×
فرهنگی
شناسه خبر : 127800
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1401/11/20 ساعت 18:48
فیلم را به تمام مادران ایرانی تقدیم می‌کنم

در نشست «در آغوش درخت» مطرح شد؛

فیلم را به تمام مادران ایرانی تقدیم می‌کنم

نشست مطبوعاتیِ فیلم سینمایی «در آغوش درخت» امروز در سانس اول برای اصحاب رسانه و جامعه منتقدان در سینمای رسانه برگزار شد.

نورنیوز - گروه فرهنگ و جامعه: نشست مطبوعاتیِ فیلم سینمایی «در آغوش درخت» روز پنج‌شنبه ۲۰ بهمن در سانس اول برای اصحاب رسانه و جامعه منتقدان در سینمای رسانه (پردیس سینمایی ملت) با حضور عوامل فیلم در حال برگزاری است.

در نشست خبری فیلم سینمایی «در آغوش درخت»، بابک خواجه‌پاشا (کارگردان)، سجاد نصرالهی نسب (تهیه‌کننده)، محمد فکوری (مدیر فیلمبرداری)، رویا اکبرزاده (طراح لباس)، ایمان کرمیان (طراح جلوه‌های ویژه)، جواد قامتی، بابک خواجه‌پاشا، رایان لطفی، اهورا لطفی و روح‌الله‌ زمانی از جمله بازیگران این فیلم هستند که در این نشست حضور دارند.

در ابتدای این جلسه، سجاد نصراللهی تهیه کننده فیلم «در آغوش درخت» گفت: ما از اوایل امسال کار طرح و نوشتن را آغاز و از تیرماه فیلمبرداری فیلم را شروع کردیم.

بابک خواجه‌پاشا کارگردان فیلم «در آغوش درخت» اظهار کرد: عرض سلام خدمت اهالی رسانه که کارتان این مدت بسیار سخت بود. شماها کاری کردید که جشنواره فیلم فجر زنده بماند. این فیلم تقدیم به تمام مادران ایرانی می‌کنم‌. درباره موضوع فیلم هم بگویم که خانواده موضوعی که برای من همواره دغدغه بوده‌. از خانواده می‌توان اجتماع و سیاست را درست کرد. حتی برای شما مثالی بزنم. ما باید روی مسئله طلاق که رشد چشمگیری در کشور ما دارد، کار کرد و فیلم ساخت.

نصرالهی نسب در ادامه گفت: خانم بنی آدم گفتند راه افتادند, تهران نبودند و الان در برف گیر کردند و بعید می دانم که به برنامه برسند.

کارگردان ادامه داد: پیام فیلم فقدان است‌. احساس می‌کنم هیچ نعمتی بزرگ‌تر از فرزند و کودکان نیست. کودکان بسیار در زیست ما تاثیرگذار است. یک کودک فوق‌العاده‌ است و می‌تواند جهان را تغییر دهد. کودکان نیاز به احترام دارند. گاهی ما برای ساختن فیلم، به سراغ حرف‌های گنده می‌رویم درحالی که می‌توانیم از چیزهای ساده، فیلم‌هایی را خلق کرد که به سینمای ما هم نزدیک است.

اهورا لطفی بازیگر کودک اثر گفت: من به بازیگری خیلی علاقمندم و به اقای خواجه پاشا هم این را گفتم و ایشان هم صمیمت من و پسرعمومیم را دید و ما را انتخاب کرد. ما همدیگر را داداش صدا می کنم. من یازده سالم است. یک هفته قبل از فیلمبرداری ما دیالوگ ها را تمرین کردیم و استرس مان کم شد و توانستیم جلوی دوربین خوب حرف بزنیم.

روح‌الله زمانی از بازیگران فیلم سینمایی «در آغوش درخت» عنوان کرد: امیدوارم از فیلم ما لذت برده باشید. در مدتی که وارد حوزه بازیگری شدم، تمام تلاشم را کردم. حفظ کردن موقعیت مهم است و من هم سعی کردم تا موقعیتی را که به دست آورده‌ام را حفظ کنم.

وی افزود: قبل از این‌ که فیلم «خورشید» را بازی کنم، مجبور به کار کردن بودم و فرصتی برای درس خواندن نداشتم. پس از اینکه در آن فیلم بازی کردم، مجدد به سراغ درس خواندن رفتم و حتی در حوزه بازیگری هم کلاس‌هایی می‌روم.

در ادامه جواد قامتی بازیگر فیلم گفت: سلام ویژه دارم خدمت مردم شریف ارومیه. اگر فیلمسازان بدانند ارومیه چه بهشتی است برای ساخت فیلم از ان جدا نشوند. همچنین ما به یاد و فکر مردم عزیز خوی که این روزها در سختی هستند هستیم و امیدواریم زودتر همه چیز درست شود.

وی درباره سختی کار با بچه ها گفت: اگر شما همبازی خوب داشته باشید نصف راه رفته اید. اینجا هم همه همبازی های من خیلی خوب بودند. یک هفته با بچه ها به استخر می رفتیم و با هم ارتباط برقرار کردیم

بچه های تهیه و تولید ارومیه خیلی زحمت کشیدند. اقای مصباح عزیز خیلی کمک کردند. از اینکه در این فیلم هستم خیلی احساس خوبی دارم، این فیلم پر از احساس و صمیمی است و فکر می کنم مردم هم با آن ارتباط برقرار کنند.

محمد فکوری مدیر فیلمبرداری «در آغوش درخت» برای فرایند تولید این فیلم توضیح داد: آرزو می‌کنم فیلم به درستی از لحاظ فیلمبرداری روایت شده باشد و تاثیر خودش را بگذارد. من و آقای کارگردان، دوست چند ساله بودیم و حدود ۱۶ سال پیش هم در حوزه فیلم‌های کوتاه با هم همکار بودیم. من از ایده و طرح با بابک خواجه‌پاشا همراه بودم و از جزییات خبر داشتم. پروژه‌هایی بوده که من پس از پیش‌تولید به آن‌ها اضافه شده‌ام و می‌توانم بگویم که در این فیلم حتی در انتخاب لوکیشن‌ها ما با هم به توافق رسیدیم.

وی اضافه کرد: فیلمبرداری این اثر یک و ماه و نیم طول کشید اما من از ابتدا با این گروه بودم. «در آغوش درخت» در ستاسش خانواده است؛ چیزی که همه دنیا دارند از آن محروم می‌شوند. این مسئله بسیار اهمیت دارد.

در ادامه جلسه، «رویا اکبرزاده» طراح لباس فیلم «در آغوش درخت» بیان‌داشت: این اولین تجربه من در سینما بود. امیدوارم این فیلم را دیده باشید و لذت برده باشید. من بچه طبیعتم و کاراکترها را از روی طبیعت الهام گرفتم و با مشورت کارگردان آنها را اجرا کردم.

ایمان کرمیان مدیر جلوه‌های ویژه نیز درباره این پروژه تشریح کرد: من وظیفه‌ای سنگین‌تر در این فیلم داشتم و علاوه‌ بر کارهای جلوه‌های میدانی، جلوه‌های ویژه را هن برعهده داشتیم. من تلاش کردم کارم را درست انجام دهم و شرمنده مخاطبان و کارگردان نشوم. امیدوارم که مردم هم این فیلم را بپسندند.

تهیه‌کننده فیلم بااشاره به تولید این فیلم گفت: کار کردن با بچه‌ها بسیار دشوار است. دغدغه ما در تولید این بود که بازی بچه‌ها به اصطلاح در بیاید و آن چیزی که در ذهنمان بود اتفاق بیفتد. خوشبختانه همه عوامل کمک کردند و توانستیم از این دغدغه عبور کردیم.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
توزیع 100 آمبولانس جدید در طرح ارتقای اورژانس
رایزنی غریب آبادی با سفرای روسیه و چین درباره گفتگوهای ژنو
علی کریمی تهدید به سوزاندن قرآن کرد
آمریکا پایگاه نظامی با 5000 سرباز در غزه می‌سازد
فیفا به غزه کمک می‌کند
اردوغان: ترکیه ناوهواپیمابر بومی می سازد
صدرنشینی مس کرمان در لیگ برتر هندبال
واکنش حماس به نشست شورای صلح غزه در واشنگتن
اتصال شبکه بانکی به سیستم استعلام وضعیت طرح دعوای چک
بحران غزه تنها با رویکرد ترامپ قابل حل بود
معترضان آمریکایی:غزه فروشی نیست!
خروج بخشی از نیروهای آلمان از اربیل
6 هکتار از اراضی تالاب انزلی طعمه حریق شد
10 مصدوم در تصادف بزرگراه آیت‌الله سعیدی
آمریکایی‌ها خواهان پایان جنگ‌ و مداخلات خارجی هستند
سفر هیأت عراقی به ایران برای تأمین گاز
مخالفت قانونگذاران آمریکایی با سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ علیه ایران
آغاز ثبت‌نام تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی کشور
گزارش تصویری| محفل انس با قرآن با حضور رهبر انقلاب
ونس هیات صلح غزه را به عنوان پیروزی دولت ترامپ تبلیغ کرد
گفتگوی سفرای ایران، روسیه و چین در وین با گروسی
دستگیری 34 اغتشاشگر و تروریست خیابانی
معاون رئیس‌جمهور: هدف دولت توزیع عادلانه ثروت ملی است
سرمایه‌گذاری 10 میلیارد دلاری امریکا برای بازسازی غزه
اروگوئه به دنبال برگزاری دیدار دوستانه با ایران؟
تعجب فرانسه از حضور نماینده کمیسیون اتحادیه اروپا در شورای صلح
برنامه لیگ برتر والیبال در رمضان اعلام شد
باشگاه استقلال اطلاعیه داد
نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است
شتاب‌ ساخت آزادراه قائم‌شهر-ساری با بودجه 500میلیاردی
اسارت بیش از 9300 فلسطینی و عرب در زندان‌های رژیم صهیونیستی
دیپلماسی تنها مسیر پایدار برای حل مساله هسته‌ای ایران
حال و هوای تئاترهای خصوصی در آخرین ماه سال
بازدید وزیر ارتباطات ایران از نمایشگاه هوش مصنوعی هند
معاونت کمیته ویژه منشور ملل متحد به ایران رسید
قیمت نفت باز هم بالا رفت
بارندگی کم و وضعیت دشوار منابع آبی پایتخت
نقش 10 سرویس اطلاعاتی خارجی در اغتشاشات دی ماه
افززایش تعداد شهدای غزه در ماه رمضان
روابط ایران و مصر وارد مرحله جدید شد
اعلام قیمت جدید مرغ توسط وزارت جهادکشاورزی + جدول
برخورد رو‌در‌رو کمپرسی و سواری در شمال اردبیل
اعطای تسهیلات 40 میلیاردی فناوران
صرفه‌جویی 1.2 میلیارد متر مکعب در مصرف سوخت نیروگاه‌ها
انهدام باند قاچاق 5 میلیون لیتر سوخت در کشور
چرخش محمدصلاح به سوی عربستان
سرمربی پرسپولیس: ناراحتی ما از باخت بیشتر از هواداران است
شکست نابغه ایرانی در تورنمنت تنیس میلیون‌دلاری
ناکامی ترامپ در استفاده دو پایگاه برای حمله به ایران
تهران 11 درجه گرم‌تر از شرایط نرمال