×
فرهنگی
شناسه خبر : 127672
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/11/18 ساعت 17:09
پیگیری و تکمیل مقوله حدنگاری به همت مضاعف نیاز دارد

رئیس دستگاه قضا:

پیگیری و تکمیل مقوله حدنگاری به همت مضاعف نیاز دارد

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه پیگیری و تکمیل مقوله حدنگاری، نیاز به همت مضاعف دارد، گفت: باید نسبت به حفظ حرمت و حیثیت و آبروی افراد اهتمام ویژه داشته باشیم.

نورنیوز - گروه فرهنگ و جامعه: حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای امروز سه‌شنبه (۱۸ بهمن) طی سخنانی در آئین افتتاح ۲۲ پروژه عمرانی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، ضمن تبریک اعیاد رجبیه و ایام‌الله دهه فجر و یوم‌الله ۲۲ بهمن اظهار کرد: خدمت رساندن به مردم از بالاترین عبادت‌هاست؛ لذا ما نیز در این ایام فرخنده و مبارک اعیاد دینی و ملی باید همت خود را در راستای خدمت‌رسانی به مردم مضاعف گردانیم.

رئیس قوه قضائیه با تبیین و تشریح وقایع منتهی به پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری حضرت امام خمینی (ره) گفت: حضرت امام خمینی (ره) با اتکاء به خداوند و اعتماد به مردم، این انقلاب اسلامی را به پیروزی رساندند و تثبیت کردند و امروز در گوشه و کنار دنیا، انقلاب اسلامی نفوذ کرده است.

رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: امام خمینی، اسلام ناب را احیا کردند و از زمان نهضت حضرت امام به این سو، گرایش به اسلام ناب در سراسر دنیا گسترش یافته است.

رئیس عدلیه با اشاره به اقدامات تحولی صورت گرفته در سازمان ثبت گفت: سازمان ثبت مرتباً در حال پیشرفت و تحول است و مستمراً شاهد بروز نوآوری در این سازمان در راستای خدمت‌رسانی به مردم هستیم. در این سازمان روحیه جهادی و مردمی حاکم است و این امر بسیار مقوله مهمی است.

وی در ادامه بیان کرد: با عنایت به اینکه تقریباً همه خانوارهای کشور به نحوی از انحاء با سازمان ثبت سروکار دارند، لذا کارآمدی این سازمان و دقت و سرعت و صحت پیشبرد امور در این سازمان، در افزایش رضایتمندی مردم بسیار مؤثر است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای همچنین بر بهره‌گیری هرچه بیشتر از فناوری‌های نوین جهت پیشبرد امور ثبتی و تسهیل خدمت‌رسانی به مردم از این طریق تأکید کرد.

قاضی‌القضات ضمن قدردانی از پیگیری و حساسیت رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک در مقوله تکمیل حدنگاری اراضی گفت: رئیس سازمان ثبت قول داده که تا پایان امسال حدنگاری اراضی را به یک نقطه قابل قبولی برساند؛ من نیز باید تأکید کنم که پیگیری و تکمیل مقوله حدنگاری، نیاز به همت مضاعف دارد چراکه تکمیل و به سرانجام رساندن این موضوع، بسیار زمان برده است.

رئیس عدلیه ادامه داد: در راستای تکمیل و به سرانجام رساندن حدنگاری اراضی، بخش‌های مختلف قوه قضائیه باید به سازمان ثبت کمک کنند و چنانچه سایر دستگاه‌های مسئول در قضیه حدنگار، وظایف خود را به نحو مطلوب انجام نمی‌دهند، سازمان ثبت باید این موضوع را از طریق سازمان بازرسی و سایر بخش‌های ذی‌ربط در قوه قضائیه پیگیری کند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه با اشاره به اهمیت مقوله تکریم ارباب رجوع گفت: ما در همه بخش‌ها و مراکز قوه قضائیه باید در راستای تکریم ارباب رجوع تلاش کنیم و در مواجهه با مردم و مراجعان به دستگاه قضائی، صبر و حوصله و تدبیر به خرج دهیم و به رضایتمندی مردم عنایت ویژه داشته باشیم.

رئیس قوه قضائیه در ادامه با اشاره به مقوله مهم صیانت و حفاظت از مجموعه و کارکنان آن گفت: در مواجهه با گزارشاتی که ناظر بر تخلف یا لغزش نیروهای زیرمجموعه به ما واصل می‌شود، باید به این نکته توجه کنیم که هر گزارشی لزوماً صحیح و درست نیست و ما نباید به صرف مندرجات یک گزارش، در قبال نیروی زیرمجموعه خود رویکرد سلبی اتخاذ کنیم؛ از آن طرف نیز نباید به کلی نسبت به آن گزارش واصله بی‌تفاوت باشیم؛ بلکه باید در خصوص گزاره‌ها و مندرجات آن گزارش به صورت مبسوط و کامل تحقیق کنیم.

رئیس دستگاه قضا بیان کرد: با کمال تأسف بعضاً در جامعه شاهد هستیم که با دروغ‌ها و تحریف‌ها و خلاف‌گویی‌هایی که انجام می‌شود فرد یا افرادی در گزینش یا انتخابات یا تصدی مسئولیت‌ها مردود می‌شوند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای با اشاره به اهمیت حفظ حرمت افراد اظهار کرد: باید نسبت به حفظ حرمت و حیثیت و آبروی افراد اهتمام ویژه داشته باشیم و توجه کنیم که دشمن از مواردی که منجر به لکه‌دار شدن آبروی افراد می‌شود، نهایت بهره‌برداری را می‌کند.

رئیس عدلیه ادامه داد: فرض کنید فردی دچار لغزش شد؛ آیا راه درست و صحیح آن است که این لغزش او را بر سر مناره فریاد بزنیم؟ یا مطلوب آن است که در خفا به او تنبّه دهیم؟ بدون تردید با بردن حیثیت و آبروی افراد ولو فرد خطاکار، شرایطی را فراهم می‌آوریم که بازگشت او به جامعه سخت می‌شود و جامعه از وجود یک‌نیروی مؤثر محروم می‌گردد و چنانچه آن نیرو ظرفیت لازم را نداشته باشد از ناحیه شیطان‌صفتان جذب می‌شود.

قاضی‌القضات با اشاره به اهمیت مقوله مبارزه با فساد گفت: باید به طور حتم با فساد برخورد کنیم و توجه داشته باشیم که فسادی مُسری است و اگر جلوی آن را نگیریم، از یک بخش به بخش‌های دیگر سرایت می‌کند؛ اما مبحث مهم دیگر در این قضیه آن است که این مبارزه با فساد باید اصلاح‌گرایانه باشد نه انتقام‌گرایانه و تخریبی؛ روش‌های برخورد با فساد مقوله بسیار مهمی است و باید به آنها توجه ویژه داشت.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک: صدور اسناد کشاورزی در ۱۰ ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۶۳ درصد افزایش داشته و امیدواریم تا پایان سال ۱۴۰۲ حدنگاری اراضی زراعی را به نقطه مطلوبی برسانیم

رئیس قوه قضائیه در پایان بر اهمیت توجه و عنایت کارکنان و مدیران دستگاه قضائی نسبت به خانواده‌هایشان تأکید کرد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
قیمت جدید هر کیلو تخم مرغ اعلام شد
هشدار زرد هواشناسی برای وزش باد شدید در 4روز آینده+وضعیت استان ها
فصل دوازدهم «قند پهلو» روی آنتن می‌رود
رکورد طلایی «انریکه» در فینال‌های فوتبال
شرایط پذیرش دانشجوی ارشد و دکتری بدون کنکور اعلام شد
حریفان هندبالیست‌های نوجوان ایران در آسیا مشخص شدند
جنگ آمار در هرمز؛ چرا مراجع رسمی روایت نفتی ترامپ را زیر سئوال می برند؟
جنایت خانوادگی در جنوب تهران؛ پدر، پسر 17 ساله‌اش را به آتش کشید
قیمت آلومینیوم در بحران تنگه هرمز سر به فلک کشید
پاکسازی لکه نفتی قشم در مراحل پایانی
سهمیه ویژه بنزین برای مسافران ورودی به کرمان
هشدار هواشناسی؛ باد شدید در راه تهران
برنامه قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد فردا جمعه 23 مرداد اعلام شد
جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال از ساعت 16 مسدود است
برنامه قطعی برق گلستان فردا جمعه 23 مرداد اعلام شد
آخرین قیمت لیر ترکیه امروز پنجشنبه 22 مرداد
پرمصرف ترین ماده مخدر در کشور چیست؟
کارت سفر به مرحله اجرا رسید
هت‌تریک طلای زارعی در آسیا
کالابرگ زائران عتبات حذف نمی‌شود
مصر و امارات خواستار ازسرگیری مذاکرات ایران و آمریکا شدند
آخرین قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 22 مرداد؛سکه به 190 میلیون تومان رسید
موج گرما برق اروپا را گران کرد
آیا تنگه هرمز به گران‌ترین مسیر جهان تبدیل می‌شود؟
نوراینفو | 10 نکته کلیدی برای مدیریت بهتر مالی
«مرگ تدریجی» سازمان ملل از زبان گروسی
نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا 2 معرفی شد؛ AFC حضور سیرجانی‌ها را تأیید کرد
ایرانیان اندازه چند کشور برق مصرف می کنند؟
انهدام 2 هسته‌ عملیاتی گروهک تروریستی تکفیری در جنوب‌شرق کشور
واکنش مجلس به بنزین 87 هزار تومانی ؛چرا فروش به قیمت فوب خلیج فارس متوقف شد؟
بن‌گویر تشنه اخراج فلسطینی‌ها از نوار غزه است
آخرین اخبار نقل‌وانتقالات سپاهان امروز 22 مرداد؛ رونمایی از نسخه جدید کادرفنی محرم
خشونت نتانیاهو صدای 300نظامی صهیونیست را درآورد
بختیاری‌زاده: نمی‌توانیم به خاطر پنجره بسته گریه کنیم؛کاش رامین رضاییان کمی تخفیف می‌داد
قیمت مرغ امروز پنج شنبه چقدر شد؟+جدول قیمت کالاهای اساسی
عمان میزبان بازی‌های آسیایی تراکتور می شود
تصادف مرگبار در جاده ساوه 2قربانی گرفت
قیمت دینار عراق امروز پنجشنبه 22 مرداد / جدول نرخ دینار
جنایت جدید صهیونیست ها؛ آتش سوزی با فسفر سفید
تهران زیر آتش؛ دیوارها روایتگر چیزی فراتر از جنگ
از «گوشمالی» تا قتل؛ جزئیات تازه از جنایت در خانه یک زن در یافت آباد
کودکستان‌های بدون مجوز زیر ذره‌بین آموزش و پرورش
بازداشت 3 کارمند شهرداری گلوگاه به اتهام اختلاس
قیمت نفت امروز پنج شنبه 22 مرداد/ سقوط آزاد قیمت نفت پس از 6 روز صعود
راز مرگ مرد جوان در مازندران فاش شد؛ اختلافات خانوادگی انگیزه جنایت
ثبت‌نام مدارس شاهد آغاز شد
ادعای تهدید ترور ترامپ، طرح اسرائیل برای تاثیر بر سیاست آمریکا بود
آخرین خبر از نقل و انتقالات پرسپولیس پنجشنبه 22 مرداد/این ستاره گران‌ترین خرید لیگ می‌شود؟
باند جعل گذرنامه در تهران منهدم شد
اکبر عبدی با سریال «پرانتز باز» میهمان مردم می‌شود