×
اقتصادی
شناسه خبر : 127142
تاریخ انتشار : یکشنبه 1401/11/09 ساعت 21:01
تصمیمات مولدسازی در اتاق شیشه‌ای و کاملاً شفاف گرفته می‌شود

خاندوزی:

تصمیمات مولدسازی در اتاق شیشه‌ای و کاملاً شفاف گرفته می‌شود

وزیر اقتصاد گفت: همه تصمیمات هیئت عالی واگذاری در یک اتاق شیشه‌ای و کاملاً شفاف گرفته می‌شود و هیچ نقطه تاریکی وجود نخواهد داشت.

نورنیوز - گروه اقتصاد: سید احسان خاندوزی در برنامه تلویزیونی صف اول اظهار کرد: ثروت زیادی در مقابل چشم مردم در اختیار شرکت‌های دولتی است اما برای پیشبرد برخی پروژه‌ها بودجه کافی وجود ندارد، خلاصه کار هیئت مولدسازی دارایی‌های دولت این است که هر کجا دارایی راکد و منجمد وجود دارد را به یک دارایی مولد و محرک برای تکمیل پروژه‌ها و بهره‌وری تبدیل کنیم‌.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه ۸۵ میلیون ایرانی ناظر اتاق شیشه‌ای مولدسازی خواهند بود، افزود: نزدیک میدان ونک تهران مدرسه‌ای وجود دارد که مدتی است بلااستفاده مانده در حالی که آن منطقه مملو از مدارس دولتی و غیردولتی است و تنها با مولدسازی همین یک مدرسه می‌توان ۷ مدرسه برای سایر مناطق تهران و حاشیه تهران تأسیس کرد.

او بیان کرد: بسیاری از پیمانکاران از دولت طلبکار هستند و اگر در عوض بدهی آنها یکی از این املاک به قیمت کارشناسی و شفاف در اختیار آنها قرار گیرد، به سرعت وارد پروژه جدید می‌شوند و به جای آنکه پروژه‌هایشان مستهلک شود، در دوره زمانی کوتاه‌تری انجام می‌شود.

خاندوزی اظهار کرد: مقاومت مدیران دولتی برای نگه‌داشتن اموال و املاک از مهم‌ترین موانع مولدسازی دارایی‌های دولت در سال‌های گذشته بود؛ با غلبه بر این مقاومت‌ها و همچنین شناسایی اموال و املاک دولتی بیش از ۷۰ درصد به اموال شناسایی شده اضافه شده و امروز بیش از یک میلیون املاک و مستغلات شناسایی شده دولتی داریم.

وزیر امور اقتصادی و دارایی اضافه کرد: شکستن مقاومت مدیران دولتی برای اعلام و مولدسازی اموال، شناسایی مازاد بودن یا نبودن و قیمت‌گذاری به گونه‌ای که سخت‌گیرانه و غیرواقعی نباشد از الزاماتی است که در هیئت عالی مولدسازی بر مبنای مصوبه شورای هماهنگی سران قوا دنبال می‌شود.

او تصریح کرد: نیازی به فروش برخی اموال نیست چرا که بسیاری از املاک دولتی امکان مولدسازی و تبدیل به واحدهای سرمایه‌گذاری را دارند و این یک نهضت جدید است که نه تنها رونق پروژه‌ها و خروج بنگاه‌ها از زیاندهی را فراهم می‌کند، بلکه مردم سهامدار پروژه‌های دولتی می‌شوند و بر روند نیز نظارت خواهند داشت.

خاندوزی اضافه کرد: گردش کار مصوبه سران قوا و مراحل تائید آن از سوی رهبر معظم انقلاب در خصوص مولدسازی دارایی‌های دولت محرمانه بوده اما زمانی که مصوبه به مرحله اجرا رسید دیگر محرمانه نبوده و البته محرمانه بودن در مراحل اولیه هم به معنای پشت درهای بسته بودن نبوده بلکه نشست‌های متعددی درباره آن برگزار و به بحث گذاشته شده بود.

او گفت: همه تصمیمات هیئت عالی واگذاری در یک اتاق شیشه‌ای و کاملاً شفاف گرفته می‌شود و هیچ نقطه تاریکی وجود نخواهد داشت. در ترکیب هیئت برای اینکه نظارت جدی باشد یک نماینده از سوی رئیس مجلس و یک نماینده از رئیس قوه قضائیه در تمام جلسات شورا حضور و حق رأی دارند.دبیرخانه مکلف به ارائه گزارش‌های دوره‌ای است. ۸۵ میلیون ایرانی ناظر اتاق شیشه‌ای مولدسازی خواهند بود.

خاندوزی ادامه داد: قطار حرکت صدور مجوزهای برخط باید شتاب بیشتری داشته باشد؛ ۲۱۳ هزار فعال اقتصادی مجوزهای خود را بدون حتی یک بار حضور و یک برگه از طریق درگاه ملی مجوزها دریافت کرده‌اند و ۱۳۹ هزار درخواست در دست بررسی است.

او بیان کرد: در حوزه مجوزهای دستگاهی به دنبال این هستیم درهای پشتی را ببندیم. در وزارت اقتصاد تیمی را مأمور کرده‌ام که به طور ناشناس برای دریافت مجوز مراجعه می‌کنند تا ببینند از منظر یک مراجعه‌کننده وضعیت چطور است. گزارش تیم راستی آزمایی نشان می‌دهد برخی دستگاه‌ها هنوز درهای پشتی خود را نبسته‌اند. جشن مجوز بدون کاغذ را در همین دولت خواهیم گرفت.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
ایروانی: ایران حق مقابله با اقدامات گستاخانه ودزدی دریابی آن را دارد
سنا تلاش دموکرات‌ها برای جلوگیری از ماجراجویی ترامپ در کوبا را ناکام گذاشت
کارشناس آمریکایی: واشنگتن به‌دنبال هر راهی برای فرار از شکست در ایران است
بدن افراد به پروتئین چقدر نیاز دارد
محاصره دریایی ایران بی نتیجه است
یمن: حل مساله تنگه هرمز به پایان تجاوزات علیه ایران بستگی دارد
کارشناس حوزه انرژی: تولید بنزین در کشور با مشکل مواجه نمی‌شود
ایروانی: شورای امنیت باید اسرائیل را وادار به رعایت کامل آتش‌بس در لبنان کند
زاخارووا: آماده کمک به حل وضعیت وخیم در خاورمیانه هستیم
9 گل در 90 دقیقه! پاریسی ها مونیخی ها را میخکوب کردند
ذخایر راهبردی کالاهای اساسی در سطح بی‌سابقه
دلنوشته قالیباف برای رهبر شهید
جهش 24 درصدی قیمت انرژی در سال جاری
چارلز سوم: پیوند آمریکا و بریتانیا ناگسستنی است
رحمانی فضلی: ایران تسلیم خواسته‌های غیرقانونی نمی‌شود
پوتین درباره پیامدهای حمله پهپادی به پالایشگاه توآپس هشدار داد
مهار فشارهای تورمی در اولویت کار ملونی
دیدارهای دوستانه تیم ملی فوتبال لغو شد
حزب‌الله: مذاکرات مستقیم با اسرائیل به نفع مردم نیست
واکنش ترامپ به اظهارات مرتس درباره ایران: «او نمی‌داند چه می‌گوید»
ترکیه خواستار تضمین ادامه مذاکرات اسلام‌آباد شد
کریستی: ویتکاف و کوشنر به درد مذاکره با ایران نمی خورند
طرح مجدد دموکرات‌ها در سنا برای مهار جنگ ‌افروزی ترامپ علیه ایران
پدافند سفارت آمریکا در بغداد در پی رصد پهپاد فعال شد
خدمت اجباری سربازی، حریدی‌ها را باز به‌خیابان‌های تل‌آویو کشاند
ادعای مأمور سابق سی‌آی‌ای درباره ساختگی بودن سوءقصد به ترامپ
سقوط کم‌سابقه ذخایر گاز اروپا
هشدار سازمان ملل: وضعیت غزه و کرانه باختری در حال وخامت است
نورویدئو | محاصره ای که قبل از ایران جهان را هدف می گیرد !
ادعای مقام‌های غربی درباره همکاری روسیه در جنگ اخیر به ایران
توییت عراقچی نفت آمریکا را 3 رقمی کرد
اعلام تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران
راه‌اندازی مسیرهای جدید ترانزیتی برای تجارت
توضیحات وزارت بهداشت درخصوص افزایش قیمت دارو
خبرنگار سی‌بی‌اس: ایران در وضعیت فروپاشی نیست
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید/6 نفر راهی بیمارستان شدند
تخفیف 30 درصدی در انتظار مشترکان کم مصرف برق
برقراری پرواز مستقیم تهران- شانگهای
روایت خبرنگاران خارجی از تنگه هرمز
حماس: دشمن به گسترش خط زرد به سمت غرب ادامه می‌دهد
اصلاح قانون حمل سلاح به زودی به صحن مجلس می‌رود
رئیسی: اجرای طرح پزشک خانواده وارد فاز سوم شد
دانشگاه شریف بازگشایی می‌شود
افسر بازنشسته آمریکایی: فروپاشی ایران توهم ترامپ است
صدها مقام و نظامی آمریکایی هدف حملات سایبری ایران
سناتور دموکرات: نحوه رهبری هگست خیانت پشت خیانت است
ازسرگیری پروازهای روسیه و چین به ایران پس از 2 ماه
وزارت بهداشت لبنان: شمار زخمی‌های حملات اخیر به 7863 نفر رسید
ترامپ: آمریکایی‌ها هیچ دوست نزدیک‌تری از بریتانیایی‌ها ندارند
پولیتیکو: ناتو در برابر ایران و روسیه آسیب‌پذیر است