×
فرهنگی
شناسه خبر : 127259
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/11/11 ساعت 18:26
سینمای ایران پس از سال‌ها آزمون و خطا اینک با سیاست‌های کلان فرهنگی همسو شده است

وزیر فرهنگ:

سینمای ایران پس از سال‌ها آزمون و خطا اینک با سیاست‌های کلان فرهنگی همسو شده است

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی در آستانه آغاز چهل و یکمین جشنواره بین المللی فیلم گفت: سینمای ایران در مسیر تجربه‌ها و آزمون و خطاهای بسیار اینک با سیاست‌های کلان فرهنگی هنری کشور همسو شده است

نورنیوز - گروه فرهنگ و جامعه: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی در آستانه آغاز چهل و یکمین جشنواره بین المللی فیلم فجر با تاکید بر اینکه سینمای ایران در مسیر تجربه‌ها و آزمون و خطاهای بسیار اینک با سیاست‌های کلان فرهنگی هنری کشور همسو شده است، آن را جلوه ای از پاسداشت گوهر آزاداندیشی، حفظ تنوع، جلوه‌گاهی از ایجاد امید در دل مردم و نمایش اسوه‌ها و قهرمانان ملی در عرصه‌های مختلف دانست.

به گزارش روابط عمومی جشنواره بین المللی فیلم فجر، در پیام محمد مهدی اسماعیلی آمده است: « با شما اهالی فرهنگ و هنر و علاقه‌مندان پرشمار سینمای ایران که سرمایۀ اجتماعی بی‌بدیلی هستید، پیمان بسته بودیم تا به عنوان خادمان فرهنگ و هنر و در سال‌هایی که بار سنگین مسئولیت را بر دوش داریم، نهایت تلاش خود را برای بسط عادلانه فرصت‌های فرهنگی و گفتمان معنوی و اخلاقی منبعث از انقلاب اسلامی در متن تولیدات سینمای ایران به کار گیریم. اینک مفتخریم که در جشنواره چهل و یکم فیلم فجر به همت بلند سینماگران باورمند به ارزش‌های انسانی و آرمان‌های اسلامی، گلچینی از تولیدات سینمای ایران، در معرض نگاه و قضاوت مردم قرار گرفته است تا آن‌ها را در روایت هنرمندانه خود از قصه‌هایی پرشور و حکایت‌هایی دیدنی و شنیدنی سهیم و شریک سازند.

سینمای ایران در مسیر تجربه‌ها و آزمون و خطاهای بسیار، اینک همسو با سیاست‌های کلان فرهنگی هنری کشور، ضمن پاسداشت گوهر آزاداندیشی و حفظ تنوع به جلوه‌گاهی از ایجاد امید در دل مردم، نمایش اسوه‌ها و قهرمانان ملی در عرصه‌های مختلف تبدیل شده است.

در روزهای پرفراز و نشیب سینمای ایران، در گوشه و کنار کشور صدها فیلم بلند، کوتاه و مستند تولید شد تا سینماگران ایرانی شاهدی صادق برای زمانۀ خویش باشند و مسئولیت‌های اجتماعی خود را از یاد نبرند. برگزاری جشنواره‌های فیلم کوتاه و مستند و اینک فجر در ابعاد ملی و بین‌المللی گواه ظرفیت سترگ سینمای ایران برای همراهی با مردم است. در آغاز بهار سینمای ایران، بخشی از این کارنامه به پیشگاه ملت شریف ایران در ضیافت نور و صدا و به وسعت ایران بزرگ تقدیم می‌شود تا توانایی‌های هنری فرزندان این سرزمین، سبب تابش نور امید و دلگرمی در آن‌ها شود.

با تجدیدنظر صورت گرفته، بخش بین‌الملل جشنواره فیلم فجر مجدداً در کنار بخش ملی آن قرار گرفت تا جذابیت‌های جشنواره دوچندان شود و امکانی برای مقایسه توانمندی سینماگران ایرانی با همتایان خارجی فراهم شود و زمینه تعامل سینمای ایران با سینمای دیگر کشورها فراهم شود.

ادغام دو بخش مجزاشده جشنواره فیلم فجر معنایی جز این ندارد که بخش‌های ملی و جهانی جشنواره از این پس همانند دو بال قدرتمند می‌توانند شعاع پیام‌ها و اندیشۀ پنهان و پیدای فیلمسازان را به واسطۀ فیلم‌های منتخب وسعت دهند.

همانند ادوار گذشته کاروان جشنواره چهل و یکم از مراکز همۀ استان‌های کشور عبور خواهد کرد تا از ارمغان سینمای ایران و تازه‌های آن با حضور و مشارکت همدلانه مردم رونمایی شود و موج شورانگیز و مهیج جشنواره در سینماهای پایتخت محدود نماند.

مردم شریف و هنرمندان عزیز ایران، مقدم شما را در جشنواره فیلم فجر که همانا جشن بزرگداشت پیروزی انقلاب اسلامی و ایام‌الله دهه فجر است، صمیمانه گرامی می‌دارم.»


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
گزینه ایتالیایی تیم ملی فوتبال ایران معرفی شد
آغاز مرحله دوم فروش خودروهای وارداتی از دوشنبه 28 مهر + لینک سایت
تصویر سند درخواست پناهندگی رئیس‌جمهور سابق اسرائیل به فلسطین
آمار جدید وزارت بهداشت غزه: شهادت 35 نفر از زمان آغاز آتش‌بس
السیسی: مصر میزبان کنفرانس بین‌المللی بازسازی غزه است
صدور دستورالعمل اجرایی جدید پاکستان برای توسعه تجارت تهاتری با ایران
جزییات پیشنهاد جدید وزارت رفاه برای ساماندهی طرح کالابرگ+فیلم
شرط اخراج هاشمیان مشخص شد
زمان واریز حقوق مهرماه بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد
زمین لزره 4.3 ریشتری کرمان را لرزاند
رژیم صهیونیستی: با قدرت به زیرساخت‌های حماس حمله می‌کنیم
حمایت ظریف از اقدام کشورهای جهان در اجرای بند 8 قطعنامه 2231
هماهنگی تل‌آویو با واشنگتن برای حمله به غزه
کمک مالی آمریکا به کلمبیا قطع می‌شود
پزشکیان: هر مقرره‌ای که بر مردم فشار اقتصادی وارد کند، باید سریع اصلاح شود
وزیر دفاع افغانستان: سیاست ما جنگیدن با همسایگانمان نیست
ترامپ: تاسیسات اتمی ایران را بمباران نمی‌کردیم، در غزه آتش‌بس نمی‌‎شد
لیورپول(0)- منچستریونایتد(2)؛ دوئل تاریخی فراتر از یک بازی + گل دوم
حکم حبس و جریمه سنگین برای وکیل قلابی
غایبان نماینده اردن در بازی بعدی استقلال در لیگ قهرمانان آسیا
حماس: به آتش‌بس پایبندیم
زرکام و زرماکارون، واحدهای نمونه کنترل کیفیت استان البرز شناخته شدند
فرمانده نیروی دریایی آمریکا: جنگ بعدی در راه است
حمله هوایی رژیم اشغالگر به مرکز نوار غزه و شهادت سه نفر+ فیلم
چین و روسیه، همکار یا رقیب در آسیای مرکزی؟
ماجرای اعتصاب غذای زندانیان در قزلحصار چه بود؟
تصادف اتوبوس دانش‌آموزان در ارومیه با 10 مصدوم
تله ترامپ برای اعراب در پرونده غزه
تعویق‌ کنفرانس‌خبری رییس جمهور
یک متر هم از حریم تخت جمشید کم نشده است
برانکو به پرسپولیس می آید؟
گروسی: یک راهکار دیپلماتیک درباره ایران پیدا می‌شود
بازگشت به حالت عادی روابط کابل و اسلام آباد
پرداخت وام ضروری به 144 هزار بازنشسته در 1404 + جزئیات
فیلیپین با هزاران آواره در محاصره طوفان
بایرن در آستانه شکستن رکورد تاریخی میلان
پس‌ از حادثه رفح، نتانیاهو خواهان عملیات علیه حماس شد
سناریوی حمله روسیه به ناتو بعد از پیروزی در اوکراین
القسام ارتباط خود را با حادثه رفح تکذیب کرد
دولت برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین ندارد
آخرین خبر از وضعیت هوشیاری صابر کاظمی، والیبالیست ایرانی
کارخانه عظیم گاز روسیه هدف پهپادهای اوکراینی قرار گرفت
جاسوس رژیم صهیونیستی در قم اعدام شد
100 شناور جدید در مسیر پیوستن به ناوگان دریایی کشور
سرقت عجیب جواهرات ناپلئون از موزه لوور
قرارگاه قدس: شهادت بزرگان طوایف اهل‌سنت بی‌پاسخ نخواهد ماند
تکلیف سرمربی پرسپولیس امشب مشخص می شود
21 استان بدون باران، زنگ خطر آبی
درخواست دو وزیر تندرو اسرائیل برای پایان آتش‌بس و حمله به غزه
بدهی عمومی آمریکا به 37.9 تریلیون دلار رسید
X
آگهی تبلیغاتی