×
سیاسی
شناسه خبر : 127211
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/01/20 ساعت 10:48
بهمن ماه 1402/ افراطی‌ترین کابینه رژیم صهیونیستی؛ بستر ساز مشکلات امنیتی جدید در سرزمین‌های اشغالی

نورنیوز بررسی کرد؛

بهمن ماه 1402/ افراطی‌ترین کابینه رژیم صهیونیستی؛ بستر ساز مشکلات امنیتی جدید در سرزمین‌های اشغالی

نگاهی به تحولات یک ماهه نخست وزیری نتانیاهو و نحوه تشکیل کابینه ائتلافی او نشان می‌دهد که پیش‌بینی ها در خصوص نتایج ضد امنیتی کابینه افراطی نتانیاهو خیلی زودتر از برآوردها به نتیجه رسیده است.

نورنیوز – گروه بین‌الملل: اظهارات اخیر «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی در مورد وضع مقررات جدید پیرامون توسعه و تسریع در ارائه مجوز حمل سلاح گرم به شهرک‌نشینان صهیونیست برای تقویت نیروهای امنیتی ضمن آن که اقدامی کاملاً منفعلانه است واجد پیام‌های قابل توجهی است.

 «ایتامار بن‌گویر»، افراطی‌ترین عضو کابینه نتانیاهو که وزیر امنیت داخلی این رژیم است نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد به زودی طرحی را در کِنِسِت ارائه می‌کند که دست این رژیم را برای اعدام مبارزان فلسطینی باز خواهد گذاشت. او همچنین خواستار تشکیل نیروهایی موسوم به «نیروی گارد» به عنوان "یک نیروی پیشگیرانه و مهاجم" شد.

اگرچه سران رژیم صهیونیستی تلاش می‌کنند این اقدامات را به عنوان تدابیر و راهکارهایی برای حمایت از شهرک نشینان صهیونیست و مقابله با عملیات‌ استشهادی فلسطینی‌ها مطرح می کنند، اما نگاهی به تحولات یک ماهه نخست وزیری نتانیاهو و نحوه تشکیل کابینه ائتلافی او نشان می‌دهد که پیش‌بینی‌ها در خصوص نتایج ضد امنیتی کابینه افراطی نتانیاهو خیلی زودتر از برآوردها به نتیجه رسیده است.

روشن است که نتانیاهو این سیاست‌هارا برای حفظ قدرت و جلوگیری از فروپاشی کابینه خود در پیش گرفته و با برجسته‌سازی ادعاهای ایران ستیزانه و افزایش شهرک سازی، تلاش می‌کند افکار عمومی را از وضعیت متزلزل داخلی به سمت خارج از مرزهای این رژیم منحرف سازد.

این ترفند‌ها  تاکنون نه تنها راه به جایی نبرده‌ بلکه جریان‌ها، شخصیت‌های سیاسی ،نظامی، مسئولان امنیتی و رسانه‌های این رژیم را در برابر کابینه نتانیاهو قرار داده است.

از سوی دیگر و در کنار مشکلات امنیتی کم سابقه‌ای که از زمان شروع به فعالیت کابینه افراطی نتانیاهو در سرزمین‌های اشغالی شکل گرفته، فساد گسترده او، خانواده‌اش و اعضای کابینه‌ موجی از اعتراض‌های خیابانی علیه ساختار حاکم بر این رژیم را در هفته های اخیر به همراه داشته است.

 به‌علاوه رفتارهای افراطی نتانیاهو برای سلطه بر دستگاه قضایی موجب شده تا قضات نیز خواستار مقابله با کودتای افراط گرایانه نتانیاهو شوند و حتی دادگاه عالی حکم برکناری «آریه درعی»، وزیر کشور و بهداشت نتانیاهو را صادر کند.

در حال حاضر وضعیت داخلی رژیم صهیونیستی در شرایطی است  که «اسحاق هرتزوگ»، رئیس این رژیم رسماً از خطر جنگ داخلی و چند پاره شدن این رژیم سخن گفته است. در این میان نتانیاهو و کابینه‌اش به دور از تمام اصول سیاسی همچون بازنده‌ای که به انتهای راه رسیده به تشدید رویکردهای افراطی از جمله سرکوب گسترده اعتراضات و بهره گیری بی‌محابا از سیاست مشت آهنین در برابر فلسطینی‌ها روی آورده‌اند.

تقلا برای تصویب قوانین اعدامِ در مورد مبارزین فلسطینی، تمدید قوانین آپارتاید در اراضی اشغالی، تشدید شهرک سازی، بهره‌گیری از حداکثر نیروها برای آنچه مصادره و تخریب اموال عاملان عملیات استشهادی و ...  عنوان شده همگی حلقه‌های تکمیلی این رویکرد افراط گرایانه است.

اما به طور قطع تداوم سیاست‌های مبتنی بر مشت آهنین به‌ویژه تسلیح  شهرک نشینان که بسیای از آنها تحت کنترل جریان‌های افراطی قرار دارند نه تنها بر کاهش درگیری‌های فزاینده موثر نخواهد بود بلکه با توسعه خشونت و خونریزی زمینه ساز تشدید تنش و افزایش ناامنی‌ در سرزمین‌های اشغالی خواهد شد.

نحوه مواجهه گروه‌های مقاومت فلسطینی با خشونت افسار گسیخته صهیونیست‌ها طی ماه‌های اخیر نشان می‌دهد که آنها قصد دارند، هرگونه تحرک افراطی از سوی شهرک نشینان را به شدید ترین وجه پاسخ بدهند که نتیجه آن نیز تشدید بحران امنیتی در سرزمین‌های اشغالی خواهد بود.

اقدامات کابینه افراطی نتانیاهو حتی متحدین سنتی این رژیم به‌ویژه آمریکایی‌ها را که پیش از شکل گیری کابینه نیز نسبت به آینده آن ابراز نگرانی کرده بودند به تکاپو انداخته است. «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی، «ویلیام برنز» رئیس سازمان سیا و «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا در حالی به نوبت راهی سرزمین‌های اشغالی شده‌اند که همگان بر این اصل اتفاق نظر دارند که افراط گرایی نمی‌تواند مطلوب بقای این رژیم باشد.

مجموعه برآوردهای سیاسی و امنیتی  به‌ویژه اضافه شدن گروه‌های مقاومت فلسطینی در کرانه باختری به جریان اصلی مقابله با اشغال‌گران صهیونیستی می‌تواند زمینه سازحوادث و رخدادهای غیر قابل پیش‌بینی در سرزمین های اشغالی باشد


نورنیوز
اخبار مرتبط
ابعاد سرطان سیاسی در کالبد رژیم جعلی صهیونیستی
چهارشنبه 1402/01/09 ساعت 23:27
نور ویدئو؛
ابعاد سرطان سیاسی در کالبد رژیم جعلی صهیونیستی
بسیاری از تحلیل‌گران صهیونیست و غربی، منازعات اخیر را فراتر از دوقطبی نتانیاهو و مخالفینش قلمداد کرده و بیش از هر چیزی، آن را مصداق تثبیت و استمرار نفرت عمومی در میان شهروندان رژیم جعلی اسرائیل تلقی می‌کنند.
افراطی‌ترین کابینه رژیم صهیونیستی؛ بستر ساز مشکلات امنیتی جدید در سرزمین‌های اشغالی
چهارشنبه 1401/11/12 ساعت 16:17
نور ویدئو؛
افراطی‌ترین کابینه رژیم صهیونیستی؛ بستر ساز مشکلات امنیتی جدید در سرزمین‌های اشغالی
نگاهی به تحولات یک ماهه نخست وزیری نتانیاهو و نحوه تشکیل کابینه ائتلافی او نشان می‌دهد که پیش‌بینی ها در خصوص نتایج ضد امنیتی کابینه افراطی نتانیاهو خیلی زودتر از برآوردها به نتیجه رسیده است.
ترس‌های بیشتر، دلیلی برای صدای بلندتر توهمات!
دوشنبه 1401/11/10 ساعت 16:18
نور ویدئو؛
ترس‌های بیشتر، دلیلی برای صدای بلندتر توهمات!
می‌توان گفت که ادعاهای مطرح شده در مورد گزینه نظامی علیه ایران، تکیه بر توهمات و تخیل‌هایی است که بانیان آن نیز در ناتوانی برای اجرای آن تردید ندارند و صرفاً به عنوان مولفه‌ای برای فرار از بحران‌های داخلی رژیم صهیونیستی به آن چنگ می‌زنند.
«لاپید» به انتصاب یاران «درعی» به جای او اعتراض کرد
سه‌شنبه 1401/11/04 ساعت 17:34
با تداوم تنش در کابینه ائتلافی نتانیاهو؛
«لاپید» به انتصاب یاران «درعی» به جای او اعتراض کرد
تنش‌ها بین کابینه راست افراطی رژیم صهیونیستی و دستگاه قضائی این رژیم ادامه دارد و نتانیاهو بر اصلاح قوانین برای فراهم کردن زمینه بازگشت درعی تاکید کرد.
حضور سراسیمه سالیوان در سرزمین‌های اشغالی حاوی چه پیامی بود؟
دوشنبه 1401/11/03 ساعت 18:57
نور ویدئو؛
حضور سراسیمه سالیوان در سرزمین‌های اشغالی حاوی چه پیامی بود؟
به نظر می‌رسد حضور سالیوان بیش از آنکه به عادی‌سازی رابطه رژیم صهیونیستی با اعراب و یا حتی به ایران مرتبط باشد، بیشتر به کنترل تندروی‌های اعضای راست مذهبی کابینه نتانیاهو مربوط است.
دولت ائتلافی نتانیاهو در آستانه انحلال
چهارشنبه 1401/10/28 ساعت 17:21
دولت ائتلافی نتانیاهو در آستانه انحلال
حزب تندور شاس که یکی از احزاب اصلی در کابینه ائتلافی نتانیاهو به حساب می‌آید، تهدید کرد که در صورت مخالفت او با انتصاب «آریه درعی» گزینه این حزب به عنوان وزیر امور داخلی، کابینه را منحل خواهد کرد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ثبت رسمی سندرم استفراغ ناشی از ماری‌جوانا در فهرست بیماری‌ سازمان جهانی بهداشت
فرصت‌های فراموش‌شده حکمرانی آب؛ راه نجات کلان‌شهرها از بحران آب
حمله توپخانه‌ای ارتش اسرائیل به جنوب سوریه
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در رسانه‌های انگلیسی‌زبان
جنایت جدید رژیم صهیونیستی در کرانه باختری
سنایی‌راد: دشمن در محاسبات خود نقش ویژه رهبری را در نظر نگرفته بود
انهدام باند قاچاق سوخت در شهرستان نور
پرسپولیس از استقلال به کنفدراسیون فوتبال آسیا شکایت کرد
هشدار شدید روسیه درباره استقرار موشک‌های ژاپنی در نزدیکی تایوان
توافق تازه صنعت کشاورزی ایران و روسیه در مسکو
وزیر دفاع: تهدیدها را رصد می‌کنیم و آماده پاسخگویی هستیم +فیلم
مدارس کدام استان شنبه و یکشنبه غیر حضوری می‌شود؟
الجولانی: بحث نظام فدرالی در سوریه ناشی از جهل سیاسی باعث تضعیف وحدت ملی می‌شود
مسمومیت با گاز مونواکسیدکربن جان سه قربانی را در تربت گرفت
شکست تیم ملی هندبال زنان ایران در گام نخست قهرمانی جهان
یونیفل: اسرائیل بیش از 10 هزار بار آتش‌بس لبنان را نقض کرده است
گسترش ویروس آنفولانزا با سرعت بالا
معاون ارتباطات دفتر رئیس‌جمهوری: پزشکیان خود را نماینده همه ملت ایران می‌داند
زمین‌لرزه 3.7 ریشتری حوالی حسینیه خوزستان را لرزاند
لغو مجوز 6 شرکت بزرگ هواپیمایی توسط ونزوئلا
نورنما | نماد قدرت امپراطوری روم
پرونده معوقات سایپا همچنان باز است؛ موج نارضایتی مشتریان سایپا +فیلم
روس‌اتم در حال آماده‌سازی یادداشت تفاهم با ایران درباره نیروگاه‌های هسته‌ای کوچک است
وزیر جنگ سابق اسرائیل: قانون معافیت سربازی، سیلی بر صورت نظامیان است
افشاگری اکسیوس درباره نشست محرمانه کاخ سفید؛ مذاکرات جدید صلح در اوکراین
سردار رادان: هدف دشمن در جنگ 12روزه ایجاد اغتشاش بود که به آن نرسید
محکومیت رژیم صهیونیستی در کرانه باختری توسط 4 کشور اروپایی
گزارش تصویری| سخنرانی تلویزیونی رهبر انقلاب خطاب به مردم ایران
دستور روبیو برای محدود کردن مهاجرت مسلمانان به آمریکا
‌رهبر معظم انقلاب: در جنگ 12 روزه برنامه‌ریزی 20 ساله دشمن شکست خورد
قائم‌پناه: قیمت بنزین ابتدا از خودروهای دولتی افزایش می‌یابد
الیاس حضرتی درگذشت ناصر مسعودی را تسلیت گفت
چین، روسیه، ایران و کره‌شمالی در حال گسترش همکاری‌های راهبردی هستند
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: 300 طرح فرهنگی نیمه تمام در کشور وجود دارد
درخشش ایرانی‌ها در جام فجر؛ قهرمانی دو وزنه‌بردار در روز نخست رقابت‌ها
تاکید ایران و ترکیه بر افزایش مبادلات تجاری بین دو کشور همسایه
عراقچی:ما هیچ‌گاه صحنه دیپلماسی را خالی نکردیم ولی مذاکره قواعد خود را دارد
ابلاغ امیدنامه و اساسنامه فعالیت صندوق‌های ارزی در هفته آینده
گروسی نامزد دبیرکلی سازمان ملل شد
پیروزی قاطع ایران برابر عراق در آغاز انتخابی جام جهانی 2027
نورنما | 7 آذر روز نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و سالروز عملیات مروارید گرامی‌باد
معاون وزیر بهداشت: وضعیت آلودگی هوا دیگر نیاز به اندازه‌گیری و محاسبه ندارد
شمار شهدای جنگ علیه غزه به 69799 نفر رسید
جدیدترین جزئیات از تیراندازی در نزدیکی کاخ سفید
لاریجانی: توسعه برنامه هسته‌ای مسالمت آمیز خود را به صورت جدی ادامه خواهیم داد
ترکیه: پیش از بحث درباره اعزام نیرو، باید آتش‌بس بین روسیه و اوکراین برقرار شود
ناکامی تلخ ستارگان پاس ساری در رویارویی با خیبر خرم‌آباد در لیگ برتر کشتی
ایران از شرکت‌های روس برای مشارکت در هاب غذایی دعوت کرد
معاون رئیس‌جمهور: کنسرسیوم‌های تبلیغاتی گردشگری باید در سطح جهانی شکل بگیرد
نمایندگان اقوام و مذاهب ایران در ژنو: تنوع فرهنگی کشور سرمایه وحدت ملی است
X
آگهی تبلیغاتی