×
سیاسی
شناسه خبر : 127867
تاریخ انتشار : شنبه 1403/01/25 ساعت 18:48
بهمن ماه 1402/ پتک محکم اتحاد ملی بر سر اضداد چندپاره ضدانقلاب

نورنیوز بررسی کرد؛

بهمن ماه 1402/ پتک محکم اتحاد ملی بر سر اضداد چندپاره ضدانقلاب

حضور میلیونی امروز مردم که شاهدی گویا بر عشق به وطن و دلیلی روشن بر مشروعیت و مقبولیت نظام جمهوری اسلامی بود، در حالی برگ زرینی دیگر بر تاریخ سراسر حماسه ایرانیان افزود که دشمنان حقیر این ملت بزرگ، از پس ماه‌ها جنگ رسانه‌ای و آشوب خیابانی، چیز دیگری را آرزو می‌کردند.

نورنیوز ـ گروه سیاست: راهپیمایی پرشکوه و حماسی ملت شریف و مقاوم ایران در جشن ۴۴ سالگی انقلاب اسلامی، امروز تماشایی‌تر از هر سال در تمام شهرها و روستاهای کشور برگزار شد.

این حضور میلیونی و مثال‌زدنی که شاهدی گویا بر عشق به وطن و دلیلی روشن بر مشروعیت و مقبولیت نظام جمهوری اسلامی بود، در حالی برگ زرینی دیگر بر تاریخ سراسر حماسه ایرانیان افزود که دشمنان حقیر این ملت بزرگ، از پس ماه‌ها جنگ رسانه‌ای و آشوب خیابانی، چیز دیگری را آرزو می‌کردند.

آنها البته این‌بار نیز با اشتباهی بزرگ در محاسبات خود مواجه شده و مجددا از همان‌جایی ضربه خوردند که ۴۴ سال است از آن سیلی خورده و به عقب رانده شده‌اند و آن چیزی نیست جز «اتحاد و انسجام ملی ایرانیان» که از پس فراز و فرودهای بسیار و در عین مشکلات زیاد، همواره کیان این کشور را حفظ کرده است.

مروری بر تلاش شبانه‌روزی چندماه گذشته دشمن غربی-صهیونیستی که با عمله‌گیِ وطن‌فروشان و جریان‌های چندپاره‌ی ضدانقلاب سعی در ناامن‌سازی کشور داشتند، نشان می‌دهد که ملت ایران در چند ماه اخیر با بزرگترین هجوم ترکیبی با محوریت جنگ شناختی مواجه بود تا شاید دست از آرمان‌هایش بکشد، غافل از اینکه این ملت اتفاقا از پس چنین فتنه‌هایی، تازه از نو رگ در خون‌هایش می‌جوشد.

دروغ‌پراکنی، ایجاد تخم کینه و نفرت، کشته‌سازی و ایراد اتهام آدم‌کشی و تجاوز به نظام، تطهیر رژیم منحوس پهلوی و فرقه جانی و تروریست منافقین، تشدید تحریم‌ها و فشارهای بین‌المللی بر کشور، فراخوان‌های اغتشاشی، اعمال فشارهای بسیار زیاد روانی علیه ورزشکاران و هنرمندان (جام جهانی و جشنواره‌های فجر) و... تنها نمونه‌ای از خباثت‌های اخیر رسانه‌های تروریستی بود که با پول سعودی و به فرمان اتاق فکرهای غربی، مرزهای توحش و رذالت را جابجا کردند.

آنها در آخرین قدم و ناامید از اینکه پروژه‌هایشان جواب نداده و از فردای جشن ملی ۲۲ بهمن پاسخی برای اربابانشان جهت تداوم امرار معاش ننگین خود ندارند، کوشیدند با نمایشی مضحک و از سر استیصال در خانه پدری‌شان (واشینگتن)، ویترینی از جمع اضداد را کنار هم جمع کنند تا به زعم خود کارت آخرشان را رو کنند و پیشاپیش، خروش مردم ایران در روز ۲۲ بهمن را تحت‌الشعاع قرار دهند.

این نمایش مضحک هم اما جواب نداد و بسیاری از تحلیلگران را به این اذعان واداشت که جمهوری اسلامی و ملت بزرگ ایران را چه باک که مخالفینی این چنین زبون دارد که لب کلامشان در نشست دانشگاه جورج تاون، تحقیر و تمسخر ایران و ایرانی بود و بس.

و اما امروز ملت ایران یک بار دیگر نشان داد که در سمت درست تاریخ ایستاده و اعلام کرد که بار مشکلاتش را خودش به دوش خواهد کشید اما به احدی باج نخواهد داد و سربلند و مقاوم به مسیر خود تا رسیدن به بالاترین قله‌های پیروزی و افتخار ادامه می‌دهد، تا روز موعودی که انشاءالله ندای «انا المهدی» از کنار کعبه به آسمان بلند شود و رایحه دلنشین ظهور، شمیم آزادگان و مستضعفان جهان را بنوازد.


نورنیوز
اخبار مرتبط
بهمن ماه 1402/ بهره‌گیری از ابزارهای احساسی؛ حربه جدید غرب برای تأثیرگذاری بر افکار عمومی ایرانیان
شنبه 1403/01/25 ساعت 18:50
نورنیوز بررسی کرد؛
بهمن ماه 1402/ بهره‌گیری از ابزارهای احساسی؛ حربه جدید غرب برای تأثیرگذاری بر افکار عمومی ایرانیان
نگاهی گذرا به محتوای تولید و منتشر شده از سوی رسانه‌های معاند طی ماه‌های اخیر نشان می‌دهد که تحریک احساسات و عواطف مخاطبین به اصلی‌ترین راهبرد دشمن برای پیشبرد جنگ شناختی تبدیل شده است.
بهمن ماه 1402/ نمایش جدیدی از حاصل جمع صفر!
پنج‌شنبه 1403/01/23 ساعت 20:06
نورنیوز بررسی کرد؛
بهمن ماه 1402/ نمایش جدیدی از حاصل جمع صفر!
انتخاب شب بیست و دوم بهمن ماه برای برگزاری شوی جدید ضد انقلاب که با تبلیغات گسترده رسانه های معاند فارسی زبان پشتیبانی می شود، بطور قطع اقدامی تبلیغاتی و پیش‌دستانه است که هدف آن منحرف نمودن افکار عمومی خارج از کشور نسبت به رخداد بسیار مهمی چون راهپیمایی مردمی 22 بهمن ماه است.
آیا انبوه جوانان و نوجوانان حاضر در راهپیمایی 22 بهمن مخاطب فضای مجازی نبودند؟!
یکشنبه 1401/11/23 ساعت 14:32
نورنیوز بررسی کرد؛
آیا انبوه جوانان و نوجوانان حاضر در راهپیمایی 22 بهمن مخاطب فضای مجازی نبودند؟!
هر کس در داخل یا خارج با برآورد غلط، دانایی، بصیرت و ایمان ملت هوشمند ایران را درک نکند، قطعا در بزنگاه‌های تعیین‌کننده، مقهور شعور و فهم راهبردی آنان خواهد شد.
پتک محکم اتحاد ملی بر سر اضداد چندپاره ضدانقلاب
یکشنبه 1401/11/23 ساعت 12:59
نور ویدئو؛
پتک محکم اتحاد ملی بر سر اضداد چندپاره ضدانقلاب
حضور میلیونی امروز مردم که شاهدی گویا بر عشق به وطن و دلیلی روشن بر مشروعیت و مقبولیت نظام جمهوری اسلامی بود، در حالی برگ زرینی دیگر بر تاریخ سراسر حماسه ایرانیان افزود که دشمنان حقیر این ملت بزرگ، از پس ماه‌ها جنگ رسانه‌ای و آشوب خیابانی، چیز دیگری را آرزو می‌کردند.
بازتاب جشن 44 سالگی انقلاب اسلامی ایران در رسانه‌های جهان
شنبه 1401/11/22 ساعت 15:43
بازتاب جشن 44 سالگی انقلاب اسلامی ایران در رسانه‌های جهان
راهپیمایی چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های خارجی و عربی به همراه داشت.
سراسر ایران غرق در شادی؛ شکوه انقلاب در جشن 44 سالگی
شنبه 1401/11/22 ساعت 14:13
سراسر ایران غرق در شادی؛ شکوه انقلاب در جشن 44 سالگی
مراسم جشن روز 22 بهمن به مناسبت چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در، 1400 شهر و 38 هزار روستای کشور برگزار شد.
نظرات

آخرین اخبار
فشار نمایندگان مجلس آمریکا بر ترامپ؛ برنامه پایان جنگ چیست؟
انتقاد شدید روسیه از اقدامات رژیم صهیونیستی در سوریه
انتصاب جدید در کاخ سفید
کارگران عدم اجرای بخشنامه دستمزد را گزارش دهند
انتصاب سفیر برای آمریکا نخست وزیر بریتانیا را به دردسر انداخت
پاکستان موشک ضد کشتی دوربرد آزمایش کرد
آتش‌بس بین واشنگتن و تهران «شرم‌آورترین شکست استراتژیک» آمریکا است
دیدار رئیس جمهور عراق با المالکی درباره معرفی نامزد نخست‌وزیری
ناراحتی هگست از تماس مستقیم وزیر نیروی دریایی با ترامپ
راهکارهای کاهش تحلیل رفتن عضلات در سنین بالا
زیاده خواهی های وزارت دارایی رژیم صهیونیستی
اعتراض مکزیک به فعالیت مخفیانه دو مامور سیا
دریانوردی در تنگه هرمز باید آزاد شود
آتش‌سوزی در ناوشکن آمریکایی «زوموالت»؛ 3 ملوان زخمی شدند
اعتراض ایران درباره سوء استفاده آمریکا از خاک و آسمان 5 کشور
درخواست دوباره آلمان از ایران برای حضور در مذاکرات اسلام‌آباد
گزارش رسانه‌های آمریکایی از اختلاف آماری پنتاگون در تلفات جنگ با ایران
ایروانی: آمریکا و اسرائیل مسئول حملات به زیرساخت‌های فضایی ایران‌اند
عطسه‌های بهاری؛ آلرژی فصلی یا سرماخوردگی؟
حمله ضدانقلاب به تجمع حامیان ایران در لندن
سنای آمریکا برای پنجمین بار تلاش دموکرات ها را ناکام گذاشت
مخالفت عربستان با پروژه رژیم صهیونیستی برای مسیر جایگزین تنگه هرمز
وزیر نیروی دریایی آمریکا از دولت ترامپ استعفا داد
ادعای ترامپ درباره مذاکرات با ایران؛ هیچ جدول زمانی مشخصی وجود ندارد
آیت‌الله جوادی آملی: حضور مردم در صحنه جلوه‌ای از آیات الهی است
پیروزی بارسلونا در شبی تلخ برای یامال و پرتنش برای هواداران
دو سرباز نیروی هوایی اسرائیل به جاسوسی برای ایران متهم شدند
بایرن در فینال جام حذفی؛ شاگردان کمپانی در مسیر سه‌گانه
بازگشت مقتدرانه سیتی؛ گواردیولا صدر جدول را از آرسنال گرفت
توقف 10 دقیقه‌ای بازی بارسلونا برای نجات جان یک هوادار
شهادت خبرنگار روزنامه «الاخبار» لبنان در حمله هوایی به جنوب این کشور
رئیس فدراسیون فوتبال: هنوز درباره سهمیه‌های AFC تصمیمی نگرفته‌ایم
آمریکا از شهروندانش خواست لبنان را ترک کنند
پنجمین تلاش سنای آمریکا برای محدود کردن اختیارات جنگی ترامپ
چهار دیدار تدارکاتی تیم ملی در اردو‌ی ترکیه قطعی شد
فاصله‌گیری برخی متحدان اروپایی از واشنگتن در پرونده ایران
تیم محمد بنا قهرمان اروپا شد
احتمال افزایش 15 تا 20 درصدی نرخ بلیت هواپیما در آمریکا
چه میزان شغل در معرض خطر ورشکستگی‌ قرار دارد؟
حزب الله 4 پهپاد شناسایی رژیم اسرائیل را منهدم کرد
هت‌تریک کومان و جشن پنج‌گله النصر؛ صعود مقتدرانه به فینال آسیا
برد دراماتیک الچه مقابل اتلتیکومادرید
مهدی فرید چگونه جذب شد و چه اطلاعاتی منتقل کرد؟
لیلاز پاسخ می دهد؛ آیا ایران با محاصره دریایی متضرر می شود؟
معاون دفتر پزشکیان: اینترنت طبقاتی یا پرو با نظرات رئیس‌جمهور در تضاد است
تاکید عراقچی بر ضرورت اتخاذ موضع قاطع کشورها در محکومیت تجاوز به ایران
صدها شهرک‌نشین به مسجد الاقصی یورش بردند
دریافت عوارض از کشتی‌های عبوری از تنگه مالاکا برنامه جدید اندونزی
سرمربی چلسی برکنار شد
رژیم اسرائیل به دنبال ایجاد شهرک صهیونیست‌نشین در جنوب سوریه