×
سیاسی
شناسه خبر : 127110
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/01/19 ساعت 17:31
بهمن ماه 1402/ ترس‌های بیشتر، دلیلی برای صدای بلندتر توهمات!

نورنیوز بررسی کرد؛

بهمن ماه 1402/ ترس‌های بیشتر، دلیلی برای صدای بلندتر توهمات!

می‌توان گفت که ادعاهای مطرح شده در مورد گزینه نظامی علیه ایران، تکیه بر توهمات و تخیل‌هایی است که بانیان آن نیز در ناتوانی برای اجرای آن تردید ندارند و صرفاً به عنوان مولفه‌ای برای فرار از بحران‌های داخلی رژیم صهیونیستی به آن چنگ می‌زنند.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: فرمانده پیشین نیروی دریایی رژیم صهیونیستی پنج‌شنبه ششم بهمن مدعی شد که این رژیم «باید هر چه زودتر» به ایران حمله کند!

به گزارش شبکه آی۲۴ اسرائیل، ژنرال «الیعزر ماروم» گفته؛ زمان در گذر است و ما باید این کار را زودتر انجام دهیم تا قبل از این‌که دیر شده باشد، زودتر یعنی همین سال آینده.

به گفته او، ایران در آستانه دستیابی به سلاح هسته‌ای است و اسرائیل باید سال آینده به تأسیسات هسته‌ای ایران حمله کرده و برنامه ایران را خنثی کند.

پیشتر نیز «زاخی هانگبی»، مشاور جدید امنیت ملی اسرائیل گفته بود که اگر برنامه حمله به ایران بخواهد به مرحله اجرایی برسد، در دولت بنیامین نتانیاهو خواهد بود.

این ادعاها در حالی مطرح می‌شود که هم‌زمان صهیونیست‌ها از رزمایش مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی در دریای مدیترانه خبر داده‌اند، رزمایشی با نام «درخت بلوط» که حدود «شش هزار و چهارصد» سرباز آمریکایی در کنار بیش از «یک‌هزار ‌و پانصد» سرباز اسرائیلی و نیز «یکصد و چهل» فروند هواپیما از جمله بمب‌افکن‌های استراتژیک «ب-۵۲» و جنگنده‌های فوق پیشرفته «اف-۳۵» و همچنین «دوازده» شناور از جمله یک ناو هواپیمابر در آن شرکت می‌کنند. 

به ادعای تایمز اسرائیل این رزمایش در مجموع «پیامی به جمهوری اسلامی» تلقی می‌شود، در حالیکه مقام‌های آمریکایی بلافاصله اظهار کردند: «این مانور به طور خاص کشور مشخصی را هدف قرار نداده است.» 

نکته اینکه؛ مجموع این سخنان و ادعاهای رسانه‌ای با عنوان آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با ایران، برجسته‌سازی می‌شود تا تصویری از جنگی نزدیک را در ذهن مخاطب ایجاد نماید، چه، پناه آوردن به جنگ خیالی راهکاری است که غالبا کشورهای غربی نیز از آن برای فرار از تمرکز در خصوص مشکلات داخلی به‌کار می‌گیرند. 

نگاهی به حقایق جاری در سرزمین‌های اشغالی بیانگر آن است که سران این رژیم همواره مدعی اجرای گزینه نظامی علیه تاسیسات هسته‌ای ایران بوده‌اند. همچنین صهیونیست‌ها به طور معمول هر رزمایشی را که به صورت مستقل یا مشترک با غربی‌ها برگزار کرده‌اند به آمادگی برای مقابله با ایران نسبت داده‌اند.

جالب توجه اینکه بسیاری از سفرهای مقامات رژیم صهیونیستی به آمریکا و بالعکس آمریکایی‌ها به سرزمین‌های اشغالی نیز به این آمادگی‌ها نسبت داده شده است که آخرین آن سفر بایدن به سرزمین‌های اشغالی بود، حال آنکه جهان می‌دانست این سفر در جستجوی منابع جدید انرژی است. 

در بُعد عملی نیز وقتی رژیم صهیونیستی توان مقابله با غزه در محاصره با کوچکترین امکانات را ندارد و در سه روز مجبور می‌شود تا تن به آتش‌بس با شروط مقاومت دهد و یا زمانی که با هشدار مقاومت مجبور به عقب نشینی از مناطق نفتی مرزهای لبنان می‌شود، چگونه می‌خواهد با ایرانی مقابله کند که حتی به اذعان دشمنانش، در نظم نوین جهانی ایفای نقش می‌کند! 

به بیان دقیق‌تر؛ رفتارهای رادیکالی و افراطی کابینه نتانیاهو موجب درگیری‌های جدید و کشته‌های بیشتر صهیونیست‌ها شده، چنانچه یورش به جنین و کشتار زنان و کودکان که به دنبال قدرت‌نمایی و اقتدار افراط گرایانه بود در این عرصه نیز ناکام ماند و تنها یک روز بعد از این کشتار، فلسطینی‌ها در پاسخ، چندین صهیونیست را کشته و زخمی کردند، عملیاتی که نشان داد این رژیم حتی در عمق سرزمین‌های اشغالی توان تامین امنیت خود را ندارد. 

شاید این تبلیغات موهوم برای توجیه بودجه خواهی نظامیان به علت شدت گرفتن بحران‌های اقتصادی و سیاسی رژیم صهیونیستی باشد، چنانچه در سال ۲۰۲۰ نیز وقتی در قالب طرح تنوفا بر لزوم برخوردار شدن از بودجه‌ای کلان جهت اجرای این طرح تاکید کردند، تنوفا عملا طرحی برای کاسبی نظامیان شد.

لذا در این شرایط می‌توان گفت که ادعاهای مطرح شده در مورد گزینه نظامی علیه ایران، تکیه بر توهمات و تخیل‌هایی است که بانیان آن نیز در ناتوانی برای اجرای آن تردید ندارند و صرفاً به عنوان مولفه‌ای برای فرار از بحران‌های داخلی به آن چنگ می‌زنند.

به‌ویژه اینکه آمریکا و اروپا به عنوان متحدانی که صهیونیست‌ها نیازمند همراهی آنها برای هرگونه جنگ افروزی هستند این روزها حتی توان تأمین نیازهای جنگ اوکراین را ندارند و حاضر به ورود در ماجراجویی‌های دیوانه‌وار صهیونیست‌ها در برابر ایران نیستند زیرا به درستی می‌دانند حاصل کاشت باد، درو کردن طوفان خواهد بود که هزینه‌های جبران ناپذیری را به آنها تحمیل خواهد کرد.


نورنیوز
اخبار مرتبط
ترس‌های بیشتر، دلیلی برای صدای بلندتر توهمات!
دوشنبه 1401/11/10 ساعت 16:18
نور ویدئو؛
ترس‌های بیشتر، دلیلی برای صدای بلندتر توهمات!
می‌توان گفت که ادعاهای مطرح شده در مورد گزینه نظامی علیه ایران، تکیه بر توهمات و تخیل‌هایی است که بانیان آن نیز در ناتوانی برای اجرای آن تردید ندارند و صرفاً به عنوان مولفه‌ای برای فرار از بحران‌های داخلی رژیم صهیونیستی به آن چنگ می‌زنند.
احضار کاردار اوکراین به وزارت امور خارجه
دوشنبه 1401/11/10 ساعت 12:11
اختصاصی؛
احضار کاردار اوکراین به وزارت امور خارجه
به‌دنبال اظهارات مشاور رئیس‌ جمهور اوکراین و پذیرش تلویحی مشارکت این کشور در حمله به یک مجتمع کارگاهی وزارت دفاع در اصفهان، کاردار اوکراین به وزارت امورخارجه احضار می‌شود.
پایان تکرارهای توهم‌زا و باور دروغ‌های خود ساخته!
یکشنبه 1401/11/09 ساعت 10:54
نور ویدئو؛
پایان تکرارهای توهم‌زا و باور دروغ‌های خود ساخته!
عقلانیت نیم‌بند اروپا متوجه این توهمات سردرگم شد تا بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا تلاش نماید خطای راهبردی پارلمان اروپا را با گفته‌هایی دوپهلو و احساسی نامیدن تصمیم آنها در خصوص سپاه پاسدان جبران کند.
گنده‌گویی‌هایی که پیام ضعف و ناتوانی دارد
یکشنبه 1401/11/09 ساعت 09:52
نور ویدئو؛
گنده‌گویی‌هایی که پیام ضعف و ناتوانی دارد
اگر به گفته« ند پرایس»، آمریکا با وجود استفاده از تمامی ابزارهای خود برای اثر بخش نمودن سیاست فشار حداکثری بر علیه ایران، موفق نشده حتی یکی از بزرگترین شرکای تجاری خود یعنی جمهوری خلق چین را از همکاری نفتی و تجاری با ایران باز دارد، آیا تداوم این اقدامات نشان دهنده فقدان درایت سیاسی و هوشمندی راهبردی در کاخ سفید نیست؟
حضور سراسیمه سالیوان در سرزمین‌های اشغالی حاوی چه پیامی بود؟
دوشنبه 1401/11/03 ساعت 18:57
نور ویدئو؛
حضور سراسیمه سالیوان در سرزمین‌های اشغالی حاوی چه پیامی بود؟
به نظر می‌رسد حضور سالیوان بیش از آنکه به عادی‌سازی رابطه رژیم صهیونیستی با اعراب و یا حتی به ایران مرتبط باشد، بیشتر به کنترل تندروی‌های اعضای راست مذهبی کابینه نتانیاهو مربوط است.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
خطر آلودگی پلاستیکی برای قلب و عروق
انقلابی جدید در درمان پیرچشمی
جمع‌آوری 115 هزار خودروی چینی از بازار
درخواست 20 کشور اروپایی برای استرداد مهاجران غیرقانونی افغان
مرشایمر: تاماهاوک چاره مشکلات اوکراین نیست
اعتراضات در وین علیه جنگ اوکراین
مخالفت قطر با اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه، قدس و جولان اشغالی
افت شدید ورودی آب به سدها
183 هزار میلیارد تومان خسارت خاموشی در سال گذشته
وزیر کشور: خسارت خودروهای آسیب‌دیده در جنگ 12 روزه پرداخت می‌شود
مخالفت دولت لبنان با خواسته کاخ‌سفید درباره آینده حزب الله
مدودف: زلنسکی تحت هیچ شرایطی پیروز نخواهد شد
هشدار حزب‌الله: هر گونه کانال مذاکراتی با رژیم صهیونیستی مسدود خواهد شد!
وزیر آموزش و پرورش نیز به پویش «بساز مدرسه» پیوست
نامه به سران قوا‌؛ 95 میلیارد دلار ارز صادراتی بازنگشته است
احتمال سقوط قیمت نفت به 55 دلار
عکس های منتخب ایران، شنبه 26 مهر 1404
هاشمیان: نتیجه دیدار با خیبر عادلانه نبود
نتانیاهو با بازگشایی گذرگاه رفح مخالفت کرد
درویش استعفا کرد
احتمال دیدار ترامپ با رئیس کره شمالی قوت گرفت
ایران اقدام رژیم صهیونیستی در نقض آتش‌بس در غزه و کشتار زنان و کودکان را محکوم کرد
​​​​​​​نامه روسیه، ایران و چین درباره خاتمه قطعنامه 2231 به سازمان ملل
هاشمیان در آستانه برکناری !
هوای ناسالم تهران در روزهای آینده
پیام غریب آبادی درمورد دیپلماسی ایران و همگرایی کشورهای مستقل در دفاع از حاکمیت قانون
اعتراض به ترامپ هم‌زمان با هجدهمین روز از تعطیلی دولت
معاون رئیس‌جمهور: تعطیلی پنجشنبه‌ها فعلاً ممکن نیست
جدول لیگ برتر در هفته هفتم پس از بازی پرسپولیس
پایان 10 سالگی برجام در آینه رسانه‌های اروپا
اوربان: دیدار پوتین-ترامپ، شانس توافق درباره اوکراین را افزایش می‌دهد
آغاز بازگشایی گذرگاه رفح از دوشنبه
پزشکیان: در کنار رسیدگی به تخلفات افراد، اجازه ندهیم حقوق او تضییع شود
2-0 | سیتی بدون رودری هم درخشان است
بزرگداشت استاد محمود فرشچیان در وین؛ شاعر رنگ و عشق در خاطره‌ها ماندگار خواهد ماند
رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، گروسی و ویتکاف
خیبر (2)- پرسپولیس (1) | پرسپولیس در دقیقه 97 تسلیم خیبر شد + خلاصه بازی
1-0 | پیکان هم در برابر آلومینیوم شکست خورد+ خلاصه بازی
کشته و زخمی شدن 210 تن در حملات پاکستان به اسپین‌بولدک افغانستان
واگذاری سایپا رسما کلید خورد
47 بار نقض آتش بس در غزه از سوی رژیم صهیونیستی
عارف: المپیک 2028 فرصت حیثیتی برای کشورمان است
چرا برای پرونده نیشکر هفت‌تپه کیفرخواست جدید صادر شده است؟
برقراری پرواز رشت- آستراخان از فردا
پیروزی پرگل تیم فوتبال نوجوانان مقابل قرقیزستان در بیشکک
زلزله‌ای به بزرگی 6.2 ریشتر جنوب فیلیپین را لرزاند
حمله پهپادی رژیم اسرائیل به جنوب لبنان
مطالبات گندمکاران تسویه شد
واکنش حماس به تشدید حملات صهیونیست ها به کرانه باختری
اخراج ژنرال ارشد چین و 8 مقام نظامی دیگر به‌اتهام فساد
X
آگهی تبلیغاتی