×
سیاسی
شناسه خبر : 127832
تاریخ انتشار : جمعه 1401/11/21 ساعت 15:34
حکیم: انقلاب اسلامی ایران معادلات منطقه‌ای و جهانی را تغییر داد

در جشن انقلاب در بغداد؛

حکیم: انقلاب اسلامی ایران معادلات منطقه‌ای و جهانی را تغییر داد

سید عمار حکیم در مراسم گرامیداشت چهل و چهارمین سالروز پیروی انقلاب اسلامی ایران که با حضور خانواده‌های ایرانی مقیم بغداد به میزبانی جریان حکمت ملی عراق برگزار شد، گفت: انقلاب اسلامی ایران معادله‌ها را بر هم زد و روند حوادث در معادلات منطقه‌ای و جهانی را تغییر داد.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: «سید عمار حکیم»، رهبر جریان حکمت ملی عراق در مراسم گرامیداشت چهل و چهارمین سالروز پیروی انقلاب اسلامی ایران که با حضور خانواده‌های ایرانی مقیم بغداد و محمد کاظم آل صادق، سفیر جمهوری اسلامی ایران به میزبانی جریان حکمت ملی عراق برگزار شد، گفت: انقلاب اسلامی ایران معادله‌ها را بر هم زد و روند حوادث در معادلات منطقه‌ای و جهانی را تغییر داد.


 

او با بیان اینکه رهبر، توده‌های حامی و اصول یک انقلاب عوامل ارزش دهنده به آن انقلاب هستند، ادامه داد: رهبر انقلاب ایران یک مرجع فقیه آگاه به امور زمانه‌اش بود که با ابزارهای رهبری و تأثیرگذاری در سطح کلان و با شخصیت کاریزماتیک خود به یک عنصر اساسی در این انقلاب تبدیل شد. امام (ره) بینش و بصیرت و فهمی روشن داشت و کاملا می‌دانست که چه می‌خواهد.

رهبر جریان حکمت ملی عراق افزود: امام (ره) از ملت خود اطمینان داشت و بر افکار عمومی مسلط بود و پیش از آنکه اذهان را خطاب قرار دهد دل‌ها را خطاب قرار می‌داد و برای همین سخنرانی‌هایش تأثیر فراوان در افکار عمومی ایران و جهان اسلام و حتی جهانی داشت.

حکیم با تأکید بر اینکه ویژگی‌ها امام خمینی (ره) تأثیر بزرگ را در تحقق این پیروزی و دستاورد تاریخی داشت، عنوان کرد: با وجود هویت اسلامی آشکار امام و انقلابش، ایشان یک پروژه ملی ارائه کرد که نه فقط اسلام‌گرایان که حتی جریان‌های چپ و راست را به خود جذب کرد و حمایت آنان را جلب کرد، صرف‌نظر از حجم و وزن آنان در این انقلاب، نکته مهم این است که انقلاب او توانست همه جریان‌ها را با اختلاف مشاربشان به خود جلب کند و این یک ویژگی مهم در برنامه امام خمینی(ره) است.

رهبر جریان حکمت ملی عراق با بیان اینکه مسالمت‌آمیز بودن انقلاب بمب هسته‌ای آن بود، ادامه داد: امام خمینی(ره) اهتمام جدی به مسالمت‌آمیز ماندن انقلاب علی‌رغم هزینه‌های سنگین داشت. این در حالی است که گروه‌های دیگر درباره ضرورت حمل سلاح در برابر خشونت و خون‌ریزی حکومت نظریه‌پردازی می‌کردند اما امام خمینی(ره) بر حفظ مسالمت‌آمیز ماندن انقلاب تأکید فراوان داشت و این اصرار تأثیر فراوانی بر پیروزی انقلاب داشت.

حکیم با اشاره به اقامت امام خمینی(ره) و همچنین امام خامنه‌ای در نجف اشرف عنوان کرد: در جمهوری اسلامی کسی را سراغ ندارم که به اندازه و عمق امام خامنه‌ای از مسائل عراق آگاه باشند و با قطعیت می‌گویم که ایشان با توجه به عمق و اهتمامش به دقت مسائل و جزئیات فراوان مربوط به عراق، واقعیت و پیچیدگی‌های وضعیت عراق را بهتر از بسیاری از عراقی‌ها می‌دانند.

حکیم در پایان تأکید کرد که رابطه عراق و ایران بزرگ‌تر از آن است که بخواهیم از اشتراکات فرهنگی و اقتصادی و جغرافیایی سخن بگوییم، مسئله عمیق‌تر از این است و دو کشور هم‌افزایی فراوان دارند و جالب توجه است که فضای منطقه‌ای و بین‌المللی بعد از بیست سال متقاعد شده و دیگر هیچ کس از ایجاد فاصله و دشمنی میان عراق و ایران سخن نمی‌گوید بلکه همه نشان می‌دهند که این موضوع را درک می‌کنند که این رابطه تقدیر دو کشور و نه انتخاب این یا آن حکومت است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
آغاز برداشت گندم در 6 استان؛ پیش‌بینی تولید 13.5 میلیون تن
قیمت تیرآهن 7 اردیبهشت 1405 اعلام شد + جدول
قیمت طلای جهانی امروز دوشنبه 7 اردیبهشت 1405 / حبس طلا در بن‌بست مذاکرات
چرایی ورود خطرناک لندن به بازی امنیتی جدید؟
تأخیر کوتاه در پاسخ هوش مصنوعی، آن را باهوش‌تر جلوه می‌دهد
ترکیب استرس و الکل، آسیبی ماندگار برای مغز
هشدار هواشناسی: دریا در سواحل هرمزگان مواج می‌شود
نماینده پارلمان لبنان: اعلام آتش‌بس به‌تنهایی کافی نیست
دانشمندان پشم را به ماده‌ای نو برای ترمیم استخوان تبدیل کردند
وزیر راه: ایمنی، شرط بنیادین پایداری نظام حمل‌ونقل است
دوفوریتی | موج بیکاری های ناشی از جنگ را چگونه مهار کنیم؟
جنگ 60 روزه و ماهیت نبرد راهبردها
روانشناسی سیاسی نتانیاهو
چرا استرس و بحران ذائقه غذایی را تغییر می‌دهند؟
سریال سو قصد های ناکام
دستور اژه‌ای برای بررسی واگذاری «خط‌های سفید» و اینترنت پرو
گزارش راهور از جاده‌ها؛ بارش باران در 6 استان و انسداد چند محور
برنامه مسابقات ورزشی امروز 7 اردیبهشت 1405+ جدول پخش
روز خونین در چاد، 42 کشته در درگیری جوامع محلی
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 7 اردیبهشت +وضعیت استان ها
آکسیوس مدعی شد : ایران طرح جدیدی برای مذاکرات ارائه کرد
یمن: شکست اسرائیل در فلسطین به معنای ناکامی طرح‌هایش در منطقه است
مقام سابق پنتاگون: آمریکا تا سال‌ها هزینه جنگ با ایران را خواهد پرداخت
مقام روس: تجربه ونزوئلا، دلیل گمراهی آمریکا درقبال ایران بود
نماینده آمریکایی: جنگ ترامپ علیه ایران یک فاجعه تمام‌عیار بوده است
شلیک موشک از لبنان، مراسم مذهبی «مرون» در اسرائیل را لغو کرد
روایت عراقچی از دستور کار مذاکرات: با مقامات پاکستان و عمان مشورت خوبی داشتیم
توقیف یک کشتی باری در آب‌های سومالی
عراقچی برای دیدار با پوتین وارد سن‌پترزبورگ شد
آخرین وضعیت ایستگاه‌های جدید سنجش آلودگی هوای تهران
رکورد جهانی ماراتن در رقابت های لندن شکسته شد
پرداخت 65 درصد از بدهی‌های دارو
بنت و لاپید برای کنار زدن نتانیاهو متحد شدند
کدام مواد غذایی نباید در فریزر باشند؟
افشاگری هارتص از ربودن کودکان در غزه
مجروح شدن چند صهیونیست در پی تیراندازی از سوی نیروهای مقاومت فلسطین
گروهک‌های مسلح وابسته، به دنبال ایجاد ناامنی علیه غیرنظامیان در غزه است
حمله حزب الله لبنان به تجمع نظامیان صهیونیست
عراقچی: همسایگان ما اولویت ما هستند
4 توصیه درباره مصرف سبزیجات
تساوی میلان و یوونتوس در بازی حساس
سخنان نتانیاهو درباره حملات شدید به لبنان بیشتر جنبه «نمایش قدرت» دارد
«دریچه آتش بس یازمینه جنگ»
قدردانی سفیر ایران از دولت و مردم پاکستان برای میزبانی مذاکرات با آمریکا
جهش بی‌سابقه «کرک‌اسپرد» بنزین
عزم اسلام‌آباد برای ادامه ترانزیت کالا به ایران
درس امروز قالیباف به ترامپ؛ چه کسی کارت‌هایش تمام شده!؟
برقراری سفر رسمی چارلز سوم به ایالات متحده پس از بررسی‌های امنیتی
معاون رئیس‌جمهور : به هراقدام جنگی پاسخی چهار برابری خواهیم داد
وزارت خارجه ایران: عراقچی به روسیه سفر کرد/دیدار با پوتین در سن‌پترزبورگ