×
سیاسی
شناسه خبر : 127832
تاریخ انتشار : جمعه 1401/11/21 ساعت 15:34

در جشن انقلاب در بغداد؛

حکیم: انقلاب اسلامی ایران معادلات منطقه‌ای و جهانی را تغییر داد

سید عمار حکیم در مراسم گرامیداشت چهل و چهارمین سالروز پیروی انقلاب اسلامی ایران که با حضور خانواده‌های ایرانی مقیم بغداد به میزبانی جریان حکمت ملی عراق برگزار شد، گفت: انقلاب اسلامی ایران معادله‌ها را بر هم زد و روند حوادث در معادلات منطقه‌ای و جهانی را تغییر داد.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: «سید عمار حکیم»، رهبر جریان حکمت ملی عراق در مراسم گرامیداشت چهل و چهارمین سالروز پیروی انقلاب اسلامی ایران که با حضور خانواده‌های ایرانی مقیم بغداد و محمد کاظم آل صادق، سفیر جمهوری اسلامی ایران به میزبانی جریان حکمت ملی عراق برگزار شد، گفت: انقلاب اسلامی ایران معادله‌ها را بر هم زد و روند حوادث در معادلات منطقه‌ای و جهانی را تغییر داد.


 

او با بیان اینکه رهبر، توده‌های حامی و اصول یک انقلاب عوامل ارزش دهنده به آن انقلاب هستند، ادامه داد: رهبر انقلاب ایران یک مرجع فقیه آگاه به امور زمانه‌اش بود که با ابزارهای رهبری و تأثیرگذاری در سطح کلان و با شخصیت کاریزماتیک خود به یک عنصر اساسی در این انقلاب تبدیل شد. امام (ره) بینش و بصیرت و فهمی روشن داشت و کاملا می‌دانست که چه می‌خواهد.

رهبر جریان حکمت ملی عراق افزود: امام (ره) از ملت خود اطمینان داشت و بر افکار عمومی مسلط بود و پیش از آنکه اذهان را خطاب قرار دهد دل‌ها را خطاب قرار می‌داد و برای همین سخنرانی‌هایش تأثیر فراوان در افکار عمومی ایران و جهان اسلام و حتی جهانی داشت.

حکیم با تأکید بر اینکه ویژگی‌ها امام خمینی (ره) تأثیر بزرگ را در تحقق این پیروزی و دستاورد تاریخی داشت، عنوان کرد: با وجود هویت اسلامی آشکار امام و انقلابش، ایشان یک پروژه ملی ارائه کرد که نه فقط اسلام‌گرایان که حتی جریان‌های چپ و راست را به خود جذب کرد و حمایت آنان را جلب کرد، صرف‌نظر از حجم و وزن آنان در این انقلاب، نکته مهم این است که انقلاب او توانست همه جریان‌ها را با اختلاف مشاربشان به خود جلب کند و این یک ویژگی مهم در برنامه امام خمینی(ره) است.

رهبر جریان حکمت ملی عراق با بیان اینکه مسالمت‌آمیز بودن انقلاب بمب هسته‌ای آن بود، ادامه داد: امام خمینی(ره) اهتمام جدی به مسالمت‌آمیز ماندن انقلاب علی‌رغم هزینه‌های سنگین داشت. این در حالی است که گروه‌های دیگر درباره ضرورت حمل سلاح در برابر خشونت و خون‌ریزی حکومت نظریه‌پردازی می‌کردند اما امام خمینی(ره) بر حفظ مسالمت‌آمیز ماندن انقلاب تأکید فراوان داشت و این اصرار تأثیر فراوانی بر پیروزی انقلاب داشت.

حکیم با اشاره به اقامت امام خمینی(ره) و همچنین امام خامنه‌ای در نجف اشرف عنوان کرد: در جمهوری اسلامی کسی را سراغ ندارم که به اندازه و عمق امام خامنه‌ای از مسائل عراق آگاه باشند و با قطعیت می‌گویم که ایشان با توجه به عمق و اهتمامش به دقت مسائل و جزئیات فراوان مربوط به عراق، واقعیت و پیچیدگی‌های وضعیت عراق را بهتر از بسیاری از عراقی‌ها می‌دانند.

حکیم در پایان تأکید کرد که رابطه عراق و ایران بزرگ‌تر از آن است که بخواهیم از اشتراکات فرهنگی و اقتصادی و جغرافیایی سخن بگوییم، مسئله عمیق‌تر از این است و دو کشور هم‌افزایی فراوان دارند و جالب توجه است که فضای منطقه‌ای و بین‌المللی بعد از بیست سال متقاعد شده و دیگر هیچ کس از ایجاد فاصله و دشمنی میان عراق و ایران سخن نمی‌گوید بلکه همه نشان می‌دهند که این موضوع را درک می‌کنند که این رابطه تقدیر دو کشور و نه انتخاب این یا آن حکومت است.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
انفعال در بحران
ادامه آتش‌سوزی در تالاب هورالعظیم
بین نمایندگان مجلس و عراقچی چه گذشت؟
پزشکیان به قطر رفت
حمله دوباره ارتش یمن به فرودگاه رامون
مصرف گاز مخرب لایه اوزن توسط ایران صفر شد
پیام فوری حماس به نشست کشورهای عربی و اسلامی
فاش شدن مشکل امنیتی میلیون‌ها گوشی هوشمند سامسونگ
زایمان طبیعی در شرایط اورژانسی جان مادر و نوزاد را نجات داد
قیمت جهانی طلا کاهش یافت
نظر ربیعی درباره حذف یارانه پردرآمدها
معاون وزیر ارتباطات: کیفیت شبکه اینترنت را شایسته مردم نمی‌دانیم
غرب به دنبال نمد مال کردن ایران است
از قاهره تا تهران: پل دیپلماسی در میان شکاف‌های استراتژیک
هوای تهران امروز قابل قبول است
قدرت هجومی بارسلونا بدون یامال هم شکست‌ناپذیر بود+خلاصه بازی
هیولای فرونشست در اصفهان دهان باز کرد
چشم های جهان عرب و اسلام به تفاوت اجلاس سران کشورهای عربی و اسلامی در دوحه
دوفوریتی |《گل 》بود به سبزه نیز آراسته شد!
برنامه کامل روز سوم مسابقات جهانی کشتی آزاد
سایه روشن‌های هفته سوم لیگ برتر فوتبال
خاویر باردم با چفیه‌ای در حمایت از فلسطین در امی حاضر شد
تحقق شرط کلیدی ایران در توافق قاهره با آژانس
عراقچی: ایران در کنار تمامی برادران و خواهران مسلمان ایستاده است
ترامپ: به نتانیاهو گفتم هنگام حمله به دیگران باید محتاط باشیم
پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری مهرماه آغاز شد
از «اول آمریکا» تا بحران اعتماد؛ ترامپ در تله جنگ خاورمیانه
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 24 شهریور 1404 + وضعیت استان‌ها
بیش از 90 درصد مردم تجربه آسیب های روانی دارند
انفجار شدید در شهر ایلات اشغالی در جنوب فلسطین
شهادت 31 خبرنگار در حمله اخیر اسرائیل به پایتخت یمن
پاکستان خواستار پاسخگویی اسرائیل به جنایت‌های ضدبشری شد
ماموریت نتانیاهو شکست خورد
تجاوز مجدد ارتش صهیونیستی به جنوب غرب سوریه
بارسلونا 6 - والنسیا صفر- دو امیتاز تا صدر نشینی در لالیگا
سپاس قلبی پزشکیان از الطاف و حمایت‌های رهبر معظم انقلاب از دولت
ساماندهی مشاغل سخت و زیان‌آور در راستای کنترل مصارف تأمین ‌اجتماعی
شاگرد تیلور مدال طلای کشتی جهان را کسب کرد + فیلم
حمله پهپادی اسرائیل به خودرویی در لبنان + فیلم
رایزنی وزرای خارجه ایران و لبنان در دوحه درباره تحولات منطقه
گزارش تصویری | رقابت های کشتی آزاد قهرمانی جهان - کرواسی
نورنما | حمله یک گاو وحشی به ماشینی در اسپانیا
داروخانه‌ها مجاز به بازپس‌گیری داروهای تحویل داده شده نیستند
سومین تاجگذاری امیرحسین زارع با مدال طلای جهانی + فیلم اهدای مدال
حمله اسرائیل به قطر امنیت منطقه را تهدید می‌کند
همبستگی جنوب جهانی علیه نظام سلطه
چالش پهپادهای روسی و نقض حریم هوایی رومانی و لهستان
کامران قاسم پور به مدال برنز رسید + فیلم
هشدا رژیم صهیونیستی برای سفرهای خارجی اسرائیلی ها
سارقان 60 میلیارد ریالی تجهیزات صدا و سیما دستگیر شدند
X
آگهی تبلیغاتی