×
سیاسی
شناسه خبر : 127842
تاریخ انتشار : جمعه 1401/11/21 ساعت 18:38
روسیه و ایران فرصت های زیادی برای شناخت یکدیگر دارند

در گفتگو با نورنیوز عنوان شد؛

روسیه و ایران فرصت های زیادی برای شناخت یکدیگر دارند

النا کازانتسوا از شرکت‌کنندگان کنگره بین‌المللی زنان تأثیرگذار در مصاحبه با نورنیوز اظهار کرد: روسیه و ایران فرصت های زیادی برای شناخت یکدیگر دارند.

نورنیوز - گروه سیاست: چندی پیش به همت جمهوری اسلامی ایران، همایش زنان تأثیرگذار با حضور مهمانانی از ۶۰ کشور جهان در تهران برگزار شد. در این همایش ۳۰۰ مهمان خارجی از جمله ۷۰ نفر از مسئولان و فعالان عرصه‌های مختلف از جمله وزرا، دستیاران رئیس جمهور و نمایندگان مجلس را حضور داشتند تا صدای زنان ایرانی را بدون تأثیر رسانه‌های غربی بشنوند.

«النا کازانتسوا» از جمله زنان فعال روسیه بود که موفق به کسب جایزه از این همایش شد. او فعال اجتماعی است و  در زمینه گیاه شناسی و هنر فعالیت می‌کند. او در گفتگو با نورنیوز برگزاری اینگونه همایش‌ها را فرصتی برای شناخت مردم دیگر کشورها از ایران و مردمانش دانست. آنچه در ادامه آمده حاصل این گفتگو است:

نورنیوز: به شما بابت جایزه‌ای که در این کنگره کسب کردید تبریک می‌گوییم، وقتی این جایزه را دریافت کردید چه احساسی داشتید؟

کازانتسوا: باعث افتخار من بود که به نمایندگی از روسیه در این کنگره بین‌المللی شرکت کردم.

نورنیوز: نظر شما در مورد شرایط زنان ایرانی و تبلیغات رسانه‌های غربی در این خصوص چیست؟

کازانتسوا: به طور کلی اطلاعات کمی در مورد ایران  در روسیه وجود دارد. من فقط می‌توانم آنچه را که خودم می بینم و احساس می کنم قضاوت کنم. برای من ایران  کشوری بسیار دوستانه و شاعرانه است. به نظرم ایرانی ها نسبت به یکدیگر بسیار محبت آمیز دارند، مخصوصاً به همسران و مادران احترام می گذارند و آنها را بسیار  گرانقدر می‌دانند. من ایران را با تمام وجود دوست دارم و امیدوارم دوستی ایران و روسیه هر روز شکوفاتر شود.

نورنیوز: در مورد کنگره زنان موفق؛ این کنگره را چگونه دیدید و چه دستاوردهایی برای شما داشت؟

کازانتسوا: کنگره بین‌المللی در سطح بسیار بالایی برگزار شد، هیئت‌هایی از ۹۹ کشور، بیش از ۳۰۰ مهمان، مقامات ارشد کشورها در کنگره حضور داشتند. شرکت کنندگان مسائل مربوط به زنان در کشورهای مختلف را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

آنها مشکلات آموزشی، بهداشتی و امنیتی را به اشتراک گذاشتند. تبادل نظر بسیار مهمی انجام شد.

من در این کنگره اولین جایزه بزرگ خود را در سطح بین‌المللی دریافت کردم. این یک حمایت بسیار جدی برای من است. این جایزه اعتماد به نفسم را تقویت کرد، به من قدرت داد تا کارهای اجتماعی را که اکنون انجام می‌دادم، ادامه دهم. با تشکر فراوان از دولت ایران برای برگزاری اولین کنگره بین‌المللی زنان تأثیرگذار.

نورنیوز: ارتباطات بین المللی زنان تأثیرگذار جهان تا چه اندازه می تواند مؤثر باشد؟ برای این تعامل بین‌المللی در کشورهای مختلف چه پیشنهادی دارید؟

کازانتسوا: برگزاری چنین نشست‌های بین‌المللی بسیار مهم است در چنین کنگره‌هایی می‌توان از مقامات عالی‌رتبه و دانشمندان برجسته مطالب جدیدی آموخت. همچنین در کمک به کشورهای دیگر و تبادلات بین‌المللی دانش و اطلاعات مشارکت کرد. به عنوان مثال خوشحال می‌شوم در زمینه تبادل دانشجو کمک کنم و زمینه‌ساز تحصیل دانشجویان در روسیه باشم .به این ترتیب کشورها می‌توانند در زمینه تبادلات دانش و فرهنگ با یکدیگر همراه شوند. در روسیه فرصت‌های زیادی برای تحصیل دختران ایرانی وجود دارد و با توجه به استعداد فوق‌العادی که در هنر به‌ویژه هنرهای تجسمی دارند می توان از این فرصت استفاده کرد.

نورنیوز: آیا شما پیش از این به ایران سفر کرده اید؟ برایمان از تجربیات خود در این خصوص بگویید.

کازانتسوا: در مجموع دو سفر به ایران داشتم. در سال ۱۳۹۵ به یک نشست علمی در دانشگاه فردوسی مشهد دعوت شدم. سپس با همکاران ایرانی خود از شیراز، از طریق اصفهان به تهران سفر کردم. تجربه شگفت انگیزی بود. وقتی به روسیه برگشتم، شروع به خواندن فارسی کردم. اکنون بار دیگر برای کنگره به ایران سفر کردم. این سفر تأثیرات بسیار مثبتی برایم داشت.

نورنیوز: قبل از سفر به ایران چقدر با این کشور آشنا بودید و نظرتان در مورد آن چه بود؟ بعد از اینکه به ایران سفر کردید آن را چگونه دیدید؟

کازانتسوا: در سال ۲۰۱۲، من موفق شدم در طرح تبادل دانشجو به توکیو بروم. در آنجا با یک ایرانی آشنا شدم که در شرایطی مشابه من، به آنجا آمده بود. اولین بار از او شنیدم که واقعاً ایران چگونه کشوری است . قبل از این دیدار، برای من، مانند اکثر روس ها، ایران، عراق، امارات متحده عربی، عربستان سعودی چیزی همگن و بیشتر شبیه به یک بیابان به نظر می‌رسید. البته در آینده پیوند من با ایران بیشتر شد، بیشتر آموختم و از زیبایی، عمق فرهنگ و سطح بالای تحصیلات مردمش شگفت زده شدم.

نورنیوز: روابط کنونی ایران و روسیه را چگونه می‌بینید؟ این دو کشور چه نوع همکاری در زمینه‌های فرهنگی و اقتصادی می‌توانند با یکدیگر داشته باشند؟

من می‌بینم که دوستی بین کشورهای ما هر سال قوی‌تر می‌شود. واقعاً دوست دارم روابط دو کشور قوی‌تر شود و معتقدم که این امکان پذیر است.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
افزایش 15 درصدی ظرفیت باتری سدیم‌یونی با یک تغییر شیمیایی هوشمندانه
ماجرای عجیب مردی که با خوردن یک همبرگر ساده مُرد!
5 تکنیک کاربردی برای مقابله با استرس در زندگی روزمره
حماس بدون اکسیژن هم زنده می ماند
تانک‌های آبرامز استرالیا در راه اوکراین
اعتراف ترامپ به نارضایتی‌های اقتصادی مردم آمریکا
حماس: طرح ساخت شهرک‌ جدید در شرق قدس، در چارچوب پروژه الحاق است
حضور مقامات اروپایی در گفت‌وگوهای نمایندگان آمریکا و اوکراین
بیانیه دفتر نتانیاهو درباره نشست الناقوره
دیدار نفت و گاز گچساران - پیکان به تعویق افتاد
رکورد تقاضای ثبت نام در ایران خودرو شکست!/فردا آخرین مهلت ثبت نام
هشدار درباره یخ‌زدگی کنتورهای آب
هشدار بغداد و رم درباره تبعات هرگونه تنش جدید علیه ایران
سفیر آمریکا: درباره غزه و ایران اختلافی با اسرائیل نداریم
کاهش بیش از 50 درصدی ابتلا به آنفلوانزا در کرمانشاه
نخست‌وزیر مصر: اسرائیل باید فوری و بدون قیدوشرط از خاک لبنان خارج شود
فرد توهین‌کننده به رئیس‌جمهور شهید احضار شد
حمله توپخانه‌ای به مدرسه محل اسکان آوارگان فلسطینی
کدام مدارس شنبه 29 آذرماه تعطیل هستند؟/نام استانهایی که کار ادارات با تاخیر آغاز می شود
بیانیه سفارت آمریکا در لبنان درباره نشست کمیته ناظر بر آتش‌بس
عکس های منتخب ایران، جمعه 28 آذر 1404
مدودف: اجلاس اتحادیه اروپا «نشست دزدها» است
ربیعی: 37 درصد جوانان در سن کار، نه شاغلند و نه محصل
رشد بیت‌کوین و اتریوم در معاملات امروز
حماس: نشست میامی باید به اجرای کامل آتش بس منجر شود
تکرار ادعاهای بی‌اساس آمریکا علیه ونزوئلا
اوکراین: به نفت‌کش روسیه در آب‌های مدیترانه حمله کردیم
بارش‌های گسترده و کاهش دما؛ موج بعدی بارش‌ها از راه می‌رسد/افزایش شمار جانباختگان به 7 نفر
واکنش چین به فروش تسلیحات آمریکا به تایوان
بهانه جدید تل‌آویو برای اعزام نیرو به کرانه باختری
طالبان: هرگونه تجاوز به افغانستان با پاسخ قاطع روبه‌رو می‌شود
عضو دفتر پزشکیان: نقد گذشته لازم است اما به شرط ادب
دستگیری مرد متجاوز به 35 زن در لباس تعمیرکار
تحریم‌های جدید لندن در پرونده خشونت‌های سوریه
جان‌ باختن کودک 6 ساله در سیلاب روستای مهرگی سیریک
الحکیم: عراق نه میدان جنگ دیگران خواهد بود و نه خط تماس به نیابت از دیگران
روایت‌هایی از دیدار سیاسیون با رئیس‌جمهوری
آغاز پرداخت حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی+جزییات
بیانیه تند باشگاه پرسپولیس/ آنچه در تبریز رخ داد، عبور از مرز انسانیت و عقده‌گشایی بود
تجمع میلیونی در صنعا در حمایت از قرآن کریم و فلسطین
پیروزی چهارگله پرسپولیس در بازی تدارکاتی مقابل عقاب
روسیه بشار اسد را به سوریه تحویل نمی‌دهد
«بهار شیراز» اول زمستان به تلویزیون می‌آید
بازدهی هفتگی؛ چرخش سرمایه ها به کدام سمت؟
یورش اشغالگران به نمازگزاران در مسجد الاقصی
افتتاح نخستین فروشگاه مشترک همراه اول و دیجی‌کالا در قلب بازار دیجیتال تهران
بازی لیگ برتر فوتسال برای دومین بار لغو شد
آغاز پرداخت حقوق آذر ماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی
واکنش مخبر به حواشی نشست فعالان سیاسی خراسان‌جنوبی با پزشکیان
تماس تلفنی وزیر خارجه قبرس با عراقچی
X
آگهی تبلیغاتی