×
سیاسی
شناسه خبر : 127677
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/11/18 ساعت 17:47
شمخانی: گسترش و تعمیق روابط اقتصادی اصلی‌ترین اولویت در همکاری‌های دوجانبه با روسیه است

شمخانی: گسترش و تعمیق روابط اقتصادی اصلی‌ترین اولویت در همکاری‌های دوجانبه با روسیه است

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان که برای شرکت در پنجمین نشست گفتگوی امنیتی منطقه‌ای به مسکو سفر کرده است، بعدازظهر امروز با «ایگور لویتین» دستیار رئیس جمهور فدارسیون روسیه دیدار و پیرامون همکاری‌های اقتصادی و پروژه‌های سرمایه‌گذاری مشترک با او گفتگو کرد.

نور نیوز- گروه بین‌الملل: دریابان علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان که برای شرکت در پنجمین نشست گفتگوی امنیتی منطقه‌ای به مسکو سفر کرده است، بعدازظهر امروز با «ایگور لویتین» دستیار ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور فدارسیون روسیه دیدار و پیرامون همکاری‌های اقتصادی و پروژه‌های سرمایه گذاری مشترک  با او گفتگو کرد.

در این دیدار دریابان شمخانی با ابراز خرسندی از روابط روبه رشد دو کشور در همه حوزه‌ها به ویژه حوزه اقتصادی به عنوان‌ اولویت اصلی روابط تهران - مسکو، اجرای پروژه‌های مشترک اقتصادی در چارچوب توافقات روسای جمهور دو کشور را گام بسیار مهمی در این حوزه برشمرد.

شمخانی با اشاره به تلاش مشترک دو کشور برای سرعت بخشیدن به تکمیل کریدور شمال-جنوب اظهار کرد: ساخت راه آهن رشت- آستارا به عنوان تکمیل کننده کریدورشمال - جنوب که قرار است با سرمایه گذاری روسیه انجام شود تحولی راهبردی در مبادلات تجاری و ترانزیت کالا در منطقه ایجاد خواهد کرد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان بی اثر سازی تحریم‌های یک جانبه آمریکا را از دیگر نقاط مشترک مورد توافق تهران - مسکو برشمرد و بر اتخاذ راه کارهای اصولی در این مسیر تأکید کرد.

شمخانی گفت: ایجاد راه آهن اینچه برون- گرمسارنیز که در ردیف توافقات دو کشور محسوب می شودضمن آن که اقدامی  مهم در تکمیل زنجیره ترانزیت کالا در منطقه محسوب می شود در توسعه و شکوفایی استان‌های ساحلی خزر بسیار تعیین کننده است.

«ایگور لویتین» دستیار ولادیمیر پوتین، نیز در این ملاقات با اشاره به نتایج سفر اخیر خود به تهران که در راستای تسریع در پیگیری و اجرای توافقات دو کشور در حوزه اقتصادی به ویژه تکمیل پروژه راه آهن شمال- جنوب قطعه رشت- آستارا صورت گرفت؛ بر اراده قاطع فدارسیون روسیه برای اجرای تعهدات خود تأکید کرد.

دستیار رئیس جمهور روسیه، حوزه انرژی و ترانزیت را در همکاری‌های تهران-مسکو بسیار حائز اهمیت توصیف کرد و همکاری در این زمینه را راهکار مناسبی برای بی‌اثرسازی تحریم های آمریکا برشمرد.

او اظهار امیدواری کرد که سفر دریابان شمخانی به مسکو ضمن تقویت روابط همه جانبه، منجر به تسریع در اجرای توافقات دو کشورشود.


نورنیوز
اخبار مرتبط
بهمن ماه 1402/ گام جدید تهران و مسکو برای ایجاد جهش در همکاری‌های راهبردی اقتصادی
پنج‌شنبه 1403/01/23 ساعت 10:16
نورنیوز بررسی کرد؛
بهمن ماه 1402/ گام جدید تهران و مسکو برای ایجاد جهش در همکاری‌های راهبردی اقتصادی
مهمترین نقطه اشتراک ایران و روسیه که مناسبات دوجانبه را در شرایط جدید شکل داده، تبادل ظرفیت‌های اقتصادی و تجاری برای بی‌اثرسازی تحریم‌های غیر قانونی است.
شمخانی: پایان دادن به سلطه دلار در مبادلات اقتصادی و تجاری شتاب گرفته است
یکشنبه 1402/01/20 ساعت 12:35
در گفتگو با دستیار ویژه پوتین؛
شمخانی: پایان دادن به سلطه دلار در مبادلات اقتصادی و تجاری شتاب گرفته است
دبیر شورای عالی امنیت ملی در گفتگو با دستیار ویژه پوتین گفت: مسیر آغاز شده برای کاهش اثرگذاری دلار در مبادلات اقتصادی منطقه‌ای و بین‌المللی که کشورهای زیادی در حال پیوستن به آن هستند سلطه غرب بر اقتصاد جهانی را به حداقل ممکن تقلیل خواهد داد.
ملاقات دستیار ویژه پوتین با شمخانی
شنبه 1402/01/19 ساعت 14:37
فرا انجام می‌شود؛
ملاقات دستیار ویژه پوتین با شمخانی
دستیار ویژه رئیس‌جمهور روسیه که شب گذشته وارد تهران شد، فردا یکشنبه با دریابان علی شمخانی دیدار و گفتگو خواهد کرد.
پوتین: نگران سوء استفاده برخی کشورها از وضعیت افغانستان برای توسعه تروریسم هستیم
پنج‌شنبه 1401/11/20 ساعت 14:05
در پنجمین نشست گفتگوی منطقه‌ای مسکو؛
پوتین: نگران سوء استفاده برخی کشورها از وضعیت افغانستان برای توسعه تروریسم هستیم
درگیری روسیه در اوکراین چیزی از اهمیت وضعیت افغانستان نمی کاهد و این همیشه برای ما مهم بوده و امروز اهمیت آن دوچندان است زیرا ما نمی‌خواهیم مجدداً نقطه تنش در مرزهای جنوبی ما ایجاد شود.
نشست مشترک دبیران شورای عالی امنیت ملی ایران و روسیه
چهارشنبه 1401/11/19 ساعت 16:36
در حاشیه در پنجمین اجلاس گفتگوهای امنیت منطقه‌ای در مسکو صورت گرفت؛
نشست مشترک دبیران شورای عالی امنیت ملی ایران و روسیه
دبیر شورای امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران در دومین روز از سفر خود به مسکو با «نیکلای پاتروشف» همتای روسی خود دیدار و گفتگو کرد.
شمخانی: مداخله فرامنطقه‌ای در افغانستان، موجب توسعه ناامنی در منطقه می‌شود
چهارشنبه 1401/11/19 ساعت 10:52
در پنجمین نشست امنیت منطقه‌ای در مسکو؛
شمخانی: مداخله فرامنطقه‌ای در افغانستان، موجب توسعه ناامنی در منطقه می‌شود
دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان در پنجمین نشست گفتگوی امنیت منطقه‌ای که با حضور دبیران و مشاوران امنیت ملی کشورهای همسایه افغانستان صبح امروز در مسکو آغاز به کار کرد طی سخنان مبسوطی، شرایط کنونی درافغانستان و راه کارهای ایجاد صلح و ثبات پایدار در این کشور را تبیین کرد.
شمخانی: روابط ایران و روسیه عمیق‌ و بنیادی‌ است
سه‌شنبه 1401/11/18 ساعت 12:54
در بدو رورود به مسکو؛
شمخانی: روابط ایران و روسیه عمیق‌ و بنیادی‌ است
نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان که برای شرکت در پنجمین نشست گفتگوی امنیت منطقه‌ای به روسیه کرده است، در بدو ورود به مسکو عنوان کرد: روابط ایران و روسیه در ابعاد مختلف از جمله اقتصادی، دفاعی، امنیتی، علمی و تجاری بنیادی‌تر از گذشته رو به توسعه است.
سفر دبیر شورای عالی امنیت ملی به روسیه
سه‌شنبه 1401/11/18 ساعت 08:16
به منظور شرکت در پنجمین نشست گفتگوی امنیت منطقه‌ای صورت گرفت؛
سفر دبیر شورای عالی امنیت ملی به روسیه
دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران برای شرکت در پنجمین نشست گفتگوی امنیت منطقه‌ای که روز چهارشنبه در مسکو برگزار می‌شود، صبح امروز تهران را به مقصد مسکو ترک کرد.
نظرات

آخرین اخبار
واشنگتن به‌دنبال تحریم‌ها در صورت انتخاب نوری المالکی است
هکرها در کمین وای‌فای رایگان عمومی
کشور با کسری 15 درصدی خون مواجه است
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 30 بهمن 1404
تهدید کیم جونگ اون پس از رونمایی از سلاح جدید هسته‌ای
افزایش 25 درصدی قیمت بلیت اتوبوس‌های برون‌شهری از فردا
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 30 بهمن 1404+ جدول
رئیس‌جمهور سابق کره‌جنوبی به حبس ابد محکوم شد
پیش بینی وضعیت آب و هوا البرز فردا جمعه یکم اسفند 1404
هشتمین رئیس‌جمهور موقت پرو در 10 سال گذشته انتخاب شد
تبریک قالیباف به روسای مجالس کشورهای اسلامی به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان
رکوردشکنی واردات نفت آسیا
ترافیک سنگین در هراز و آزادراه تهران-کرج-قزوین
کریم بنزما: با روزه گرفتن، بهتر بازی می‌کنم
شامگاه امشب؛ عطارد در اوج درخشش رویت‌پذیر است
گروسی از پیشرفت ملموس در مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا خبر داد
پزشکیان: رسالت ما گره‌گشایی از مشکلات مردم است
علت مرگ بازیگر هالیوود مشخص شد
جزئیات کشف 15 کیلو شمش طلا به ارزش 400 میلیارد تومان
مخالفت اتریش در پیوستن به شورای صلح غزه
رشد 40 درصدی تولید نفت ونزوئلا در سال 2026
زلنسکی: توافق بر سر نظارت بر آتش‌بس نزدیک است
سفر وزیر خارجه آمریکا به فلسطین اشغالی در هفته آینده
تصادف خونین در کمربندی بندر دیر بوشهر جان 4 نفر را گرفت
عراقچی: مذاکرات ژنو پیشرفت داشت/ وارد متن یک توافق احتمالی خواهیم شد
ارزش سهام عدالت دوباره تغییر کرد / سهامداران حتما بخوانند
آمریکا ناتو را برای پایان ماموریت در عراق تحت فشار گذاشت
رونمایی کره‌شمالی از موشک‌اندازهای جدید هسته‌ای
سرشبکه‌های اصلی حوادث تروریستی دی‌ماه در اندیمشک دستگیر شدند
60 لیتر سهمیه بنزین امشب در کارت سوخت شارژ می شود
واردات گوشی به کشور 15 درصد کاهش یافت
قطع گاز 55 هزار ویلای پُرمصرف در مازندران
رژیم و راهکار جدید کاهش انسولین برای دیابتی‌ها
هوای پایتخت در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس قرار گرفت
مصاف چادرملو اردکان در خانه با گل‌گهر سیرجان صدرنشین
جایگزین محمد صلاح در لیورپول مشخص شد
هشدار بانک مرکزی به بانک‌های ناتراز
پیام عراقچی به وزیر خارجه موریتانی
سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز تصمیم نهایی درباره ایران نگرفته است
صدور 2500 کارت سوخت در یک روز
طلای جهانی دوباره صعودی شد ؛ اونس به مرز 5 هزار دلار رسید
انفجار کپسول گاز در کراچی پاکستان جان 13 نفر را گرفت
زلزله 4.3 ریشتری صبح پنجشنبه عسلویه را لرزاند
معماری نوین امنیت در آب‌های جنوب
قیمت گوشت قرمز امروز 30 بهمن 1404 + جدول
ایران در صورت حمله، با همه توان پاسخ می‌دهد
رویترز:خروج بخشی از نیروهای آمریکایی از سوریه آغاز شد
چالش بحران آب و تحصیل در لرستان
سفر غیرمنتظره فرمانده ارشد آمریکا به ونزوئلا
فرصت تصمیم!