×
سیاسی
شناسه خبر : 127825
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/01/23 ساعت 20:06
بهمن ماه 1402/ نمایش جدیدی از حاصل جمع صفر!

نورنیوز بررسی کرد؛

بهمن ماه 1402/ نمایش جدیدی از حاصل جمع صفر!

انتخاب شب بیست و دوم بهمن ماه برای برگزاری شوی جدید ضد انقلاب که با تبلیغات گسترده رسانه های معاند فارسی زبان پشتیبانی می شود، بطور قطع اقدامی تبلیغاتی و پیش‌دستانه است که هدف آن منحرف نمودن افکار عمومی خارج از کشور نسبت به رخداد بسیار مهمی چون راهپیمایی مردمی 22 بهمن ماه است.

نورنیوز ـ گروه سیاست: مروری بر تلاش همه‌جانبه محور غربی-صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران که با ایفای نقش جریان‌های ضدانقلاب طی چند ماه گذشته شدت گرفت، نشان می‌دهد که هیچ‌یک از اهداف از پیش تعیین شده آنها حاصل نشده و بلکه موجبات انسجام بیشتر ملت و نظام را فراهم آورده است.

بررسی اسناد آشکار و نهان اتاق‌ فکر جریان‌های ضدانقلاب و حامیان غربی آنها به وضوح از سناریویی گام به گام و هوشمندانه برای تعمیق شکاف میان مردم و نظام حکایت می‌کند و تأیید کننده این گزاره است که آنها همچنان پشت دیوار مهمترین مانع ضربه به انقلاب و نظام یعنی «اتحاد ملی» متوقف شده و یارای عبور از آن را ندارند.

بر همین اساس؛ دشمنان به فکر رونمایی از آخرین کارت خود برای چیدن میوه حداقلی از پس ماه‌ها تلاش برنامه‌ریزی شده در راستای اجرای پروژه ایجاد آشوب و ناامنی‌سازی کشور هستند تا شاید بتوانند حتی به صورت نمایشی هم که شده، خود را موفق نشان داده و افکار عمومی جهان را متوجه خود نمایند.

در همین راستا؛ اخیراً از سوی اضلاع ناهمگون گروه‌های مختلف ضدانقلاب، برنامه مشترکی برای برگزاری نشستی تبلیغاتی در دانشگاه جورج تاون آمریکا انجام شده که از ابعاد مختلف قابل بررسی است.

نخست آنکه این افراد از نقطه نظر فکری دارای اختلافات مبنایی با یکدیگر هستند و در طول ایام گذشته بارها صریحاً یا تلویحاً طرف‌های دیگر را مورد انتقاد و تخطئه جدی قرار داده‌اند. اکنون و در شرایطی که پس از اغتشاشات اخیر در کشور، هریک از این مدعیان، به وزن و تأثیرگذاری خود بر مردم ایران وقوف کامل پیدا کرده‌اند و طبیعتاً باید از توهم خود رهبر بینی خارج شده باشند در تدارک نمایشی جدید برای متحد نشان دادن خود هستند.

بسیار روشن است که این نمایش جدید نیز چیزی جز ارائه حاصل جمع صفر نخواهد بود.

موضوع جالب توجه دیگر آنکه؛ زمان برگزاری این نشست، جمعه یعنی درست شب بیست و دوم بهمن سالروز پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی تعیین شده که طبیعتاً نمی‌تواند اقدامی تصادفی باشد.

اگرچه در طول ماه‌های گذشته و در میانه ناآرامی های که در برخی شهرهای کشور بوقوع پیوست،بارها مردم قدرشناسی ایران اسلامی با حضور گسترده و معنی دار خود جلوه های بیاد ماندنی از اتحاد و همدلی را در دفاع از استقلال و امنیت کشور به نمایش گذاردند، اما به طور طبیعی راهپیمایی۲۲ بهمن ماه به دلایل مختلف از ارزش و با معنایی کاملاً متفاوتی در بروز و ظهور پشتوانه مردمی نظام جمهوری اسلامی خواهد داشت.

از این رو انتخاب شب بیست و دوم بهمن ماه برای برگزاری شوی جدید ضد انقلاب که با تبلیغات گسترده رسانه‌های معاند فارسی زبان پشتیبانی می‌شود به‌طور قطع  اقدامی تبلیغاتی و پیش‌دستانه است که هدف آن منحرف نمودن افکار عمومی خارج از کشور نسبت به رخداد بسیار مهمی چون راهپیمایی مردمی ۲۲ بهمن ماه است.

علی‌رغم فضاسازی های سنگین رسانه ای و تبلیغاتی که معاندین و ضدانقلاب طی ماه‌های اخیر برای حداکثر نمایی مخالفین جمهوری اسلامی دنبال کرده‌اند،خود به خوبی بر دروغ بودن این ادعا وقوف دارند و از هم اکنون بشدت نگران برملا شدن چندین باره ادعاهای کذب خود از رهگذر حضور گسترده اقشار مختلف مردم در راهپیمایی۲۲بهمن ماه هستند.  

نکته آنکه؛ حرکت شتاب زده ضد انقلاب خارج نشین برای ارائه نمایش وجود اتحاد در میان جمع اضدادی چون رضا پهلوی، مصی علی‌نژاد، نازنین بنیادی، حامد اسماعیلیون، علی کریمی، گلشیفته فراهانی، شیرین عبادی و عبدالله مهتدی حتی نتوانسته رسانه‌های معاند را نیز به استفاده از واژه‌های چون ائتلاف یا وحدت و مشابه آن متقاعد نماید و بسیار محتاطانه در خصوص این نشست اظهارنظر می کنند.

تحولات ماه‌های اخیر در ایران بار دیگر ضد انقلاب خارج نشین و حامیان آنها را دچار اشتباه محاسباتی کردکه حاصل آن سرمایه گذاری بی سابقه برای سوءاستفاده از بسترهای نارضایتی گروهی از مردم از برخی سیاست‌های اقتصادی،اجتماعی و فرهنگی بود که البته خسارت‌های انسانی و مادی تأسف باری را نیز به‌دنبال داشت.

اکنون که از پس چند ماه ناآرامی، تجمعات اعتراضی واغتشاش، آرامش کامل به کشور بازگشته و جنگ شناختی دشمن بر علیه ملت ایران ثمری نداشته، پذیرش ریسک رونمایی و استفاده از کارت آخر توسط جریان‌های ضدانقلاب، با وجود انکه خودشان هم به موثر بودن آن اعتقادی ندارند، مصداق بارزی از خالی بودن ترکش آنان از تیرهای زهرآگینی است که تاکنون با استفاده از آن، اتحاد ملی ایرانیان را هدف قرار داده‌اند.


نورنیوز
اخبار مرتبط
اسفندماه 1402/ نشست سالانه حقوق بشر؛ حاشیه‌های پررنگ تر از متن
دوشنبه 1403/02/03 ساعت 14:54
نورنیوز بررسی کرد؛
اسفندماه 1402/ نشست سالانه حقوق بشر؛ حاشیه‌های پررنگ تر از متن
عوامل پشت‌پرده و هدایت کنندگان اصلی جریانات ضدانقلاب فراری از هفته‌ها قبل تلاش همه جانبه‌ای را برای جلوگیری از حضور وزیر امور خارجه ایران در نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل در ژنو و سلب امکان ارائه دیدگاه‌های کشورمان در این نشست آغاز کرده‌اند که هیچ نسبتی با ادعاهای آنان در مورد آزادی بیان ندارد.
بهمن ماه 1402/ پتک محکم اتحاد ملی بر سر اضداد چندپاره ضدانقلاب
شنبه 1403/01/25 ساعت 18:48
نورنیوز بررسی کرد؛
بهمن ماه 1402/ پتک محکم اتحاد ملی بر سر اضداد چندپاره ضدانقلاب
حضور میلیونی امروز مردم که شاهدی گویا بر عشق به وطن و دلیلی روشن بر مشروعیت و مقبولیت نظام جمهوری اسلامی بود، در حالی برگ زرینی دیگر بر تاریخ سراسر حماسه ایرانیان افزود که دشمنان حقیر این ملت بزرگ، از پس ماه‌ها جنگ رسانه‌ای و آشوب خیابانی، چیز دیگری را آرزو می‌کردند.
بهمن ماه 1402/ امنیتی‌سازی فضای داخلی؛ اولویت اصلی جریان رسانه‌ای غرب علیه ایران
چهارشنبه 1403/01/22 ساعت 21:06
نورنیوز بررسی کرد؛
بهمن ماه 1402/ امنیتی‌سازی فضای داخلی؛ اولویت اصلی جریان رسانه‌ای غرب علیه ایران
در راهبرد نظام سلطه در برابر ایران تفاوتی میان تحریم، فشارهای آژانس، فضاسازی‌های روانی و یا حمایت از بی‌ثباتی داخلی وجود ندارد.
آیا انبوه جوانان و نوجوانان حاضر در راهپیمایی 22 بهمن مخاطب فضای مجازی نبودند؟!
یکشنبه 1401/11/23 ساعت 14:32
نورنیوز بررسی کرد؛
آیا انبوه جوانان و نوجوانان حاضر در راهپیمایی 22 بهمن مخاطب فضای مجازی نبودند؟!
هر کس در داخل یا خارج با برآورد غلط، دانایی، بصیرت و ایمان ملت هوشمند ایران را درک نکند، قطعا در بزنگاه‌های تعیین‌کننده، مقهور شعور و فهم راهبردی آنان خواهد شد.
پتک محکم اتحاد ملی بر سر اضداد چندپاره ضدانقلاب
یکشنبه 1401/11/23 ساعت 12:59
نور ویدئو؛
پتک محکم اتحاد ملی بر سر اضداد چندپاره ضدانقلاب
حضور میلیونی امروز مردم که شاهدی گویا بر عشق به وطن و دلیلی روشن بر مشروعیت و مقبولیت نظام جمهوری اسلامی بود، در حالی برگ زرینی دیگر بر تاریخ سراسر حماسه ایرانیان افزود که دشمنان حقیر این ملت بزرگ، از پس ماه‌ها جنگ رسانه‌ای و آشوب خیابانی، چیز دیگری را آرزو می‌کردند.
قفسه اپوزوسیون پر از بنجل‌های سیاسی برای فروش
یکشنبه 1401/10/04 ساعت 13:53
رضا گنجی
قفسه اپوزوسیون پر از بنجل‌های سیاسی برای فروش
غربی‌ها خودشان هم می‌دانند و در جلسات خصوصی‌شان به آن معترفند که هیچ جنبش و هیچ جریان اپوزوسیونی قادر نیست که حکومتِ فعلی در ایران را دچار مشکلِِ جدی کند. لذا پیشنهاد ما به این سناتورها این است که باج و جیره سالانه شان را از خرانه ی گروهکِ منافقین بگیرند و مثل قبل، شب ها را در کلاپ‌ها وقتی که به ریش نداشته مریم و مسعود رجوی می‌خندند، سپری کنند.
نظرات

آخرین اخبار
عراق نظارت بر مرزها را با افزایش خطرات از سوریه تشدید کرد
امروز خانواده در خط مقدم تاب‌آوری اجتماعی قرار دارد
شنیده شدن صدای چند انفجار در بندرعباس
کنایه سنگین ایران به وزیر خارجه آمریکا؛ روبیو تاریخ و معماری نمی‌داند!
ضربه سنگین به زیرساخت‌های نظامی احزاب کرد در اقلیم کردستان عراق
پایان 12 سال انتظار؛ مطالبات معوق و پاداش 35 هزار معلم تسویه شد
بازخوانی سبک زندگی و مدیریت رهبر شهید از زبان حجت‌الاسلام محمدی گلپایگانی
کوشنر و ویتکاف برای رایزنی درباره توافق ایران و آمریکا راهی فلسطین اشغالی می‌شوند
شبکه سرقت از خط لوله انتقال فرآورده‌های نفتی منهدم شد
بهروزآذر: 80 درصد مجوزهای مشاغل خانگی کشور در اختیار زنان است
لاوروف خواستار تخلیه فوری سفارت آمریکا در کی‌یف شد
جزئیات طرح جدید برای صیانت از عودلاجان غربی و سنگلج در هفته میراث‌فرهنگی
واکنش تند سرخ‌پوشان به نحوه انتخاب سهمیه‌های آسیا
جزئیات نشست راهبردی پزشکیان با فعالان اقتصادی
امتحانات پایه‌های یازدهم و دوازدهم حضوری شد
بازگشت پروازها به مدار صعودی؛ جابه‌جایی 114 هزار مسافر از فرودگاه امام
نیویورکر: ایرانی‌ها تسلیم نمی‌شوند؛ ترامپ جز توافقی تلخ راه دیگری ندارد
پیام تبریک رئیس مجلس ملی پاکستان به قالیباف
پیش بینی قیمت دلار سه‌ شنبه 5 خرداد 1405 / شمارش معکوس دلار برای سقوط
پیش بینی قیمت طلا و سکه سه‌ شنبه 5 خرداد 1405/ چشم‌انداز کاهشی طلا تحت فشار دیپلماسی
بازگشایی مسیرهای ترانزیتی ایران و عراق
افشاگری نماینده سابق مجلس عراق از تسلط مطلق آمریکا بر آسمان این کشور
عراقچی عید مقاومت و آزادسازی لبنان را به رئیس مجلس و دبیرکل حزب‌الله تبریک گفت
وزیر علوم: سیاست‌های آموزش عالی در دوران پساجنگ بازنگری می‌شود
معرفی 6 تیم برتر لیگ به کنفدراسیون فوتبال آسیا
پزشکیان: تکریم خانواده شهدای جنگ باید در اولویت برنامه‌های وزارت دفاع باشد
توافق تهران و واشنگتن تأثیر مثبتی بر ثبات کشورهای جهان خواهد داشت
زمان تشییع رهبر شهید انقلاب مشخص نیست
تربت‌جام همچنان در لیست 5 شهر اول کشور در شیوع تب مالت است
تغییر ذائقه نسل جدید به مدرک‌گرایی
اسماعیلی: ترامپ با رفتارهای خود روز به روز رسواتر می‌شود
حمایت پاکستان از ابتکار صلح چین در غرب آسیا
پیام جنگ 40 روزه به منطقه؛ امنیت برای همه یا ناامنی برای همه
6 نماینده‌ در انتخابات هیات رئیسه مجلس شرکت نکردند
ناگفته‌های جواد شمقدری از «آژانس شیشه‌ای»
روایت غلامعلی رجایی از علت نام‌گذاری چهارم خرداد به عنوان «روز دزفول»
تجلیل پزشکیان از سوابق قالیباف در پی انتخاب مجدد به عنوان رئیس مجلس
ریاض پیشنهاد ترامپ را رد کرد
میزبانان جام جهانی موظف به صدور ویزا برای تمام اعضای تیم ملی هستند
نرخ جدید 4 قلم لبنیات تنظیم بازاری ابلاغ شد
اولین پیام دبیر شورای عالی امنیت ملی؛ عقب‌نشینی در کار نخواهد بود
دریافت پول برای ثبت نام در مدارس ممنوع است
والیبال زنان ایران با صدرنشینی راهی نیمه‌نهایی شد
نورنما | روز عرفه؛ روز بارش رحمت بیکران و استجابت دعاهای عاشقانه
قیمت مرغ کاهش یافت
هیچ تصمیمی برای گرانی بنزین نداریم، نگران نباشید!
سردار شریف: رویای براندازی و تجزیه ایران به تاریخ پیوست
حرکت شعام قابل دفاع است
هشدار قرمز مسکو به ناتو و اتباع خارجی ساکن کی‌یف
افشای دروغ‌های نتانیاهو توسط لیبرمن