×
فرهنگی
شناسه خبر : 127259
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/11/11 ساعت 18:26

وزیر فرهنگ:

سینمای ایران پس از سال‌ها آزمون و خطا اینک با سیاست‌های کلان فرهنگی همسو شده است

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی در آستانه آغاز چهل و یکمین جشنواره بین المللی فیلم گفت: سینمای ایران در مسیر تجربه‌ها و آزمون و خطاهای بسیار اینک با سیاست‌های کلان فرهنگی هنری کشور همسو شده است

نورنیوز - گروه فرهنگ و جامعه: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی در آستانه آغاز چهل و یکمین جشنواره بین المللی فیلم فجر با تاکید بر اینکه سینمای ایران در مسیر تجربه‌ها و آزمون و خطاهای بسیار اینک با سیاست‌های کلان فرهنگی هنری کشور همسو شده است، آن را جلوه ای از پاسداشت گوهر آزاداندیشی، حفظ تنوع، جلوه‌گاهی از ایجاد امید در دل مردم و نمایش اسوه‌ها و قهرمانان ملی در عرصه‌های مختلف دانست.

به گزارش روابط عمومی جشنواره بین المللی فیلم فجر، در پیام محمد مهدی اسماعیلی آمده است: « با شما اهالی فرهنگ و هنر و علاقه‌مندان پرشمار سینمای ایران که سرمایۀ اجتماعی بی‌بدیلی هستید، پیمان بسته بودیم تا به عنوان خادمان فرهنگ و هنر و در سال‌هایی که بار سنگین مسئولیت را بر دوش داریم، نهایت تلاش خود را برای بسط عادلانه فرصت‌های فرهنگی و گفتمان معنوی و اخلاقی منبعث از انقلاب اسلامی در متن تولیدات سینمای ایران به کار گیریم. اینک مفتخریم که در جشنواره چهل و یکم فیلم فجر به همت بلند سینماگران باورمند به ارزش‌های انسانی و آرمان‌های اسلامی، گلچینی از تولیدات سینمای ایران، در معرض نگاه و قضاوت مردم قرار گرفته است تا آن‌ها را در روایت هنرمندانه خود از قصه‌هایی پرشور و حکایت‌هایی دیدنی و شنیدنی سهیم و شریک سازند.

سینمای ایران در مسیر تجربه‌ها و آزمون و خطاهای بسیار، اینک همسو با سیاست‌های کلان فرهنگی هنری کشور، ضمن پاسداشت گوهر آزاداندیشی و حفظ تنوع به جلوه‌گاهی از ایجاد امید در دل مردم، نمایش اسوه‌ها و قهرمانان ملی در عرصه‌های مختلف تبدیل شده است.

در روزهای پرفراز و نشیب سینمای ایران، در گوشه و کنار کشور صدها فیلم بلند، کوتاه و مستند تولید شد تا سینماگران ایرانی شاهدی صادق برای زمانۀ خویش باشند و مسئولیت‌های اجتماعی خود را از یاد نبرند. برگزاری جشنواره‌های فیلم کوتاه و مستند و اینک فجر در ابعاد ملی و بین‌المللی گواه ظرفیت سترگ سینمای ایران برای همراهی با مردم است. در آغاز بهار سینمای ایران، بخشی از این کارنامه به پیشگاه ملت شریف ایران در ضیافت نور و صدا و به وسعت ایران بزرگ تقدیم می‌شود تا توانایی‌های هنری فرزندان این سرزمین، سبب تابش نور امید و دلگرمی در آن‌ها شود.

با تجدیدنظر صورت گرفته، بخش بین‌الملل جشنواره فیلم فجر مجدداً در کنار بخش ملی آن قرار گرفت تا جذابیت‌های جشنواره دوچندان شود و امکانی برای مقایسه توانمندی سینماگران ایرانی با همتایان خارجی فراهم شود و زمینه تعامل سینمای ایران با سینمای دیگر کشورها فراهم شود.

ادغام دو بخش مجزاشده جشنواره فیلم فجر معنایی جز این ندارد که بخش‌های ملی و جهانی جشنواره از این پس همانند دو بال قدرتمند می‌توانند شعاع پیام‌ها و اندیشۀ پنهان و پیدای فیلمسازان را به واسطۀ فیلم‌های منتخب وسعت دهند.

همانند ادوار گذشته کاروان جشنواره چهل و یکم از مراکز همۀ استان‌های کشور عبور خواهد کرد تا از ارمغان سینمای ایران و تازه‌های آن با حضور و مشارکت همدلانه مردم رونمایی شود و موج شورانگیز و مهیج جشنواره در سینماهای پایتخت محدود نماند.

مردم شریف و هنرمندان عزیز ایران، مقدم شما را در جشنواره فیلم فجر که همانا جشن بزرگداشت پیروزی انقلاب اسلامی و ایام‌الله دهه فجر است، صمیمانه گرامی می‌دارم.»


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مصرف بی رویه داروهای «کورتون» در ایران
رسوایی یک مقام سابق تل‌آویو در آلمان
80 درصد کاربران از VPN استفاده می‌کنند
کشور در خطر سالخوردگی جمعیت قرار دارد
آیا اوتیسم با مصرف استامینوفن مرتبط است؟
کدام اشغال؟ کدام صلح؟
ترامپ: اسرائیل با شروط من برای آتش‌بس در غزه موافقت کرد
نایب قهرمانی ووشو ایران با 10 مدال رنگارنگ
واریز مرحله دوم وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری
ماهواره‌های ظفر، پایا، کوثر و سلیمانی تا پایان سال پرتاب می‌شوند
900 نفر از حامیان فلسطین در لندن بازداشت شدند
لاپید: نتانیاهو به جای مذاکره، تخریب برج‌های غزه را انتخاب کرده است
رشد چشمگیر قیمت لوازم‌التحریر و افزایش هزینه‌های زندگی در آمریکا
اسپانیا (6) - ترکیه (0) / صدرنشینی با جشنواره ای از گل + جدول گروه E
ترامپ طرحی برای میانجی‌گری بین حماس و رژیم صهیونیستی ارائه کرد
پزشکیان: توصیه‌های رهبری نصب العین مسئولان است
نجات بیماران در آتش‌سوزی بیمارستان لقمان حکیم
نورنما | درس عبرتی که قوی مادر به مرغ دریایی مزاحم داد
دولت رویکردی همسو با رهنمودهای مقام معظم رهبری در پیش گرفته است
تبعات اقتصادی مکانیزم ماشه را بزرگ نمایی نکنیم + فیلم
توسعه روابط راهبردی ایران و عراق کلید ثبات منطقه است
نشانه‌ای دال بر از سرگیری فعالیت‌های هسته‌ای ایران وجود ندارد
سید عمار حکیم با قالیباف دیدار کرد
گزارش تصویری| دیدار رئیس‌جمهور و اعضای هیئت دولت با رهبر انقلاب
حمله پهپادی ارتش یمن به چندین هدف در جنوب اسرائیل
پزشکیان: گزارش ها حاکی از آغاز دوره خشکسالی در منطقه ما است
کاپادزه: در فینال کافا با چند غایب مهم روبه‌رو هستیم
16 شهریور شش‌تایی‌ترین روز سال برای پرسپولیس
قدردانی ویژه رهبر انقلاب از رئیس‌جمهور و دولت؛ معیشت مردم اولویت اصلی کشور است
جنایت حمله به مدرسه فارابی زیر نگاه منفعل جامعه بین‌الملل انجام شد
ایران و بازار 400 میلیارد دلاری انیمیشن
استقلال تهران رکورد گران‌ترین تیم لیگ برتر ایران را شکست
کاهش چشمگیر 25 درصدی ذخایر آبی سدهای کشور
انتقال نشست مجمع عمومی سازمان ملل از نیویورک به ژنو
زمان افتتاحیه سی و نهمین کنفرانس وحدت اسلامی اعلام شد
قربانی اسیدپاشی ضارب خود را بخشید
هشدار گروسی برای جهانی با 20 تا 25 کشور صاحب سلاح‌های اتمی
انتقاد قلعه‌نویی از برنامه‌ریزی کافا؛ نخواستیم لیگ را تعطیل کنیم
بیش از 1.1 میلیون تن کود یارانه‌ای در پنج ماه اخیر توزیع شد
زمان و مکان 3 مسابقه مهم هفته سوم لیگ برتر اعلام شد
رونمایی از جام قهرمانی کافا در تاشکند
فریبکاری آمریکا در ماجرای مذاکره بار دیگر عیان شد
بازیکنان سرباز، برای حضور در همه تیم‌ها آزاد هستند
اعتراض هزاران آمریکایی در واشنگتن علیه حضور گارد ملی + فیلم
نتانیاهو: گسترش عملیات نظامی در ورودی‌ها و داخل شهر غزه ادامه دارد
نایب قهرمانی کاراته ایران با 22 مدال رنگارنگ
مدارس حضوری و تمام‌وقت، مانند گذشته، فعالیت خواهند داشت
تأسیسات هسته‌ای ایران خط قرمز است؛ نباید ساده‌انگارانه برخورد کرد
به رسمیت شناختن کشور فلسطین «عواقب ویرانگری» به همراه دارد
عراقچی به بریتانیا، فرانسه و آلمان هشدار داد: مسیرتان را اصلاح کنید
X
آگهی تبلیغاتی