×
بین الملل
شناسه خبر : 127829
تاریخ انتشار :

نورنیوز بررسی کرد؛

بهمن ماه 1402/ دام امنیتی فرانسوی‌ها برای اتحادیه اروپا

قطعاً اگر شورای اروپا «عقلانیت حداقلی» را مبنای تصمیم‌گیری خود در قبال پیشنهاد فرانسوی‌ها قرار دهد، دچار خبطی مشابه پاریس در میزبانی از تروریست‌های کوکی و بی‌اراده نمی‌شود.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: طی روزهای اخیر، منابع فرانسوی از تصمیم جدید دولت خود برای حمایت بیشتر از اغتشاش‌گران و گروه‌های سیاسی مخالف جمهوری اسلامی ایران خبر داده‌اند.

مطابق اخبار آشکار و پنهان، بخشی از این تصمیم معطوف به تسهیل روند اعطای پناهندگی سیاسی به مخالفان جمهوری اسلامی است، چنانچه کمیسیون امور اروپایی مجلس سنای فرانسه هفته گذشته قطعنامه‌ای را زیر عنوان حمایت از معترضین ایرانی تصویب و آن را به شورای اروپا (نهاد اجرایی اتحادیه اروپا) ارائه کرده است.

در متن این قطعنامه سیاسی و غیرحقوقیِ ۴۵ ماده‌ای به مسائل مختلفی همچون «کمک‌های نظامی ایران به روسیه در جنگ با اوکراین»، «سرکوب سیستماتیک معترضان توسط نیروهای امنیتی و شلیک به آن‌ها با گلوله‌های جنگی»، «دعوت از دولت‌های اروپایی برای تسهیل صدور ویزا به معترضان ایرانی» و همچنین «ترغیب شورای اتحادیه اروپا به قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست سازمان‌های تروریستی» پرداخته شده است.

یکی از موضوعات مورد توجه فرانسوی‌ها در این قطع‌نامه، تسهیل روند ارائه تقاضای پناهندگی از سوی اغتشاش‌گران است.

متن ابتدایی این قطعنامه در تاریخ ۷ ژانویه توسط «ناتالی گوله» سناتور عضو اتحاد دموکرات‌ها و مستقل‌ها به کمیسیون امور اروپایی سنای فرانسه ارائه شد و سپس با اضافه شدن موارد بیشتر و اصلاحات در ۲ فوریه و با هدف ارائه به شورای اتحادیه اروپا به تصویب این کمیسیون رسید.

در این میان نمی‌توان نقش دستگاه‌های امنیتی فرانسه و در رأس آنها سازمان اطلاعات خارجی (DGSE) را نادیده گرفت، به ویژه اینکه دفتر مرکزی این سازمان در منطقه ۲۰ پاریس، کانون پمپاژ توطئه و بحران در دیگر کشورهای جهان از جمله جمهوری اسلامی ایران محسوب می‌شود.

اعضای ارشد این سازمان امنیتی، نقش به سزایی در ترغیب سنای فرانسه و کاخ الیزه نسبت به هدایت چهره‌های ضد نظام از ایران به داخل فرانسه ایفا کرده‌اند.

مصوبه اخیر سنای فرانسه نشان می‌دهد که پاریس در این فرآیند قصد دارد دیگر اعضای اتحادیه اروپا را نیز شریک کند زیرا آن را نه در قالب یک «تصمیم ملی» بلکه در قالب «مصوبه‌ای پیشنهادی به شورای اروپا» ارسال کرده تا در صورت تأیید، همه اعضای اتحادیه اروپا ملزم به تبعیت از آن باشند.

اما به‌نظر می‌رسد سازمان اطلاعات خارجی فرانسه دچار خبط بزرگ دیگری در عرصه تصمیم‌گیری و رصد تحولات امنیتی جهان شده است!

فرانسوی‌ها در آینده‌ای نزدیک، با نوعی تروریسم افسارگسیخته از سوی اعضای گروه‌های معاند نظام جمهوری اسلامی در خاک کشورشان مواجه خواهند شد که نمونه آن قبلا نیز در جریان فعالیت‌های بدون اطلاع و مخفی اعضای ارشد منافقین قابل رصد بوده است.

در سال ۲۰۰۳ میلادی، پلیس ضد تروریست فرانسه با حمله به ۱۳ پایگاه فرقه تروریستی منافقین، ضمن دستگیری مریم رجوی و ۱۶۵ تن از اعضای ارشد این فرقه منفور، نقشه آنها برای ۲۵ عضو جدا شده منافقین در خاک اروپا را خنثی کردند.

فراتر از آن، پرونده پول‌شویی منافقین به بهانه تأسیس موسسات خیریه هنوز در محافل قضایی این کشور اروپایی مفتوح است و گرچه در نهایت با فشارهای دولت وقت آمریکا و برخی سناتورهای فرانسوی، رجوی و دیگر سران منافقین از زندان آزاد شدند اما دستگاه اطلاعاتی فرانسه به وضوح دریافت که منافقین حکم یک «بمب ساعتی خطرناک» را دارند که هر زمان می‌توانند امنیت عمومی را در خاک این کشور اروپایی به چالش بکشند.

اکنون و در ابتدای سال ۲۰۲۳ میلادی، فرانسوی‌ها بار دیگر قصد دارند آغوش خود را بر روی منافقین و دیگر گروه‌های رادیکال و تروریستی ضدانقلاب باز کرده و این بار علاوه بر پاریس، پایتخت‌های اروپایی را به کانون بالقوه عصیان آنها تبدیل کنند.

قطعاً اگر شورای اروپا «عقلانیت حداقلی» را مبنای تصمیم‌گیری خود در قبال پیشنهاد فرانسوی‌ها قرار دهد، دچار خبطی مشابه پاریس در میزبانی از تروریست‌های کوکی و بی‌اراده نمی‌شود.

فرانسوی‌ها نشان داده‌اند که بر خلاف ادعای همیشگی خود، قدرت رصد و پیش‌بینی بسیاری از وقایع و بحران‌های بین‌المللی و داخلی را ندارند.

پیشنهاد پشت پرده تسهیل ورود گروه‌های ضد نظام جمهوری اسلامی به خاک اروپا از سوی دستگاه امنیتی کشوری مطرح می‌شود که رئیس اطلاعات نظامی آن در فروردین ماه امسال به دلیل عدم پیش‌بینی جنگ اوکراین و تاکید بر غیر محتمل بودن وقوع آن، از سمت خود برکنار شد!

میان دستگاه امنیت نظامی و اطلاعات خارجی فرانسه وجه اشتراک پررنگی وجود دارد که همان «عدم درک واقع‌بینانه از وقایع جاری و آینده» است.


نورنیوز
اخبار مرتبط
بهمن ماه 1402/ جدال درون اروپایی بر سر جنگ اوکراین؛ رودست ایتالیا و سوئیس به زلنسکی
شنبه 1403/01/25 ساعت 07:48
نورنیوز بررسی کرد؛
بهمن ماه 1402/ جدال درون اروپایی بر سر جنگ اوکراین؛ رودست ایتالیا و سوئیس به زلنسکی
گرچه نمایندگان پارلمان اروپا در جریان سخنرانی زلنسکی در بروکسل، بارها او را مورد تشویق ممتد خود قرار دادند اما درست پس از پایان این سخنان، شکاف‌های درون آتلانتیکی و اروپایی بر سر حدود و ثغور حمایت غرب از جنگ اوکراین نمایان شد!
رودست ایتالیا و سوئیس به زلنسکی در جدالِ درون اروپایی
پنج‌شنبه 1401/11/27 ساعت 00:47
نور ویدئو؛
رودست ایتالیا و سوئیس به زلنسکی در جدالِ درون اروپایی
گرچه نمایندگان پارلمان اروپا در جریان سخنرانی زلنسکی در بروکسل، بارها او را مورد تشویق ممتد خود قرار دادند اما درست پس از پایان این سخنان، شکاف‌های درون آتلانتیکی و اروپایی بر سر حدود و ثغور حمایت غرب از جنگ اوکراین نمایان شد!
دام امنیتی فرانسوی‌ها برای اتحادیه اروپا
یکشنبه 1401/11/23 ساعت 21:54
نور ویدئو؛
دام امنیتی فرانسوی‌ها برای اتحادیه اروپا
قطعاً اگر شورای اروپا «عقلانیت حداقلی» را مبنای تصمیم‌گیری خود در قبال پیشنهاد فرانسوی‌ها قرار دهد، دچار خبطی مشابه پاریس در میزبانی از تروریست‌های کوکی و بی‌اراده نمی‌شود.
مکرون و دو راهی تعیین‌کننده برای حفظ الیزه!
یکشنبه 1401/11/23 ساعت 19:18
نورنیوز بررسی کرد؛
مکرون و دو راهی تعیین‌کننده برای حفظ الیزه!
تلفیق دو مولفه «اعتصاب» و «اعتراضات خیابانی»، دولت فرانسه را به نماد ناکارآمدی، ناتوانی در اقناع عمومی و فقدان درک صحیح از اصول حکمرانی بر شهروندان تبدیل ساخته است.
گره اصلاحات دولت مکرون کورتر شد + فیلم
چهارشنبه 1401/11/19 ساعت 20:53
گره اصلاحات دولت مکرون کورتر شد + فیلم
خبرنگار الجزیره انگلیسی در پاریس گزارش داد: اعتصاب سراسری مهمی سومین هفته متوالی در فرانسه ادامه دارد.
معمای کریمه، کرواسی و یورونیوز و پتک کروات‌ها بر سر زلنسکی!
شنبه 1401/11/15 ساعت 17:31
نورنیوز بررسی کرد؛
معمای کریمه، کرواسی و یورونیوز و پتک کروات‌ها بر سر زلنسکی!
راهبرد «هم جنگ هم صلح» یا «نه جنگ نه صلح» در قبال مسئله اوکراین، در حال پخت و پز تئوریک در اتاق‌ فکرهای اروپا و آمریکا بوده و رسانه‌های اروپایی نیز نقش بسترساز و انتقال دهنده آن به افکار عمومی هستند!
سه‌شنبه سیاه فرانسه؛ محاسبات مکرون چگونه غلط از آب در آمد؟
پنج‌شنبه 1401/11/13 ساعت 20:13
نور ویدئو؛
سه‌شنبه سیاه فرانسه؛ محاسبات مکرون چگونه غلط از آب در آمد؟
برآیند تحولات اقتصادی جاری در فرانسه از تضعیف دولت فرانسه و کاهش شدید جایگاه و قدرت مانور داخلی و بین‌المللی آن در اروپا و جهان حکایت دارد.
الگوی ایتالیایی برای سرکوب اعتراضات فرانسوی/ ترفند مکرون برای مقابله با اعتراضات مردم چیست
چهارشنبه 1401/11/12 ساعت 08:20
الگوی ایتالیایی برای سرکوب اعتراضات فرانسوی/ ترفند مکرون برای مقابله با اعتراضات مردم چیست
دومین روز اعتصاب همگانی مشاغل و حرف در اعتراض به طرح اصلاحی دولت مکرون علاوه بر آنکه صدها هزار نفر را در شهرهای مختلف به خیابان‌ها کشاند بلکه بسیاری ازبخش‌های خدماتی از جمله حمل و نقل، آموزش و انرژی را نیز به حالت نیمه تعطیل درآورد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
اولین سفر دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره جمعه شروع می‌شود
زمان و مکان مسابقه سوپرجام 1403 مشخص شد
همدلی مردم انگلیس با فلسطینیان افزایش یافت
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
احتمال ادامه تعطیلی چهارشنبه‌ها تا پایان تابستان
تجربه تعامل ایران و تروئیکای اروپا در پرونده هسته‌ای
استفاده از موبایل برای نمایندگان در صحن مجلس ممنوع شد
مسئله آب در ایران و گسست قدرت
مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی موافقت کرد
ماکرون: فلسطین باید اسرائیل را به رسمیت بشناسد!
موج محکومیت علمای اهل سنت در پی حادثه تروریستی دیروز زاهدان
پایان بازی دوستانه منچستریونایتد 2 - وستهم 1 + خلاصه بازی
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(58) «برزُک»
روایت پزشکیان از حمله اسرائیل به شورای عالی امنیت ملی +فیلم
ولایتی: دشمنان با طرح دالان زنگه‌زور در پی تهدید تمامیت ارضی هستند
اینترنت و تماس ارزان اربعینی فقط با ثبت‌نام در سماح!
نوراینفو | سالروز عملیات افتخارآفرین مرصاد
پرداخت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از فردا آغاز می‌شود +جدول زمان واریز برای دهک‌ها
وزیر علوم: مدت دوره‌ی کارشناسی سه ساله می‌شود
رئیس مجلس: تروریسم در زاهدان انتقام دشمن از مقاومت مردم ایران بود
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 5 مرداد 1404+ وضعیت استان‌ها
کسب 3 طلا و یک نقره توسط تیم ایران در المپیاد جهانی زیست‌شناسی
انتقاد درویش از زنوزی؛ اگر حق با شماست، چرا دنبال مصالحه‌اید؟
سرژ اوریه در آستانه پیوستن به پرسپولیس+ عکس
تکذیب شایعات پرآبی سدهای تهران:/وضعیت منابع آبی بحرانی است
رژیم صهیونیستی تهدید کرد؛ کشتی «حنظله» را توقیف می کنیم
کریستیانو رونالدو همچنان در رتبه اول پردرآمدترین فوتبالیست‌ های جهان
احداث سازه مجاور برج آزادی بدون تایید میراث فرهنگی!
تخت‌روانچی: غنی‌سازی باید جزء جدایی‌ناپذیر هر توافقی باشد/مذاکره باید برد-برد باشد
ورود 117 کامیون کمک بشردوستانه به نوار غزه
سردار ابن‌رضا جانشین وزیر دفاع شد
نورنما | کودکان چه نقشی در جنگ دارند؟
یک کفش کتانی، راز سرقت میلیاردی در تهران را فاش کرد
اربعین زنان؛ کنشگری خیر دینی زنان ایرانی عراقی در آیین پیاده‌روی اربعین
امیدی تازه در درمان تومورهای مقاوم
دستور وزیر کشور برای پیگیری حادثه زاهدان/عارف و اژه‌ای پیام دادند، مولوی عبدالحمید بیانیه
عکس های منتخب ایران، شنبه 4 مرداد 1404
چرخش خطرناک قدرت؛ از دوحزبی‌گری تا فاشیسم
دوربین‌ شهروندان راست می‌گوید یا آمار و تحلیل دولت؟
زلزله 4.7 ریشتری در عسلویه/ تاسیسات نفت و گاز آسیبی ندیدند
قدرت‌نمایی هواوی با رونمایی از سیستم پیشرفته‌تر از انویدیا
چگونه با پویش «کلیک امن» پلیس فتا گرفتار کلاهبرداران اینترنتی نشویم؟
جزئیات زمانبندی جدید دانشگاه آزاد برای جاماندگان امتحانات نیمسال دوم
مسیر اربعین برای مشمولان فاقد معافیت در اربعین 1404 بسته است!
ماکرون در مورد ایران با سران آلمان و انگلیس رایزنی کرد
600 جایگاه CNG در جنگ 12 روزه گاز رایگان عرضه کردند
نصب سیستم اعلان عمومی آژیر هشدار در تهران آغاز شد
«ابرقویی‌نژاد» به پرسپولیس پیوست
ایرانخودرو نصف مشتریانش را از دست داد!
X
آگهی تبلیغاتی