×
اقتصادی
شناسه خبر : 127449
تاریخ انتشار : شنبه 1401/11/15 ساعت 10:43
حق اولاد و عائله‌مندی سال آینده چقدر خواهد شد؟

حق اولاد و عائله‌مندی سال آینده چقدر خواهد شد؟

رئیس سازمان اداری و استخدامی گفت: سال آینده حق اولاد و عائله مندی به ترتیب 600 هزار و 300 هزار تومان خواهد بود.

نورنیوز = گروه اقتصاد: میثم لطیفی در یک برنامه تلویزیونی با اشاره به الگوی پلکانی افزایش حقوق، اظهار کرد: بخشی از این مدل با مالیات اعمال می‌شود و برای بخش دیگر هم الگویی دادیم که عدد ثابتی تحت عنوان ترمیم حقوق در احکام کارگزینی همکاران اضافه شود؛ مثلاً کسی که ۵ میلیون تومان حقوق می‌گیرد، وقتی این رقم ۶ میلیون تومان می‌شود، درصدش خیلی بیشتر از کسی است که ۳۰ میلیون تومان می‌گیرد و حالا می‌شود ۳۱ میلیون تومان.

رئیس سازمان اداری استخدامی کشور افزود: اعتقاد بنده این است که الگوی درصدی الگویی است که شکاف‌ها را بیشتر خواهد کرد، لذا پیشنهاد ما حتی در لایحه هم این بود که ما بایستی به سمتی برویم که یک عدد ثابت را به حکم کارگزینی همه کارکنان اضافه کنیم، اما در الگوی درصدی وقتی می‌گوئیم، ۲۰، ۲۵ و ۳۰ درصد برای کسی که ۶ میلیون تومان می‌گیرد، می‌شود یک عددی مثلاً ۷۲۰۰ و برای کسی که ۳۰ میلیون تومان می‌گیرد، می‌شود ۶ میلیون تومان که خیلی بیشتر از نفر قبلی است و شاید اندازه کل حقوق او باشد، لذا ما دنبال این بودیم که الگو را پیگیری کنیم و احساس می‌کنیم اگر می‌خواهیم عدالت ایجاد شود، بایستی از این مسیر برویم.

لطیفی، اقدام پنجم را افزایش حق اولاد و عائله مندی اعلام کرد و گفت: سال قبل، این رقم ۱۰۰، ۲۰۰ هزار تومان بود، اما سال آینده حق اولاد و عائله مندی عدد خوبی خواهد بود و فکر می‌کنم ۶۰۰ هزار و ۳۰۰ هزار تومان خواهد بود.

رئیس سازمان اداری و استخدامی، تدوین یک قانون جامع در خصوص نظام پرداخت حقوق را از دیگر اقدامات انجام شده دانست و گفت: آخرین قانونی که در این زمینه داریم، قانون خدمات کشوری بوده که مصوب سال ۱۳۸۹ است؛ البته ما هنوز قانون نظام هماهنگ سال ۷۰ و قانون استخدام کشوری سال ۱۳۴۵ را هنوز برای برخی از همکارانمان اجرا می‌کنیم، لذا پیشنهادمان این بوده است که کارگروهی تشکیل شود تا بتوانیم یک قانون جامع تدوین شود که آن قانون، مبنا قرار گیرد.

لطیفی افزود: اگر یک قانون واحد داشته باشیم، به جای اینکه چند حکم و چند نوع شیوه محاسبه داشته باشیم، با یک الگوی محاسبه ضمن رعایت تفاوت‌ها، عدالت نیز در پرداخت‌ها محقق خواهد شد.

معاون رئیس جمهور، پرداخت حقوق بر اساس بهره وری را یکی دیگر از اقدامات انجام شده برای ترمیم حقوق کارکنان دولت عنوان کرد و گفت: براساس این الگو، آن پرداختی که خارج از حکم است، تحت عنوان اضافه کار یا اگر فوق العاده عملکرد می‌دهیم، مثل آنچه بعضی از شرکت‌ها و سازمان‌ها مطرح می‌کنند، بر اساس بهره وری پرداخت شود و فقط جنبه ترمیمی پیدا نکند و واقعاً کسی که بیشتر کار می‌کند و زحمت بیشتری می‌کشد، بهره مندی بیشتری هم از حداقلی که وجود دارد، داشته باشد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
کشته شدن 4 نیروی دولت الجولانی در ادلب
ادامه حملات هوایی و زمینی رژیم صهیونیستی به غزه و کرانه باختری
پیدا شدن پرچم داعش در خودروی مهاجمان استرالیا
بخشنامه ساعت کاری جدید دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد
آغاز سفر دور روزه سخنگوی دولت به استان مرکزی
معادله قدرت؛ فراتر از ارقام دفاعی
دوفوریتی | عمل‌های زیباییی اینستاگرامی با قیچی خیاطی و موچین آرایشگاه!
کدام استان‌ها برفی می‌شوند؟
آغاز فروش فوری و پیش‌فروش 12 محصول ایران‌خودرو + جدول خودرو و زمان تحویل
بازگشت یک ورزشکار دیگر به ایران پس از تغییر تابعیت
پیروزی راست‌گرایان در شیلی؛ خوزه آنتونیو کاست رئیس‌جمهور شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز دوشنبه 24 آذر 1404
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 24 آذر + وضعیت استانها
پهپاد هیدروژنی چین رکورد طولانی‌ترین پرواز را شکست
روبات انسان‌نما به یوتیوبر شلیک کرد!
اختراع «سپر صوتی» برای کاهش حواس‌پرتی مبتلایان بهADHD
نخستین واکسن تک‌دوز تب دنگی در جهان تأیید شد
خوراکی‌های پرمصرف با قند پنهان؛ تهدیدی خاموش برای سلامت
درمان پیش‌دیابت خطر بیماری‌های قلبی را نصف می‌کند
تقویت نیروی دریایی روسیه، نگرانی جدید ناتو
واردات برنج و گوشت از مرزها تحت تأثیر گرانی دلار
عون تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان را محکوم کرد
فرانسه به حمایت از اوکراین ادامه می دهد
پاپ: زندان‌ها در جهان بیش از ظرفیت‌شان پر شده‌اند
درگیری مرزی میان ارتش لبنان و نیروهای سوریه
فریدزاده: سینمای ایران به کاخ جشنواره نیاز دارد
ایتالیا خواستار استقلال امنیتی اروپا از آمریکا شد
اینتر پس از 3 سال، جنوا را در خانه‌اش شکست داد
دادگاه اسرائیل درخواست لغو جلسه محاکمه نتانیاهو را رد کرد
بایرن مونیخ با پنالتی در خانه از شکست فرار کرد
عضو شورای شهر: خطر فرونشست در پایتخت جدی‌تر شده است
سخنگوی صنعت آب: کشور هنوز از خشکسالی عبور نکرده است
اعلام قیمت شیر خام و 4 محصول لبنی
ترامپ در حال پاکسازی قومی در آمریکا است
تحویل بالگردهای بلک‌هاوک افغانستان از آمریکا به پرو
کارگروه ویژه احیای نان کامل در کشور تشکیل شد
القسام: ترور فرماندهان بر عزم مقاومت می‌افزاید
واکنش «ترامپ» به حمله به مراسم یهودیان در استرالیا
ولایتی: جمهوری اسلامی ایران با قاطعیت از حزب‌الله حمایت می‌کند
عارف: تولیدکنندگان شیر، قیمت را متعادل کنند
افزایش قیمت دارو کمتر از نرخ تورم/ بیمه‌ها هزینه‌ها را پوشش می‌دهند
کامران فانی کتابشناس پیشکسوت درگذشت/کتابخانه کامران فانی اهدا شد
نشست اضطراری وزیر راه در پی هشدار قرمز بارش‌های سنگین در 4 استان
رئیس‌جمهور: نباید درآمد اصلاح قیمت سوخت برای بخش‌های دیگر خرج شود
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام شاهچراغی
کلیات بودجه سال 1405 در جلسه هیأت دولت تصویب شد
معمای «جغد قرمز»
موجودی کالاهای اساسی در بنادر و گمرکات به 5 میلیون تن رسید
شوک بزرگ ستاره خارجی به استقلال پیش از بازی با خیبر
ادامه حمایت آمریکا از رژیم صهیونیستی
X
آگهی تبلیغاتی