×
سیاسی
شناسه خبر : 127785
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1401/11/20 ساعت 14:05

در پنجمین نشست گفتگوی منطقه‌ای مسکو؛

پوتین: نگران سوء استفاده برخی کشورها از وضعیت افغانستان برای توسعه تروریسم هستیم

درگیری روسیه در اوکراین چیزی از اهمیت وضعیت افغانستان نمی کاهد و این همیشه برای ما مهم بوده و امروز اهمیت آن دوچندان است زیرا ما نمی‌خواهیم مجدداً نقطه تنش در مرزهای جنوبی ما ایجاد شود.

نورنیوز- گروه بین‌الملل: «ولادیمیر پوتین»، رئیس جمهور روسیه در دیدار با دبیران و مشاوران امنیت ملی کشورهای شرکت کننده در پنجمین نشست گفتگوی منطقه‌ای در مسکو گفت: ما نگران تلاش‌ها برای سوءاستفاده از وضعیت افغانستان برای توسعه یا ایجاد زیرساخت‌ها از کشورهای غیرمنطقه‌ای به بهانه مبارزه با تروریسم بین‌المللی هستیم و مانند گذشته هیچ یک از این زیرساخت‌ها در خدمت مبارزه واقعی با تروریسم قرار نخواهد گرفت.

پوتین با ابراز خرسندی از برگزاری نشست و ملاقات با مسئولین نهادهای امنیت ملی همسایگان افغانستان اظهار کرد: می‌دانم که این نشست باپشتوانه چند ساله در جریان است و به یک موضوع بسیار مهم اختصاص دارد که آن وضعیت افغانستان است.

پوتین افزود: واضح است که امروزه در جهان پتانسیل‌های درگیری زیادی وجود دارد. ما نیز در اینجا و در فاصله نه چندان دور از روسیه یعنی در اوکراین درگیری داریم و حساسیت آن را به خوبی درک می‌کنیم، اما این چیزی از اهمیت وضعیت افغانستان نمی‌کاهد و این همیشه برای ما مهم بوده و امروز اهمیت آن دو چندان است زیرا ما نمی‌خواهیم مجدداً نقطه تنش در مرزهای جنوبی ما ایجاد شود.

رئیس جمهور روسیه گفت: بعد از فرار نیروهای مسلح آمریکا از افغانستان، متأسفانه وضعیت در آن کشور بهتر نشده است.

او افزود: سازمان‌های تروریستی بین‌المللی درافغانستان فعال‌تر شده‌اند از جمله القاعده که در حال تقویت پتانسیل خود است و همه شما این را خیلی خوب می‌دانید.

پوتین خاطر نشان کرد: ما همچنین نگران تلاش‌ها برای سوءاستفاده از وضعیت افغانستان برای توسعه یا ایجاد زیرساخت‌ها از کشورهای غیرمنطقه‌ای به بهانه مبارزه با تروریسم بین‌المللی هستیم و مانند گذشته هیچ یک از این زیرساخت‌ها در خدمت مبارزه واقعی با تروریسم قرار نخواهد گرفت. واضح است که وضعیت کشور افغانستان با این شرایط بهتر نمی‌شود و ما آن را مشاهده می‌کنیم.

پوتین افزود: وضعیت بشردوستانه در افغانستان رو به وخامت است و بر اساس داده‌های ما میلیون‌ها نفر در این کشور به کمک‌های بشردوستانه فوری نیاز دارند.

رئیس جمهور روسیه اظهار کرد: قاچاق مواد مخدر در افغانستان رو به رشد است و متأسفانه سطح زیر کشت در حال افزایش است. به نظر من ۸۰ درصد مواد افیونی جهان منشاء افغانی دارند.

 پوتین اظهار افزود: شرایط بسیار پیچیده است، اما ما تمام تلاش خود را برای یافتن راه‌حل به‌کار می بندیم. ما با رهبری افغانستان در کابل تماس برقرار کرده‌ایم. می‌دانیم که برنامه‌های خوبی برای اجرای پروژه‌های بزرگ اقتصادی وجود دارد که می‌تواند وضعیت را در اقتصاد تثبیت کند.

او در پایان گفت: برای من بسیار مهم است که به موضع و دیدگاه شما گوش دهم، زیرا شما همان افرادی هستید که به طور ویژه با مسائلی از این دست از جمله در افغانستان، سروکار دارید. می‌خواهم از سفر شما به روسیه و دیدار با همکاران، تبادل اطلاعات و تبادل برنامه‌ها تشکر کنم و از اینکه برای هماهنگ کردن برنامه‌ها در این زمینه مهم کار مشترک انجام داده آید از همه شما متشکرم.


نورنیوز
اخبار مرتبط
بهمن ماه 1402/ گام جدید تهران و مسکو برای ایجاد جهش در همکاری‌های راهبردی اقتصادی
پنج‌شنبه 1403/01/23 ساعت 10:16
نورنیوز بررسی کرد؛
بهمن ماه 1402/ گام جدید تهران و مسکو برای ایجاد جهش در همکاری‌های راهبردی اقتصادی
مهمترین نقطه اشتراک ایران و روسیه که مناسبات دوجانبه را در شرایط جدید شکل داده، تبادل ظرفیت‌های اقتصادی و تجاری برای بی‌اثرسازی تحریم‌های غیر قانونی است.
نشست مشترک دبیران شورای عالی امنیت ملی ایران و روسیه
چهارشنبه 1401/11/19 ساعت 16:36
در حاشیه در پنجمین اجلاس گفتگوهای امنیت منطقه‌ای در مسکو صورت گرفت؛
نشست مشترک دبیران شورای عالی امنیت ملی ایران و روسیه
دبیر شورای امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران در دومین روز از سفر خود به مسکو با «نیکلای پاتروشف» همتای روسی خود دیدار و گفتگو کرد.
شمخانی: مداخله فرامنطقه‌ای در افغانستان، موجب توسعه ناامنی در منطقه می‌شود
چهارشنبه 1401/11/19 ساعت 10:52
در پنجمین نشست امنیت منطقه‌ای در مسکو؛
شمخانی: مداخله فرامنطقه‌ای در افغانستان، موجب توسعه ناامنی در منطقه می‌شود
دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان در پنجمین نشست گفتگوی امنیت منطقه‌ای که با حضور دبیران و مشاوران امنیت ملی کشورهای همسایه افغانستان صبح امروز در مسکو آغاز به کار کرد طی سخنان مبسوطی، شرایط کنونی درافغانستان و راه کارهای ایجاد صلح و ثبات پایدار در این کشور را تبیین کرد.
شمخانی: گسترش و تعمیق روابط اقتصادی اصلی‌ترین اولویت در همکاری‌های دوجانبه با روسیه است
سه‌شنبه 1401/11/18 ساعت 17:47
شمخانی: گسترش و تعمیق روابط اقتصادی اصلی‌ترین اولویت در همکاری‌های دوجانبه با روسیه است
دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان که برای شرکت در پنجمین نشست گفتگوی امنیتی منطقه‌ای به مسکو سفر کرده است، بعدازظهر امروز با «ایگور لویتین» دستیار رئیس جمهور فدارسیون روسیه دیدار و پیرامون همکاری‌های اقتصادی و پروژه‌های سرمایه‌گذاری مشترک با او گفتگو کرد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نورنما | 26 مرداد سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به میهن اسلامی گرامی باد
برنامه مسابقات ورزشی امروز یکشنبه 26 مرداد + پخش زنده
امروز، آخرین مهلت انتخاب گروه آزمایشی کنکوری‌ها
اختلال موقت در حرکت قطارهای خط 5 متروی تهران/ شرکت مترو توضیح داد
وضعیت آب و هوا امروز یک‌شنبه 26 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
تصویرسازی از ایران فرهنگی با دیپلماسی اسکار
علیه رهبری به نام رهبری
منچسترسیتی با گل‌های فراوان ولورهمپتون را در هم کوبید
از سرگیری پروازهای «قطر ایرویز» به ایران پس از دو ماه وقفه
افشای گاف امنیتی؛ اسناد مذاکرات ترامپ با پوتین در هتل جاماند!
«شال سیاه» به اسکار نزدیک‌تر شد
حمایت تلویحی ترامپ از تجزیه خاک اوکراین
آغاز کوچ اجباری در غزه؛ ارتش اسرائیل دستور تخلیه شهر را صادر کرد
سه فوتبالیست ایرانی در فهرست بهترین‌های آسیا/نام چه کسانی در این لیست قرار دارد؟
چین راهی فینال بسکتبال کاپ آسیا شد/ تلاش شاگردان مانولوپولوس برای مقام سومی
وقوع انفجار شدید در مرکز دمشق
قیمت بنزین سوپر وارداتی از مرز 50 هزار تومان عبور می‌کند؟
زلنسکی با واگذاری دونباس به روسیه مخالفت کرد
قطع سهمیه آرد 138 نانوایی در تهران؛ رئیس اتحادیه برکنار شد
تضمین حضور معلم در تمام کلاس‌ها؛ هیچ کلاسی بدون معلم نخواهد بود
تصمیم‌های نسنجیده ترامپ و ریسک پیامدهای آن
آمریکا صدور ویزای سفر برای ساکنان غزه را تعلیق کرد
مقام صهیونیستی: به ازای هر کشته اسرائیلی در 7 اکتبر باید 50 فلسطینی کشته شود!
یارانه مردادماه به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های یک تا 3 واریز شد
تاس: همکاری اقتصادی با روسیه به سود آمریکاست
تهدید تعرفه 50 درصدی آمریکا بر 70 درصد کالاهای صادراتی هند
حماس: حمایت آمریکا از نتانیاهو، راه را برای ادامه جنایات اشغالگران هموار کرد
نشست پوتین ـ ترامپ در آلاسکا از نگاه تحلیلگر روسی
شگفتی باستان‌شناسان؛ مقبره یک شوالیه زیر بستنی‌فروشی کشف شد
تعلیق افزایش قیمت بلیت کنسرت؛ انتظار برای ابلاغ نرخ‌های جدید
ابراز رضایت پوتین از سفر به آلاسکا
تاکید مصر، آلمان و فرانسه بر حل‌ مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران
کارنامه ملاک انتخاب رشته کنکور 1404 چه زمانی منتشر می شود؟
هشدار دوباره ستاد کل نیروهای مسلح به دشمنان
پوتین در ازای کنترل دونتسک، پیشروی در اوکراین را متوقف می‌کند
روزهای گرم تهران در آخرین روزهای مرداد ادامه دارد
نامه تمجیدآمیز رئیس‌جمهور روسیه به رهبر کره شمالی
عارف: امنیت اجتماعی و اقتصادی دو مسیر اصلی سازمان تأمین اجتماعی است
عراقچی: پیوند دوستی ایران و ارمنستان ریشه‌دار و پایدار است
زلنسکی: صلحی می‌خواهیم که پایدار باشد
کاهش 16 درصدی جانباختگان در طرح ترافیکی اربعین 1404
باکیچ بالاخره پرسپولیسی شد
وزارت اطلاعات پایگاه یکپارچه شناسایی اتباع خارجی ایجاد می‌کند
سنگ‌اندازی‌های بدون استدلال در مسیر عادی‌سازی پرونده ایران در FATF
امکان شرکت در امتحانات پیام‌نور بدون محدودیت جغرافیایی فراهم شد
واکنش رهبران اروپایی به ملاقات ترامپ و پوتین در الاسکا
اضافه شدن 250 مگاوات ظرفیت جدید به شبکه برق کشور
بررسی تحولات غزه و پرونده هسته‌ای ایران در مکالمه وزرای خارجه مصر و آلمان
بازگشایی جاده چالوس بصورت دو طرفه
وضعیت بحرانی سوء تغذیه در غزه؛ 40 هزار کودک در معرض خطر جدی هستند
X
آگهی تبلیغاتی