×
سیاسی
شناسه خبر : 127541
تاریخ انتشار :

اسلامی خبر داد؛

ورود چرخه فناوری هسته‌ای به صنعت نفت

رئیس سازمان انرژِ اتمی با اشاره به استفاده از پرتو الکترون برای سولفورزدایی از محصولات نفت و گاز گفت: اکنون در داخل کشور به وجود چنین فناوری نیاز داریم زیرا باید نفت سنگین را با ملاحظات زیست‌محیطی و اقتصادی تبدیل به نفت سبک کنیم.

نورنیوز - گروه سیاست: محمد اسلامی، عصر یکشنبه در مراسم بهره‌برداری از سه محصول ساخت شرکت توسعه کاربرد پرتوها در مجتمع پرتو فرآیند ایران مرکزی در یزد اظهار داشت: در چهل و چهار سال پیروزی انقلاب اسلامی دشمنان تلاش‌های خود را گسترده‌تر کرده‌اند زیرا در این چند دهه و تا این لحظه نتوانسته‌اند در هیچ‌کدام از توطئه‌ها و نقشه‌های شوم خود به نتیجه برسند و به حتم این تلاش‌های آنها نتیجه نخواهد داد.

اسلامی افزود: باید وابستگی در مواردی را که نیاز کشور محسوب می‌شود را قطع کنیم و با توکل به خداوند در این مسیر مطمئن باشیم که نتیجه می‌گیریم؛ این موارد در سایه تحقیقات نتیجه‌گرا و مسئله محور محقق می‌شود و آنچه امروز بهره‌برداری شد، نتیجه تحقیقاتی است که مورد نیاز جامعه بوده است.

او ادامه داد: دشمنان با تحریم‌های همه‌جانبه و به قول خودشان فلج‌کننده، سعی کردند که نارضایتی مردم ایران را روزافزون کنند؛ آنها سعی کردند با تحریم، مسیرهای اصلی را از بین ببرند و فساد را در درون سیستم‌های مبادلات مالی و تجاری رخنه دهند تا به اعتماد مردم آسیب بزنند، بنا بر این باید مراقبت کنیم تا در نقشه‌های دشمن گرفتار نشویم و با عمل متعهدانه‌تر باری از دوش مردم کشور برداریم و باور کنیم که استعدادهای مردم ایران و جوانان کشور بی‌نظیر است.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران تصریح کرد: مهم این است که به توانمندی‌های داخلی باور کنیم، خودباوری مهم‌ترین درس انقلاب اسلامی محسوب می‌شود زیرا جایگزین خودباختگی شده است؛ در گذشته یک کشور تحت سلطه بودیم و در اصل هیچ اراده‌ای از خود نداشتیم.

او در خصوص دستاوردهای سازمان انرژی اتمی در شهرستان تفت در مورد ساخت دستگاه عصاره‌گیر مایکروویو پارس اسانس ادامه داد: یکی از دستاوردهای سازمان انرژی اتمی ایران که امروز و همزمان با گرامیداشت ایام دهه فجر مورد بهره‌برداری قرار گرفت؛ دستگاه عصاره‌گیر مایکروویو پارس اسانس است که در حوزه بهداشتی و نیز بخش‌های دارو و درمان مورد استفاده قرار می‌گیرد.

اسلامی بیان کرد: در کشور به‌شدت به وجود چنین دستگاه و فناوری نیاز بود و امید است با یک فناوری مطمئن‌تر، سالم‌، بهداشتی و با راندمان بالا و طول عمر بیشتر بتوانیم از این دستگاه استفاده کنیم. ساخت چنین دستگاه‌ها و سامانه‌هایی در اصل بسترساز پیشرفت محسوب می‌شود زیرا فقط کشورهای تراز نخست جهان چنین دستگاه‌هایی را تولید می‌کنند و ما نیز برای نخستین بار است که نسبت به تولید این فناوری در قالب سیستم صنعتی اقدام کرده‌ایم.

او در باره تولید و بهره‌برداری از پودر بندآورنده خون گفت: این پودر در عمل‌های جراحی، مجروحان جنگ و حوادث و بلایا به شدت کاربرد دارد و جزو مواردی است که به دلیل تحریم‌ها قادر به واردات آن نبودیم و با توجه به نتایج ناشی از انجام فرایند و آزمایش‌های بالینی امیدواریم پروانه تولید آن پس از گذراندن مراحل قانونی، از سوی سازمان غذا و دارو صادر شود و این محصول در اختیار جامعه قرار گیرد.

معاون رئیس‌جمهور عنوان کرد: یکی دیگر از پروژه‌هایی که امروز مورد بهره‌برداری قرار گرفت، پودر سوپر جاذب است که در صنایع بهداشتی و تولید پوشک کاربرد دارد؛ به دلیل تحریم‌ها، مواد سوپر جاذب به کارخانه‌ها و تولیدکننده‌های ایرانی فروخته نمی‌شود و بسیاری از کارخانه‌ها در زمینه تأمین این مواد دچار مشکل شده‌اند که پس از اطلاع از این شرایط، تحقیقات در زمینه تولید مواد سوپر جاذب در اولویت سازمان انرژی اتمی ایران قرار گرفت و اکنون شاهد به نتیجه رسیدن تحقیقات و تولید این مواد با تکیه بر دانش و توان داخلی هستیم و از این پس مواد سوپر جاذب به صورت انبوه در داخل کشور تولید خواهد شد.

او با اشاره به استفاده از پرتو الکترون برای سولفور زدایی از محصولات نفت و گاز هم گفت: اکنون در داخل کشور به وجود چنین فناوری نیاز داریم زیرا هنگامی‌که محصولات نفت و گاز را سولفور زدایی کرده و یا نفت سنگین را تبدیل به نفت سبک می‌کنیم، موجب ایجاد ارزش‌افزوده خواهد شد که غیر از بحث اقتصادی، دارای آثار مثبت زیست‌محیطی است و می‌تواند محیط‌زیست سالم را برای جامعه فراهم کند؛ این فناوری نیز از جمله دستاوردهای دیگری است که توسط محققان ما که به تحقیقات نتیجه‌گرا معتقد هستند، به دست آماده است.

معاون رئیس‌جمهور درباره سایر برنامه‌ها و اولویت‌های این سازمان اظهار کرد: امروز با حضور در یکی از معادن استان یزد از فناوری جدیدی که دارای قابلیت فرآوری اورانیوم است؛ رونمایی خواهد شد و در هفته‌های آینده یکی از خطوط تولید افتتاح می‌شود، زیرا در نظر است که در معادن مرحله فرآوری را انجام دهیم و نیز عملیات بهره‌برداری از یکی دیگر از معادن با مشارکت شرکت‌های بزرگ صنعتی و معدنی استان یزد آغاز می‌شود که اشتغال‌زایی و توسعه اقتصادی را برای استان باعث می‌شود و همچنین با بهره‌برداری از این پروژه فرآوری اورانیوم برای ما تسهیل می‌شود.


نورنیوز
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تصاویری از کارخانه خودروسازى در بروجرد پس از حمله رژیم صهیونیستى
پیام فدراسیون سوارکاری درپی شهادت پولادوند و خانواده‌اش
استاد و نخبه برجستۀ هوش مصنوعی کشور به شهادت رسید
جدایی بی‌سر و صدای محمدرضا خالدآبادی از استقلال؛ پایان یک تجربه ناکام
نحوه برگزاری امتحانات پایان‌ترم دانشگاه آزاد اعلام شد
شهادت 3 دانشمند هسته‌ای دیگر در حملات رژیم صهیونیستی
پادشاه اردن حمله اسرائیل به ایران را محکوم کرد
اطلاعیه مهم وزارت اطلاعات: تردد مشکوک کامیونت و وانت‌ها را گزارش دهید
اقدام زیبای فوتسالیست‌های ناشنوای ایران پیش از دیدار با مراکش
آخرین زیارت شهید حاجی‌زاده در حرم حضرت معصومه(س) ساعاتی قبل از شهادت+ فیلم
استوری سردار دورسون؛ نشان همبستگی بازیکن ترک با مردم ایران + عکس
پاسخ باکو به شایعات در مورد همکاری با رژیم صهیونیستی در حمله به ایران
افسانه اف-35ها دیگر شنیدنی نیست!
اگر مدعی صلح و امنیت بین المللی هستید با صراحت تجاوز اسراییل را محکوم کنید!
وزارت کار، برای مدیریت در شرایط خاص،خدمات را غیر حضوری می کند
بقایی: مذاکرات یکشنبه ایران و آمریکا لغو شد
وزیر علوم: مجازی شدن امتحانات در اختیار دانشگاه است
نهادهای بین‌المللی در باتلاق انفعال و همدستی با صهیونیسم
حمله موشکی رژیم صهیونیستی به کارخانه «فردا موتورز» بروجرد +فیلم
انفجار در پادگان امام حسن(ع) کرمانشاه +فیلم
یک جنگنده F-35 اسرائیلی دیگر شکار شد
طارمی به اردوی اینتر نرسید
شهادت فعال اصلاح‌طلب در حملات رژیم اسرائیل
درباره دانشمندان هسته‌ای که در حمله اسرائیل شهید شدند بیشتر بدانید +عکس
مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم حمله رژیم صهیونیستی به ایران را شدیداً محکوم کرد
برگزاری امتحانات مدارس در موعد مقرر ادامه دارد
نوبت دوم کنکور 1404 در تاریخ 5 و 6 تیرماه برگزار می‌شود
جانشین شهید حاجی زاده در نیروی هوافضای سپاه معرفی شد
رژیم صهیونیستی 7 نفر دیگر را در اسدآباد شهید و مجروح کرد
سردار شکارچی: عملیات ایران تا پشیمانی کامل صهیونیست‌ها ادامه دارد
175 کشته و زخمی صهیونیست در حمله موشکی ایران به اسرائیل؛ آمار واقعی پنهان شده!
شهادت 20 کودک تهرانی توسط رژیم صهیونیستی فقط در یک ساختمان
برج آزادی در امان است؛ شایعه اصابت موشک تکذیب شد
وقتی مذاکره بی‌معنا می‌شود؛ ایران تصمیم نهایی را یکشنبه خواهد گرفت
توقف پروازها برای امنیت بیشتر؛ فرودگاه‌ها تا اطلاع ثانوی تعطیل شدند
شهادت سرداران ربانی و محرابی در حملات رژیم صهیونیستی
طوفان آرش بر فراز اسرائیل؛ اصابت موفق پهپادهای ایرانی
خون پاک نوجوان تکواندوکار، سند دیگری بر جنایت اسرائیل
هشدار صریح ایران: پایگاه‌های حامی اسرائیل در تیررس تهران است
آمار غیررسمی؛ 407 شهید و مجروح در حملات دیروز صهیونیست‌ها به تهران
فقط 7 هدف تا فروپاشی انرژی اسرائیل؛ افشای نقطه‌ضعف حیاتی رژیم کودک‌کش + نقشه
خبرنگار حوزه ایثار و دختر شهید باقری در حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به شهادت رسید
مشارکت ملی برای امنیت؛ مراقب وانت‌های مشکوک باشید
تصاویر منزل یکی از شهدای هسته‌ای حمله دیروز اسرائیل به ایران
احیای حقیقت با زبان علم و احترام
شکست نزدیک تیم ملی والیبال ایران مقابل اسلوونی در لیگ ملت‌ها +خلاصه بازی
جزییات انفجار در فرودگاه مهرآباد
در حمله اسرائیل به پادگان بعثت بروجرد یک نفر شهید و 4 نفر مجروح شدند
لحظه برخورد موشک به سایت هسته‌ای نطنز؛ آلودگی گزارش نشده است +فیلم
برنامه مسابقات امروز 24 خرداد +پخش زنده
X
آگهی تبلیغاتی