×
سیاسی
شناسه خبر : 127866
تاریخ انتشار : شنبه 1401/11/22 ساعت 15:43
بازتاب جشن 44 سالگی انقلاب اسلامی ایران در رسانه‌های جهان

بازتاب جشن 44 سالگی انقلاب اسلامی ایران در رسانه‌های جهان

راهپیمایی چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های خارجی و عربی به همراه داشت.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: خبرنگار شبکه لبنانی المیادین در تهران گزارش داد: راهپیمایی در بیش از ۱۴۰۰ شهر ایران به منظور گرامیداشت چهل و چهارمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی در ایران برگزار شد.

بر اساس این گزارش، ایران چهل و چهارمین سالروز پیروزی خود را با برگزاری راهپیمایی و جشن در استان‌ها و شهرهای مختلف خود جشن گرفت.

خبرنگار المیادین در تهران اعلام کرد: یکی از مسیرهای راهپیمایی در تهران ۱۲ کیلومتری است.

خبرگزاری رسمی سوریه "سانا" هم ضمن پوشش راهپیمایی ۲۲ بهمن گزارش داد: امروز در پایتخت ایران و دیگر استان‌ها و شهرهای ایران، راهپیمایی میلیونی به مناسبت چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در ایران گسترده برگزار شد.

بر اساس این گزارش، مردم ایران امروز راهپیمایی میلیونی در ۱۴۰۰ شهر و ۳۸ هزار روستای ایران برگزار کردند و نسل به نسل بر اصول انقلاب اسلامی در کشورشان تاکید کردند. شرکت کنندگان در این راهپیمایی تأکید کردند که مراسم و جشن ها و راهپیمایی امسال پس از شکست توطئه علیه ایران طی ماه‌های گذشته رخ می‌دهد که امنیت و وحدت داخلی کشور را نشانه گرفته بود.

رسانه لبنانی العهد هم گزارش داد: راهپیمایی در بیش از ۱۴۰۰ شهر ایران به منظور گرامیداشت چهل و چهارمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران برگزار شد.

شبکه المنار لبنان هم به پوشش راهپیمایی ۲۲ بهمن پرداخت و تصاویر هوایی از این راهپیمایی برای مخاطبان خود ارسال کرد.

 

مرورگر شما از ویدیو پشتیبانی نمی کند، شما می توانید از طریق این لینک ویدیو را دانلود نمایید.


خبرگزاری فرانسه درباره راهپیمایی مردم نوشت: امسال، با وجود هوای سرد، بسیاری از مردم با پای پیاده راهپیمایی کردند تا در میدان آزادی پایتخت جمع شوند.

آنها شعارهایی از جمله "مرگ بر آمریکا"، "مرگ بر اسرائیل"، "مرگ بر انگلیس" و "مرگ بر آل سعود خائن" سر دادند.

موشک‌های بالستیک سجیل و پهپادهای شاهد ۱۳۶ در اطراف میدان آزادی که ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور بعداً در جمع مردم سخنرانی کرد، به نمایش گذاشته شد.

خبرگزاری فرانسه در ادامه نوشته است که مردم تصاویری از رهبر معظم ایران آیت الله علی خامنه‌ای و همچنین آیت الله روح الله خمینی، بنیانگذار جمهوری اسلامی و ژنرال قاسم سلیمانی را که در حمله آمریکا به فرودگاه بغداد به شهادت رسید، در دست داشتند.

آنها همچنین پلاکاردهایی با مضامین «ما تا آخر ایستاده‌ایم»، «ایران متحد، قوی و باثبات» و «ما از رهبر اطاعت می‌کنیم» در دست داشتند.

شبکه روسیا الیوم هم گزارش داد: امروز راهپیمایی گسترده ای در تهران و دیگر استانهای ایران در آخرین روز از جشن‌های ملی بزرگداشت چهل و چهارمین سالروز انقلاب اسلامی ایران، برگزار شد.

روسیاالیوم گزارش داد: در این مراسم حسن روحانی رئیس جمهور سابق ایران و برخی از مسئولان دولت سابق در تهران مشارکت داشتند. این رسانه همچنین به نمایش موشک سجیل عماد و پهپاد شاهد ۱۳۶ و مهاجر ۶ و موشک کروز و دیگر تجهیزات نظامی ساخت ایران اشاره کرد.


فارس
اخبار مرتبط
بهمن ماه 1402/ پتک محکم اتحاد ملی بر سر اضداد چندپاره ضدانقلاب
شنبه 1403/01/25 ساعت 18:48
نورنیوز بررسی کرد؛
بهمن ماه 1402/ پتک محکم اتحاد ملی بر سر اضداد چندپاره ضدانقلاب
حضور میلیونی امروز مردم که شاهدی گویا بر عشق به وطن و دلیلی روشن بر مشروعیت و مقبولیت نظام جمهوری اسلامی بود، در حالی برگ زرینی دیگر بر تاریخ سراسر حماسه ایرانیان افزود که دشمنان حقیر این ملت بزرگ، از پس ماه‌ها جنگ رسانه‌ای و آشوب خیابانی، چیز دیگری را آرزو می‌کردند.
آیا انبوه جوانان و نوجوانان حاضر در راهپیمایی 22 بهمن مخاطب فضای مجازی نبودند؟!
یکشنبه 1401/11/23 ساعت 14:32
نورنیوز بررسی کرد؛
آیا انبوه جوانان و نوجوانان حاضر در راهپیمایی 22 بهمن مخاطب فضای مجازی نبودند؟!
هر کس در داخل یا خارج با برآورد غلط، دانایی، بصیرت و ایمان ملت هوشمند ایران را درک نکند، قطعا در بزنگاه‌های تعیین‌کننده، مقهور شعور و فهم راهبردی آنان خواهد شد.
سراسر ایران غرق در شادی؛ شکوه انقلاب در جشن 44 سالگی
شنبه 1401/11/22 ساعت 14:13
سراسر ایران غرق در شادی؛ شکوه انقلاب در جشن 44 سالگی
مراسم جشن روز 22 بهمن به مناسبت چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در، 1400 شهر و 38 هزار روستای کشور برگزار شد.
نظرات

آخرین اخبار
وضعیت نگران‌کننده ذخایر آبی تهران
زلزله 7ریشتری در کاراکاس؛ هشدار سونامی در کارائیب
برنامه مسابقات ورزشی امروز پنجشنبه 4 تیر 1405 +جدول
چرخش سنای آمریکا به نفع ترامپ
مذاکرات لبنان و اسرائیل باز هم بی‌نتیجه ماند
زابل در محاصره طوفان 112 کیلومتری
خواب‌آلودگی شدید؛ نشانه پنهان فشارخون بالا که نباید نادیده گرفت
راز تازه آلزایمر فاش شد؛ تأثیر مشترک خواب و ژنتیک بر سلامت مغز
چرا دعوای «کمک در خانه» بین زن و شوهرها تمام نمی‌شود؟
علت‌های شایع خشکی صبحگاهی مفاصل و عضلات دست چیست؟
دانشمندان کره‌ای تفاله قهوه را در 90 ثانیه به سوخت پاک تبدیل کردند
متا در راه عرضه عینک هوشمند ارزان‌تر با برند اختصاصی خود
جرد کوشنر میلیاردر شد؛ جهش ثروت داماد ترامپ در دوره دوم ریاست‌جمهوری
بقائی : هیات حاکمه آمریکا هیچ‌گاه در رفتارش نسبت به ملت ایران صداقت نشان نداده است
حمایت‌ها از ترامپ رو به کاهش است
مسی تولدش را با رکورد تاریخی در جام جهانی جشن گرفت
برتری بوسنی مقابل قطر در نیمه نخست
سوئیس و کانادا با تساوی به رختکن رفتند
مخالفت با حمایت از اسرائیل به رکوردی بی‌سابقه رسید
ایران خواستار اجرای عدالت در قبال عاملان جنایت مدرسه میناب شد
هندبال ساحلی ایران به مرحله دوم قهرمانی جهان رسید
شب عاشورای حسینی در جوار محل عروج قائد شهید انقلاب
نظامیان اسرائیل بار دیگر وارد جنوب سوریه شدند
چرخش ترامپ در قبال ایران؛ مقام سابق کنگره دلیل آن را فاش کرد
شوک به ملی‌پوشان در بدو ورود/ آمریکا باز هم برای تیم ملی ایران مزاحمت ایجاد کرد
رییس جمهور: امروز ایران را در منطقه به عنوان یک قدرت می‌بینند
لیست نهایی تیم ملی بسکتبال مشخص شد + اسامی
تنش در واشنگتن؛ مذاکرات صلح لبنان به بن‌بست رسید
«عاشورا» و ایران؛ تاملی در نسبتِ امر ملی و امر دینی
برگزاری مراسم معارفه گل‌محمدی در دهوک عراق
تکلیف عالیشاه با پرسپولیس مشخص شد
احتمال فاصله گرفتن ترامپ از تفاهم میان ایران و آمریکا
روبیو: دور جدید نشست کارشناسی ایران و آمریکا در راه است
توهمات جدید ترامپ درباره تفاهم نامه با ایران
آغاز غافلگیرکننده لیگ ملت‌های والیبال؛ شکست عجیب برزیل و ایتالیا
مخالفان ایتالیا خواستار پاسخگویی درباره مشارکت در جنگ علیه ایران شدند
شاپور رحیمی درگذشت
حریدی‌ها از «تغییر رژیم» به نتانیاهو هشدار دادند
حماس: نماینده شورای صلح ترامپ از اسرائیل حمایت می کند
هوای تهران خنک‌تر می‌شود
سربازان آمریکایی: پنتاگون شدت جراحات را کمتر از واقعیت اعلام کرد
آمریکا سفارت خود در کویت را باز کرد
تالاب قره‌قشلاق پس از 15 سال دوباره احیا شد
بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران ارشد داعش در سوریه شد
کلاهبرداری به نام جام جهانی؛ مراقب سایت‌های شرط‌بندی باشید
تأکید ایران و عربستان بر تداوم رایزنی‌ها برای حفظ ثبات منطقه
بن‌گویر: تخریب منازل فلسطینیان متوقف نمی‌شود!
نتانیاهو: اجازه دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را نخواهیم داد!
حمله روسیه به تفسیر وارونه غرب از قوانین بین‌الملل