالگی انقلاب اسلامی ایران در رسانه‌های جهان
شنبه 1401/11/22 ساعت 15:43
بازتاب جشن 44 سالگی انقلاب اسلامی ایران در رسانه‌های جهان
راهپیمایی چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های خارجی و عربی به همراه داشت.
سراسر ایران غرق در شادی؛ شکوه انقلاب در جشن 44 سالگی
شنبه 1401/11/22 ساعت 14:13
سراسر ایران غرق در شادی؛ شکوه انقلاب در جشن 44 سالگی
مراسم جشن روز 22 بهمن به مناسبت چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در، 1400 شهر و 38 هزار روستای کشور برگزار شد.
نظرات

آخرین اخبار
مکان دور بعدی مذاکرات اوکراین و روسیه مشخص شد
دستگیری 81 جاسوس وطن‌فروش
تجمعات شبانه ملت ایران زیر برف و باران
تایید شد؛ زخمی شدن 150 سرباز آمریکایی
استفاده آمریکایی‌ها از مردم منطقه به عنوان سپر انسانی/هشدار در پی حمله به مناطق مسکونی
عراقچی: مقامات آمریکا با انتشار اخبار جعلی در حال دستکاری بازارها هستند
آغاز سی و پنجم موج عملیات وعده صادق4 با شلیک موشک‌های راهبردی فتاح، عماد، خیبر و قدر
سرنگونی شمار قابل توجه پهپادهای ارزشمند ام کیو9 آمریکا توسط ایران
اعتراف رئیس‌جمهور آمریکا به انجام جنایت جنگی «برای سرگرمی»
تماس تلفنی وزرای خارجه چین و قطر پیرامون ایران و آمریکا
آخرین آمار مجروحان جنگ تا امروز
آغاز واریز حقوق اسفندماه بازنشستگان کشوری و فولاد
کرملین مدعی است اطلاعاتی با ایران به اشتراک نگذاشته‌ است
حملات جدید آمریکایی- صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/انهدام پهپاد هرون TP اسرائیلی
تکذیب عبور کشتی نفتی با اسکورت آمریکا
نورنما | ادای احترام مردم برلین مقابل سفارت ایران
رهبر اقلیت سنا: ترامپ یک دروغگوست
تاج: پلیس استرالیا مقابل گیت گفته باید پناهنده شوید!
چطور فعالیت همکاری‌کنندگان با رژیم صهیونیستی را گزارش دهیم؟+ تصویر
پایگاه آمریکایی در عراق زیر آتش نیروهای مقاومت
آغاز برخورد با ایرانیان خارج‌نشین «همکار دشمن» از سوی قوه قضائیه
اجرای طرح‌های حمایتی در 12 استان برای مسافران
مقر فرماندهی ستاد ارتش اسرائیل، هدف حمله پهپادی حزب‌الله
اعلام تمهیدات اتوبوسرانی تهران برای مراسم تشییع پیکر فرماندهان شهید
مرتس: هیچ منفعتی از یک جنگ بی‌پایان نداریم
تاکید وزیر ارتباطات بر تقویت شبکه ارتباطی در استان‌های مهمان‌پذیر
تاکید قطر بر برقراری کانال‌های ارتباطی با ایران
سازمان اطلاعات سپاه: تعدادی از عوامل و عناصر وطن فروش دستگیر شدند
برلین: آمریکا برای یک راه‌حل دیپلماتیک آماده است؛ اما ایران نه
واکنش کابینه عربستان به حملات ایران به منافع آمریکایی‌ها
نامه ایران به سازمان ملل درباره شهادت چهار دیپلمات کشورمان در لبنان
دومین تماس تلفنی پوتین و پزشکیان در طول جنگ
دریادار تنگسیری: شناورهای مرتبط با متجاوزان حق عبور از ‎تنگه هرمز را ندارند
فعال شدن ستاد مردمی حمایت و پشتیبانی از دفاع مقدس
صادق خرازی: رژیم صهیونسیتی بعد از ایران سراغ عربستان، امارات و ترکیه خواهد رفت
آخرین اخبار از کیفیت هوای تهران
بقائی: اکنون که لبنان مقاومت می‌کند، ناگهان به یاد «حقوق بین‌الملل» افتاده‌اند!
عارف در گفت‌وگو با الجزیره: به دفاع از کشور ادامه می‌دهیم
گزارش تصویری | حمله آمریکایی - صهیونیستی به بزرگراه شهید باقری تهران
اعلام تمهیدات ترافیکی تشییع پیکر مطهر شهدای جنگ رمضان
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
شهادت چهار دیپلمات کشورمان در لبنان
9 راهکار کاهش ترس و نگرانی در شرایط جنگ
متوسط قیمت بنزین در آمریکا به 3.54 دلار رسید
قالیباف: چشم در برابر چشم را حکم می کنیم
دیدار معاون وزارت خارجه روسیه و سفیر ایران در مسکو پیرامون جنگ علیه ایران
برطرف شدن بخشی از اختلال خدمات بانک سپه
وزیر کشور: امنیت مرزهای کشور تامین است
واریز مستمری اسفندماه مددجویان کمیته امداد
مقاومت یک تانک مرکاوا را منهدم کرد