×
سیاسی
شناسه خبر : 127288
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/11/11 ساعت 23:28

اسلامی: هزاران بیمار سالیانه از رادیوداروهای تولید داخل استفاده ‌می‌کنند

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران گفت: شرایطی فراهم شده تا سالانه یک میلیون بیمار از رادیو داروهای ساخت کشور استفاده ‌کنند و برخی کشورها هم به عنوان مقاصد صادرات این محصولات ما شناسایی شده‌اند و در مجموع شاهد اثرگذاری تمام این موارد در جامعه و کشور خود هستیم.

نورنیوز - گروه سیاست: محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی ایران گفت: شرایطی فراهم شده تا سالانه یک میلیون بیمار از رادیو داروهای ساخت کشور استفاده ‌کنند و برخی کشورها هم به عنوان مقاصد صادرات این محصولات ما شناسایی شده‌اند و در مجموع شاهد اثرگذاری تمام این موارد در جامعه و کشور خود هستیم.

نخستین کنفرانس ملی «توسعه اقتصادی پایدار بر مبنای توسعه فناوری و نوآوری» که به همت سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران برگزار شد؛ میزبان محمد اسلامی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی کشور بود.

معاون رئیس‌جمهور در این مراسم با بیان اینکه تاکنون سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران؛ تحقیقات، کارها و دستاوردهای فراوانی در حوزه علوم و فنون داشته است، اظهار داشت: مهم‌ترین جلوه و نشانه‌های دانش‌بنیانی، ایجاد ظرفیت برای خلق فناوری و محصول است.

اسلامی افزود: اگر این ظرفیت ایجاد شود و شکل بگیرد و در ادامه با ایجاد سازوکارهای لازم، امکان پشتیبانی از ظرفیت‌ها فراهم شود؛ این مهم تبدیل به یک قدرت خواهد شد.

رئیس سازمان انرژی اتمی در ادامه با تأکید بر اهمیت تحقیقات در حوزه‌های دانش‌بنیانی تصریح کرد: علم همیشه قدرت‌ می‌آفریند و این مسئله فرمایش خداوند است؛ برای قدرت آفرینی باید توسعه علمی اتفاق بیافتد و توسعه فناوری هم در پرتو آن شکل می‌گیرد.

او ادامه داد: به عبارت دیگر فرآیند تبدیل علم و دانش به فناوری و سپس تبدیل آن به سیستم که همراه با تأثیرگذاری در کیفیت زندگی مردم، اقتصاد، وضعیت اجتماعی باشد؛ نشانه‌ موفقیت یک سازمان پیشرو در حوزه علم و فناوری خواهد بود.

معاون رئیس‌جمهور بیان کرد: به همین سبب سازمان علمی و پژوهشی کشور ما در اصل جایی است که باید تبدیل به یک مزرعه برای تولید علم و فناوری شود و بر همین اساس شرکت‌های دانش‌بنیان باید با تعریف الگوهای جدید، فعالیت خود را توسعه دهند.

اسلامی در ادامه با اشاره به حمایت‌های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی از ظرفیت‌های موجود، تصریح کرد: ظرفیت‌هایی برای پذیرش ریسک در بار اول تولید ایجاد شده که به رشد شتابان شرکت‌های دانش‌بنیان کمک می‌کند. در همین راستا لازم است که تحقیقات؛ نتیجه گرا و حلال مسائل باشد تا ثروتی که توسط یک شرکت دانش‌بنیان قدرتمند ایجاد می‌کنیم از قابلیت نقش‌آفرینی در دنیا برخوردار باشد.

او افزود: بر همین اساس ظرفیت تولیدی، صنعتی و خدماتی در ایران با همه ابعادی که دارد، نیازمند بازارهای گسترده‌تر در سطح جهان است و برای نیل به این هدف لازم است تا همه بتوانند شرایط خود را با معیارهای رقابت در بازارهای جهانی وفق دهند و برای محصولات ایرانی پذیرش و مقبولیت ایجاد کنند.

اسلامی گفت: در مسیر توسعه فناوری کشور و در سازمان انرژی اتمی ایران با همراهی جوانان و اساتید گران‌قدر، به دنبال این هستیم که بتوانیم با تعاملات و تبادلات، فناوری‌های شتاب‌دهنده، تأثیرگذار و گسترده را در خدمت پیشرفت کشور قرار دهیم زیرا به این نحو می‌خواهیم نقش خود را بیش از پیش به مردم کشور و جهانیان معرفی کنیم.

رئیس سازمان انرژی اتمی تصریح کرد: توسعه نیروگاه‌های اتمی، کاربرد پرتوها، رادیو داروها و استفاده از سایر فناوری‌های نوین در حوزه‌های کشاورزی، سلامت، صنعت، محیط‌زیست و دیگر حوزه‌ها در دستور کار قرار گرفته که خوشبختانه در این دوره نتایج درخشانی نیز به دست آمده است.

او در پایان سخنان خود با ابراز امیدواری نسبت به اینکه تحرک و توسعه فناوری‌های نوین برای افتخارآفرینی در کشور باید به شکل شتابان در حرکت باشد، گفت: یکی از مهم‌ترین موضوعات ما در سازمان انرژی اتمی تولید رادیو داروها و توجه به پزشکی هسته‌ای است و شرایطی فراهم شده تا سالانه یک میلیون بیمار از رادیو داروهای ساخت کشور استفاده ‌کنند و برخی کشورها هم به عنوان مقاصد صادرات این محصولات ما شناسایی شده‌اند و در مجموع شاهد اثرگذاری تمام این موارد در جامعه و کشور خود هستیم.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
واکنش فدراسیون فوتبال به تمسخر تیم‌ملی
سامانه اعلام قیمت خودرو مشخص شد
انتقاد تند وزارت صمت به وزارت نیرو
بادبان‌های انسانیت روی عرشه قایق‌های امید
دولت فرانسه، ادعای واشنگتن درخصوص به رسمیت شناختن کشور فلسطین را رد کرد
پرتکرارترین نام‌های زن در ایران چه نامهایی هستند؟
روند عادی‌سازی با کشورهای عربی را خدشه دار می کند
نیم کیلو طلا در انتظار کاربران؛ کمپین مشترک روبیکا و ملی‌گلد آغاز شد
تمدید فرصت ثبت‌نام کتب درسی تا 30 شهریور
ابلاغ دستورالعمل جدید تنظیم بازار خودرو + جزئیات
محرومیت سنگین جام اتحادیه برای لوئیس سوارز
انتقاد از طرح مسکن 15 متری/رکود بی سابقه بازار مسکن در 50 سال اخیر
سقف وام خرید خودرو جانبازان تعیین شد
ثبت‌نام نکردن در سامانه املاک مساوی است با قبض برق نجومی
نظام نوین جهانی در حال ظهور است
باشگاه استقلال همچنان درگیر مطالبات سنگین بازیکنان و مربیان پیشین
طرح صلح احتمالی واشنگتن برای پایان جنگ روسیه و اوکراین
حملات اسرائیل به غزه/ شهادت 21 نفر دیگر/تخریب کامل برج مسکونی «السوسی»
کنسرت قربانی باز هم تمدید شد
شمار قربانیان زلزله افغانستان به 3 هزار نفر افزایش یافت
سن سکته قلبی در ایران 10 سال پایین‌تر از اروپا
کاراته‌کاها 6 مدال در چین درو کردند
پزشکیان: با منابع موجود، چه، کجا و چگونه بکاریم، اولویت اول جهاد کشاورزی است
حکم قطعی قصاص برای قاتل خبرنگار ایرنا صادر شد
قیمت مرغ در بازار به زودی کاهش می‌یابد
رشد 19 هزار واحدی شاخص کل بورس تهران در آغاز هفته
مراکش اولین تیم آفریقایی صعودکننده به جام جهانی 2026 شد
آغاز مانور چندملیتی بریکس با مشارکت ایران و اندونزی
اژه‌ای در دیدار با عمار حکیم: ملت ایران بیش از هر زمان دیگری متحد است
دیدار لاریجانی و عمار حکیم با محوریت همکاری‌های ایران و عراق
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 15 شهریور 1404 + جدول
سخنگوی آموزش و پرورش: در سال تحصیلی جدید کمبود معلم نداریم/آموزش مجازی فقط در شرایط اضطرار
کاهش خاموشی‌ها تا آخر شهریور ماه
قیمت دلار امروز شنبه 15 شهریور 1404
هشدار رئیس سابق موساد علیه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی
دومین خرید لالیگایی تراکتور کیست؟
سقف وام‌های بانکی افزایش یافت
2700 نفر در تصادفات شهریور ماه جان باختند/ثبت 166 میلیون سفر تابستانی در کشور
عبور مصرف روزانه بنزین از مرز 140 میلیون لیتر
تخت‌جمشید امروز میزبان ارکستر ارمنستان است
وحدت کلید پیروزی جهان اسلام
عارف به دیدار معاون اول‌های دولت‌های قبل رفت
استقلال در آستانه جذب یک مهاجم خارجی از بین دو گزینه
نورنما | اجرای زیبای آهنگ باران می‌بارد امشب، با فلوت توسط جنگلبان
رونمایی از ربات‌های هوشمند دو طبقه پست در کشور
پوتین: روسیه پیشتاز تولید موتورهای هوایی و موشکی است
شناسایی و دستگیری قاتل مشهدی پس از 14 سال فرار
صندوق بازنشستگی فولاد و صندوق بازنشستگی کشوری تجمیع می شوند
ام‌باپه دومین گلزن تاریخ فرانسه شد
قیمت خودرو امروز شنبه 15 شهریورماه 1404 + جدول
X
آگهی تبلیغاتی